PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

dajte ljudi, ni Sony ni Nvidia vas ziher ne placaju da se zestite tolko oko njihovih uređaja 

ni meni se ne sviđaju spike o FPS-u al odscrolam kak je vec receno i bok...

Al opet, ja bi isto vjerojatno hejtao da kupim gtx 1080 i recimo upalim AC Origins i da mi se vrti losije nego na base PS4-ci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Re: PlayStation 4
Bas sam sada hodao ulicom, zaustavilo me barem 20 developera da me pita sto ja mislim, trebaju li igru raditi u 30 ili 60fps....briga njih.

I biti ce ih briga, radit ce sto im je brze, lakse, jednostavnije... Bez obzira sto mi mislili o tome. A neki globalni bojkot kupovanja igara koje nisu 60fps,koji bi rezultirao time da ce sve igre biti 4k i 60fps, bojim se da ces tesko izvesti, ali zasto ne, mozes pokusati, mozda i uspije.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Vi se svadjajte oko fpsa a ja imam veci problem.Cura se navukla na uncharted i nikako ne mogu doc na red 🤣🤣

Ja imam sreću da mi žena jedino igra candy crush sagu na mobitelu i uopće ju ne zanima nikakav drugi gaming :-D

Al zato djeca su druga priča :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Damir22 kaže...
Bas sam sada hodao ulicom, zaustavilo me barem 20 developera da me pita sto ja mislim, trebaju li igru raditi u 30 ili 60fps....briga njih.

I biti ce ih briga, radit ce sto im je brze, lakse, jednostavnije... Bez obzira sto mi mislili o tome. A neki globalni bojkot kupovanja igara koje nisu 60fps,koji bi rezultirao time da ce sve igre biti 4k i 60fps, bojim se da ces tesko izvesti, ali zasto ne, mozes pokusati, mozda i uspije.

Ja sam locirao gdje je tu problem. Kupac je uvijek u pravu, pa pravog kupca ne možeš prevariti više od jednom.

No, mi nismo pravi kupci. Mi smo ovisnici. I kupujemo sve što nam serviraju. Kao lošu drogu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
E tu si apsolutno u pravu, nema se sto dodati.

Danas probah P.T, koja steta sto je to propalo, barem da su je izgurali do finalne igre, mislim da bi definitivno imali mega hit.

Btw, zasto mi igre djeluju ljepse, ostrije s prirodnijim bojama na slimu nego na obicnom???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
big_guy kaže...

Vi se svadjajte oko fpsa a ja imam veci problem.Cura se navukla na uncharted i nikako ne mogu doc na red 🤣🤣

Ja imam sreću da mi žena jedino igra candy crush sagu na mobitelu i uopće ju ne zanima nikakav drugi gaming :-D

Al zato djeca su druga priča :-)

Bitanga jesi čitao onaj članak žena napustila posao sad ne znam jel dečka ili muža i djecu zbog candy crusha.

https://www.blic.rs/vesti/svet/zbog-video-igre-na-mobilnom-telefonu-ostala-bez-posla-momka-i-zaboravila-dete/gn57lff

Bilo je i u našim novinama , ali ne mogu naći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 14:36 (hummer0).
17 godina
PlayStation 4

uzas za RDR2 ! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 14:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
4mal kaže...

uzas za RDR2 ! 

Kaj uzas ? Jos jedan multiplayer mod kojeg ne moras nit igrat...

12 godina
PlayStation 4

Fortnite dobiva 60 FPS patch.

LINK.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DeniZg kaže...

LINK.

Hahah :D nadam se da ovo nece ponovo lavinu pokrenuti :D

https://www.youtube.com/channel/UCWgV7W_LmZOI8sTXRTIzfdg/videos
17 godina
arnes_king kaže...
DeniZg kaže...

LINK.

Hahah :D nadam se da ovo nece ponovo lavinu pokrenuti :D

:-)

A vidiš, igrao sam s frendom Fortnite i na njemu nisam primjetio loš FPS, vjerojatno zbog motion flowa.

Čini mi se da na Steepu motion flow ne uspijeva napraviti ono što treba, ne znam zašt.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 16:43 (Bitanga).
17 godina

Znam da nemoram ali sve vise igara brije na taj mod...

Jos malo ce pocet iz pastete iskakti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 17:00 (4mal).
17 godina
4mal kaže...

Znam da nemoram ali sve vise igara brije na taj mod...

Jos malo ce pocet iz pastete iskakti...

TBH, ne kužim toliki gušt u igranju toga osim dvije partije tjedno. Zarazno je mrvicu, al svaka partija je da prvih 10ak minuta radiš jedno te isto, i onda pogineš vrlo brzo. I ajmo opet ispočetka sve.

Podsjeća me mrvicu na online Starcraft. Buildaš bazu 5-6 minuta i onda dođe luđak i pregazi te u minuti.

A ni rewardi nisu baš nešt.

10 godina
PlayStation 4

Ja nisam nit igrao, al mislim da bi u RDR svijetu to moglo dobro funkcionirat. Naravno nadam se ce i rockstar ubacit i nesto novo u taj mod,a ne samo kopirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam igrao PUBG ali jesam Fortnite tam je to bolje isfurano ali dojadi nakon nekog vremena uostalom ja sam SP player only vec duze vrijeme i fala Bogu na open rpg-a i avanturama di mogu 100+ sati izgubit neovisno o platformi npr Zelda na Ns-u....

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 17:36 (4mal).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav. Pojavio mi se mali problem na playu, uglavnom otvorio sam ga, očistio od prašine uglavnom. Sve fino sklopio, ali sada play samo šta ne poleti koliko jako i brzo ventilator radi.

Zna li netko o čemu se radi i da li je netko imao isti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
ricky619 kaže...

Pozdrav. Pojavio mi se mali problem na playu, uglavnom otvorio sam ga, očistio od prašine uglavnom. Sve fino sklopio, ali sada play samo šta ne poleti koliko jako i brzo ventilator radi.

Zna li netko o čemu se radi i da li je netko imao isti problem?

Ne sviđa mu se tvoje čiščenje

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
XXX kaže...
nisu gluposti...i developeri se posebno pohvale i posebno istaknu u marketingu kad neki PS 4 naslov uspiju upogoniti na 60 fpsa. online napucavanje je neigrivo bez 60 fpsa, vožnje također. single player avanture mogu proći na 30 ali apsolutno sve je bolje, fluidnije na 60. sad koliko je to kome bitno je drugi par opanaka.

Kod vas mlađih generacija sve je ili crno ili bijelo, ili je igra smeće ili bolesno dobra . Nema između. Tako i sa fpsovima. 60 fps-a je božanstveno a 30 je neigrivo i uzrokuje tumor?

Ma normalno da je fluidnije na 60, sherlock. Jos je fluidnije na 600 fpsa.

Ali da je neigrivo na 30 jednostavno nije istina. Sjašite više s tim glupostima.

PSN - darklydexter
15 godina

Nije problem dok jasemo , problem je dok vozis ili pucas.

Disclamer: nije flame, sala mala.

MadeInCroatia
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dok citam ove komentare jedna stvar mi pada na pamet i naprosto nemogu vjerovati da mi se to dogodilo, a to je da nikad nisam koristio opciju prekrivanja slova..pa ev :D

Bitanga, 30 FPS je bolje od 60 FPS :P

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ezio kaže...
XXX kaže...
nisu gluposti...i developeri se posebno pohvale i posebno istaknu u marketingu kad neki PS 4 naslov uspiju upogoniti na 60 fpsa. online napucavanje je neigrivo bez 60 fpsa, vožnje također. single player avanture mogu proći na 30 ali apsolutno sve je bolje, fluidnije na 60. sad koliko je to kome bitno je drugi par opanaka.

Kod vas mlađih generacija sve je ili crno ili bijelo, ili je igra smeće ili bolesno dobra . Nema između. Tako i sa fpsovima. 60 fps-a je božanstveno a 30 je neigrivo i uzrokuje tumor?

Ma normalno da je fluidnije na 60, sherlock. Jos je fluidnije na 600 fpsa.

Ali da je neigrivo na 30 jednostavno nije istina. Sjašite više s tim glupostima.

A hvala za kompliment da sam u 46.godini mlađa generacija 😂

Nekada smo se igrali i na manje od 30 fpsa ali standardi su se valjda promjenili ili bi se trebali promjeniti. DA, 60 hz panel zahtjeva 60 fpsa za ugodno iskustvo, manje uzrokuje tumor 

To kaj se ti i ja zadovoljimo i sa 30 ne mjenja činjenicu da je 60 bolje, i da bi treblo biti standard u 2018. Da znam, cijena konzole bla bla bla...

15 godina
XXX kaže...

A hvala za kompliment da sam u 46.godini mlađa generacija 😂

Nekada smo se igrali i na manje od 30 fpsa ali standardi su se valjda promjenili ili bi se trebali promjeniti. DA, 60 hz panel zahtjeva 60 fpsa za ugodno iskustvo, manje uzrokuje tumor 

To kaj se ti i ja zadovoljimo i sa 30 ne mjenja činjenicu da je 60 bolje, i da bi treblo biti standard u 2018. Da znam, cijena konzole bla bla bla...

Četrdesete su nove dvadesete.

Rekao si ranije da je neigrivo. Na to sam reagirao jer je pretjerana tvrdnja.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 4:25 (Ezio).
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jednako pretjerana kao i kod onih koji tvrde da ne vide razliku između 30 i 60. Ako oni ne vide razliku onda je meni 30 neigrivo 

Ako će mo ozbiljno razlika je itekako vidljiva, 60 je uvijek bolje od 30 a igrivo je i na 30. E sad bu netko uletio da smaram,... ne bi smarao kad netko drugi ne bi smarao kako razlike nema ili je nebitna. Možda njemu je, meni nije. Ako taj prihvati to i ja ću njegovo, pa nebu nesporzuma 

Moj PC  
3 1 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Shadow of colossus za ps4.  Naravno ne bi sad odmah kupio po punoj cijeni i vidim da je stara igra ali ako ima tko kakvo misljenje...vjerujem da je dobra igra

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
XXX kaže...

Jednako pretjerana kao i kod onih koji tvrde da ne vide razliku između 30 i 60. Ako oni ne vide razliku onda je meni 30 neigrivo 

Ako će mo ozbiljno razlika je itekako vidljiva, 60 je uvijek bolje od 30 a igrivo je i na 30. E sad bu netko uletio da smaram,... ne bi smarao kad netko drugi ne bi smarao kako razlike nema ili je nebitna. Možda njemu je, meni nije. Ako taj prihvati to i ja ću njegovo, pa nebu nesporzuma 

Jesi i dosadan lik.

https://www.youtube.com/channel/UCWgV7W_LmZOI8sTXRTIzfdg/videos
8 godina
PlayStation 4

Igram igre preko 20 godina i mogu potvrditi da je svakoj generaciji igara nešto nedostajalo. Danas klinci imaju epileptične napade ako je igra u 30 fps-a što je meni iskreno smiješno. Naravno, bolje je u 60 fps-a i to je činjenica, ali je isto tako činjenica kada jednog dana igre budu 60 fps-a - 4K - HDR ekipa će već naći nešto novo što neće odgovarati. Tako je oduvijek bilo i nema razloga da se promjeni. 

Bitanga može i ima svako pravo biti nezadovoljan ako proizvod za koji je dao novac ne radi u skladu sa njegovim očekivanjima. Isto tako njegovo je demokratsko pravo svoje nezadovoljsto javno iznijeti na mjestu kao što je forum. I naravno, vaše pravo je svaki puta zbog toga prigovarati. :D 

8 0 hvala 1
17 godina
Vandit kaže...

Igram igre preko 20 godina i mogu potvrditi da je svakoj generaciji igara nešto nedostajalo. Danas klinci imaju epileptične napade ako je igra u 30 fps-a što je meni iskreno smiješno. Naravno, bolje je u 60 fps-a i to je činjenica, ali je isto tako činjenica kada jednog dana igre budu 60 fps-a - 4K - HDR ekipa će već naći nešto novo što neće odgovarati. Tako je oduvijek bilo i nema razloga da se promjeni. 

Bitanga može i ima svako pravo biti nezadovoljan ako proizvod za koji je dao novac ne radi u skladu sa njegovim očekivanjima. Isto tako njegovo je demokratsko pravo svoje nezadovoljsto javno iznijeti na mjestu kao što je forum. I naravno, vaše pravo je svaki puta zbog toga prigovarati. :D 

Ja svaku svoju kupnju baziram na analizi da li igra radi u 60 FPSa ili ne. Ako ne, onda ju kupujem na PCu - osim ako je igra baš za klince koju ću i ja igrati, onda se nadam da će motion smoothin to sfixati.

I to je moje pravo i to će tako biti i u budućnosti.

Međutim ovo u Steepu me baš razočaralo, da 60FPS sportska igra radi lošije na PS4 Pro i 4K radi Pro patcha koji je aktivirao supersampling. A nema opcije za isključit (osim da svaki put šaltam display options). I nema opcije za refund, nešto što je na PCu normalna stvar ;-)

Postoji i zakon o tome, koji Sony ne poštuje nimalo.

Vjeruj mi da bih iste sekunde refundao da mogu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 12:41 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Mene iskreno ne dira na koliko fps-a nes radi... bitna mi je reza, garfika tj. oduvijek bila

ali ak se zainatim imam srecu sto mogu birat gdje cu sto i kako igrati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 12:42 (4mal).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Napredovala tehnologija, napredovala i filozofija. Peglali smo CS 1.6, DOTU, San Andreas i slicne legende, nit je ko pitao za grafiku niti za fps, a nismo se micali od monitora tak da, kak kaze kolega gore, samo lagano bez filozofije..

7 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice