PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Damir22 kaže...
Neznam kako da ti odgovorim a da to ne bude totalni bs, ali probat cu...

Igara ima po svuda, to stvarno nije problem pronaci, ja sam isprobao na igrama iz svoje kolekcije, dakle original igrama, jer je isti princip, skidao nisam nista, nisam toliko interes pronasao u tome da je nesto djabe, koliko u tome da mogu igrati ono sto sam ionako vec kupio, minus mjenjanje diskova, to vise cijenim kao i to da na 2 konzole mogu igrati istu igru, bez kupovanja 2 fizicka diska.

Neprofitabilno piratstvo, moguce, ali mi se stvarno ne kupuje dva puta istu stvar.

Valjda  znaš da jedan acc. možeš dijeliti na dvije konzole samim tim i igre možeš igrat na 2 konzole. Nema potrebe da kupuješ dve igre.

9 godina
Da, znam, ali mislim da to ne funkcionira s fizickim diskovima, odnosno da bih igru igrao, disk mora biti unutra, a ako imam samo jedan disk, ne mogu na 2 konzole istovremeno pokrenuti istu igru.

Digitalnih ionako nemam puno, los internet pa nisam ni skidao bas nesto.

Vise je to isprobavanje, pa cu vidjeti sve eventualne pogodnosti i nedostatke
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Ovdje su prijave za Firmware betu.
https://beta.software.eu.playstation.com/en-gb/PS4Beta
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
Purger155 kaže...

TBH ne vidim zašto bi netko to palio. Supersampling brutalno usporava igru.

Osim u slučajevima nekih indie igara ne vidim nikakve benefite zašto bi to upalio za igre koje se iovako jedva vuku u 30 FPSa.

Kad bi bio setting per game onda bi bilo ok, ali ovako na razini cijelog OSa je glupost.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Da li ps store HR časti sa 35 kn ili sam ja nekako pare prebacio u svoj wallet? Bonove nisam kupovao pa mi čudno. Uzeo onaj dodatak sa Hitlerom za 22.9 kn i vidim još 12.01 kn na računu. Kad sam stisnuo za visu da mi skine sa računa pokazalo mi da još imam 12.01 kn baš na wallet ne na visi. Naravno, visa je ženina da se ne ponavljam i molim udrugu za zaštitu peglenja kartica da smire tenzije. Hvala!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
Da li ps store HR časti sa 35 kn ili sam ja nekako pare prebacio u svoj wallet? Bonove nisam kupovao pa mi čudno. Uzeo onaj dodatak sa Hitlerom za 22.9 kn i vidim još 12.01 kn na računu. Kad sam stisnuo za visu da mi skine sa računa pokazalo mi da još imam 12.01 kn baš na wallet ne na visi. Naravno, visa je ženina da se ne ponavljam i molim udrugu za zaštitu peglenja kartica da smire tenzije. Hvala!

Vjerojatno si nekako slučajno uplatio lovu, 35kn je minimalni iznos koliko moš uplatit.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
mariclius kaže...

bilo sto da kupujes a da je iznos manji od 35, psn prvo stavlja na wallet 35 kn i onda naplacuje sadržaj koji si htio kupiti...tak sam ja za 10 kn nekih bica boca sto sam htio uzeti, zapravo platio 35 i ostalo mi ostatak na walletu

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
Ajd barem znam za drugi put. Hvala:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Taman postam gore navedeni post,odem zaleć poslije posla, kad-hop,mail od Sonya..

Odabrali me ponovno za beta testera i dobio kód za skidanje bete 5.50...

Još bolje,dobio dva vouchera za skidanje bete odmah,pa tko prvi...javite se na PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

dupli post*

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 22:07 (4mal).
9 godina
neaktivan
Ima li tko da igra F1 zanima me jel vrijedi sad uzimat 2017? Kada izlazi 2018?

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Ima li tko da igra F1 zanima me jel vrijedi sad uzimat 2017? Kada izlazi 2018?

Uzmi, F1 2017 je izašao krajem osmog mjeseca, pa će vjerojatno i F1 2018 tako.

Igra je vrhunska, pogotovo s volanom.

17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
5 0 hvala 7
16 godina
neaktivan

Hm nba live 18 74 kn.Igrao sam demo cak mi se svidio.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
big_guy kaže...

Hm nba live 18 74 kn.Igrao sam demo cak mi se svidio.

74 kn je najbolja cijena do sada, a i igra nije uopće izašla na PC-u, pa nema jeftinih ključeva za kupiti.

Nba Live 18 ima lošiji gameplay od 2K18, ali je 2K18 opterećen mikrotranskacijama i bugovima, pa i ja razmišljam da probam Live 18.

Samo, nikako da pronađem neku kvalitetnu recenziju TheOne (MyCareer) moda...

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
PlayStation 4

kolke su šanse da će red dead redemption 2, god of war 4 i last of us 2 (znači sve AAA naslovi) biti na 60 fps bar na 1080p? hoće li moći ps4 pro to izgurati?

edit: i death stranding naravno

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 14:25 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vidim ned for speed rivalas je 54 kn čini mi se. Je li ok ta igra? Treba mi za klince kad se skupe kod mene. Dok svima ugodim po neku igru imati ću 100 igrica:) Igrao sam to davno i bilo mi je ok jer te odmah vrati na stazu i lako je za voziti. Za klince i mene profesionalnog amatera:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala bitanga sto si linkao ove popuste pa si izbio 74 kn iz dzepa.Salim se naranvo :D

I ja sam ju dugo htio uzeti posto imam 2k17 na disku i evo probao ovu demo utakmicu sad bas.Onako vidi se da nije na razini 2k ali po meni je veci fun faktor u liveu,ono za pustit mozak na pasu i bacat na kos.Grafika mi se svidja(2k18 mi izgleda kao crtani film),gameplay nije los.Igrat cu dok mi ne dosadi ona opet na 2k17 ili 18 mozda.Da vrijedi 74 kn vrijedi.Inace ubrao.sam. prosli mj za sitne pare wolfenstein ob i wolf no i order 1886 pa kad odigram sve ako netko zeli account za sitnu cijenu nek se javi,i ufc2 je na njemu.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Cansee 

Šanse su male ili nikakve.

Kod konzola ove generacije rezolucija u većini slučajeva ne utječe na framerate, jer je CPU usko grlo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 14:41 (DeniZg).
14 godina
Ja sam kupio nba live na US store za nekih 50-al kuna i igram često. Meni sasvim ok igra. Samo ja nisam imao do sada 2K pa ne znam niti usporediti. Kad dođe na red uzeti ću i 2K 17. Igram običnu sezonu jer nisam skužio može li karijera sa cijelim timom. Ne volim sa jednim igračem. Godine i godine PESa su učinili svoje. Za PES ubacujem patcheve i sve kužim, a za ostale igre sam živa banana:) Pojma nemam!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Ja sam kupio nba live na US store za nekih 50-al kuna i igram često. Meni sasvim ok igra. Samo ja nisam imao do sada 2K pa ne znam niti usporediti. Kad dođe na red uzeti ću i 2K 17. Igram običnu sezonu jer nisam skužio može li karijera sa cijelim timom. Ne volim sa jednim igračem. Godine i godine PESa su učinili svoje. Za PES ubacujem patcheve i sve kužim, a za ostale igre sam živa banana:) Pojma nemam!

Kod mene suprotno,fifa pes su mi dosadni nema dinamicnosti u igri.Kosarka mi puno zabavnija,vise akcije i napetosti.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
PlayStation 4

Steta kaj nema F1 2017 na popustu i ka sam se mabrijao da pocnem igrati prvenstvo. Sad je 499kn a to mi ie previse, cekam sljedeci popust 

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Steta kaj nema F1 2017 na popustu i ka sam se mabrijao da pocnem igrati prvenstvo. Sad je 499kn a to mi ie previse, cekam sljedeci popust 

Da, bila je do prije 3 tjedna :-)

8 godina
PlayStation 4

Mami me ovaj EA popust iako nisam pametan što uzeti. Čak mi i FIFA izgleda primaljivo za tu cijenu, al' osjetim zlo koje iz nje izvire. Battlefront II mi je isto u izboru, ali nisam veliki fan SW-a...First world problems. 

3 0 hvala 0
14 godina
Big_guy, ja PES samo sa društvom igram. Bude urnebes dva puta tjedno turniri ekipa 40+. Nba Live 18 igram sam i ponekad sa društvom. Također mi je zabavniji Nba kad igram sam. Uzeti ću si sada need for speed rivals. Pa sa klincima da se zezam. Da li i za ps3 isto se napravi profil i doda kartica i kupuje igre? Kolegi penzioneru 55 god da uzmem koju igru. Vidim ima po 23 kn.
14 godina
Cansee kaže...

kolke su šanse da će red dead redemption 2, god of war 4 i last of us 2 (znači sve AAA naslovi) biti na 60 fps bar na 1080p? hoće li moći ps4 pro to izgurati?

Kratko i jasno, nikakve.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Cansee kaže...

Ako ti je toliko stalo do 60 fps-a, kupi PC i gotovo.

14 godina
pqweasdyxc kaže...
Cansee kaže...

Samo što će mu PC koji će moći pokrenuti sve te 4 igre koštati previše 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
pqweasdyxc kaže...
Cansee kaže...

Samo što će mu PC koji će moći pokrenuti sve te 4 igre koštati previše 

a nisu sad ni pc-ovi više tolko skupi, dovoljno da derne onaj pentium g(nešto) i gtx 1060 i radit ce... trebat ce negdje kolko kosta i novi ps4 pro, 3500 kn(stim da nece morati kasnije kupovati novu pc ko u slucaju konzole, nego samo nadogradi dio po dio)

Najbolja solucija je uvijek PC + ps4 kombinacija... nesto igras vamo nesto tamo i milina

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 18:09 (dado16).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice