Isplati li se kupiti PlayLink igru Hidden Agenda?
Vidim da su sad dali Thats you.
That's you promoviraju svaki mjesec od ljeta valjda.
Ne kužim zašto.
Očito imaju neki Hidden Agenda ba dum tsssssss
Isplati li se kupiti PlayLink igru Hidden Agenda?
Vidim da su sad dali Thats you.
That's you promoviraju svaki mjesec od ljeta valjda.
Ne kužim zašto.
Očito imaju neki Hidden Agenda ba dum tsssssss
Jel to ovaj BF 1 Revolution?
Ma čekaj malo Bitanga pa ovi malo bolji proizvođači jamče određenim iznosom par desetaka tisuća eura onda valjda vrijedi nešto.
Pa prodaju milijun letvi naivcima, onda im nije problem platiti odštetu za par njih kojima munja stvarno nešto sjebe :-)
Prenaponske letve služe prvenstveno za zaštitu od varijacija napona u strujnoj mreži, radi raznih nestabilnosti, paljenja gašenja velikih uređaja, motora, induciranog napona i sl.
Ako te spasi od munje super, ali nikad nećeš biti 100% siguran da te letva spasila. Šta ja znam. To mi je u rangu prodaje skupih antivirusa na osnovu straha i panike.
Bolje isključiti sve iz struje dok grmi ako imaš nadzemne strujne vodove, nego se pouzdati u skupe prenaponske letve.
Nabavia Bloodborne i ocekivao sam tesku igru kao sto se pricalo.
Nes mi ti, dosao sam do mosta sa ona dva kojota vec nakon 4 ure igranja sto je otprilike 90 ak sekundi sprinta i zaobilazenja neprijatelja. Kojoti su me niti 18 puta ubili. Jos eventualno 7-8 puta i mislim da cu i drugog svladati. Uvrh glave sam samo 50ak puta bio ubijen.
Naucio sam vec napamet informacije koje mi pisu na loading screenu.
Jedva cekam tezi dio.
jucer sam napokon igrao mafiu 3 koju sam kupio za bozic. Mogu rec da mi se svida. Prica mi se cini dobra,nadam se da ce i misije biti zanimljive a ne svaka na isti kalup.
Igrao sam i COD WWII. Ubijaju me ko zeca. Jednu jedinu partiju sam imao pozitivan score. Nakon puno igranja BF1 treba se opet naviknuti na cod koji je puno brzi. Uglavnom igra je miljama bolja od prijasnih svemirskih nastavaka.
Nabavia Bloodborne i ocekivao sam tesku igru kao sto se pricalo.
Nes mi ti, dosao sam do mosta sa ona dva kojota vec nakon 4 ure igranja sto je otprilike 90 ak sekundi sprinta i zaobilazenja neprijatelja. Kojoti su me niti 18 puta ubili. Jos eventualno 7-8 puta i mislim da cu i drugog svladati. Uvrh glave sam samo 50ak puta bio ubijen.
Naucio sam vec napamet informacije koje mi pisu na loading screenu.
Jedva cekam tezi dio.
Kojote ni ne moraš ubijati, oni su samo navlakuša.
A ako ih želiš ubiti na jednostavan način, navuci ih niz stepenice na vrata od kuće i šamaraj dok si unutar kuće. Oni su preveliki i ne mogu preći prag .
jucer sam napokon igrao mafiu 3 koju sam kupio za bozic. Mogu rec da mi se svida. Prica mi se cini dobra,nadam se da ce i misije biti zanimljive a ne svaka na isti kalup.
Igrao sam i COD WWII. Ubijaju me ko zeca. Jednu jedinu partiju sam imao pozitivan score. Nakon puno igranja BF1 treba se opet naviknuti na cod koji je puno brzi. Uglavnom igra je miljama bolja od prijasnih svemirskih nastavaka.
Mene i na PCu ubijaju ko zeca. Valjda od svakih 20 encountera jedan završi povoljno za mene.
Ekipa to igra danonoćno i upgradeali su svi oružja već. Tako i u Battlefrontu 2. Pucam po liku ko blesav, a on me skine s dva metka i sve ima upgradeano.
Uzeo i ja VR u paketu sa v2 kamerom.. žena me nagovorila na isti jer smo probali kod frendova i jako joj se dopalo :P ....probao Driveclub i nakon trećeg kruga lagana mučnina..mislim da to ipak nije za mene :)
Mene i na PCu ubijaju ko zeca. Valjda od svakih 20 encountera jedan završi povoljno za mene.
Ekipa to igra danonoćno i upgradeali su svi oružja već. Tako i u Battlefrontu 2. Pucam po liku ko blesav, a on me skine s dva metka i sve ima upgradeano.
To je problem u svim multiplayer igrama, a pogotovo pucačinama.
Ako nisi kupio igru kad je izašla, čeka te puno teži posao kasnije da bi sustigao ostalu ekipu.
Ako nisi kupio igru kad je izašla, čeka te puno teži posao kasnije da bi sustigao ostalu ekipu.
Da, ako nisi kupio i igrao ko manijak otkad je izašla. Ne mogu se više posvetiti samo jednoj igri toliko vremena, to je problem. Igraća sam drolja!
Da, ako nisi kupio i igrao ko manijak otkad je izašla. Ne mogu se više posvetiti samo jednoj igri toliko vremena, to je problem. Igraća sam drolja!
Wow, danijel iz Afganistana mi je dao thumbs down :-D
Wow, danijel iz Afganistana mi je dao thumbs down :-D
Muhahahahah to ti je zadnje upozorenje mislim da je to zbog toga što si napisao drolja. Trebao si napisat na engleskom pa danijel nebi skužio.
Evo da se pohvalim, kupio sam danas PS 4 Pro. Cisto da pitam ako mi tko zeli preporuciti par igri koje bih “trebao” ili mogao kupiti za pocetak pogotovo dok je january sale.
Mislio sam fifa 18, cod wwII(sam dobio gratis uz konzolu), nba 2k18, Wolfenstein® II: The New Colossus, crash bandicoot, tekken. Mislim da je to ok? Plus watch dogs 2( vidim da je odlican popust i dobar rewiew igrice, za klince kakav lego, sniper elite...mozda jos kakva preporuka za “must have”? Uglavnom znam da hocu fifu i nba. Lego za klince i sad ako mi jos malo preporucite neke od ovoh s popisa naravno moze i neke koje sam mozda omaškom “previdio” a trebale bi biti na popisu? I jos pitanje- da li se igre za PS 3 mogu igrat na ps4? Tipa kupio bih pang uz koji me vezu uspomene 😁Unaprijed hvala na odgovorima
PS3 igre se ne mogu igrati na PS4.
Ni jedna od igara koje si naveo nisu igre koje su "uzdrmale" gaming svijet.
Obavezna lektira sa siječanjskog popusta su: Witcher 3 GOTY, Uncharted (svi nastavci), Bloodborne GOTY, GTA V, Life is strange, Persona 5, Dishonored The Complete Collection i eventualno Battlefield 1 Revolution.
Uz navedne obavezno uzmi i Horizon sa DLC-om....
I PS2018.
A možeš i GT Sport ako voliš vožnju.
Sto bi to bilo DLC? Ima Horizon al nema nigdje da pise DLC :-)
Sto bi to bilo DLC? Ima Horizon al nema nigdje da pise DLC :-)
To ti je expanzija odnosno dodatak na glavnu igru.
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP9000-CUSA01021_00-HRZ0000000000000
u ovom slučaju The Frozen Wilds expansion.
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP9000-CUSA01021_00-HRZ000000000DLC1
a možeš i zajedno kupiti što je jeftinije.
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP9000-CUSA10211_00-HRZCE00000000000
I PS2018.
Pes 2018. cu za pocetak preskocit dok ne probam fifu jer ne znam dal ima smisla da odmsh kupim dvije "iste" igre dok ne sakupim "must have" pa onda mozda uzmem. Sto se tice gt sport ne vidim da je na popustu
I PS2018.
Pes 2018. cu za pocetak preskocit dok ne probam fifu jer ne znam dal ima smisla da odmsh kupim dvije "iste" igre dok ne sakupim "must have" pa onda mozda uzmem. Sto se tice gt sport ne vidim da je na popustu
Da na popust si zakasnio. Ali biće ih još.
Evo da se pohvalim, kupio sam danas PS 4 Pro. Cisto da pitam ako mi tko zeli preporuciti par igri koje bih “trebao” ili mogao kupiti za pocetak pogotovo dok je january sale.
Mislio sam fifa 18, cod wwII(sam dobio gratis uz konzolu), nba 2k18, Wolfenstein® II: The New Colossus, crash bandicoot, tekken. Mislim da je to ok? Plus watch dogs 2( vidim da je odlican popust i dobar rewiew igrice, za klince kakav lego, sniper elite...mozda jos kakva preporuka za “must have”? Uglavnom znam da hocu fifu i nba. Lego za klince i sad ako mi jos malo preporucite neke od ovoh s popisa naravno moze i neke koje sam mozda omaškom “previdio” a trebale bi biti na popisu? I jos pitanje- da li se igre za PS 3 mogu igrat na ps4? Tipa kupio bih pang uz koji me vezu uspomene 😁Unaprijed hvala na odgovorima
Horizon Zero Dawn je must have
Znaci Horizon cekam da bude na popustu :-)
a wolfstein i sniper elite? Ocjene su dobre, a iskustva vaša?
Znaci Horizon cekam da bude na popustu :-)
a wolfstein i sniper elite? Ocjene su dobre, a iskustva vaša?
Meni je Sniper Elite 4 bio super. Al nije ništ posebno. Ideš okolo i snajperišeš. I ima svega 8 misija i DLCove koje nisam htio kupiti.
Svaka misija traje oko sat-dva ovisno koliko detaljno zabriješ.
Kupi polovno na disku, pa odigraj i prodaj.
Samo dodatni komentar. Kupio sam ps4 pro preko njuskala ovaj koji prodaju koji ide uz tele2 pretplatu. Znaci dobio ps4 pro 1tb sa igricom cod ww II. I uz to sam dobio kupon za popuste u SD gdje sam za 600 kn dobio gt sport sa gamepadom(ionako mi je trebao dodatni gamepad kojeg bi platio cca 429-500 kn), uzeo sam produljeno jamstvo tri godine za 239 kn i za malu crash bandicoot za 200 kn. Fifu cu kupit preko playstation storea. A onda kasnije horizon kad bude na popustu i jos neke igrice prema vasim preporukama. Jos imam kupon za assasins za 269 kn sto mi se isto cini ok cijena obzirom da dobijem box koji kasnije mogu prodati. Jel ima netko od vas onaj punjac za gamepadove? Ima ta kupnja smisla? Kako se inace pune gamepadovi bez toga?
pune se brzo opcenito jer su usb 3.0 jedino ako ti je bitna estetika ili sl ... ja svoje gampade uz move-ove (radi VR-a) u ladici ispod telke
da su mi odmah na dohvat ruke pa pospremljeni tako reci
Jel ima netko od vas onaj punjac za gamepadove? Ima ta kupnja smisla? Kako se inace pune gamepadovi bez toga?
Nemam. Spojiš kabelom ko da puniš mobitel. Ak imaš 2 gamepada nema puno razmišljanja oko baterije. Kad je jedan prazan, uzmeš drugi, ovog uštekaš i tako ukrug.
Prvi puta cujem za ovo, ekipa uredno preporuca to.
Svaki uređaj s baterijom ima vlastiti IC čip koji kontrolira punjenje. Isto tako onda ne bi smio koristiti punjač od dva ampera jer se kontroler smije puniti samo s 0.8A. Također, brzi punjači mogu brzo puniti mobitele jer komuniciranju s njima i pomoću tih informacija određuju snagu punjenja, kad tih informacija nema onda nema ni brzog punjenja.
Možeš koristiti bilo koji punjač, kad se punjenje završi kontroler će sam zaustaviti punjenje.