PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.428.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Bernard Huky Hux kaže...

Isplati li se kupiti PlayLink igru Hidden Agenda? 
Ili pričekati da dođe na ps+
Vidim da su sad dali Thats you.

That's you promoviraju svaki mjesec od ljeta valjda.

Ne kužim zašto.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
antimadridista kaže...

Da, baš jedva čekam hrpu cheatera i hakera u online igrama. 

Pa nije baš tako lako igrati sa Jailbrekanim PS-om online makar nije bilo lako na PS3 ako te otkriju dobivaš BAN konzole.

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igra tko BF HARDLINE, dali tko zna kakav je?

0 0 hvala 0
11 godina
Evo odlucio dam uzeti Bloodborne goty za 150 Kn. Mislim da je vrijeme. Jos TloU and my job here is done.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Matko3321 kaže...

Jel igra tko BF HARDLINE, dali tko zna kakav je?

Ni dok je nov bio nije bio nekaj popularan...

Ako ti se ne igra bf1, uzmi radije bf4 nego hardline...

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koji ps4 uzeti za povremeno igranje, polovno ili novo, nekakva preporuka

0 1 hvala 0
16 godina
elander kaže...

Koji ps4 uzeti za povremeno igranje, polovno ili novo, nekakva preporuka

Kupi najbolji za čim manje para, da je očuvan ko nov i da ima garanciju bar godinu dana.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 17:20 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
Imam Smart TV koji je spojen sa PS4. TV ima Wi-Fi pa se tako spajam s netom za igranje online. Ponekad mi ne stane konekcije jer mi je ps4 u sobi a router u dnevnom. Vase misljenje jel vrijedi uzet kabel od 10 m pa ga spojit u ps4 i router il se ovako igrat sa Wi-Fi jem

0 0 hvala 0
14 godina
Nikolacurak kaže...
Imam Smart TV koji je spojen sa PS4. TV ima Wi-Fi pa se tako spajam s netom za igranje online. Ponekad mi ne stane konekcije jer mi je ps4 u sobi a router u dnevnom. Vase misljenje jel vrijedi uzet kabel od 10 m pa ga spojit u ps4 i router il se ovako igrat sa Wi-Fi jem

Uzmi kabel.

16 godina
Nikolacurak kaže...

Nisam skužio kakve veze ima TV i njegov WiFi s igranjem, al ok.

Kabel je svakako pouzdaniji i brži od WiFia.

13 godina
Spacecraft kaže...
Evo odlucio dam uzeti Bloodborne goty za 150 Kn. Mislim da je vrijeme. Jos TloU and my job here is done.

Uzeo sam ga i ja prije kojih 2 tjedna za 120, jos uvijek nisam nasao vremena za pokrenuti

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
16 godina
PlayStation 4

Baš mi je dobra single player priča u SW Battlefrontu 2. Samo zbog toga se već isplatilo odigrati. Više sam uživao nego u Unchartedu :-P

A koliko sam skužio još će dodavati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 20:38 (Bitanga).
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...
Nikolacurak kaže...

Nisam skužio kakve veze ima TV i njegov WiFi s igranjem, al ok.

Kabel je svakako pouzdaniji i brži od WiFia.

Ja sam mislio da je lapsus, ali kad bolje pročitam on je mislio stvarno na TV ne kužim?

Nikola pa ne radi WI FI OD PS4 preko TV-a

9 godina
neaktivan
Aha to sam sad naucio onda :) jese vi spajate s kabelom ili
16 godina
Nikolacurak kaže...
Aha to sam sad naucio onda :) jese vi spajate s kabelom ili

Ja uvijek sve s kabelom. Što god može. Prvo kabel.

9 godina
Bitanga kaže...

Baš mi je dobra single player priča u SW Battlefrontu 2. Samo zbog toga se već isplatilo odigrati. Više sam uživao nego u Unchartedu :-P

Vrijeme je za pravu single player only Star Wars igru, a ne ove isprdke od kampanje koje ubacuju u MP orjentiranu igru. Bolje da je izašao Star Wars 1313. Preskačem bez grča na licu.

8 godina
NathanDrek kaže...
Bitanga kaže...

Vrijeme je za pravu single player only Star Wars igru, a ne ove isprdke od kampanje koje ubacuju u MP orjentiranu igru. Bolje da je izašao Star Wars 1313. Preskačem bez grča na licu.

Mislin da ovu necu priskocit ka proslu, al volija bi da ima prava SP Star Wars igra.

16 godina
NathanDrek kaže...
Bitanga kaže...

Ne vidim gdje je problem da se kombinira SP i MP igra.

Single player kampanja u ovog igri je odlična.

A bojim se da SP igre poput SW:KOTORa nećemo tako skoro ugledati. Također nisam ni siguran da bih uživao u takvim igrama kao ranije.

Najbolje su mi bile KOTOR i Tie Fighter igre. Svemirska pucačina je ovdje odlična, a i lightsaber borbe nisu loše.

Naravno, nitko te ne tjera da kupiš. Osobno se vidim da ću ovo igrati puno više nego prošli battlefront, a i sigurno više nego ostale FPS igre.

Lako mi se ufurati u taj SW svijet.

14 godina
Bitanga kaže...
NathanDrek kaže...
Bitanga kaže...

Ne vidim gdje je problem da se kombinira SP i MP igra.

Single player kampanja u ovog igri je odlična.

A bojim se da SP igre poput SW:KOTORa nećemo tako skoro ugledati. Također nisam ni siguran da bih uživao u takvim igrama kao ranije.

Najbolje su mi bile KOTOR i Tie Fighter igre. Svemirska pucačina je ovdje odlična, a i lightsaber borbe nisu loše.

Naravno, nitko te ne tjera da kupiš. Osobno se vidim da ću ovo igrati puno više nego prošli battlefront, a i sigurno više nego ostale FPS igre.

Lako mi se ufurati u taj SW svijet.

Ali naravno igraš PC verziju RIGHT?

16 godina
hummer0 kaže...

Ali naravno igraš PC verziju RIGHT?

Naravno :-)

12 godina
Ja sam natukao nekoliko desetaka sati igrajući samo Blast i Strike. Galactic assault nešto malo, jer mi se mape i sam mod baš i ne sviđaju previše u ovoj Battlefront dvojci.
A onda sam "otkrio" Starfighter assault i sad više ništa drugo ne igram...
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
DeniZg kaže...
Ja sam natukao nekoliko desetaka sati igrajući samo Blast i Strike. Galactic assault nešto malo, jer mi se mape i sam mod baš i ne sviđaju previše u ovoj Battlefront dvojci.
A onda sam "otkrio" Starfighter assault i sad više ništa drugo ne igram...

Da meni je taj Starfighter Assault i u prvom dijelu bio najbolji mod. Sad je još puno bolji.

13 godina
Kad zagrmi vadim sve kablove šta iz rutera idu u tv, pc, ps4... Više kolega je ostalo bez svega. Pukno grom i sve što je bilo spojeno na ruter im pregorilo. Jednom je istina pukno u satelitsku pa mu sve zgorilo. Novi PS4, novi tv...
15 godina
mariclius kaže...
Kad zagrmi vadim sve kablove šta iz rutera idu u tv, pc, ps4... Više kolega je ostalo bez svega. Pukno grom i sve što je bilo spojeno na ruter im pregorilo. Jednom je istina pukno u satelitsku pa mu sve zgorilo. Novi PS4, novi tv...

dobro dođe. treba ponekad sve kupiti novo

PSN - darklydexter
14 godina
mariclius kaže...

Ja imam onu "letvu" sa 6 utičnica sa osiguračem prenaponska zaštita mislim da se tako zove? Nikad ne gasim kad grmi i nikad ništa nije bilo ( nije se zdimilo).

Doduše mislim da zgrada ima gromobran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 8:48 (hummer0).
16 godina
hummer0 kaže...
mariclius kaže...

Ja imam onu "letvu" sa 6 utičnica sa osiguračem prednaponska zaštita mislim da se tako zove? Nikad ne gasim kad grmi i nikad ništa nije bilo ( nije se zdimilo).

Ta ti letva ništ ne bi pomogla kod groma. Inače se kaže "prenaponska" zaštita, jer štiti od prevelikog napona. Al grom je tolika zvijer da ti tu ništa ne bi pomoglo, on preskače 1km i više zraka, ne bu njega spriječila jedna letvica :-)

No da, ja isto ništa ne ištekavam u zgradi. Nikad nije bilo problema do sad no sigurno ću se jednom opeći :-D

Mislim da su tu kuće najrizičnije, i to često čak nije toliko stvar gromobrana, koliko strujnih kablova koji idu po ulici iznad zemlje.

14 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...
mariclius kaže...

Ja imam onu "letvu" sa 6 utičnica sa osiguračem prednaponska zaštita mislim da se tako zove? Nikad ne gasim kad grmi i nikad ništa nije bilo ( nije se zdimilo).

Ta ti letva ništ ne bi pomogla kod groma. Inače se kaže "prenaponska" zaštita, jer štiti od prevelikog napona. Al grom je tolika zvijer da ti tu ništa ne bi pomoglo, on preskače 1km i više zraka, ne bu njega spriječila jedna letvica :-)

No da, ja isto ništa ne ištekavam u zgradi. Nikad nije bilo problema do sad no sigurno ću se jednom opeći :-D

Mislim da su tu kuće najrizičnije, i to često čak nije toliko stvar gromobrana, koliko strujnih kablova koji idu po ulici iznad zemlje.

Ma čekaj malo Bitanga pa ovi malo bolji proizvođači jamče određenim iznosom par desetaka tisuća eura onda valjda vrijedi nešto.

15 godina
Hehe mislis li ti da ta mala kutijica sa par zica unutra moze sprijeciti udar munje? Samo se to zapitaj i sve ce ti biti jasno. Zastita od udara munje ne postoji. Kad bi ljudi znali kako ukrotiti munju gdje bi nam bio kraj. I btw grom je samo zvuk koji prati munju ako se ne varam.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Jasno ti je sta bi ostalo od tvoje zastite
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Jasno ti je sta bi ostalo od tvoje zastite

Brkaš lončiće nisam mislio zaštita od direktnog udara groma (munje).

Neće ti munja udariti unutra u sobu (valjda) , udar će doći po kablovima od telefona nadzemni kablovi ili po strujnom kabelu.

Vjerojatno znaš ako grom(munja) udari u automobil ili avion da zbog faradijevog kaveza neće nikoga spržiti unutar kaveza.

Udari li munja u Faradayev kavez, npr. u automobilu ili zrakoplovu, osobe unutar kaveza ostaju sigurne, jer je jakost električnog polja unutar kaveza mnogo manja od vanjske. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 8:50 (hummer0).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice