Isplati li se kupiti PlayLink igru Hidden Agenda?
Ili pričekati da dođe na ps+
Vidim da su sad dali Thats you.
That's you promoviraju svaki mjesec od ljeta valjda.
Ne kužim zašto.
Isplati li se kupiti PlayLink igru Hidden Agenda?
Ili pričekati da dođe na ps+
Vidim da su sad dali Thats you.
That's you promoviraju svaki mjesec od ljeta valjda.
Ne kužim zašto.
Da, baš jedva čekam hrpu cheatera i hakera u online igrama.
Pa nije baš tako lako igrati sa Jailbrekanim PS-om online makar nije bilo lako na PS3 ako te otkriju dobivaš BAN konzole.
Jel igra tko BF HARDLINE, dali tko zna kakav je?
Jel igra tko BF HARDLINE, dali tko zna kakav je?
Ni dok je nov bio nije bio nekaj popularan...
Ako ti se ne igra bf1, uzmi radije bf4 nego hardline...
Koji ps4 uzeti za povremeno igranje, polovno ili novo, nekakva preporuka
Koji ps4 uzeti za povremeno igranje, polovno ili novo, nekakva preporuka
Kupi najbolji za čim manje para, da je očuvan ko nov i da ima garanciju bar godinu dana.
Uzmi kabel.
Nisam skužio kakve veze ima TV i njegov WiFi s igranjem, al ok.
Kabel je svakako pouzdaniji i brži od WiFia.
Uzeo sam ga i ja prije kojih 2 tjedna za 120, jos uvijek nisam nasao vremena za pokrenuti
Baš mi je dobra single player priča u SW Battlefrontu 2. Samo zbog toga se već isplatilo odigrati. Više sam uživao nego u Unchartedu :-P
A koliko sam skužio još će dodavati.
Nisam skužio kakve veze ima TV i njegov WiFi s igranjem, al ok.
Kabel je svakako pouzdaniji i brži od WiFia.
Ja sam mislio da je lapsus, ali kad bolje pročitam on je mislio stvarno na TV ne kužim?
Nikola pa ne radi WI FI OD PS4 preko TV-a
Ja uvijek sve s kabelom. Što god može. Prvo kabel.
Baš mi je dobra single player priča u SW Battlefrontu 2. Samo zbog toga se već isplatilo odigrati. Više sam uživao nego u Unchartedu :-P
Vrijeme je za pravu single player only Star Wars igru, a ne ove isprdke od kampanje koje ubacuju u MP orjentiranu igru. Bolje da je izašao Star Wars 1313. Preskačem bez grča na licu.
Vrijeme je za pravu single player only Star Wars igru, a ne ove isprdke od kampanje koje ubacuju u MP orjentiranu igru. Bolje da je izašao Star Wars 1313. Preskačem bez grča na licu.
Mislin da ovu necu priskocit ka proslu, al volija bi da ima prava SP Star Wars igra.
Ne vidim gdje je problem da se kombinira SP i MP igra.
Single player kampanja u ovog igri je odlična.
A bojim se da SP igre poput SW:KOTORa nećemo tako skoro ugledati. Također nisam ni siguran da bih uživao u takvim igrama kao ranije.
Najbolje su mi bile KOTOR i Tie Fighter igre. Svemirska pucačina je ovdje odlična, a i lightsaber borbe nisu loše.
Naravno, nitko te ne tjera da kupiš. Osobno se vidim da ću ovo igrati puno više nego prošli battlefront, a i sigurno više nego ostale FPS igre.
Lako mi se ufurati u taj SW svijet.
Ne vidim gdje je problem da se kombinira SP i MP igra.
Single player kampanja u ovog igri je odlična.
A bojim se da SP igre poput SW:KOTORa nećemo tako skoro ugledati. Također nisam ni siguran da bih uživao u takvim igrama kao ranije.
Najbolje su mi bile KOTOR i Tie Fighter igre. Svemirska pucačina je ovdje odlična, a i lightsaber borbe nisu loše.
Naravno, nitko te ne tjera da kupiš. Osobno se vidim da ću ovo igrati puno više nego prošli battlefront, a i sigurno više nego ostale FPS igre.
Lako mi se ufurati u taj SW svijet.
Ali naravno igraš PC verziju RIGHT?
Ali naravno igraš PC verziju RIGHT?
Naravno :-)
Da meni je taj Starfighter Assault i u prvom dijelu bio najbolji mod. Sad je još puno bolji.
dobro dođe. treba ponekad sve kupiti novo
Ja imam onu "letvu" sa 6 utičnica sa osiguračem prenaponska zaštita mislim da se tako zove? Nikad ne gasim kad grmi i nikad ništa nije bilo ( nije se zdimilo).
Doduše mislim da zgrada ima gromobran.
Ja imam onu "letvu" sa 6 utičnica sa osiguračem prednaponska zaštita mislim da se tako zove? Nikad ne gasim kad grmi i nikad ništa nije bilo ( nije se zdimilo).
Ta ti letva ništ ne bi pomogla kod groma. Inače se kaže "prenaponska" zaštita, jer štiti od prevelikog napona. Al grom je tolika zvijer da ti tu ništa ne bi pomoglo, on preskače 1km i više zraka, ne bu njega spriječila jedna letvica :-)
No da, ja isto ništa ne ištekavam u zgradi. Nikad nije bilo problema do sad no sigurno ću se jednom opeći :-D
Mislim da su tu kuće najrizičnije, i to često čak nije toliko stvar gromobrana, koliko strujnih kablova koji idu po ulici iznad zemlje.
Ja imam onu "letvu" sa 6 utičnica sa osiguračem prednaponska zaštita mislim da se tako zove? Nikad ne gasim kad grmi i nikad ništa nije bilo ( nije se zdimilo).
Ta ti letva ništ ne bi pomogla kod groma. Inače se kaže "prenaponska" zaštita, jer štiti od prevelikog napona. Al grom je tolika zvijer da ti tu ništa ne bi pomoglo, on preskače 1km i više zraka, ne bu njega spriječila jedna letvica :-)
No da, ja isto ništa ne ištekavam u zgradi. Nikad nije bilo problema do sad no sigurno ću se jednom opeći :-D
Mislim da su tu kuće najrizičnije, i to često čak nije toliko stvar gromobrana, koliko strujnih kablova koji idu po ulici iznad zemlje.
Ma čekaj malo Bitanga pa ovi malo bolji proizvođači jamče određenim iznosom par desetaka tisuća eura onda valjda vrijedi nešto.
Brkaš lončiće nisam mislio zaštita od direktnog udara groma (munje).
Neće ti munja udariti unutra u sobu (valjda) , udar će doći po kablovima od telefona nadzemni kablovi ili po strujnom kabelu.
Vjerojatno znaš ako grom(munja) udari u automobil ili avion da zbog faradijevog kaveza neće nikoga spržiti unutar kaveza.
Udari li munja u Faradayev kavez, npr. u automobilu ili zrakoplovu, osobe unutar kaveza ostaju sigurne, jer je jakost električnog polja unutar kaveza mnogo manja od vanjske.