Kupio u 10mj ove godine pa vec soma kuna otislo na igre i PS+ :D
Već? Misliš "tek"... Cicijo:-)
Bitanga, kakva se to kod tebe zvijezda pojavila pored profilne? :D
Sorry na off topic
Možda ima pretplatu na BUG časopis.
Kupio u 10mj ove godine pa vec soma kuna otislo na igre i PS+ :D
Već? Misliš "tek"... Cicijo:-)
Sorry na off topic
Možda ima pretplatu na BUG časopis.
Jel igrao tko od vas mafiu 3? Sad je 149kn pa si razmisljam uzet?
Vrijedi li uopce to kupovati ili je ta igra totalni promasaj.
Što više gledam gameplay ovog Hellbladea, to više mislim da ću utući još malo para :) Jel netko igrao, dojmovi?
Što više gledam gameplay ovog Hellbladea, to više mislim da ću utući još malo para :) Jel netko igrao, dojmovi?
HellBlade je izvrstan, kupi, nećeš požaliti.
Sorry na off topic
Ma uzeo sam pretplatu na bug, pa zato.
Da klinci možda nešt pročitaju.
Pa ja vidim dirt 4 za 229 kn na Janury sale
Pa ja vidim dirt 4 za 229 kn na January sale
Sorry na off topic
Ma uzeo sam pretplatu na bug, pa zato.
Da klinci možda nešt pročitaju.
ja sam mislio da to nose admini, moderatori, i ovi urednici, ovi što pišu tekstove itd.
nisam znao da je pretplata
uostalom aj dozvolit ćemo ti da nosiš zvjezdu, ako pocrveni, izbacit ćemo te
Ja ovaj siječanjski popust ne smijem gledati
Rekao sam da neću ništa do Uskrsa...
Kakav je sw battlefront 2 sada, jel se isplati uzet, trazim neku online igru, htio sam cod ali mi je preskupi jos a vec sam previse dao na igre ovaj mjesec
Kakav je sw battlefront 2 sada, jel se isplati uzet, trazim neku online igru, htio sam cod ali mi je preskupi jos a vec sam previse dao na igre ovaj mjesec
Evo ti Bitangin komentar stranicu prije:
Znaš što ću ti reći, meni je igra izuzetno zabavna. Nisam očekivao da će mi se toliko svidjeti. Borbe su baš nabrijane.
Čak te i motivira da gineš jer dobivaš dosta dobre bodove za požrtvovnost. U statistici nema broja deathova, samo broj killova i koliki si score ostvario.
I potiče timsku igru makar je u tom kaosu često nemoguće vidjeti gdje ti je team member.
Po meni neloše. Dok vidiš Yodu kako skače okolo i svi padaju oko njega fino ti se šupčić stisne dok krene prema tebi :-)
I svemirske borbe su mi bolje nego prije. Ne bi škodilo malo raznolikosti al doći će i to valjda s vremenom.
Nadam se da neće opet razdvojiti igrače s plaćenim DLCovima.
Battlefront 2 je dobar, ali je Battlefield 1 bolji.
Znaš što ću ti reći, meni je igra izuzetno zabavna. Nisam očekivao da će mi se toliko svidjeti. Borbe su baš nabrijane.
Čak te i motivira da gineš jer dobivaš dosta dobre bodove za požrtvovnost. U statistici nema broja deathova, samo broj killova i koliki si score ostvario.
I potiče timsku igru makar je u tom kaosu često nemoguće vidjeti gdje ti je team member.
Po meni neloše. Dok vidiš Yodu kako skače okolo i svi padaju oko njega fino ti se šupčić stisne dok krene prema tebi :-)
I svemirske borbe su mi bolje nego prije. Ne bi škodilo malo raznolikosti al doći će i to valjda s vremenom.
Jedino ti fali onaj dio:
"Al brate ne mogu igrati to s kontrolerom" :-)
fuck,odgadjo odgadjo ali sada ga po ovoj cijeni bio bezobrazluk i grehota da ga ne kupim
kupljeno ;)
Vidio sam da je sad Premium na akciji za 15€ pa možda uzmem to na PCu. Ako će potrajati još koju godinu možda će se isplatiti nekad :-)
Jedino ti fali onaj dio:
"Al brate ne mogu igrati to s kontrolerom" :-)
E a to je najbitniji dio haha. Ne ide ni meni napucavanje sa kontrolerom ali se privikavam laganini. Tek sam uzeo ps prije par tjedana i prva igra je bila ac origins, na pocetku sa bow-ok nisam nista mogao pogodit ali vec nakon desetak sati sam gađao headshote puno lakse. Kako sam presao sa pc-a jos se mucim malo. Naravno sigurno se nemoze mjerit neki brzi fps sa as origins po tezini ciljana ali mislim da bi se navikao s vremenom. Ako nista drugo kostat ce me 229 kuna pa cu znat jesu li fps-i na konzoli za mene ili ne
Jel netko igra ow na konzoli? Kako je igrati? Jel sporije u donosu na pc?
pa ti sad pogadjaj sta je ow. neš ti preserancije
pa ti sad pogadjaj sta je ow. neš ti preserancije
soz,mislim na overwatch
Ekipa novi sam u PS4 igrama zanima me jedna stvar koja je razlika recimo tekken 7 i tekken 7 deluxe osim u cijeni? I opčenito u svima igrama kojih ima više vrsta
Ekipa novi sam u PS4 igrama zanima me jedna stvar koja je razlika recimo tekken 7 i tekken 7 deluxe osim u cijeni? I opčenito u svima igrama kojih ima više vrsta
stoji u svakom detaljnom opisu igre sta se dobije sa deluxom i sl edicijama (skinovi i sl.)
Znači u Sonyu je nekoga opasno udario duh Božića kada su spremili takvu akciju. Stvarno se ne sjećam kada su zadnji puta imali baš tako dobru akciju sa tolikim izborom igara.
Uglavnom, uzima se The Divison i Titanfall 2. Čak me malo i FIFA zaintrigirala, ali se ne dam. Ne želim to zlo ponovno u svom životu.
https://blog.eu.playstation.com/2017/12/22/new-single-player-gt-league-mode-hits-gt-sport-today-along-with-12-new-cars/
Sad će konačno biti normalna igra :-)
A taman je #12 deal.