PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.456.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
arnes_king kaže...
Bitanga kaže...
SimeKZ kaže...

Kupio u 10mj ove godine pa vec soma kuna otislo na igre i PS+ :D 

Već? Misliš "tek"... Cicijo:-)

Bitanga, kakva se to kod tebe zvijezda pojavila pored profilne? :D

Sorry na off topic

Možda ima pretplatu na BUG časopis.

PSN: Muskarcina77
15 godina
.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel igrao tko od vas mafiu 3? Sad je 149kn pa si razmisljam uzet? 

Vrijedi li uopce to kupovati ili je ta igra totalni promasaj.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
17 godina

Što više gledam gameplay ovog Hellbladea, to više mislim da ću utući još malo para :) Jel netko igrao, dojmovi?

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 8:55 (Tanelorn).
16 godina
odjavljen
Tanelorn kaže...

Što više gledam gameplay ovog Hellbladea, to više mislim da ću utući još malo para :) Jel netko igrao, dojmovi?

HellBlade je izvrstan, kupi, nećeš požaliti.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
17 godina
arnes_king kaže...

Sorry na off topic

Ma uzeo sam pretplatu na bug, pa zato.

Da klinci možda nešt pročitaju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
PlayStation 4
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
7 0 hvala 4
10 godina

Pa ja vidim dirt 4 za 229 kn na Janury sale

10 godina
Kill Frenzy kaže...
Jbte i nigdje dirt 4

Pa ja vidim dirt 4 za 229 kn na January sale

10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
arnes_king kaže...

Sorry na off topic

Ma uzeo sam pretplatu na bug, pa zato.

Da klinci možda nešt pročitaju.

ja sam mislio da to nose admini, moderatori, i ovi urednici, ovi što pišu tekstove itd.

nisam znao da je pretplata

uostalom aj dozvolit ćemo ti da nosiš zvjezdu, ako pocrveni, izbacit ćemo te

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja ovaj siječanjski popust ne smijem gledati 
Rekao sam da neću ništa do Uskrsa...

2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakav je sw battlefront 2 sada, jel se isplati uzet, trazim neku online igru, htio sam cod ali mi je preskupi jos a vec sam previse dao na igre ovaj mjesec

0 0 hvala 0
15 godina
bitmap kaže...

Kakav je sw battlefront 2 sada, jel se isplati uzet, trazim neku online igru, htio sam cod ali mi je preskupi jos a vec sam previse dao na igre ovaj mjesec

Evo ti Bitangin komentar stranicu prije:

Znaš što ću ti reći, meni je igra izuzetno zabavna. Nisam očekivao da će mi se toliko svidjeti. Borbe su baš nabrijane.

Čak te i motivira da gineš jer dobivaš dosta dobre bodove za požrtvovnost. U statistici nema broja deathova, samo broj killova i koliki si score ostvario.

I potiče timsku igru makar je u tom kaosu često nemoguće vidjeti gdje ti je team member.

Po meni neloše. Dok vidiš Yodu kako skače okolo i svi padaju oko njega fino ti se šupčić stisne dok krene prema tebi :-)

I svemirske borbe su mi bolje nego prije. Ne bi škodilo malo raznolikosti al doći će i to valjda s vremenom.

Nadam se da neće opet razdvojiti igrače s plaćenim DLCovima.

12 godina
bitmap kaže...

Battlefront 2 je dobar, ali je Battlefield 1 bolji.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
hummer0 kaže...
bitmap kaže...

Znaš što ću ti reći, meni je igra izuzetno zabavna. Nisam očekivao da će mi se toliko svidjeti. Borbe su baš nabrijane.

Čak te i motivira da gineš jer dobivaš dosta dobre bodove za požrtvovnost. U statistici nema broja deathova, samo broj killova i koliki si score ostvario.

I potiče timsku igru makar je u tom kaosu često nemoguće vidjeti gdje ti je team member.

Po meni neloše. Dok vidiš Yodu kako skače okolo i svi padaju oko njega fino ti se šupčić stisne dok krene prema tebi :-)

I svemirske borbe su mi bolje nego prije. Ne bi škodilo malo raznolikosti al doći će i to valjda s vremenom.

Jedino ti fali onaj dio:

"Al brate ne mogu igrati to s kontrolerom" :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
DeniZg kaže...
bitmap kaže...

fuck,odgadjo odgadjo ali sada ga po ovoj cijeni bio bezobrazluk i grehota da ga ne kupim

kupljeno ;)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
17 godina
DeniZg kaže...
bitmap kaže...

Vidio sam da je sad Premium na akciji za 15€ pa možda uzmem to na PCu. Ako će potrajati još koju godinu možda će se isplatiti nekad :-)

7 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...
bitmap kaže...

Jedino ti fali onaj dio:

"Al brate ne mogu igrati to s kontrolerom" :-)

E a to je najbitniji dio haha. Ne ide ni meni napucavanje sa kontrolerom ali se privikavam laganini. Tek sam uzeo ps prije par tjedana i prva igra je bila ac origins, na pocetku sa bow-ok nisam nista mogao pogodit ali vec nakon desetak sati sam gađao headshote puno lakse. Kako sam presao sa pc-a jos se mucim malo. Naravno sigurno se nemoze mjerit neki brzi fps sa as origins po tezini ciljana ali mislim da bi se navikao s vremenom. Ako nista drugo kostat ce me 229 kuna pa cu znat jesu li fps-i na konzoli za mene ili ne

15 godina
179 sa ps plus. Uzeo odma. 😊
9 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel netko igra ow na konzoli? Kako je igrati? Jel sporije u donosu na pc? 

0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

pa ti sad pogadjaj sta je ow. neš ti preserancije

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

pa ti sad pogadjaj sta je ow. neš ti preserancije

soz,mislim na overwatch

15 godina
PlayStation 4

Ekipa novi sam u PS4 igrama zanima me jedna stvar koja je razlika recimo tekken 7 i tekken 7 deluxe osim u cijeni? I opčenito u svima igrama kojih ima više vrsta 

0 0 hvala 0
14 godina
ERROR1911 kaže...

Ekipa novi sam u PS4 igrama zanima me jedna stvar koja je razlika recimo tekken 7 i tekken 7 deluxe osim u cijeni? I opčenito u svima igrama kojih ima više vrsta 

stoji u svakom detaljnom opisu igre sta se dobije sa deluxom i sl edicijama (skinovi i sl.)

PSN Tokioplastic292
15 godina
Obicno delux verzija dolazi sa svim sadrzajem koji ce doci u buducnosti ili su vec izasli. Dok sa obicnom verzijom to placas ako hoces. Ako hoces uzimat sve dlc odredjene igre onda se delux u startu vise isplati iako ih ja nikad ne uzimam jer rijetko od koje igre odigram bas svaki dlc
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Deluxe ti piše šta sadrži, ali to uglavnom nisu DLCi i ekspanzije, nego fluff itemi, skinovi, oružja itd.
8 godina
PlayStation 4

Znači u Sonyu je nekoga opasno udario duh Božića kada su spremili takvu akciju. Stvarno se ne sjećam kada su zadnji puta imali baš tako dobru akciju sa tolikim izborom igara. 

Uglavnom, uzima se The Divison i Titanfall 2. Čak me malo i FIFA zaintrigirala, ali se ne dam. Ne želim to zlo ponovno u svom životu. 

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 16:12 (Bitanga).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Proklet bio dan kad sam kupio PS i svi ovi popusti.
Moj PC  
7 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice