PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
MasterOfDisaster kaže...
Chaky kaže...

A ne kao remaster Bulettstorma, pa stavili full price. Tko bi normalan dao 60$ za to?!? Nema gorega, nego kad se ekipa precijeni s cijenom, pa pocnu kukati kako nitko ne zeli kupiti.

Isto tako ne dam 40$ za j*beni cod.

Inače BulletStorm ima za 30€ - link.

Hahah, ma znam. Mislio sam na DayOne cijenu.

Ali i dalje mi je previse, cekam cijenu u rasponu 100-150kn.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Chaky kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Chaky kaže...

A ne kao remaster Bulettstorma, pa stavili full price. Tko bi normalan dao 60$ za to?!? Nema gorega, nego kad se ekipa precijeni s cijenom, pa pocnu kukati kako nitko ne zeli kupiti.

A gle, sve PS4 igre kada izađu manje više koštaju oko 500kn, BulletStorm nije toliko koštao, ali je svejedno bio skup za remaster igru. Tko voli taj će i kupiti, a mi pametniji ćemo pričekati akciju tj. smanjenje cijene, a toga u zadnje vrijeme ima na pretek i za svaku pohvalu Sony-u.

14 godina
PlayStation 4

Poceo neki dan drugi prelazak Witchera 3 na PS4 al ovaj put na 42" Sony LED TV-u. Prvi prelazak sam imao na 24" monitoru, kako ta igra dobro izgleda, to nisu istine... i to jos iz kutije koja sad kosta 1699kn i to NOVA!  

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Na HR PSN-u su već pustili AC Freedom Cry kao free PS+ igru.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
6 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
Chaky kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Chaky kaže...

A gle, sve PS4 igre kada izađu manje više koštaju oko 500kn, BulletStorm nije toliko koštao, ali je svejedno bio skup za remaster igru. Tko voli taj će i kupiti, a mi pametniji ćemo pričekati akciju tj. smanjenje cijene, a toga u zadnje vrijeme ima na pretek i za svaku pohvalu Sony-u.

Kako nije?

Na DayOne je imao cijenu nove igre 60$/50€

Crash Remaster je bio 30€. Digitalno i jeftinije. I u biti su 3 igre za cijenu jedne. (Slicne igre, al jeb*ga).

250kn je bio U Sancta Domenici.

Dva tjedna je bio najprodavanija igra.

Bili su realniji u cijeni (na stranu nostalgiju) i to im se pozitivno vratilo.

FF remasteri su isto bili 30€ (ako se ne varam).

Naslovi koji imaju hordu sljedbenika su bili realniji s cijenom, od ekipe koja je napravila remaster (osrednje) igre.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Hvala svima. Evo uzeo Batman Arkham kinght:) Uncharted collection ću uzeti sa kolegom. Na ps4 imao 24 dolara i gledam da li batman ili uncharted i onda još vidim battlefield 1 za 24 $ i metal gear solid v ako se ne varam 19.99. Umalo metal gear uzeo. To ću sad na ženinoj plaći;) Nekako više gledam da uzmem igre iz trećeg lica jer iz prvoga sam žešća pušiona što se tiće pucanja. Ima još ona šta mi je denizg predložio, The Evil Within. To ću si za zimu uzeti. Batman 48.3 gige. Ima se šta skidati, ali brzina interneta 27 pa ide to dosta brzo.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Za leđa nakon 40+...:)
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

thumbnail izgleda kao da je na slici , da 'prostiš, go*no u wc školjci

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 13:50 (Ezio).
17 godina
PlayStation 4

Ahhahhaha al si me sad nasmijo 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ezio, valjda tebe peru takve "crne" misli:))) Vjeruj mi da je full udobna ta fotelja za napuhavanje. Pogotovo sad kad je toplije.
13 godina
Ja pak kupio igre i igrao bi po cijele dane a stavili me 2 tjedna dvokratno i nikak da zaigram vise od 1 sat u komadu,uzas.

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Najgore vrijeme sad kupit konzolu jer za nis nemas vremena 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Najgore vrijeme sad kupit konzolu jer za nis nemas vremena 

"Dobio posao, a taman sam kupio playku ;-("

#croatiantragedies

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
mariclius kaže...

LOL mogao si si napuhat luftić pa "leć" i igrati.

13 godina
Dobra.haha radim dugo vec ali nikad do sad dvokratno :)
17 godina
nixa2210 kaže...
Ja pak kupio igre i igrao bi po cijele dane a stavili me 2 tjedna dvokratno i nikak da zaigram vise od 1 sat u komadu,uzas.

Daj otkaz. Ništa nije važnije od dobrog igranja!

13 godina
Bezvezna fora i poruka se pretvore u kvocanje iskompleksiranih covjeculjaka
14 godina
LoL Zašto ako ovako meni paše?
15 godina
mariclius kaže...
LoL Zašto ako ovako meni paše?

A jbg hemeroidi su gadna stvar još je bolji šlauf ima rupu na sredini..

Što se odma ljutiš za**avam se.

17 godina
PlayStation 4

Prika posudio Horizon Zero Dawn, a godisnji poceo.

Kupio sam PS4 slim i ovako na prvu mi se cini bucan dok je disk u njoj.

Na starom PS4, a i na mom Xbox One-u buka je minimalna.

Valjda je ovo izoliran slucaj iako sam citao da slim zna biti bucan..... :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Šta su to neke bežične sluške?

14 godina
Ma kužim ja zafrkanciju, ali čim jedan nešto provali odmah drugi navale ko muhe na g.v.o. Bit će da sam ipak previše ostario za ovako nešto. Ne zamjeraj. Lp svima
8 godina
PlayStation 4

Kako i gdje je najpovoljnije kupiti novi PS4. Ne bi iša preko njuškala, nego isključivo novi. Već sam pogleda ove naše dućane, ali ima li kakvih šema da se prođe jeftinije? Iša bi na verziju od 1TB, ali običnu, ne PRO.

0 0 hvala 0
12 godina

Virty , to ti zna ovisit i od diska. Meni je GTA V disk dosta bučan kad ga zavrti i učitava, a ostali nisu uopće.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
Jesu, bežične sony. Bez toga ne ide barem kod mene. Ovako sam na miru što se tiće buke.
15 godina
mariclius kaže...
Jesu, bežične sony. Bez toga ne ide barem kod mene. Ovako sam na miru što se tiće buke.

Jel znaš da možeš sluške utaknut u kontroler isto?

17 godina
DeniZg kaže...

Virty , to ti zna ovisit i od diska. Meni je GTA V disk dosta bučan kad ga zavrti i učitava, a ostali nisu uopće.

Moguće, zasad imam samo ovaj disk. Kad prođem ovu igru na redu je Uncharted 4 ili Androemda pa ću moći usporediti 

Danas sam malo duže igrao, te se s vremenom buka primirila.

Xbox: Muskarcina
12 godina
mariclius kaže...
Ezio, valjda tebe peru takve "crne" misli:))) Vjeruj mi da je full udobna ta fotelja za napuhavanje. Pogotovo sad kad je toplije.

di tog ima za kupit 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
PlayStation 4

U tim plastičnim foteljama se tak usaftaš, pogotovo po ljeti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
hummer0,
Ima kutijicu koja se spoji u struju i manji kabel koji ide u slušalice za punjenje i jedan duži koji ide u tv. Probao umjesto u tv staviti u kontroler, ali nije radilo. Možda treba kako namjestiti u postavkama ps4 ili tv, ne znam.

Confiho, na njuškalu sam našao. Ukucao fotelja za napuhavanje. 127 kn ako se ne varam.

Denizg, vjerujm mi nikakvo softanje. Upravo mi na tome najudobnije sada kad je vriuće. Isprobalo dosta ljudi i sviđa im se. Sad kako kome paše. Dobro mi je to jer je šaltam po cijelom stanu. Lagana je, a udobna.

Batman, odličan. Moram pohvatati taj način letenja i borbe, ali igra mi je za sada super.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice