PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Na XD85 je lag bio 100ms za 4k hdr ali su uspjeli smanjiti sa zadnjim ažuriranjem na 50ak ms. Ne vjerujem da će ići još dolje.

Ma sigurno ga mogu softverski smanjiti kao i na XD80, samo je pitanje zašto je veći, što to pametno radi :-) 

Ah, ja ak bih kupovao 4k to sigurno ne bi bilo radi gaminga. Za gaming mi je nebitan, većinu vremena ionako igram na puno manjem i lošijem monitoru i ne igram FPSove na playki. Kupio bih radi toga što mi treba nova telka za drugu sobu, pa onda bolje kupit novi za dnevnu.

Al zanimljivo je koliko HDR i 4k unose input laga, nisam o tome ni razmišljao iako je logično kad je i to postprocessing slike. Koji ako ugasim nisam ni trebao kupiti 4k telku. Opet, i playka unosi input lag jer mora raditi upscaling. Uglavnom, brijem da kompetitive gaming i playka + 4K HDR ne idu jedno s drugim :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
PlayStation 4

bok,

možete mi reći gdje mogu kupiti možda što povoljnije digitalne igre nego što su na hr storu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Na XD85 je lag bio 100ms za 4k hdr ali su uspjeli smanjiti sa zadnjim ažuriranjem na 50ak ms. Ne vjerujem da će ići još dolje.

bome dosta, to se mora dobro osjetit u igrama...

ja imam W705 koji ima 14ms i to je milina igrat na njemu, a telka kostala 3800kn 

10 godina
Spike1983 kaže...
DeniZg kaže...

ja imam W705 koji ima 14ms i to je milina igrat na njemu, a telka kostala 3800kn 

i ima 4k i HDR ? :D

HDR je dost zahtjevan zato je tak spori odaziv.

14 godina
Santana kaže...
Spike1983 kaže...
DeniZg kaže...

ma normalno da nema, al za tolko para kolko je XD85 i imat 100ms lag, hm... ne zvuci bas primamljivo 

10 godina
Spike1983 kaže...
Santana kaže...
Spike1983 kaže...
DeniZg kaže...

ma normalno da nema, al za tolko para kolko je XD85 i imat 100ms lag, hm... ne zvuci bas primamljivo 

pa iskljuci HDR i nece imat takav lag

15 godina
NathanDrek kaže...
maxy0 kaže...

kakav vam je horizon zero dawn? ova odlicna grafika i po mnogim review-ovima jako dobra prica me privlaci da ju kupim, no malo me brine posto je duga prica, da gameplay nije previse repetitivan i da mi nece dosadit za 10-ak sati

Bolje nego da platiš 500 kljuna igru tipa uncharted 4 i prođeš ju za dvije večeri...sa quck time event zadnjim bossom...ili order koji je repetativan u svojih sat i pol gameplaya ako izbacimo cutscene...s ovakvom igrom nemres fulat...imaš 3-4 razlicite vrste gameplaya, vise vrsta misija, ako ti dopizdi grindanje i istraživanje pičiš drito kroz main i to je to, barem imaš izbor...ti si prvi koji se žali da mu je predugačak! Mislim na gameplay, da se razmemo.

Gdje to Uncharted 4 ili još bolje, The Order još uvijek koštaju 500kn? Možda u našim lešinarskim dućanima.

Uncharted 4 bez problema naručiš preko stranih dućana za 200 kn otrpilike. A The Order ide za siću danas. Uzeo sam ga još početkom prošle godine za $10, dakle 70 kuna.

Uncharted također ima i solidan multiplayer tako da nije samo kratko singleplayer iskustvo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 12:31 (antimadridista).
14 godina
PlayStation 4

jel netko utukao 10-15 sati u horizon zero dawn? baš me mami igra, al malo mi liči na grind fest sa tim sakupljanjem materijala

yippee ki-yay

0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

Pa nije 100ms, kad je 50.

I to je samo 20ms više od ovog drugog modela... a to je zanemarivo... ziher puno više potrošiš na konzoli na ciljanje protivnika od tih 20ms.

Dok ti to postane problem onda više nećeš ni igrati na playki nego ćeš kupiti PC od sponzora :-P

No uglavnom, još jedan dokaz da šminka i ozbiljno gejmanje ne idu skupa, a svi forsiraju neku šminku i 30 FPSa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 13:05 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Tko zeli eye candy 4k HDR gamng i boli ga za MP onda 50ms-a nije vise problem 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Izgleda da ovo moram objasniti polako. Čovjek je pitao dal da uzme H: ZD, ali se boji da nije repetativna. U ovom trenutku ona košta 500kn i njegov strah je opravdan. Ja sam mu rekao da to ne može biti veća greška nego kupiti uncharted 4 ili order koji je u trenutku kad je bio star 10-tak dana ko sad horizon koštao koliko? 500kn. A kad si ga prosao u roku odmah malo si se pitao di su mi pare. Osobno nikad ne kupujem igru dok na padne barem na 250 kn, jer ima igara ko blata i nema sile. Ali da više volim da mi igra potraje 50 sati nego 10, volim. Ne kupuješ igre tipa gta, witcher, assassins creed, red dead redemption, mass effect, itd. i bojiš se da budu preduge, nego prekratke, jer te igre te od prvog dana pitaju što danas želiš raditi? I sam odlučuješ koliko ćeš vremena utrošiti na nju. Horizon je fantastična igra i ako već neka igra mora biti repetativna, nek bude takva, ali kao što sam rekao nema samo jednu vrstu misija i gameplaya, ko recimo no man sky, a nju je sigurno neko kupio odmah za 500kn, jel tako? Ali ako imam 100 evra u novčaniku i gladan sam, neću se sigurno odlučiti za kaj je crno pod noktom kavijara beluge, zbog straha da će mi cijeli odojak i gajba pive biti previše.

2 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Pa nije 100ms, kad je 50.

I to je samo 20ms više od ovog drugog modela... a to je zanemarivo... ziher puno više potrošiš na konzoli na ciljanje protivnika od tih 20ms.

Dok ti to postane problem onda više nećeš ni igrati na playki nego ćeš kupiti PC od sponzora :-P

No uglavnom, još jedan dokaz da šminka i ozbiljno gejmanje ne idu skupa, a svi forsiraju neku šminku i 30 FPSa.

Ja sam osjetio input lag pri prelasku sa 1ms Pc monitora na 20 ms TV. Nije mi ni ovih 35ms baš sjelo, ali 50 ms je too much. 

Ne da mi se gasit HDR za pojedine igre, jer mi je to zafrkancija i mogu onda imati i TV bez HDRa.

Sve ovo govorim za pucačine. Za ostale tipove igara input lag i nije toliko bitan.

Edit: hebiga, vidim da je na igrama bez HDR supporta bolje gasit HDR na telki, inače je slika pretamna i prezasićena bojama. Neke stvari ne skužiš dok ne kupiš i probaš.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 14:22 (DeniZg).
14 godina
PlayStation 4

kaj se tice cifre od 500kn za H:ZD pa i nije bas tako 

na HR PSN-u je 450kn

najjeftiniji u UK shopu je 41,85 funti (simply games) + ajmo rec da je postarina 2 funte znaci cca 390kn (tecaj 8,9 od PBZ-a) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Ajmo ipak reći da je 500 i pretpostavimo da netko voli i fizičke kopije, a da nema primjerka za svakog vlasnika playstationa u najjeftinijoj trgovini

0 3 hvala 0
10 godina
NathanDrek kaže...

Ajmo ipak reći da je 500 i pretpostavimo da netko voli i fizičke kopije, a da nema primjerka za svakog vlasnika playstationa u najjeftinijoj trgovini

Ak ti se placa 500 plati 500 
Ja cu kupit fizicku kopiju za 100kn jeftinije u isto vrijeme.

9 godina
neaktivan
Na tome sajtu je najjeftiniji i Mass Effect Andromeda (preorder) cca. 42 funte/362 kn,ako nekog zanima.
16 godina
PlayStation 4

Vi koji ste igrali horizon zero dawn. Jel se bas sve svodi na luk i strijlu ili se moze primarno igrat i melee. 

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Santana kaže...
NathanDrek kaže...

bravo, ja ću ju kupit od tebe za 200...netko će ju sigurno maznut iz dućana i bježi! jel to onda znači da je cijena 10-tak dana od launcha pala na 0 kn?

10 godina
NathanDrek kaže...
Santana kaže...
NathanDrek kaže...

bravo, ja ću ju kupit od tebe za 200...netko će ju sigurno maznut iz dućana i bježi! jel to onda znači da je cijena 10-tak dana od launcha pala na 0 kn?

Daj ne mlati gluposti. 
Na launchu je ima za kupit i za 400 i 500 i za 550. 
Tko ti kriv, ako kupujes skuplje.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Vi koji ste igrali horizon zero dawn. Jel se bas sve svodi na luk i strijlu ili se moze primarno igrat i melee. 

Ne svodi se sve na luk i strijelu, mislim možeš igrat samo sa to dvoje, al to je najmanji maštoviti pristup igri da se tako izrazim. Puno je zabavnije velike neprijatelje ubiti drugačije...well da ti sad ne spojlam kako.

Inače ja sam HZD u SD platio 424kn sa onim kodom, igru sam dobio odmah pa sam mogo provarit tih 50 kn više nego iz UK.

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
PlayStation 4

H:ZD je singleplayer igra i nema nikakvog razloga kupit ju odmah, kao što je rečeno ima i previše igara za igrati. Ja upravo igram Unity koji nisam nikad završio, pa me onda čeka još i R&C koji nisam ni pokrenuo, UFC2, svašta ima u backlogu. Da ne spominjem još i Steam library od 200tinjak igara. 

Ajd da je nešto tipa BF1, OW i sl pa se natječeš s ekipom, unlockaš oružja za multiplayer, moraš skupljati XP inače zaostaješ i sl. to bih razumio.

Ovako je stvarno svejedno hoćeš li odigrati sad ili za 2 mjeseca. Bolje kupiti nešto što je na akciji, ako ti je novac limitirajući faktor, a vjerujem da nam većini je, čak i oni koji puno zarađuju ne vole ga bacati u smeće. :-)

Čak je i bolje pričekati da malo optimiraju, patchiraju, ubace novi content i sl.

Problem je što smo svi povodljivi i previše pratimo nove igre koje izlaze pa smo podložni kupovini odmah čim izađe bez razmišljanja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 16:30 (Bitanga).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Inače ja sam HZD u SD platio 424kn sa onim kodom, igru sam dobio odmah pa sam mogo provarit tih 50 kn više nego iz UK.

Probao sam jučer iskoristiti kod, al ne vrijedi više. Ili sam krivo ukucavao.

Ah, well, predugo sam čekao :-)

17 godina
PlayStation 4

Da se nadovezem za ekipu gore..

PRO Ekipa igra na monitorima ps4 sada su to 4k monitori za ps4 pro..

Zapravo nitko tko igra ozbiljno ne igra na tvu.

Razlika izmedu igranja na tvu i monitoru je ogromna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
EraserHead kaže...

Probao sam jučer iskoristiti kod, al ne vrijedi više. Ili sam krivo ukucavao.

Ah, well, predugo sam čekao :-)

I ja sam danas pokusavao pa nece. Kod je bio T-(10,15,20) ?

MadeInCroatia
17 godina
Ghost777 kaže...

I ja sam danas pokusavao pa nece. Kod je bio T-(10,15,20) ?

T-COM-15 i T-COM-20 ak se dobro sjećam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 16:31 (Bitanga).
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jos uvijek je aktivan kod SPLITSKA10 za 10% popusta.

1 0 hvala 1
13 godina
Apachy kaže...

jel netko utukao 10-15 sati u horizon zero dawn? baš me mami igra, al malo mi liči na grind fest sa tim sakupljanjem materijala

Iskreno, nisam primijetio da je nekakav grind fest. Putem dok ideš od questa do questa pokupiš hrpu materijala jer je na svakom koraku dostupan, ostalo dobiješ ubijanjem i lootanjem robota. 

Kill Frenzy kaže...

U principu možeš igrati melee, pogotovo protiv ljudskih neprijatelja i robota nižeg levela, ali mislim da nema smisla forsirati samo melee kad ima toliko načina da nekog ubiješ. Imaš normalni melee attack i jaki melee attack, uz dodge možeš dosta toga postići. Mnoge od njih možeš ubiti stealth pristupom, šuljanjem i silent killom. Međutim, za neke robote će ti trebati taktika i razmišljanje. Ja sam lvl 10 i kad sam npr. došao do sabretootha poginuo sam 10 puta dok nisam složio taktiku da ih prvi put ubijem. Jednostavno, za neke neprijatelje morat ćeš koristiti i miješati svu raskoš taktike i oružja koje igra pruža, long range, short range, bombe, zamke, melee...

16 godina
PlayStation 4

ljudskoj retardaciji nema kraja.

lik prodaje fifu 14,15,16,17 i to samo u kompletu

http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/ps4-igre-komplet-oglas-21902709

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Hehe to sve skupa ne vrijedi više od 300kn :-)

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

I još traži 900kn hahahaha

Hasta La Victoria Siempre
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka: