PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.473.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

kakav vam je horizon zero dawn? ova odlicna grafika i po mnogim review-ovima jako dobra prica me privlaci da ju kupim, no malo me brine posto je duga prica, da gameplay nije previse repetitivan i da mi nece dosadit za 10-ak sati

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
maxy0 kaže...

kakav vam je horizon zero dawn? ova odlicna grafika i po mnogim review-ovima jako dobra prica me privlaci da ju kupim, no malo me brine posto je duga prica, da gameplay nije previse repetitivan i da mi nece dosadit za 10-ak sati

Kupi na disku i ak ti se svidi vrlo lagano prodas moguce i za iste novce ak budes lukav.

12 godina
maxy0 kaže...

Odigrao sam samo početak za sada.

Dojma sam da je HZD = postapokaliptično prethistorijski Tomb Raider s robotima.

Dakle, odličan.

PSN - DeniZg80
17 godina
maxy0 kaže...

Jedan alternativni review, koji kao da sam ga ja pisao (iako nisam još igrao igru).

https://www.forbes.com/sites/erikkain/2017/03/01/horizon-zero-dawn-is-beautiful-and-tedious/#424f5d554b55

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...
maxy0 kaže...

Jedan alternativni review, koji kao da sam ga ja pisao (iako nisam još igrao igru).

https://www.forbes.com/sites/erikkain/2017/03/01/horizon-zero-dawn-is-beautiful-and-tedious/#424f5d554b55

Thanks na linku.

Stalno me vuče uzeti 4K HDR telku, ali se nekako uspijevam suzdržati.

I onda pročitam ovo u članku. Bolje da ga nisam ni otvorio.

"I've played the game on both a standard PS4 with a non-HDR 4K TV and on an LG OLED 4K panel with HDR on a PS4 Pro. There is a world of difference, perhaps the most I've seen from any game so far."

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Ja isto imam pro i meni se takodjet cuje taj cik cik zvuk, ali skuzio sam da je to zvuk hard diska i najvise se cuje kad se nesto skida i kad se priblizim blizu kad igram nesto. Po videima na youtubeu mislim da je to normalno jer tako mi se cuje i hdd u kompu, ali slabije jer je ispod stola a plejka prakticki kod glave

0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
maxy0 kaže...

Thanks na linku.

Stalno me vuče uzeti 4K HDR telku, ali se nekako uspijevam suzdržati.

I onda pročitam ovo u članku. Bolje da ga nisam ni otvorio.

"I've played the game on both a standard PS4 with a non-HDR 4K TV and on an LG OLED 4K panel with HDR on a PS4 Pro. There is a world of difference, perhaps the most I've seen from any game so far."

Eh, da, samo nema OLEDa 4k ispod 18k kn :-) I onda budeš na njemu igrao u 30 FPSa?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Oled mi je ipak preskup, a nema nekih naznaka da će pojeftiniti u 2017.

Mislio sam neki solidan Sony ili Samsung, a 30 fpsa bih riješio (koliko je moguće) sa motionflow ili motionplus procesiranjem.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Mislio sam neki solidan Sony ili Samsung, a 30 fpsa bih riješio (koliko je moguće) sa motionflow ili motionplus procesiranjem.

Da, ja sam u istoj nedoumici. Vidio sam Sony XD85 seriju i bolesno izgleda, a Android je velika prednost naspram Samsungovog Tizena.

S druge strane volim Samsung i isto super izgleda.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Da, ja sam u istoj nedoumici. Vidio sam Sony XD85 seriju i bolesno izgleda, a Android je velika prednost naspram Samsungovog Tizena.

Naručio sam XD85. Nisam više izdržao.

Samo jednom se živi. 

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Samo jednom se živi. 

Hehe, svaka čast, točno na taj sam i ja nabrijan. Al ja ću još pričekati. Stalno se uvjeravam da mi ne treba :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 10:35 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Samo jednom se živi. 

Hehe, svaka čast, točno na taj sam i ja nabrijan. Al ja ću još pričekati. Stalno se uvjeravam da mi ne treba :-)

Ja još uvijek igram na plasmi Panasonic G30 još me dobro služi.

Svake godine izmišljaju nešto novo te 3d pa 4k slijedeće godine će biti tanak kao slike, ali u stvari malo toga se može koristiti da se isplati kupovati novu telku.

Ok što je je nove telke izgledaju dobro.

17 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

danas fala bogu imas hrpu android box uredaja  i vrlo jednostavno imas android povrh samsung tizena ako to zelis..

npr ja imam ovaj : http://www.racunalo.com/minix-neo-u1-neo-a2-lite-recenzija/

i to bas u kombinaciji s ovim air daljinskim

dakle povrh lg web osa imam i android...

prije gledaj sliku i sam tv jer android zaista mozes imati na bilo kojem uredaju

17 godina
PlayStation 4

this summer , malo off-road 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
toxic kaže...

danas fala bogu imas hrpu android box uredaja  i vrlo jednostavno imas android povrh samsung tizena ako to zelis..

prije gledaj sliku i sam tv jer android zaista mozes imati na bilo kojem uredaju

Dobro kažeš, ali ti boxevi nisu isto što je i kad imaš nešto dizajnirano specifično za taj TV. Imam Minix NEO X6 ali nije to to. Treba opet razmišljati o HDMI portovima, i koliko uređaja ćeš imat oko TV-a. Nije svakome zgodno da ima PS4, Android Box, možda još neki drugu konzolu i sl. Ako imaš vise uređaja a nemaš neko malo bolje pojačalo koje ima 4K/60 FPS 4:4:4 passthrough i switch onda ćeš trebat dedicirani switch koji opet vrlo vjerojatno treba i utičnicu. 

Svako rješenje ima dvije strane, pa tako i Andorid box.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
toxic kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Kao što Jozo kaže, ne zanimaju me ti boxevi. Imam 2 smartTVa i to mi je odlično, bilo bi još bolje da su sa androidom, a Sony to dobro radi. Ne želim neki kineski android mini pc jer na tome možeš imati više problema nego na sony TVu, sa kompatibilnosti sa aplikacijama i sl, poseban daljinski... Ne smeta me platiti malo više za više komocije, a mini android pc uvijek mogu i kasnije kupiti. 

13 godina
maxy0 kaže...

Čuj, neke će stvari vjerojatno postati repetitivne,  ne znam da postoji open world igra u kojoj nema repetitivnih radnji. Ja se zasad jako dobro zabavljam. Jučer sam je prvi put pokrenuo, rekoh idem odigrati sat-dva, pa se nisam mogao maknuti nego sam odigrao šest-sedam. :) Priča je zasad stvarno ok, zabavno je, tehnički besprijekorno, igra izgleda prekrasno, a nisam zasad naišao na nijedan quest pokupi 10 ovih i 20 onih, osim tutorial questova kojima je naravno cilj da ponavljanjem neke radnje naučiš combat mehaniku. U ovih desetak sati (da, danas sam također odvalio tri sata) sve što sam vidio je pozitivno, pa mogu preporučiti.

DeniZg kaže...

Samo jednom se živi. 

Čestitam. :) Btw koja je razlika između tog modela i ovog s linka ispod?

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kd-55xd8505-4k.aspx

13 godina
protjeran
PlayStation 4

dali možda znate koji strani webshop ne naplačuje poštarinu za hrvatsku za kupnju ps4 igre ? pokušo game.co.uk i thegamecollection i obje traže pare za dostavu ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mislim da zavvi ne naplacuje. Na base.com je funtu i pol sto je skoro mukte
13 godina
protjeran
sober kaže...
Mislim da zavvi ne naplacuje. Na base.com je funtu i pol sto je skoro mukte

ok...hvala...štima samo su tamo skuplje igre...htio kupio the division...na game.co.uk je 11 funti i traže 3 funte za dostavu...pošto sam kratak sa lovom i taman odlučio kupit ju kad sam vidio još 3 funte sad više nisam siguran... znam da nije puno al eto.

na ovom base je the division 20 funti

14 godina
ursusc355 kaže...

ok...hvala...štima samo su tamo skuplje igre...htio kupio the division...na game.co.uk je 11 funti i traže 3 funte za dostavu...pošto sam kratak sa lovom i taman odlučio kupit ju kad sam vidio još 3 funte sad više nisam siguran... znam da nije puno al eto.

na ovom base je the division 20 funti

Stvarno je raritet da ti netko ne naplati poštarinu za nešto tako sitno (osim Kine, ali to je druga priča). Pa čak i ako iz HR naručuješ nešto ti lupe 30-50 kuna dostavu. 3 funte je po meni i više nego povoljno. Imaš malo prevelika očekivanja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
maxy0 kaže...

Bolje nego da platiš 500 kljuna igru tipa uncharted 4 i prođeš ju za dvije večeri...sa quck time event zadnjim bossom...ili order koji je repetativan u svojih sat i pol gameplaya ako izbacimo cutscene...s ovakvom igrom nemres fulat...imaš 3-4 razlicite vrste gameplaya, vise vrsta misija, ako ti dopizdi grindanje i istraživanje pičiš drito kroz main i to je to, barem imaš izbor...ti si prvi koji se žali da mu je predugačak! Mislim na gameplay, da se razmemo.

12 godina
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

Samo jednom se živi. 

Čestitam. :) Btw koja je razlika između tog modela i ovog s linka ispod?

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kd-55xd8505-4k.aspx

Mislim da je razlika samo u boji.

Uglavnom, otkazao sam 55" XD85 (iako sam ga već i uplatio), jer sam zaboravio da ima previsok input lag , a to mi je jako bitno radi pucačina.

Otišao sam nakon toga u dućan po 49" XD80, koji ima niži input lag. Čak i nije bila stvar u lovi (XD80 je 2 soma jeftiniji).

PSN - DeniZg80
17 godina
NathanDrek kaže...
maxy0 kaže...

Bolje nego da platiš 500 kljuna igru tipa uncharted 4 i prođeš ju za dvije večeri...sa quck time event zadnjim bossom...ili order koji je repetativan u svojih sat i pol gameplaya ako izbacimo cutscene...s ovakvom igrom nemres fulat...imaš 3-4 razlicite vrste gameplaya, vise vrsta misija, ako ti dopizdi grindanje i istraživanje pičiš drito kroz main i to je to, barem imaš izbor...ti si prvi koji se žali da mu je predugačak! Mislim na gameplay, da se razmemo.

Najgore od svega je što se uopće ne sjećam koji je zadnji boss, sad kad si spomenuo... toliko mi je lame U4 da nisam ni zapamtio ništ :-)

BTW, kak je H:ZD predugačak, vidio sam da traje 30ak sati, to je ništa.

To je u principu i razlog zašto mi ga se ne kupuje još po ovoj cijeni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 21:30 (Bitanga).
17 godina
DeniZg kaže...

Mislim da je razlika samo u boji.

Uglavnom, otkazao sam 55" XD85 (iako sam ga već i uplatio), jer sam zaboravio da ima previsok input lag , a to mi je jako bitno radi pucačina.

Otišao sam nakon toga u dućan po 49" XD80, koji ima niži input lag. Čak i nije bila stvar u lovi (XD80 je 2 soma jeftiniji).

Gdje si vidio info o input lagu? Kolika je razlika između XD80 i XD85?

14 godina
Bitanga kaže...
NathanDrek kaže...
maxy0 kaže...

Najgore od svega je što se uopće ne sjećam koji je zadnji boss, sad kad si spomenuo... toliko mi je lame U4 da nisam ni zapamtio ništ :-)

BTW, kak je H:ZD predugačak, vidio sam da traje 30ak sati, to je ništa.

To je u principu i razlog zašto mi ga se ne kupuje još po ovoj cijeni.

Boss fajtovi u svakom Unchartedu su sranje, pa ne kužim baš odkud razočaranje. Kud sreće da je QTE boss fajt najveći problem te igre.

HZD po pročitanom traje 30-35h, main story i side questovi. Ak uzmem u obzir da planiram istražiti sve i igrati full stealth što sigurno oduži gameplay, ne vjerujem da neću nabiti 50-ak sati. Ne vidim problem u tome.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

@Bitanga

Imaš ovdje za input lag podatke.

http://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag

PSN - DeniZg80
16 godina
4mal kaže...

this summer , malo off-road 

Bacio sam oko na gameplay i igra izgleda kao igra od prije 6-7 godina. Graficki a i po gameplayu. Dosta lose

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
17 godina
DeniZg kaže...

@Bitanga

Imaš ovdje za input lag podatke.

http://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag

Zanimljivo, razlika između XD80 (X800D) i XD85 (X850D) je 1ms na 1080p.

A na 4k 20ak ms. Ja bih ipak uzeo XD85, sigurno je bolji model, možda su riješili lag s novim firmwareom, pogotovo ak ti lova nije bila problem.

Al sad je gotovo :-)

12 godina

Na XD85 je lag bio 100ms za 4k hdr ali su uspjeli smanjiti sa zadnjim ažuriranjem na 50ak ms. Ne vjerujem da će ići još dolje.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice