PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...
toxic kaže...
Ezio kaže...

Skinuo RE7. Valjda ću stići danas isprobati.

To je sad moje pitanje, odigrati na pc-u ili ps4 ?

Imam bolesnu telku ali imam i 144hz montor s druge strane.

Ove igre mi nije strano igrat s gamepadom..

RE volim tako da cu ovaj kupiti ali ne znam na kojoj platformi.

Mislim da tu nemas bas nikakve koristi od 144hz monitora

O vjeruj mi na pc-u imam pogotovo sto je freesync..

Nikad više se ne vracam na 60hz monitor .

10 godina
toxic kaže...
Santana kaže...
toxic kaže...
Ezio kaže...

Al ne vjerujem da ce ta igra ic brze od 60fps-a bez obzira na tvoje komponente. 
Pa to je Capcom nebi bilo cudno da stave 30FPS lock ko za Dead Rising

17 godina
Santana kaže...
toxic kaže...
Santana kaže...
toxic kaže...
Ezio kaže...

Al ne vjerujem da ce ta igra ic brze od 60fps-a bez obzira na tvoje komponente. 
Pa to je Capcom nebi bilo cudno da stave 30FPS lock ko za Dead Rising

ma vec su izasle recenzije gdje neke grafe vrte i preko 150 fpsa..

no nije bitno muci me samo odabir platforme..

12 godina
PlayStation 4

Overwatch je Deal of the Week - 289,99 kn.

LINK

EDIT: PSVR RE7 dojmovi.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 15:45 (DeniZg).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Let the VR nightmare begain 

ubo sam i season pass 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 18:05 (4mal).
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Lucky bastard!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

odigrao smrzo se i dosta za danas materinu!...

sutra nastvavljam jer ovo je pre pre bolesni realno i intezivno

ufff ali je i jebeno unatoc kao neki kazu fhd oled-a da ne spamam bzvz...ovdje pro i vr kutija vrte ventove nenormlano koliko iskoristvaju hw ...ovak se radi igra ...sjedi 5 za sada 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ufff ali je i jebeno unatoc kao neki kazu fhd oled-a da ne spamam bzvz...ovdje pro i vr kutija vrte ventove nenormlano koliko iskoristvaju hw ...ovak se radi igra ...sjedi 5 za sada 

Ma samo me nabrijavaš, još ću i ja otić po VR :-P

Samo me ne zanimaju te horror igre uopće.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

ubo sam i season pass 

Ja sam vrlo hrabro razmontirao i spremio PSVR u kutiju te ga gurnuo duboko u ormar da ne dođem u napast. Jer ne želim umrijeti mlad. 

Isto tako, ne želim da me netko slučajno snimi kako vrištim kao bradata curica.

17 godina
4mal kaže...

Ako nastaviš tako mućki provocirati, počet ću ti kampirati pred haustorom 

9 godina
neaktivan
4mal kaže...

ubo sam i season pass 

Uhh mogu mislit koje iskustvo sa vr-om igrati r7. Ja sam upravo svoj primjerak uzeo i veceras cu malo da istrazujem :D

sonicfox93
11 godina
PlayStation 4

Ipak je RE7 rasturio kolko god veterani se bunili protiv nekih promjena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Zaboravih napisat 4k HDR izgleda fantastico realisticno 

jos da je takav display tranu uff... do nekog psvr2/3

ali ima potencijala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Igrao sam sinoć RE7 VR nekih sat vremena. 

2D verziju nisam još probao pa ne mogu usporediti grafiku ali meni se ovo u VR-u čini sasvim prihvatljivo. Znam da je u 2D sve grafički bolje ali sigurno se ne može mjeriti sa uživljavanjem u VR-u.

Nije do sad bilo strašnih trenutaka kao u kitchen demou kad sam prvi put probao tj. bilo je nekih koje sam već vidio u begining houru, ali definitivno sam se nekoliko puta naježio zbog svih tih zvukova u kući.

Mučninu nisam osjetio, a igrao sam bez comfort postavki. Za one koji nisu probali VR, skoro u svakoj igri postoje postavke sa kojima se može pomoći da se smanji ili skroz nestane osjećaj mučnine.

Npr. može se namjestiti da se kod okretanja sa thumbstickom ne okrećete glatko nego u skokovima od cca 30°. To sam isključio i stavio glatko okretanje i svejedno nisam imao nikakvih problema.

Sve u svemu, ovo se meni čini kao najbolja VR igra do sad.

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
4mal kaže...

ali ima potencijala 

Kakve vam koristi i PSVR2/3 i da bude sa 4K HDR kad ce do tad biti ovamo najnovije npr 15K SUPER MEGA VEGA ITD pa cete se svi zaliti kako je 4K HDR u VR pre slabo i kako se vide pixeli i kako je bijedno sto nije 15K ULTRA SONIC MEGA REAL STVAR

15 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

ali ima potencijala 

Kakve vam koristi i PSVR2/3 i da bude sa 4K HDR kad ce do tad biti ovamo najnovije npr 15K SUPER MEGA VEGA ITD pa cete se svi zaliti kako je 4K HDR u VR pre slabo i kako se vide pixeli i kako je bijedno sto nije 15K ULTRA SONIC MEGA REAL STVAR

istina. ali da je sad u psvr 4K display umjesto full hd-a, veći bi to puno značilo. samo što bi to bilo prezahtjevno za ps4 pro.

PSN - darklydexter
15 godina
PlayStation 4

4mal , jesi se vraćao na psvr nakon probe 2D verzije RE7? Kažu da se tad najviše osjeti razlika u kvaliteti grafike. Zato nekako mislim da mi je najbolje uopće ne porabti 2D, da si ne kvarim doživljaj.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 9:29 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nisam odigrat cu u VR-u pa cu onda u 2D ponovo prelazit 

i odigrat dodatne dlc-e posto neki nece biti u VR-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

ali ima potencijala 

I ljudsko oko ima određene granice rezloucije (razlučivosti).

Kad razlučivost PSVR-a, TV-a ili bilo kojeg ekrana dođe do tog stupnja, dalje ju više nema smisla povećavati.

Iz istog razloga nema npr. 4K TV-a manjih od 43", kao što vjerojatno ni 8K paneli neće biti manji od npr. 80".

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 10:05 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

U Japanu redovi kupaca za PSVR.

http://kotaku.com/today-in-japan-hundreds-of-people-lined-up-for-play-1791646092

Prilično sam siguran da znam koje igre će uzeti uz naočale...

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

ali ima potencijala 

Stvar je u tome da sad svako oko vidi 960 x 1080 (dok gledaš u monitor, svako oko vidi 1920 x 1080p). I mozak onda to spoji u jednu 3D sliku rezolucije 960 x 1080p, čak i manje jer dio gubiš na periferni vid. Stvar je još više naglašena jer gledaš u taj ekran full iz bližega nego dok gledaš u monitor. Pikseli se jako vide. Vide se u rangu Nokia 3330 displaya dok si ga normalno gledao s normalne udaljenosti iz ruke :-)

Kako je DeniZG rekao, postoji određena rezolucija koja je prihvatljiva, Bilo bi dobro da je DPI bar 4 puta veći, al daleko smo još od toga, taman negdje za PS VR 2 ili 3. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
protjeran
Ezio kaže...
arnes_king kaže...
4mal kaže...

ali ima potencijala 

istina. ali da je sad u psvr 4K display umjesto full hd-a, veći bi to puno značilo. samo što bi to bilo prezahtjevno za ps4 pro.

Da je meni PS VR ja bih bio zadovoljan taman da je rezolucija kao na Gear VR :D

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Sve ja to razumijem ii u pravu ste ali da je ovako nesto bilo prije 10 godina ne bi sigurno niko ziv primjetio nikakve pixele. Hocu da kazem da je samo stvar navike i sto je raja navikla na te neke vece rezolucije pa im odmah kao smetaju ti pixeli, a da standardni nisu ovako visoki siguran sam da bi raja se cudila ako bi neko spomenuo neki pixel.

Isto kada neko koristi 4K TV pa dodje kod nekog ko ima FULL HD ili HD pa odmah jao losa rezolucija pixeli itd a dok nije znao za 4K (ili ga nije licno koristio) ove nize rezolucije su mu bile i vise nego dovoljne i nije nikakve nedostatke primjecivao.

EDIT: Evo npr ova slika sto je "Bitanga" postavio, meni to toliko i ne smeta jer grafika sama po sebi nije u pixelima, da je npr kao stare neke igre ili minecraft pa da je sve kockasto, tu je sasvim OK uradjena okolina samo je "problem" sto se primjete ti pixeli.

Isto npr Gear VR, jeste da se vide pixeli ali mi to apsolutno ne smeta ako je video u dobrom kvalitetu, jedino ako je video sd rezolucija onda je problem. Meni je Gear VR sasvim super (uz odgovarajuci HD sadrzaj), tako da vjerujem da kada nekad u daljnoj buducnosti nabavim PSVR (kada mu padne cijena), da cu biti prezadovoljan i to cak i sa obicnim PS4 (ne PRO).

Mislim da ovdje ima i toga da imate hvala Bogu mogucnost da imate sve te stvarke sto pozelite pa brzo gubite zainteresiranost i svemu nalazite mane, da vam je drugacija situacija mislim da vam te stvari ne bi toliko smetale i da bi jedva cekali da i vi to isprobate/imate.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 16:23 (arnes_king).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
arnes_king kaže...

EDIT: Evo npr ova slika sto je "Bitanga" postavio, meni to toliko i ne smeta jer grafika sama po sebi nije u pixelima, da je npr kao stare neke igre ili minecraft pa da je sve kockasto, tu je sasvim OK uradjena okolina samo je "problem" sto se primjete ti pixeli.

Isto npr Gear VR, jeste da se vide pixeli ali mi to apsolutno ne smeta ako je video u dobrom kvalitetu, jedino ako je video sd rezolucija onda je problem. Meni je Gear VR sasvim super (uz odgovarajuci HD sadrzaj), tako da vjerujem da kada nekad u daljnoj buducnosti nabavim PSVR (kada mu padne cijena), da cu biti prezadovoljan i to cak i sa obicnim PS4 (ne PRO).

Mislim da ovdje ima i toga da imate hvala Bogu mogucnost da imate sve te stvarke sto pozelite pa brzo gubite zainteresiranost i svemu nalazite mane, da vam je drugacija situacija mislim da vam te stvari ne bi toliko smetale i da bi jedva cekali da i vi to isprobate/imate.

Pa grafika baš je u pixelima, nego u čem drugom bi bila? Minecraft ima rezoluciju koliko hoćeš, nije nazubljen iako je sve kockasto.

Ma krivu sliku sam uploadao, ova je resizeana, pa se ne vidi dobro pixel grid. PS VR ima taj razmak među pixelima (SDE - screen door effect) minimalan i po tome je puno bolji od Oculusa ili Vivea.

Al da, tako možeš ići i u krajnost, netko se igra sa zvrkom i štapom i to mu je vrh jer ne zna za bolje, a mi cvilimo za pixelima na VRu. To je tak. Neće se to promijeniti, tehnika ide naprijed baš zato što ljudi traže više. Inače po tvome ne bi išla naprijed.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 17:32 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Pa kako vam se da više mlatit non stop iste gluposti? Dajte odite i igrajte nešto umjesto da se tu navlačite ko stare babetine.

Jebala vas i grafika i sve ako ionak niš ne igrate nego provodite vrijeme povlačeći jedan drugoga za pimpek tu na forumu.

Moj PC  
19 3 hvala 0
12 godina

Slažem se s Bitangom po pitanju rezolucije.

Stvar je u tome da je tehnologija TV panela napredovala.

Full HD TV-i su na zalasku, 4K TV je postao standard i onda se malo teško vratiti na 540p sliku po oku koju daje PSVR (osim ako netko doma ima stari Trinitron).

Kad će PSVR naočale imati 4K po oku, onda će to biti plafon koji ljudsko oko može vidjeti. Nije to tako daleko....

Već ih ima za kupiti sa 2K slikom po oku. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 20:41 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Jeste vi dvojica probali psvr? Jedno je gledati 960x1080 na tv-u, a nesto sasvim drugo biti uvucen u vr svijet. Zasto 99% ljudi bira igrati re7 psvr umjesto 2d verzije u punoj kvaliteti grafike?

Ovo je kao rqsprava između ps3 i pc grafike. Forma protiv sadrzaja.

Jasno da ce za par godina to biti puno bolje, ali sad imamo sta imamo...

PSN - darklydexter
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Ezio kaže...

Jeste vi dvojica probali psvr? Jedno je gledati 960x1080 na tv-u, a nesto sasvim drugo biti uvucen u vr svijet. Zasto 99% ljudi bira igrati re7 psvr umjesto 2d verzije u punoj kvaliteti grafike?

Ovo je kao rqsprava između ps3 i pc grafike. Forma protiv sadrzaja.

Jasno da ce za par godina to biti puno bolje, ali sad imamo sta imamo...

Opaka rasprava. Ti pričaš kako je, DeniZG i ja pričamo kako bi trebalo biti, Arnes King priča kako je bilo, a ostali nam seru jer se ne igramo nego pričamo :-)

17 godina
PlayStation 4

dosadan si,odi kupi psvr znamo da te vuce 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

dosadan si,odi kupi psvr znamo da te vuce 

A budem, samo se zavaravam da neću, a znam da ću uskoro tu pisati da sam kupio.

Tak je bilo i sa PS4 Pro :-P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice