Evo tocno kada si nam postao ovu poruku, mene su zvali iz T-coma da je zamjena odobrena te da dodem po njega u poslovnicu T-coma u City Centar East. Otisao sam po njega oko 20h, te ga maloprije raspakirao pod okom kamere hahah - jer ipak, sto je sigurno sigurno je! I sada neznam dal da se smijem il da placem. Ugl. unutra je sve bilo lijepo zapakirano. Vidi se razlika od 1. puta definitivno, a i identicno je kao u unboxing video zapisima sa Youtubea.
Primim ja njega u ruke i okrenem ga na drugu stranu da provjerim svaki kutak sto bi se reklo, i pri okretanju cujem unutra sarafic kako plese duz cijele jedne stranice. I cini mi se kao da taj hardwer unutra nije fiksiran.
Ovoga puta je sve snimljeno, a i sam zvuk sarafica se lijepo cuje. I sada neka si ja mislim jel ta kutija nekome opala u skladistu, i dal je unutra nesto puknulo?! Mozda cete mi reci da pretjerujem, ali jel ja mogu dobiti novo kupljeni Playstation 4 Pro bez da je koristen (1. slucaj), ili bez da je potrgan, tj. bez da je nesto napuklo unutra (2. slucaj)?!
Hvala majstore na prilozenom mailu! Odmah cu im se javiti, a sutra cu definitivno nakon posla posjetiti T-com.....
Probaj skinut masku na onom dijelu gdje se nalazi disk, možda je u tom dijelu šarafić pa pogledaj gdje fali.