PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.435.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Imam 36 godina, prvi put u životu ću imati konzolu.

Počastio sam se PS4 Pro konzolom koja će se upariti s Philips 4K televizorom 

zbogom PC igranju 

11 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
Ziga kaže...

zbogom PC igranju 

GZ, al vratit ćeš se i PCu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Bitanga kaže...

GZ, al vratit ćeš se i PCu :-)

Neću..jer nemam gdje zbog selidbe...imam trosjed i televizor 4 metra dalje.... pa sam shvatio da fali konzola između.... 

14 godina
PlayStation 4

Save-ovi se ne mogu koristiti između usera?

Prebacio sam save file-ove od igara na usb i htio kopirat na drugog usera i kaže da ih ne vidi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

tako sam ae ja vratio opet konzoli reko prije godinu i pola dana nikad vise aha mos si mislit mi smo bolesnici kako toxic kaze i nema nam pomoci zato nema potrebe da se borimo...just let it go 

p.s malo poll 

kolko vas tu misli uzet scoripo ako se pokaze superioran nad pro-om

0 odmah day one
2 isto ali cu zadrzat i ps4/pro
22 necu uzimat
0 uzet cu nin :D
10 godina
Ne mogu se dijeliti, nažalost.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Pc je pc a konzola je konzola. Svaki istinski gamer uživa u jednom i drugom na jednak način. Ja obožavam oboje i teško se odreči i jednog i drugog. PC mi je primarniji jer je lakše surfat i mogu raditi ali uvijek dođe volja za nekon ekskluzovim samo za konzole.

Onaj koji tvrdi drukčije je neznalici ili nije pravi istinski gamer :D

Moj PC  
8 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Watch Dogs 2 novi deal na HR PSN-u 269kn 

ne moras kupovat, javi mi se na PM, pa mi posalji sta imas za zamjenu. 

dobio sam je sa ps, a ne namjeravam to igrat, tako da je jos zapakirana 

12 godina
4mal kaže...

p.s malo poll 

Zanimljivo pitanje, samo da rasprava ne ode u krivom smijeru.

Ovo je moje razmišljanje:

U praksi nije ni Pro toliko superioran običnom PS4, koliko je to na papiru, tako da očekujem da će u praksi razlika između PS4 Pro i Scorpia biti još manja. Tu najviše kumuje sličan CPU koji  će ići i u Scorpio (imamo info od AMDa da Zen custom rješenja ne idu prije 2018, a Scorpio izlazi 2017).

Ako se još uzme u obzir činjenica da Xbox ekskluziva praktički više ni nema (MS pogasio studije, a ono što je ostalo dolazi i na PC), te činjenicu da smo svi debelo ušli u Sonyev ekosustav, rekao bih da su šanse da korisnici Playstationa zagrizu za Scorpio iznimno male.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

neka igra s autima za preporuciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Project CARS,DiRT Rally,Driveclub i The Crew

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 21:41 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

vidim da je sad driveclub na akciji pa me zanima kakav je online, ima li igraca i opcenito kakva je igra?

Hvala :D

16 godina
greathander kaže...
4mal kaže...

vidim da je sad driveclub na akciji pa me zanima kakav je online, ima li igraca i opcenito kakva je igra?

Hvala :D

Ako voliš utrke u 30 FPSa onda je dobar. Inače je poprilično prosječna racing igra.

Bolje kupi Project Cars dok je još 2 dana ona akcija "buy one get one free".

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
Ziga kaže...

zbogom PC igranju 

Imam čak još malo više godina od tebe i isto tako prvi put imam konzolu. Upravo danas mi je stigao PS4 Pro.

Međutim, nema šanse da kažem zbogom PC igranju. Još uvijek mi je PC primaran, konzola je tu za nemilosrdne dvoboje u Fifi 17 i za ekskluzive koje bih volio odigrati.

Problem je što je konzola stigla, ali igre još uvijek nisu s druge destinacije, pa sad do sutra gledam u nju bez materijala :)

17 godina
Q-Tip kaže...
Ziga kaže...

zbogom PC igranju 

Imam čak još malo više godina od tebe i isto tako prvi put imam konzolu. Upravo danas mi je stigao PS4 Pro.

Međutim, nema šanse da kažem zbogom PC igranju. Još uvijek mi je PC primaran, konzola je tu za nemilosrdne dvoboje u Fifi 17 i za ekskluzive koje bih volio odigrati.

Problem je što je konzola stigla, ali igre još uvijek nisu s druge destinacije, pa sad do sutra gledam u nju bez materijala :)

Ja sam problem sa igrama poput fife riješio kupnjom xbox kontrolera za pc  koji radi savršeno :D

12 godina
Q-Tip kaže...

Imaš na PS4 i dosta Free to Play igara.

Ja sam znao malo igrati Neverwinter Online i Star Trek Online.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 23:28 (DeniZg).
16 godina
amd freak kaže...
Q-Tip kaže...
Ziga kaže...

zbogom PC igranju 

Ja sam problem sa igrama poput fife riješio kupnjom xbox kontrolera za pc  koji radi savršeno :D

Meni je koncept konzole odličan (kutija koju upališ i igraš, gaming oriented OS i sl.), platio bih bez problema 10k kn za jebački moćnu konzolu za gaming.

Tek onda bude PC nebitan za igre za koje ne treba miš. Igram baš Uncharted 4, i brutalno pizdim zbog 30 FPSa u storyu. Recite vi šta hoćete, al mene to uništava.

Ali konzola koju bih ja htio bila bi više PC style samo sa specijaliziranim OSom za igre i da nemaš brigu s driverima i da je kompatibilna sa svom periferijom kao Windowsi.

Za sad mi se Xbox spika poprilično sviđa, pogotovo onaj Play Anywhere gdje kupiš igru za Xbox pa moš igrati i na PCu i obrnuto. A i bolje briju sa igrama koje dijele. Možda ga i piknem ako dofuraju svoj Store u HR.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 23:40 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Buraz znam kak ti je, nakon 10 godina pc-a kupim ps3 i onda kada vidim kako fps nekad padne i ispod 30 gubio sam živce.

Jednostavno nije to to. To je i jedina veća mana koja me odbija od kupnje konzole.

Nabrijem se eto na uncharted novi s obzirom da sam prošla 3 odigrao na ps3, nabrijem se na driveclub i takve slične, i shvatim lock na 30 fps-a. OMG. 

Nebi me hebalo da igram ono 3d šah ili biljar ili neki platformer, ali za utrke gdje auti idu 200-300km na sat i 30 fps-a nemoj me hebat :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 23:56 (amd freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Probao sam Lethal VR i bas mi je drago sto sam kupio igru.

Onaj osjecaj kad kod nisanjenja zazmiris na jedno oko da bi preciznije nanisanio, izravnao pistolj sa metom, je neprocjenjiv. Ili pucanje "napamet", "hip fire" i sl...

Jednostavno, ne moze se nikako usporedjivati shooting range igra u vr-u sa shooting range igrom na ekranu. Ovo je toliko blizu pravoj stvari da je milina.

Moj 

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 0:16 (Ezio).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/prodajem-diablo-3-reaper-of-souls-ultimate-evil-edt-ps4-xone-oglas-18889887

jel uzimao netko od ovog lika? cijena je daleko najjeftinija.s koje on stranice to tako jeftino narucuje ili su to igre s drugog izvora? :)

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/prodajem-diablo-3-reaper-of-souls-ultimate-evil-edt-ps4-xone-oglas-18889887

jel uzimao netko od ovog lika? cijena je daleko najjeftinija.s koje on stranice to tako jeftino narucuje ili su to igre s drugog izvora? :)

Uzimao sam vise igara od njega (kupio sam lani za Xbox One: Forza Motorsport 6, Tomb Raider Definitive Edition, Rise Of The Tomb Raider - sve disk verzije). Meni su sve igre dosle iz uk, sa thegamecollection.net u roku 5-8 dana od uplate. Uglavnom kada kupujem neku igru, prvo pitam njega dali moze nabaviti (sada bih uzeo Forzu Horizon 3, ali bas mi je jucer odgovorio da je nema gdje naruciti jer su vani sve kopije rasprodane)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 6:15 (BMW M5 E39).
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Poštovani, imam pitanje za vas. Od sinoć ne mogu preko kompjutera pristupiti stranici Playstation Store i javlja mi poruku "Site not available". Jutros sam pokušao ući na Playstation Store preko PS4 i javlja mi grešku WS-37397-9. Da li je problem kod mene ili kod njih? Ako je kod mene problem, kako da ga riješim? Zahvaljujem na odgovoru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
darko50110 kaže...

Poštovani, imam pitanje za vas. Od sinoć ne mogu preko kompjutera pristupiti stranici Playstation Store i javlja mi poruku "Site not available". Jutros sam pokušao ući na Playstation Store preko PS4 i javlja mi grešku WS-37397-9. Da li je problem kod mene ili kod njih? Ako je kod mene problem, kako da ga riješim? Zahvaljujem na odgovoru

Banirali su ti ip, to se meni desilo, razlog ne pitaj jer logično objašenjenje ne postoji.

Moraš promjeniti IP adresu (tako sam ja rješio svoj problem - zvao sam providera) jer od supporta nećeš dobiti baš neke pomoći.

PSN ID : Eraserhead_981
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

http://pricespy.co.uk/product.php?p=1688780

PSN ID : Eraserhead_981
11 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Kill Frenzy kaže...

http://pricespy.co.uk/product.php?p=1688780

http://ps4pricecheck.com/item/10/Diablo-III

PSN - brdjanin85
17 godina
4mal kaže...

tako sam ae ja vratio opet konzoli reko prije godinu i pola dana nikad vise aha mos si mislit mi smo bolesnici kako toxic kaze i nema nam pomoci zato nema potrebe da se borimo...just let it go 

p.s malo poll 

meni si uvalio ovo pitanje a znas da cu uzeti switch a i scorpio :(

kak da kliknema na oba dva :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 8:45 (toxic).
12 godina
Imas forzu 3 na thegamecollection 33 funti, i mislim da je ima na game.co.uk, ili uzmes samo kod sa cdkeys, tamo sam ja kupio
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li se na ps4 moze igrat igra ako ga se uopce ne spoji na internet pri prvom pokretanju? Tj. raspakiras ps, spojis sa telkom, ubacis igru u njega i deri :D? Pitam jer sam procitao da se treba imat acc, da li se moze napravit lokalni dok ga se ne poveze na mrezu?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Pitanje da li se igra sa Blu-Ray diska može instalirati na disk od PS4 ili očito ne može neko se igra vrti sa Blu-Ray diska i samo se update igre instalira na disk PS4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje da li se igra sa Blu-Ray diska može instalirati na disk od PS4 ili očito ne može neko se igra vrti sa Blu-Ray diska i samo se update igre instalira na disk PS4.

Igra se instalira na disk kod prvog pokretanja, ali svejedno moraš svaki put ubaciti/imati disk unutra dok igraš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice