PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.437.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

VR

Evo i recenzija:

Fora je. Puno veca fora nego fruit ninja na mobu ili tabletu. 

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
PlayStation 4

jesi isprobao demo rolercoster-a ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

jesi isprobao demo rolercoster-a ? 

nisam

Mislio sam kupiti lethal vr ali ga popljuvaše na redditu. Mozda uzmem headmastera

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

probaj odlican je bdw opet troshish 

ja cu pricekat na neki sale za ninjuVR 

probao sam amazon prime ovo kriminal za ps

netflix radi 4k ne HDR

amazon prime niti 4k niti HDR

dok na samusng app-u sve radi osim HDR-a za netflix (trebao bi update doc do kraja god.) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

probaj odlican je bdw opet troshish 

ja cu pricekat na neki sale za ninjuVR 

probao sam amazon prime ovo kriminal za ps

netflix radi 4k ne HDR

amazon prime niti 4k niti HDR

dok na samusng app-u sve radi osim HDR-a za netflix (trebao bi update doc do kraja god.) 

ak bude neki sale, bit ce vjerojatno kao za headmastera prije par dana-5 usd manje.

Za to si nemres kupiti ni posteni sendvic;)

Kupio sam ipak i headmastera. Propustio sam sale na zalost.

Skinuo sam rollercoaster ali nekaj nije stimalo. Koliko vidim, u demo verziji je samo online. Odem na online ali je tamo prazan izbornik i mogu samo nazad.

PSN - darklydexter
16 godina
DeniZg kaže...

Kontrol Freeks Review

Taman krenuo pisati kak su mi došli i kak sam ih montirao, al nisam još isprobao, a kad ti šalješ ovo... telepatija :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Kontrol Freeks Review

Taman krenuo pisati kak su mi došli i kak sam ih montirao, al nisam još isprobao, a kad ti šalješ ovo... telepatija :-D

Gdje si uzeo? Daj link plz.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Kontrol Freeks Review

Gdje si uzeo? Daj link plz.

http://www.ebay.co.uk/itm/291852955029

Ovaj sam bio naručio, stiglo mi za 10 dana. Original pakiranje i sve ok.

Ovaj veliki daje puno bolju preciznost, al nisam probao još igrati FPS.

Kontam da će i za vožnje biti dobar.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 23:24 (Bitanga).
17 godina
X3M kaže...

racun je bog i batina, ne treba ti jamstveni list, tako je u svakome servisu za bilo sto u hrvatskoj, ne brini se nista 

Pa i nije baš tako. Kupio sam tlakomjer preko neta. Dobio uredno zapakirano ali garancija prazna. U uputstvima piše da pri dolasku u servis garanciju priznaju samo ako je uredno ispunjena od strane prodavača. Nazvao i pitao i isto mi potvrdili preko telefona. Pa sada ti vidi. Svatko brije svoju priču a mi u sredini..

16 godina
movie kaže...
X3M kaže...

racun je bog i batina, ne treba ti jamstveni list, tako je u svakome servisu za bilo sto u hrvatskoj, ne brini se nista 

Pa i nije baš tako. Kupio sam tlakomjer preko neta. Dobio uredno zapakirano ali garancija prazna. U uputstvima piše da pri dolasku u servis garanciju priznaju samo ako je uredno ispunjena od strane prodavača. Nazvao i pitao i isto mi potvrdili preko telefona. Pa sada ti vidi. Svatko brije svoju priču a mi u sredini..

Pa da, generalno, jamstveni list služi da se na jednom papiru povežu serijski broj, datum prodaje i mjesto prodaje (znači veza s računom).

Tako da nemoš uzeti susjedov 3 godine stari PS4 i priložiti svoj račun od prekjučer, jer time proizvođač gubi pare (distributeru i serviseru nije nikakva šteta brijem).

Ja bih tražio da mi popune jamstveni list u t-com centru da ne bi bilo nismo znali poslije. Uvijek su svi na riječima jaki dok ne dođe do nekog problema, onda ti ne budu priznali ni mail ni ništa :-)

12 godina
movie kaže...
X3M kaže...

http://potrosac.mingo.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

1. Kako izvršiti reklamaciju za proizvod s nedostatkom ako niste dobili jamstveni list?

Zakonom je propisan rok od dvije godine za sve proizvode u kojem trgovac odgovara za materijalne nedostatke na kupljenom proizvodu. Preporuka je potrošačima da sačuvaju račun kao dokaz kupnje. Dodatno na navedeno, proizvođač ili trgovac može dati jamstvo za koje potrošač može zahtijevati da bude u pisanom obliku.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
movie kaže...
X3M kaže...

1. Kako izvršiti reklamaciju za proizvod s nedostatkom ako niste dobili jamstveni list?

Zakonom je propisan rok od dvije godine za sve proizvode u kojem trgovac odgovara za materijalne nedostatke na kupljenom proizvodu. Preporuka je potrošačima da sačuvaju račun kao dokaz kupnje. Dodatno na navedeno, proizvođač ili trgovac može dati jamstvo za koje potrošač može zahtijevati da bude u pisanom obliku.

Mislim da se ovo odnosi za slučaj da nisi dobio "jamstveni list" (jer se za to ni ne izdaje) tipa lopata za snijeg, a pod time se misli da ne znaš koliko traje jamstvo (a ne da nije ispunjen).

Također, postoji razlika između materijalnih nedostataka i garancije.

http://ecc-croatia.hr/materijalni-nedostaci-i-garancija

Ukratko, ako si dobio jamstveni list, pravila iz njega su jača.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 0:05 (Bitanga).
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
movie kaže...
X3M kaže...

Mislim da se ovo odnosi za slučaj da nisi dobio "jamstveni list" (jer se za to ni ne izdaje) tipa lopata za snijeg, a pod time se misli da ne znaš koliko traje jamstvo (a ne da nije ispunjen).

Nisu jača (u smislu da bi to bilo na štetu potrošača).

Pogledaj čl.423. st.4. i st.7. ZOO-a. (Pravila o jamstvu ne isključuju primjenu pravila o odgovornosti prodavatelja za stvari + neispunjavanje podataka u jamstvu ne utječe na valjanost jamstva).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 0:15 (DeniZg).
16 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
movie kaže...
X3M kaže...

Nisu jača (u smislu da bi to bilo na štetu potrošača).

Pogledaj čl.423. st.4. i st.7. ZOO-a. (Pravila o jamstvu ne isključuju primjenu pravila o odgovornosti prodavatelja za stvari + neispunjavanje podataka u jamstvu ne utječe na valjanost jamstva).

Isto tako piše u st. 3 "Jamstvo obvezuje pod uvjetima pod kojima je dano".

U st. 7 laički čini se kao da je to sve jasno, ali ne piše "neispunjavanje podataka" nego "neispunjenje obveza iz..." - pravno se to može tumačiti tko zna kako :-)

Davno sam odustao od tumačenja i čitanja zakona :-)

Inače će još ispasti da imamo pravo reklamirati svaki proizvod u roku 2 godine bez obzira što je garancija na 6mj. Onda mi ni ne treba produljeno jamstvo za PS4 Pro :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 0:30 (Bitanga).
12 godina

Upravo tako. Imaš pravo reklamirati svaki proizvod u roku 2g.

To što se neki prodavači kao Sony i Apple prave blesavi je druga stvar, ali riješe to inspekcijska tijela.

Jamstvo je samo extra osiguranje i može pokrivati dodatne štetne događaje u korist potrošača.

Evo dobar link.

http://www.thisismoney.co.uk/money/bills/article-1677034/Two-year-warranty-EU-law.html

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

evo mail koji sam ja dobio od udruge potrosac kad sam imao problema sa telefonom

"Navedite da se obraćate njima jer s tom ste tvrtkom u obveznopravnom odnosu te je ta tvrtka, kao trgovac, dužna rješavati Vašu reklamaciju sa servisom i zaštititi Vaša potrošačka prava.   U prigovoru navedite kada je mobitel kupljen i istaknite da ste za njega dobili jamstvo proizvođača od godinu dana. Pritom se pozovite na čl. 403. st. 4. Zakona o obveznim odnosima po kojemu, kod potrošačkih ugovora, kupac ima pravo reklamirati proizvod prodavatelju u roku od 2 godine od dana kupovine, čak i ako je proizvođačevo jamstvo isteklo. Dakle, postoji odgovornost prodavatelja za materijalne nedostatke proizvoda u roku od 2 godine od dana kupovine. Budući da je u ovom slučaju prodavatelj Hrvatski Telekom, navedite da su ipak dužni rješavati Vašu reklamaciju.  Zatim opišite nedostatak koji mobitel ima i zatražite popravak o trošku prodavatelja, u razumnom roku. Pritom se pozovite i na čl. 410. st. 1. Zakona o obveznim odnosima po kojemu, u slučaju materijalnog nedostatka proizvoda, kupac ima pravo, prema vlastitom izboru, ili na popravak, ili zamjenu, ili sniženje cijene, ili povrat novca. Navedite i da, prema Zakonu o obveznim odnosima, odredbe o jamstvu ne isključuju primjenu odredaba o odgovornosti za materijalne nedostatke proizvoda.  Navedite i da očekujete njihov pisani odgovor na prigovor u roku od 15 dana, sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača, a ako ne odgovore i ne uvaže Vaš zahtjev za popravkom o svom trošku, da ćete izvršiti prijavu drugostupanjskom Povjerenstvu za reklamacije potrošača koje djeluje pri Hrvatskom Telekomu, tržišnoj inspekciji Ministarstva gospodarstva koja će izvršiti nadzor nad njihovim poslovanjem, kao i Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, s obzirom da kazna za kršenje odredbi Zakona o obveznim odnosima iznosi od 10.000,00 do 100.000,00 HRK, sukladno čl. 138. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača."

zakon je zakon.ne vidim svrhu produljenja jamstva za ps4 kad i nako svi imate dvije godine sto je po meni sasvim dovoljno.ako ce krepat,ako je defektan krepat ce i ranije

Bitanga

pa i ne treba jer ti zakon jamci dvije godine garancije od prodavaca

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 1:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
movie kaže...
X3M kaže...

mogu oni pisati sta god hoce, zakon je jasan 

racun ti je dovoljan i jedini je zakonski dokument po kojemu ostvarujes jamstvo, bez obzira imao ti jamstveni list ili ne

isto tako ovo sto je napisao kolega za 2 godine jamstva isto stoji 

15 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Sa svakim novim ovakvim naslovom, PSVR me sve više podsjeća na Kinect.

Ma kakav Kinect. PSVR je star trek holodek za kinect, infidelu jedan.

Meni fruit ninja nije baš nešto na tabletu. U PSVR-u imaš potpunu kontrolu nad katanama u 3d prostoru oko sebe i puno je zabavnije od tablet verzije.

PSN - darklydexter
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam bas zbog ovakvih dilema oko garancije uzeo produzenu i bok. Inace sam takve kurceve srece da mi stvari hoce vrisnut nakon nekog vremena, pogotovo mjesec dva nakon isteka garancije... Kako se kaze, bolje se rodit bez djoke nego bez srece, jer ako imas srece i djoko ce narast :)

I am over 9000!!!

4 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

evo mail koji sam ja dobio od udruge potrosac kad sam imao problema sa telefonom

"Navedite da se obraćate njima jer s tom ste tvrtkom u obveznopravnom odnosu te je ta tvrtka, kao trgovac, dužna rješavati Vašu reklamaciju sa servisom i zaštititi Vaša potrošačka prava.   U prigovoru navedite kada je mobitel kupljen i istaknite da ste za njega dobili jamstvo proizvođača od godinu dana. Pritom se pozovite na čl. 403. st. 4. Zakona o obveznim odnosima po kojemu, kod potrošačkih ugovora, kupac ima pravo reklamirati proizvod prodavatelju u roku od 2 godine od dana kupovine, čak i ako je proizvođačevo jamstvo isteklo. Dakle, postoji odgovornost prodavatelja za materijalne nedostatke proizvoda u roku od 2 godine od dana kupovine. Budući da je u ovom slučaju prodavatelj Hrvatski Telekom, navedite da su ipak dužni rješavati Vašu reklamaciju.  Zatim opišite nedostatak koji mobitel ima i zatražite popravak o trošku prodavatelja, u razumnom roku. Pritom se pozovite i na čl. 410. st. 1. Zakona o obveznim odnosima po kojemu, u slučaju materijalnog nedostatka proizvoda, kupac ima pravo, prema vlastitom izboru, ili na popravak, ili zamjenu, ili sniženje cijene, ili povrat novca. Navedite i da, prema Zakonu o obveznim odnosima, odredbe o jamstvu ne isključuju primjenu odredaba o odgovornosti za materijalne nedostatke proizvoda.  Navedite i da očekujete njihov pisani odgovor na prigovor u roku od 15 dana, sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača, a ako ne odgovore i ne uvaže Vaš zahtjev za popravkom o svom trošku, da ćete izvršiti prijavu drugostupanjskom Povjerenstvu za reklamacije potrošača koje djeluje pri Hrvatskom Telekomu, tržišnoj inspekciji Ministarstva gospodarstva koja će izvršiti nadzor nad njihovim poslovanjem, kao i Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, s obzirom da kazna za kršenje odredbi Zakona o obveznim odnosima iznosi od 10.000,00 do 100.000,00 HRK, sukladno čl. 138. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača."

zakon je zakon.ne vidim svrhu produljenja jamstva za ps4 kad i nako svi imate dvije godine sto je po meni sasvim dovoljno.ako ce krepat,ako je defektan krepat ce i ranije

Bitanga

pa i ne treba jer ti zakon jamci dvije godine garancije od prodavaca

Cool, baš mi je drago da se pokrenula ova rasprava. Svi smo nešto naučili. Bolje nego FPS na konzoli vs. PC :-P

Tim više mi se pojačao stav da je produljeno jamstvo pljačka :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 9:47 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
Jel zna ko dokad su ovi popusti u santa domenici? Htio bi uzet titanfall 2 jer sam ga propustio na ps storeu kad je bio snizen, a sad sam na putu i zaboravio onaj token bez kojeg nemrem kupit prek mastercarda. Nadam se da necu opet propustit :)

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Seru na redditu po lethal VR-u ali kupio sam ga sad  svejedno.

Vidim da ima pozitivnih reviewa od strane ekipe koja voli shooting range igre. A oni koji hoće vr sex i masažu tijekom shootinga bacaju hejt.

Sad samo još moram navečer isprobati da vidim jesam li bacio novce...

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Watch Dogs 2 novi deal na HR PSN-u 269kn 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

Watch Dogs 2 novi deal na HR PSN-u 269kn 

Ja sam cuo da je igra sranje?

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

A Doom, nemam riječi osim da se isfuravaju na istu spiku već 20 i kusur godina, a igre blago rečeno bezveze.

Men' se čini da ako netko može duže od 5 minuta pilit glave onim skeletorima u Doomu, taj ima ozbiljnih problema.

Tako bi netko mogao reci za nekoga tko bajonetom probode nekoga u BF1 da ima ozbiljnih problema

Meni je Doom vise nego dobar. Titanfall 2 nisam probao, osim malo betu. Zajednicko im je to sto su FPS-ovi, nista drugo.

Interesantno bez obzira da li volite Doom ili ne.

http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/3631-doom-dokumentarni-film-u-tri-dijela-opisuje-dramu-razvoja-igre-koja-zamalo-nije-izdana

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Da nastavim sa teme fifa 17. Igram je na pc. Dole je slika koji pc imam. Sad bi uzeo preko tcom ps4 pro pa me zanima usporedba sa mojim pc. Sad fifu igram na ultra i na 60 fps sa time da se ponekad osjeti da taj fps pada. Movie mi je objasnio kakva je fifa na ps4, a mene eto samo zanima usporedba mog pc i ps4 pro. Inaće na pc gasim sve programe kad igram igre i koristim Razer Cortex pa to nekako ide. Nemam više volje nadograđivati komp, a ovo mi je dobra prilika jer ne trebam ni keš ni kartice za ps4 pro. Watch Dogs 2 bi prodao kao i xbox pc kontroler pa nekako kupio fifu 17 za ps4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Pa ako igraš samo fifu i nemaš 4K tv, nema smisla uzimati PRO jer će i obični napraviti dobar posao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Stvar je u tome da imam priliku za ps4 pro, a mene je zanimala usporedba sa mojim pc. 4K tv mislim uzeti nadam se čim dobijem priliku za to.

10 godina
Fifa će izgledat bolje. Ako planiraš 4k tv onda ga uzmi.
12 godina
mariclius kaže...

Stvar je u tome da imam priliku za ps4 pro, a mene je zanimala usporedba sa mojim pc. 4K tv mislim uzeti nadam se čim dobijem priliku za to.

Uzmi Pro.

Uspoređivati konzolu i PC je kao kruške i jabuke. Ali ugrubo, tvoj PC je otprilike jak kao obični PS4, a Pro je duplo jači.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 20:14 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice