PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.417.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

2600 na njuski 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
PlayStation 4

jel ima kakvih naznaka za snizenja black friday banduru

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Nioh ima odlicne opcije za PS4pro

Ak imate 4kTV

- 4k @ 30fps
- 1080p @ 60fps

Ak imate 1080p TV

- Super-sampled 1080p @ 30fps
- 1080p @ 60fps

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4

Odličan popust na US storeu, $10 za Until Dawn ($12 ako nemate PS+)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

Može li još jedan savjet...kao što rekoh imam hrvatski akaunt i američki...hrvatski je povezan sa burazovim pa igram ja njegove i on moje igre svako sa svog profila...ja igram igre sa mog američkog akaunta isto sa svog profila...brat nikad nije bio logiran na moj američki akaunut a sada bi htio preči par igri koje imam na njemu...da mu samo dam mail i lozinku i to je to ? šta on mora onda postavit za taj akaunt ? i dali može igrati isto sa svog profila ili on mora igrat sa mojim američkim profilom ? 

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Nadam se da ce se moci u trgovackim centrima isprobat ps4 pro na tom famoznom tvu, pa da mi obicni smrtnici prosudimo koliko je to zapravo cool. Osobno vjerujem da je, ali cijena je previsoka da bi bila vrijedna toga.

1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

imam ja pitanje u vezi ove ponude u magenti pa ako neko zna molim odgovor. trenutno imam obiteljsku s tri broja u t mobileu i sad to istice i trebam produzit ugovor negdje. zanima me jel mogu ja uzet tu magentu iako nemam fiksne usluge od njih nego samo mobilne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Nadam se da ce se moci u trgovackim centrima isprobat ps4 pro na tom famoznom tvu, pa da mi obicni smrtnici prosudimo koliko je to zapravo cool. Osobno vjerujem da je, ali cijena je previsoka da bi bila vrijedna toga.

Ako ne u trgovinama,onda na Info (Reboot) sajmu sigurno....

14 godina
Santana kaže...

Nioh ima odlicne opcije za PS4pro

Ak imate 4kTV

- 4k @ 30fps
- 1080p @ 60fps

Ak imate 1080p TV

- Super-sampled 1080p @ 30fps
- 1080p @ 60fps

E ovo je baš odlično. To je baš tip igre gdje će se jako dobro vidjeti razlika između 30 i 60 na konzoli. Trebao je Sony malo žešće forsirati da svi ugrađuju opcije tog tipa ako je moguće.

Purger155 kaže...

Ako ne u trgovinama,onda na Info (Reboot) sajmu sigurno....

Ak ne bude ko prošlih godina da je netko mogao na cijeli dan zauzeti konzolu i nikom ništa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
IvanDado kaže...

ja bi volio to viditi ili isprobat thrustmasterov volan(bilo koji sa ff) da vidim to jer to svi hvale :)

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina

haha bio neki klinac prije par godina ispred mene i rokao on pola chuke ja mu pristojno sorry ali ima nas jos koji cekamo i roditelja sa djecom etc...

i okrene se on kao niko mu nemoze zabranit i teta tamo neka kao da sam pazi ja bezobrazan prema njemu

ikad sam joj objasnio situaciju  tom balavacu neodogojenom dosli roditelji ..isti su pa napravili dar mar ...jebote odgoj....

pa nakon par  nadvikivanja unakrsno mene, djelatnice i roditelja te onih koji su cekali u redu se klinac maknuo

..uzas ...ne krivim njega nego njegove roditelhe a i same organizatore sto nisu stavili neki fair usage od pola chuke max..eod

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 10:08 (4mal).
12 godina

Odlična slika za usporedbu veličine modela.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

ps4 pro je veci od fat-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ja sam jučer mjerio/uspoređivao dimenzije PRO-a sa svojom policom i sve mi je nekako na knap...fat je stao taman da ima normalnu prozračnost, a s ovim bi moglo biti problema* ...croatia tragedies :D

*problem je u dužini, a ne širini...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 10:17 (Purger155).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Purger155 kaže...

Tako i je najčešće :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

PS4 Pro unboxing.

Ja jedva čekam da ga Ifixit rastavi na dijelove. 

PSN - DeniZg80
13 godina
Purger155 kaže...

Ja sam jučer mjerio/uspoređivao dimenzije PRO-a sa svojom policom i sve mi je nekako na knap...fat je stao taman da ima normalnu prozračnost, a s ovim bi moglo biti problema* ...croatia tragedies :D

PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 12:56 (LordSnow).
12 godina
protjeran
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

Može li još jedan savjet...kao što rekoh imam hrvatski akaunt i američki...hrvatski je povezan sa burazovim pa igram ja njegove i on moje igre svako sa svog profila...ja igram igre sa mog američkog akaunta isto sa svog profila...brat nikad nije bio logiran na moj američki akaunut a sada bi htio preči par igri koje imam na njemu...da mu samo dam mail i lozinku i to je to ? šta on mora onda postavit za taj akaunt ? i dali može igrati isto sa svog profila ili on mora igrat sa mojim američkim profilom ? 

12 godina
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

Ako će kod sebe ulogirati tvoj account na kojem je kupljena igra, ne treba ništa postavljati. Loga i igra s toga accounta.

Ako želi sa svog igrat, onda se tvoj account treba vezat na njegovu plejku, ali to ste već ionako napravili (gore boldano?).

PSN - DeniZg80
12 godina
protjeran
PlayStation 4

da ali vezani su moj hrvatski akaunt i njegov...ne moj američki i njegov...zato pitam... ili to drugačije funkcionira

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ursusc355 kaže...

da ali vezani su moj hrvatski akaunt i njegov...ne moj američki i njegov...zato pitam... ili to drugačije funkcionira

Jedan uređaj može biti primaran za više accounta.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa šta je s PSVR? Jel moram imati PS4 Pro da bih se mogao igrati s PSVR?

Jel se to isplati kupiti? Izgleda mi odlično, pa ak još netko ima kakvih informacija i savjeta bio bih zahvalan 

0 0 hvala 0
15 godina
kokum20 kaže...

Ekipa šta je s PSVR? Jel moram imati PS4 Pro da bih se mogao igrati s PSVR?

Jel se to isplati kupiti? Izgleda mi odlično, pa ak još netko ima kakvih informacija i savjeta bio bih zahvalan 

Ne moras imati pro, radi i sa starim ps4. Ali sa ps4 pro raditi ce bolje. Psvr igre moraju biti u 60 fps-a pa ce sa ps pro sigurno grafika biti manje okljastrena.

Po meni, isplati se kupiti psvr jer nudi imerziju kakvu ne mozes imati bez vr-a nikako.

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
Oho superiška. Jel se može već kupiti negdje kod nas? Ak primaju Amex, tim još bolje :)
17 godina
kokum20 kaže...
Oho superiška. Jel se može već kupiti negdje kod nas? Ak primaju Amex, tim još bolje :)

U Hrvatskoj će službeno biti dostupan od 24.1.2017., ali možeš ga prednaručiti. (Naravno, možeš ga i kupiti izvan Hrvatske, negdje gdje je već dostupan.)

15 godina
kokum20 kaže...

Kod nas jos nema. Sa talijanskog amazona dođe za par dana.

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Pitao sam dns t-com zasto mi moramo cekat 5 dana ...kazu ooni radi wd2 jer izlazi 15-tog!

reko jel mog dobit prije bez igre a oni nazalost ne ! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 22:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice