PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

RGB mora bit na full i na konzoli i na TV
a to da xbox ima bolje boje je glupost navodit iskreno kad kalibracijom mozes dobit iste postavke i na PS4 i XBoxu. Samo je bitno da je hdmi range na TV full/norman i na konzoli full, a to nazalost dost ljudi nema dobro podeseno pa dolazi ili do crushing blacka ili isprane slike.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupujte legalno 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 8:17 (Bonjasky93).

0 13 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Upravo sam pronasao digitalne igre po 3 eura, uh kako se kajem za onih 18 eura potrosenih za GTA.  Lik ih nabavlja od treceg lika a sad da li taj treci hakira racune nije moja stvar. Uostalom ne mislim da je to neka kradja jer i stvarni vlasnik igara i ja mozemo igrati te igre, njemu nista ne smeta dok se god ne ulogujem na njegov racun dok je on online. 

Najuzbudljivija mi je stvar koje cu jos igre na accountu naci, uzbudljivije je od otvaranje packova na UT :D.

12 godina
neaktivan

J:D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 8:17 (Bonjasky93).

0 8 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Upravo sam pronasao digitalne igre po 3 eura, uh kako se kajem za onih 18 eura potrosenih za GTA.  Lik ih nabavlja od treceg lika a sad da li taj treci hakira racune nije moja stvar. Uostalom ne mislim da je to neka kradja jer i stvarni vlasnik igara i ja mozemo igrati te igre, njemu nista ne smeta dok se god ne ulogujem na njegov racun dok je on online. 

Najuzbudljivija mi je stvar koje cu jos igre na accountu naci, uzbudljivije je od otvaranje packova na UT :D.

Najuzbudljivije je kada se probudiš a acc popio ban..

10 godina
neaktivan
Ili još bolje ban konzole.. Ti se recimo logiras na taj account iz Hrvatske, a onda se on logira iz Amerike i šta misliš da Sony to ne vidi.. Razmisli malo
15 godina
PlayStation 4

Sirotinjo i bogu si teška

Potpis!
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Onako ćeš završiti pa razmisli

9 godina
neaktivan
movie kaže...
Bonjasky93 kaže...

Najuzbudljivije je kada se probudiš a acc popio ban..

Nisi se izgleda jos opametio covjek te na piku prevario za polovnu konzolu sad se kockas sa nelegalnim igrama, i na kraju ces popit ban. Konzola ce ti se zaklucati i dzaba si navac ulozio sav.

12 godina
neaktivan

z

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 8:18 (Bonjasky93).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam isto bio naivan i kupio sam par tih account-a..
Ali sam sve izbrisao zbog rizika..
Sa frendom koji živi do mene sam ukrstio playke tj. Ja imam njegov account a on moj i tako kupujemo igre po pola i dijelimo ps+..

1 0 hvala 0
12 godina

Ovaj vikend je Titanfall 2 multiplayer beta i SW Battlefront Bespin DLC free, pa ko voli...

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Ovaj vikend je Titanfall 2 multiplayer beta i SW Battlefront Bespin DLC free, pa ko voli...

Za Titanfall 2 betu treba PS Plus?

12 godina
PlayStation 4

Može preporuka za best buy TV za PS gaming?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pqweasdyxc kaže...
DeniZg kaže...

Za Titanfall 2 betu treba PS Plus?

za betu ti nije potreban PS plus.

http://www.gamepur.com/news/23998-titanfall-2-multiplayer-beta-pre-load-link-ps4xb1-live-ps-plus-not-needed.html

BF3:fluffy_inside
14 godina
Cofinho kaže...

Cijena, veličina?

Bitno da ima što manji input lag ako već imaš neke na umu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Trenutno su sonyevi televizori s najmanjim input lagom na tržištu.. svojevremeno najlošiji izbor za igrače je bio samsung, lg i philips. Imam philipsa i kad pucam penal to je nauka ušteliti u sredinu. Moram stisnuti ranije da bi se zaustavilo u sredini. Vrlo vjerojatno imam i problema u igri jer neki put mi puca uvijek malo kasnije nego što to ja stisnem. Dovoljno da popijem blok ili alkar movie uništa..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Trenutno su sonyevi televizori s najmanjim input lagom na tržištu.. svojevremeno najlošiji izbor za igrače je bio samsung, lg i philips. Imam philipsa i kad pucam penal to je nauka ušteliti u sredinu. Moram stisnuti ranije da bi se zaustavilo u sredini. Vrlo vjerojatno imam i problema u igri jer neki put mi puca uvijek malo kasnije nego što to ja stisnem. Dovoljno da popijem blok ili alkar movie uništa..

Igram se na Sony W755 seriji i ta je odlična za gaming. Noviji Samsung i LG bi također trebali biti ok. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Neznam koji tv imas(model), ja imam philips i apsolutno nemam nikakav lag, takoder igram fifu, nba itd itd, i nema problema....

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 12:34 (dado16).
12 godina
PlayStation 4

Titanfall beta je fre for all?

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Da

BF3:fluffy_inside
10 godina
PlayStation 4

Želi li netko key za NHL 17 betu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...
Cofinho kaže...

Cijena, veličina?

Full HD, 40'', do 3500kn.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
Wolf88 kaže...
omomomomoomm kaže...

Da

Skidam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 17:49 (omomomomoomm).
10 godina
PlayStation 4

Je li moguće igrati The Division bez PS Plus-a?

Znam da se ne može co-op, dark zone jer je to online.

Mogu li igrati kao singleplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado16 kaže...

Neznam koji tv imas(model), ja imam philips i apsolutno nemam nikakav lag, takoder igram fifu, nba itd itd, i nema problema....

Philips serije 9. Od toga philips ne radi bolje. Inače philips televizori imaju input lag jako velik, baš kao i samsung i lg televizori. Prolistaj malo po netu pa ćeš vidjeti. Imao sam sejvanu stranicu sa svim proizvođačima televizora i input lagom za sve njihove modele. Budem vidio imam li to još negdje pa postam

16 godina
movie kaže...
dado16 kaže...

Philips serije 9. Od toga philips ne radi bolje. Inače philips televizori imaju input lag jako velik, baš kao i samsung i lg televizori. Prolistaj malo po netu pa ćeš vidjeti. Imao sam sejvanu stranicu sa svim proizvođačima televizora i input lagom za sve njihove modele. Budem vidio imam li to još negdje pa postam

Ja imam model 40PFH6550/88 i kad ti kazem nema nikakvog laga...ili sam ja jbno retardiran ili sam toliko dobar u igrama da lag ni ne osjetim.... 

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
PlayStation 4

meni je na lg-u iz 2012. lag dosta velik, a tv je neka visa srednja klasa tad bio(ima 3d, smart i sve te gluposti).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado16 kaže...

Ja imam model 40PFH6550/88 i kad ti kazem nema nikakvog laga...ili sam ja jbno retardiran ili sam toliko dobar u igrama da lag ni ne osjetim.... 

Imaš input lag oko 40ms što i nije neki sjajan rezultat ali za nas amatere posve dovoljno za igranje. Recimo sony tv ima input lag oko 10ms

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice