PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.442.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Pozdrav! Evo jedno vama vjerojatno glupo pitanje, ali meni triba odgovor :) procitala san vecinu prijasnjih postova ali nisan nasla post na tu temu, a i poprilicno san nova u PS4 svitu! :)
Znaci ovako...vec iman kupljenu box verziju NBA 2k16 i tu san vec odredjeni dio mycareer odigrala. S obziron da je sad free priko ps+, ako je skinen (ovu koju iman uvik mogu prodat ili minjat se) jel moj napredak u igrici ostaje, ili cu morat sve ispocetka?

0 0 hvala 0
16 godina
koki1305 kaže...
Pozdrav! Evo jedno vama vjerojatno glupo pitanje, ali meni triba odgovor :) procitala san vecinu prijasnjih postova ali nisan nasla post na tu temu, a i poprilicno san nova u PS4 svitu! :)
Znaci ovako...vec iman kupljenu box verziju NBA 2k16 i tu san vec odredjeni dio mycareer odigrala. S obziron da je sad free priko ps+, ako je skinen (ovu koju iman uvik mogu prodat ili minjat se) jel moj napredak u igrici ostaje, ili cu morat sve ispocetka?

Dok probaš skinuti digitalnu igru da li ti dozvoljava? Ako ne dozvoljava jer već imaš instalirano disc verziju, onda će ti save game raditi. Moraš prvo samo obrisati disc instalaciju i skinut digitalnu.

No, najbolje da probaš, jer bilo je nekih igara koje su imale čak različiti ID u različitim zemljama (npr Witcher3) pa save gameovi nisu radili s drugim discom.

14 godina
PlayStation 4

Poceo sinoc Dying Light coop s frendom . Odigrali nekih dvije/tri misije. Uglavnom ako je netko za coop,a nije igrao do sada ili je cekao nekog s kim bi igrao moze nam se pridruziti. Igramo oko 23h pa dok nam ne dojadi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kign kaže...

Poceo sinoc Dying Light coop s frendom . Odigrali nekih dvije/tri misije. Uglavnom ako je netko za coop,a nije igrao do sada ili je cekao nekog s kim bi igrao moze nam se pridruziti. Igramo oko 23h pa dok nam ne dojadi. 

igram ja, koji vam je ps nickname da vas dodam, ja svoj neznam napamet a trenutno sam na poslu

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

zna li netko zašto mi neće prebacit novce sa kartice u "wallet" na ps+ računu, cijeli dan pokušavam, ali stalno izbacuje "Unable to add funds to your wallet" -.- nije da ne čitam po googlu i sve mijenjam bez č, ć sve ispunim, ali jednostavno ne želi :/

0 0 hvala 0
14 godina
dado16 kaže...
kign kaže...

igram ja, koji vam je ps nickname da vas dodam, ja svoj neznam napamet a trenutno sam na poslu

Moj je croos1991.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam jedno vjerovatno glupo pitanje hehe,jutros sam mjenjao gljivu na ds4,kupio sam neke kineske kopije,i isao sam provjeravat el sve radi putem programa za windows zove se ds4windows,i vidio sve sljaka ko na originalu,moje pitanje je recimo ako podesim neke postavke na tom programu dali ce ih ds4 zapamtit za ps4 ili se to odnosi samo na windows,hvala

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ryder007 kaže...

imam jedno vjerovatno glupo pitanje hehe,jutros sam mjenjao gljivu na ds4,kupio sam neke kineske kopije,i isao sam provjeravat el sve radi putem programa za windows zove se ds4windows,i vidio sve sljaka ko na originalu,moje pitanje je recimo ako podesim neke postavke na tom programu dali ce ih ds4 zapamtit za ps4 ili se to odnosi samo na windows,hvala

Kontroler nema nikakve profile interno, sve što snimaš u DS4Windows se odnosi samo na windowse.

12 godina

Sonyev direktor Andrew House potvrdio da izlazi jači PS4.

Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, told the Financial Times that the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version.

“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4,” he said. “We will be selling both [versions] through the life cycle.”

The new console, which is codenamed “Neo”, will target hardcore gamers, he said, as well as consumers with a 4K television set looking for more high-resolution content.

However, in a move that may disappoint some fans, Mr House said that Sony would not be unveiling its new console next week and refused to say when or at what price the unit would go on sale. “We want to ensure we have a full range of the best experiences on the new system that we can showcase in their entirety,” he said.

Nonetheless, he downplayed concerns that the move would cause interoperability problems between the old and new PS4 hardware.

“All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4,” he said.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
Stavila san je sinoc skidat i najnormalnije je krenilo sve.... a nista vidit cemo jel triba sve krenit ispocetka :)
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Sonyev direktor Andrew House potvrdio da izlazi jači PS4.

Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, told the Financial Times that the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version.

“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4,” he said. “We will be selling both [versions] through the life cycle.”

The new console, which is codenamed “Neo”, will target hardcore gamers, he said, as well as consumers with a 4K television set looking for more high-resolution content.

However, in a move that may disappoint some fans, Mr House said that Sony would not be unveiling its new console next week and refused to say when or at what price the unit would go on sale. “We want to ensure we have a full range of the best experiences on the new system that we can showcase in their entirety,” he said.

Nonetheless, he downplayed concerns that the move would cause interoperability problems between the old and new PS4 hardware.

“All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4,” he said.

Sta im to znaci? Cisto me strah.

12 godina

Pa zna se šta su HC gameri. Ovi što više vole brojat pixele nego igrati igre i kojima je ispod časti igrati na manje od 60 fpsa.

Općenito, Sonyeva strategija do izlaska PS4 Nea će biti komunikacija kako je Neo nešto skupo, nešto što većini ljudi ne treba. Razlog je što ne žele ubiti prodaju normalne PS4 konzole.

Kad izađe Neo, bit će sniženje cijene PS4-ke i reklame kako je kupovina Nea logičan slijed za vlasnike običnog PS4.

Tak se to radi.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Pa zna se šta su HC gameri. Ovi što više vole brojat pixele nego igrati igre i kojima je ispod časti igrati na manje od 60 fpsa.

Općenito, Sonyeva strategija do izlaska PS4 Nea će biti komunikacija kako je Neo nešto skupo, nešto što većini ljudi ne treba. Razlog je što ne žele ubiti prodaju normalne PS4 konzole.

Kad izađe Neo, bit će sniženje cijene PS4-ke i reklame kako je kupovina Nea logičan slijed za vlasnike običnog PS4.

Tak se to radi.

Znaci super, bas ono cega sam se i bojao. Lijepse ce igre izgledat i radit na novom ps4u. 60fps vs 30 je meni velika razlika, pogotovo ako imas dobar PC, pa se naviknes na to i sve ispod ti je jadno. Idem prodat ovaj svoj dokle se jos moze nesto za njega dobit, pa cu cekat novi. Nije mi bas drago, ali eto jbg. 

A ovo uvezi 4k, mislite li da ce se isplatit imati 4k tv ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 20:12 (IvanDado).
12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Tak se to radi.

Znaci super, bas ono cega sam se i bojao. Lijepse ce igre izgledat i radit na novom ps4u. 60fps vs 30 je meni velika razlika, pogotovo ako imas dobar PC, pa se naviknes na to i sve ispod ti je jadno. Idem prodat ovaj svoj dokle se jos moze nesto za njega dobit, pa cu cekat novi. Nije mi bas drago, ali eto jbg. 

A ovo uvezi 4k, mislite li da ce se isplatit imati 4k tv ili ne?

Svakako je bolje na 60 FPS, ali meni nije must have. Većina casual igrača ni ne zna šta je to.

Ako ne igraš, probaj prodati PS4, da dobiješ soma i pol, opet dobro.

Ali ne treba previše žuriti s prodajom, jer ne vjerujem da će PS4 Neo krenuti prije 11. mjeseca.

Vezano uz 4k TV, ako moraš sad kupiti TV, ne vidim razloga zašto ne uzeti 4K. Ako ne moraš, pričekaj malo, 4K TV-i mogu s vremenom biti samo bolji i jeftiniji.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 20:36 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Ja cu uzet novi ps. Ako ce sve igre ic u 60fps to ce bit milina. Samo cu ipak pricekat sta kaze youtube. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Vezano uz 4k TV, ako moraš sad kupiti TV, ne vidim razloga zašto ne uzeti 4K. Ako ne moraš, pričekaj malo, 4K TV-i mogu s vremenom biti samo bolji i jeftiniji.

Gledam TVe vec 100 godina i nikako da kupim, a sad imaju svugdje popuste radi EP na TVe, pa se nadje dosta jeftino neki 4k, tako da mislim da je mozda vrijedno nabavit treunutacno.

12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Gledam TVe vec 100 godina i nikako da kupim, a sad imaju svugdje popuste radi EP na TVe, pa se nadje dosta jeftino neki 4k, tako da mislim da je mozda vrijedno nabavit treunutacno.

Ako je za igranje, uzmi neki sa malim input lagom. Tu ne bih radio kompromise.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Ja trenutno imam tv 127cm dijagonale. Sljedeci mora bit barem 160. Kolika je cijena 4k tva te dijagonale ?! 😄 Strpit cu se jos par godina. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja trenutno imam tv 127cm dijagonale. Sljedeci mora bit barem 160. Kolika je cijena 4k tva te dijagonale ?! 😄 Strpit cu se jos par godina. 

Cca 10 somića.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Da bas sad gledam i nije pretjerano skupo. Te cijene mi je i tv koji sad imam. S obzirom kopiko gledam u tv nije strasno. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Taj 4k TV je navlakuša.

Onda moraš kupiti i neku mrcinu od grafičke, jer naravno da ćeš htjeti i PC spojiti na njega. I dok se okreneš, već dižeš nenamjenski kredit, a nisi ni svjestan zašto.

Al' ako Sony stavi svoj x1 Bravia procesor u PS4 Neo, onda bih osim o PS4 Neo-u,  razmislio o nekom 4K TV-u.  

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

moze li mi netko preporucit neku igru poput gone home,skinuo je i igrao,full mi je zanimljiv takav tip igre nisam to ni znao :P jako mi se svida,pa ako ima jos takvih ako mi moze netko dati popis sto bi vrijedilo odigrat

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ryder007 kaže...

moze li mi netko preporucit neku igru poput gone home,skinuo je i igrao,full mi je zanimljiv takav tip igre nisam to ni znao :P jako mi se svida,pa ako ima jos takvih ako mi moze netko dati popis sto bi vrijedilo odigrat

Onako iz glave Firewatch i Vanishing of Ehan Carter. Stanley Parable također, ali mislim da je samo za PC.

Donekle slično su i Telltaleove avanture, najbolje su Walking Dead Season 1, Wolf Among Us i Tales from the Berderlands. I eventualno Life is strange.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
PlayStation 4

Dali je moguce kako spojiti PS4 gamepad na pc ? 

Skinuo sam Dark souls 3 na pc , pa bi pokusao sa gamepadom, ako je izvedivo... 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
brijalec kaže...

ne skodi nista gamepadu i to ? 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

A ako mu bude nešto, sam mu malo alkohola daj 

Šalu na stranu, ne škodi

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 18:05 (JozoBozo121).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

hehe :P 

Evo spojio sam , i napravio prikazuje ga , bla bla... Al kad udem u dark souls 3 samo vrti se kamera i samo sa ljevim analogom mogu hodat... Ostalo ne radi i da touchpad radi , pa cak i kad nisam u igri sluzi kao mis ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja koristim Input Mapper. Moraju se instalirati i drajveri za xbox kontroler. Nakon toga se prišteka PS4 kontroler , a PC misli da je prištekan XBox-ov. A sve nove igre već imaju opcije za  Xbox-ov. Do sada su sve igre radile ali za ovu Dark souls 3 neznam jer to nemam

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice