PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.445.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Druze gdje si nabavio tako jeftino? Evo meni bi se isplatilo doci u hrvatsku i kupiti za te pare, u BiH nema nista ispod 700KM... Tj negdje oko 2800 kuna?
13 godina
neaktivan
Druze gdje si nabavio tako jeftino? Evo meni bi se isplatilo doci u hrvatsku i kupiti za te pare, u BiH nema nista ispod 700KM... Tj negdje oko 2800 kuna?
14 godina
dado16 kaže...

nema smisla dat 2 soma više kad ce za 2 godine opet iskeširat 4 soma za novi ps5

Ali ću te 2 godine igrati igre ugodnije nego netko tko će igrati na 30 FPS-a. Kako kome, ali meni osobno za tu razliku u parama nema dileme. 

Santana kaže...

To je stvar developer-a, a ne konzole. Posto sad Witcher nema tih problema nakon 12 patcheva il vec kolko

To je istina, ali bome nemam povjerenja u današnje developere da se takav trend ne nastavi. Izdaj igru pa pečiraj slijedeća 3 mjeseca. Ovako ako je konzola jača po nekoj logici bi frame rate trebao biti stabilniji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

To je istina, ali bome nemam povjerenja u današnje developere da se takav trend ne nastavi. Izdaj igru pa pečiraj slijedeća 3 mjeseca. Ovako ako je konzola jača po nekoj logici bi frame rate trebao biti stabilniji.

Svaka igra je više manje takva. Najgore od svega je što ako ju kupiš odmah kad izađe, em više platiš, em dobiješ manje i ispadaš budala što si ju igrao... jer često igre nakon godinu dana i mase patcheva izgledaju skroz drugačije nego u početku i imaju više contenta.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam pitanje,kupio sam dodatni ds4,ali nije dosao s usb kablom za punjenje,zanima me dali mogu kupit bilo koji usb-micro kabel za punjenje drugog ds4,trenutno sam low s parama da kupim docking station pa zato pitam,dosta igram s kolegama fifu,pa ako bi recimo se ispraznio da imam dovoljno dugacak kabel da ga usred partije punim,kao da nije wireless nego kao obicni zicani ako me razumijete hvala

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Naravno da može bilo koji micro USB kabel. Možeš čak ako ti je negdje bliže ustekat kontroler u punjač od mobitela

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 21:30 (JozoBozo121).
17 godina
dado16 kaže...

nema smisla dat 2 soma više kad ce za 2 godine opet iskeširat 4 soma za novi ps5

Nema smisla dati i jednu kunu ako kupljenu stvar ne koristiš. Ako uživaš u njoj, zašto ne? Dvije godine su dug period. Da danas bacim u smeće PS4 i kupim novi ne bi mi billo žao. On je svoje odradio i to muški...

12 godina
movie kaže...
dado16 kaže...

Nema smisla dati i jednu kunu ako kupljenu stvar ne koristiš. Ako uživaš u njoj, zašto ne? Dvije godine su dug period. Da danas bacim u smeće PS4 i kupim novi ne bi mi billo žao. On je svoje odradio i to muški...

Slažem se, ali svatko ima svoju računicu.

Meni se npr. ne isplati iskrcati 4 soma za novi Neo kad za 2 soma dobijem PC grafičku nove generacije i pokriven sam na svim platformama.

Al' kad malo razmislim, rijetko kome se baš "isplati" preći na Neo, kad i ovaj PS4 super radi. To će biri više onako, impulzivna "ima se može se" kupovina.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 0:06 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nikad nisam igrao The Witcher, no sad sam uzeo trojku za 179kn na storu i mislim da je to ok cijena. Ak odeš s curom za vikend u kino odgledati još jedan film u nizu s superherojima stajat će te samo karte ~100kn za 2h "užitka". Namjerno nisam preko godinu dana nigdje gledao neki gameplay video za taj Witcher jer sam znao da ću jednog dana uzeti na popustu  Baš kao i Shadow of Mordor koji je ispao odlična igra, iznad svih očekivanja (možda sam presubjektivan jer sam ogroman LOTR fanboy)

2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

jedna od rijetkih igara koje vrijede i puno vise od tih 179kn

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi, imam jedan problem i nadam se da ce mi netko znati pomoci/objasniti o cemu se radi. Prije par dana sam kupila PS4 i napravila ps account i sve sto se trazilo i htjela sam kupiti neke igrice, ali karticu mi ne prihvaca,kaze da su pogresni podatci uneseni ( nisu). Zna li netko kako rijesiti taj problem? Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
Quincy123 kaže...
Pozdrav ljudi, imam jedan problem i nadam se da ce mi netko znati pomoci/objasniti o cemu se radi. Prije par dana sam kupila PS4 i napravila ps account i sve sto se trazilo i htjela sam kupiti neke igrice, ali karticu mi ne prihvaca,kaze da su pogresni podatci uneseni ( nisu). Zna li netko kako rijesiti taj problem? Hvala :)

ps account od koje drzave

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
HR
13 godina
Quincy123 kaže...

To se zna dogoditi, to je nešto do njih. Meni se to javi kad idem priko kompa uzet, ali bez problema mogu kupit sa konzole.

Hasta La Victoria Siempre
9 godina
neaktivan
Probala sam oboje, ne prihvaca :/
16 godina
Quincy123 kaže...
Probala sam oboje, ne prihvaca :/

malo vise informacija, koja kartica koja banka, kako si isla upisati, kaj si napravila

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
Isla sam na games i odabrala neke pa sam isla na proceed to payment i dode add credit card i upisem sve podatke ( amex kartica) brojeve kartice, ime, adresu i to i kada kliknem save dode mi da nije ispravan broj kartice ( to polje je crveno) probala sam par puta i znam da nije krivo upisano jer sam provjerila, ali uopce ne prihvaca.
17 godina
Quincy123 kaže...
Isla sam na games i odabrala neke pa sam isla na proceed to payment i dode add credit card i upisem sve podatke ( amex kartica) brojeve kartice, ime, adresu i to i kada kliknem save dode mi da nije ispravan broj kartice ( to polje je crveno) probala sam par puta i znam da nije krivo upisano jer sam provjerila, ali uopce ne prihvaca.

Amex karticu uopće ne prihvaća koliko sam čuo od frenda koji ima Amex. Na kraju je završio tako da kupuje bonove.

Jadnost ako mene pitaš, al takav je cijeli PSN :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 21:45 (Bitanga).
10 godina
PlayStation 4

I sigurnije je preko bonova.

Tak radim bez obzira kaj mi PSN prihvaca VISA inspire karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

I sigurnije je preko bonova.

Tak radim bez obzira kaj mi PSN prihvaca VISA inspire karticu.

To sad više ovisi o nečijoj paranoji, al svejedno je žalosno da jedan PSN ne prihvaća Amex (a mislim i Diners).

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na njihovoj stranici kada se pokuša dodat kartica prihvaća jedino MasterCard ili Maestro koliko se ja sjećam, tako da mislim da jedino preko njih ide. To me naljutilo, neću sigurno dati takve kartice firmi koja je prije 5 godina imala neviđeni leak podataka, a i dalje su nesposobni

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 5:32 (JozoBozo121).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ja koristim visu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Imate li vi dojam da je kučište od PS4 nekako jeftino izrađeno, krckavo?

Ali zato DS4 je nekako puno bolje izrade, kvalitete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ne zato sto se ne sjecam kad sam dirao konzolu

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Ne razumijem zašto je problem ukucati svoje kartične podatke u PSN, kupiti igru i onda izbrisati podatke. To je pametno napraviti na bilo kojem servisu (koji ne prima PayPal).

Vezano uz Amex, shvaćam frustraciju nas Hrvata koji volimo Amex, a PSN ga ne prima.

Samo, uzmite u obzir da Amex uzima najveće provizije na transakcije, nitko od prodavača ga ne voli i sve više prodavatelja i pružatelja usluga ne podržava Amex, pogotovo u inozemstvu (pričam iz iskustva svojih službenih putovanja i korištenja službenog Amexa).

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa nisu bas svi dijelovi PS4 Bog zna kakvi. Hladnjak je opcenito manjkavo napravljen, heatpipe nije dobro postavljen i zato loše provodi toplinu. Taj hladnjak je trebao biti barem 20% veći i imati 2 heatpipea od 6mm da bi kvalitetno hladio konzolu i da bi bila tiha u radu. Također se memorije ne hlade kako bi trebale. Fali USB port iza. Kad je u standbyu, ventilator radi stalno polako sto je apsolutno nepotrebno jer se onda procesor nebi trebao ni grijati. Operativnom sustavu fale značajke koje je čak i PS3 imao. WiFi je, da se lijepo izrazim, očajan, nema ni 5GHz, a antena je veličine jako malog USB sticka sto rezultira u očajnom signalu. 

Opcenito mi se to čini sklepano na brzinu uz malu cijenu, al eto, šta je tu je. A da ne spominjem činjenicu da ovu generaciju opcenito nismo dobili kvalitetnih igara niti za na prste nabrojat. Većina igara je tek najavljena, možda ćemo vidjeti par igara na kraju ove godine. 

DeniZg Sony-u nebi dao ni podatke od serijskog broja aparata protiv komaraca. To je jedna nesposobna firma koja nije naučila ništa nakon 2011, te i dalje imaju iste probleme. Na isti način su ih provalili prije par mjeseci. Kad im das podatke od kartice oni ih vrlo vjerojatno niti ne brišu.

Micorosoft ima iste cijene za svoj Gold, a nikada njim se nije dogodilo da im procure podaci, niti im je ikada u potpunosti pala mreža. Još k tome imaju vise servera diljem svijeta, daleko bolje brzine od PSNa i kvalitetniji chat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 12:31 (JozoBozo121).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina

Ova generacija je stvarno imala gomilu dobrih igara, što multiplatform, a što ekskluziva.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ova generacija je stvarno imala gomilu dobrih igara, što multiplatform, a što ekskluziva.

Uh, daj mi reci koliko je dobrih i kvalitetnih igara izišlo, a da ih nije bilo na PS3? Meni samo pada napamet Uncharted 4 koje je izišao samo 3 godine nakon konzole, Witcher 3 (koji se nekoliko mjeseci vrtio na nevjerojatnih 20 FPSa), inFamous, Dark Souls 3 i Bloodborne. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 12:44 (JozoBozo121).
13 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Imate li vi dojam da je kučište od PS4 nekako jeftino izrađeno, krckavo?

Ali zato DS4 je nekako puno bolje izrade, kvalitete.

Baš suprotno. Dualshock 4 ima jeftinu plastiku i kad ga malo jace stisneš, imaš osjećaj ko da će se raspast. Znam jer sam probao Xbox One kontroler koji je puuno bolji.

17 godina
DeniZg kaže...

Ne razumijem zašto je problem ukucati svoje kartične podatke u PSN, kupiti igru i onda izbrisati podatke. To je pametno napraviti na bilo kojem servisu (koji ne prima PayPal).

Vezano uz Amex, shvaćam frustraciju nas Hrvata koji volimo Amex, a PSN ga ne prima.

Samo, uzmite u obzir da Amex uzima najveće provizije na transakcije, nitko od prodavača ga ne voli i sve više prodavatelja i pružatelja usluga ne podržava Amex, pogotovo u inozemstvu (pričam iz iskustva svojih službenih putovanja i korištenja službenog Amexa).

To što ti obrišeš podatke na web aplikaciji ne mora značiti da su obrisani iz baze, većina podataka se gotovo nikad ne briše iz baza, samo se označi kao deleted (radi referencijalnog integriteta, historya i sl).

Al, kažem, to je posebna vrsta paranoje. Osobno koristim kartice godinama, imao sam i slučajeve frauda, al to je većinom bilo kod fizičkog korištenja kartice (npr plaćanje na aerodromu u Frankfurtu) nego kod online plaćanja. I svi ti slučajevi su riješeni preko banke u moju koristi (banka je nadoknadila štetu, izdala novu karticu i sl).

Daleko je manja vjerojatnost da će ti netko popalit karticu na PSNu i napravit štetu, nego na lokalnoj benzinskoj gdje je dovoljno da ju samo snimi s kamerom s obje strane dok ti ne vidiš.

Bilo bi još idealnije da EU PSN prima PayPal ko u Americi, al ipak je to PSN :-P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice