Zavrsio uncharted 4. nezelim nis spoilat igra je stvarno odlicna nemam zamjerke. Sad cu se malo posvetiti MP.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je ingame.hr? Za 100kn/mjesečno mogu iznajmiti igre za ps4?
Ima li tko kakva iskustva sa njima?
ingameS.hr
Ne znam, čini se zanimljivo ali kolko vidim sjedište im je u rijeci i to je ona firma za 10 kn a i nema nikakvih informacija o iznajmljivanju igara.
Meni je to sve malo sumljivo
Što je ingame.hr? Za 100kn/mjesečno mogu iznajmiti igre za ps4?
Ima li tko kakva iskustva sa njima?
InGames.hr
Normalan shop sve 5. Narucio od njih.
Nisam koristio iznajmljivanje, ali ne vidim razloga kako bi te tu zeznuli.
U vecoj su oni opasnosti, da im ti ne vratis igru.
ja ti imam uk,us i hr i na kraju sam se ipak prebacio na hr.
nesto ej skuplji ali jedini koji mi hoce preko kartice kupovinu obavit.za ove moram kupovat preko ebay ili amazona bonove pa ukucavat
Napravi sve accounte, a kupuj igre na onom koji ti prima karticu. Pogledaj u account opcijama plaćanja što ti najviše odgovara (PayPal, Visa, Master).
Online igre ne "štekaju" već dugo godina.
Ako pod Super Mario, misliš na platformske igre, ima ih jako puno. Rayman Legends, Shovel Knight, Spelunky, Rogue Legacy. Trine 2 i 3, Guacamelee, Little Big Planet 3, Lego...
Za obiteljske igre baš i ne znam, možda Guitar Hero, Rock Band itd.
pozdrav ekipa
jedno pitanje, mozda malo glupo al ajd :D vidim da se u temi potezali i putanje jamstva. znaci zanima me jel moguce naknadno kupiti dodatno jamstvo, tipa ako je konzola kupljena prije 2-3 mjeseca i tada hocu kupiti dodatno jamstvo?
pozdrav ekipa
jedno pitanje, mozda malo glupo al ajd :D vidim da se u temi potezali i putanje jamstva. znaci zanima me jel moguce naknadno kupiti dodatno jamstvo, tipa ako je konzola kupljena prije 2-3 mjeseca i tada hocu kupiti dodatno jamstvo?
da, dokle god ti traje ovo pocetno jamstvo mozes kupiti produzeno.
13.6 sony ima svoju pressicu na E3, pa ako je istina što se govorilo za novi ps4.5, ps4k, ps4 neo, vidjet ćemo da li je to bila istina.
Na E3 nećemo ništa saznati o ps4 neo nego tek na Paris game show ako su ove informacije istinite.
Na E3 nećemo ništa saznati o ps4 neo nego tek na Paris game show ako su ove informacije istinite.
http://www.gamepur.com/news/23051-ps4k-not-being-announced-e3-2016-reveal-set-paris-games-week-2016-insider.html
Ma daj molim te, pa koga oni navlace za nos? Najavit ps4 neo na samom kraju 10. mj. je suludo zato sto znamo dobro da ako je to sve istinito da ce doc za vrijeme holidaya. Ako najave tada i onda onako mjesec dana poslje odma puste u prodaju meni bi to bilo retardirano.
Najava za Neo će ići vjerojatno mjesec-dva prije nego izađe. Slično kao što to rade sa najavom mobitela. Nema šanse da to naprave pola godine ranije pa da im prodaja trenutnog modela trpi.
Inače, kao jedan od glavnih razloga izlaska "Neo" modela se spominje trošak proizvodnje. Navodno je razvoj i izrada tzv. PS "Slim" modela, koji uvijek izađe cca 3 godine nakon originala, koštao više nego "Neo".
I na hr storeu dosao popust na Witcher 3. 180kn. Uzeo bi ga ali me zanima da li su rijeseni problemi sa frame dropovima?
I na hr storeu dosao popust na Witcher 3. 180kn. Uzeo bi ga ali me zanima da li su rijeseni problemi sa frame dropovima?
Ja sam ga nisam igrao prije zadnje 1.12 verzije... i nisam prijmetio nikakve frame dropove.
Ne znam kako je igra radila prije te verzije, ali moje tople preporuke za sadašnju verziju
jesu
samo cekaj da se skine tona patcheva (a mozda ce skinuta igra bit i na zadnjoj verziji ?)
Najava za Neo će ići vjerojatno mjesec-dva prije nego izađe. Slično kao što to rade sa najavom mobitela. Nema šanse da to naprave pola godine ranije pa da im prodaja trenutnog modela trpi.
Pa ne znam baš da im ovako ne trpi. Tko bi normalan išao sad kupovati PS4 kad postoji ta sumnja da će uskoro doći drastično bolji za iste pare. Umjesto da sad na E3 konkretno objave što točno je Neo pa bi ljudi znali treba li im to uopće, oni će i dalje dopuštati da se non stop objavljuje razne "provjerene" informacije o specifikacijama, release dateu itd. Mislim da im trenutna situacija više šteti nego doprinosi.
Inače, kao jedan od glavnih razloga izlaska "Neo" modela se spominje trošak proizvodnje. Navodno je razvoj i izrada tzv. PS "Slim" modela, koji uvijek izađe cca 3 godine nakon originala, koštao više nego "Neo".
Da, ne isplati im se, ali takodjer je ovo vucenje za nos, zato sto mnogi bi kupili mozda ps4 sada recimo radi Uncharteda, a moraju cekat tamo neki 10. mj. da vide sto ce to uopce biti. Ali naravno nije njih briga za nas.
Pa ne znam baš da im ovako ne trpi. Tko bi normalan išao sad kupovati PS4 kad postoji ta sumnja da će uskoro doći drastično bolji za iste pare. Umjesto da sad na E3 konkretno objave što točno je Neo pa bi ljudi znali treba li im to uopće, oni će i dalje dopuštati da se non stop objavljuje razne "provjerene" informacije o specifikacijama, release dateu itd. Mislim da im trenutna situacija više šteti nego doprinosi.
Koliko se sjecam ti si htio nabavit ps4, ali cekas evo da vidis sto je taj Neo. I sad evo cekas do tamo samog kraja 10. mj. i vidis na kraju da si cekao uzalud jer Neo sadrzi nesto sto tebe ustvari uopce nije briga. Razvlace predugo ovo. Ja svejedno cekam e3, mozda se ipak nesto sazna.
Zaboravljate da je PS4 prodan u 40 milja primjeraka, te da nije svaki vlasnik hadver entuzijast koji svak dan visi po gaming sajtovima i gleda hoće li izaći specifikacije novog PS4 "Neo" uređaja ili koliko će Pascal/Polaris imati teraflopsa.
Većina ljudi vidi da frend ima PS4, ode u dućan i kupi sebi ili klincu jedan. Briga ih hoće li Neo izaći ili ne, te hoće li igre raditi na 30 ili 60 FPSa.
Zaboravljate da je PS4 prodan u 40 milja primjeraka, te da nije svaki vlasnik hadver entuzijast koji svak dan visi po gaming sajtovima i gleda hoće li izaći specifikacije novog PS4 "Neo" uređaja ili koliko će Pascal/Polaris imati teraflopsa.
Većina ljudi vidi da frend ima PS4, ode u dućan i kupi sebi ili klincu jedan. Briga ih hoće li Neo izaći ili ne, te hoće li igre raditi na 30 ili 60 FPSa.
Ali ako ideš tom logikom onda ne bi bilo ni nikakvog problema da su i objavili što je Neo jer opet ta ekipa koju spominješ ne bi znala da dolazi nešto novo.
Evo kad me kolega iznad već spomenuo, meni je najava Nea malo pomrsila planove jer ne znam ima li uopće smisla čekati ili ne. A da su jasno rekli što to je i okviran datum izlaska mogao bih si lakše isplanirati neke stvari. Kao nekome tko je trebao postati prvi put Sonyev korisnik baš mi i nije taj njihov potez dobro sjeo.
jesu
samo cekaj da se skine tona patcheva (a mozda ce skinuta igra bit i na zadnjoj verziji ?)
Svaki digitalna obično bude patchirana na zadnji patch. Vjerojatno će tako biti i ova, ako ne malo će čekati .
Joj što svašta pišete... pomrsili su vam planove, moš si misliti
Pa šta mislite da će PS4.5 koštati 2600kn koliko sada košta PS4? Da ne spominjem za koliko se prodaje preko njuškala, ima PS3 skupljih od nekih oglasa.
Računajte na to da će prve pošiljke biti preko 3000kn. A za sada se čini da će jedina razlika biti u tome što će podržavati 4k
Vjerojatno će paralelno prodavati PS4 i PS4.5. ŠTo znači da ćete, ako čekate 10ti mjesec vjerojatno zaključiti da se PS4.5 ne isplati, i svejedno kupiti PS4, koji će onda biti jeftiniji 100-200kn nego sada
Ja osobno imam stari i bučni PS4, i prezadovoljan sam sa istim, i vjerujte mi, ako želite PS4.. ne isplati se čekati PS4.5.
Osim ako nemate ogromni 4k televizor... ali ako imate love za 70"LCD, onda vam vjerojatno ne predstavlja problem kupiti sada PS4, i za 6 mjeseci PS4.5..
Joj što svašta pišete... pomrsili su vam planove, moš si misliti
Pa šta mislite da će PS4.5 koštati 2600kn koliko sada košta PS4? Da ne spominjem za koliko se prodaje preko njuškala, ima PS3 skupljih od nekih oglasa.
Računajte na to da će prve pošiljke biti preko 3000kn. A za sada se čini da će jedina razlika biti u tome što će podržavati 4k
Vjerojatno će paralelno prodavati PS4 i PS4.5. ŠTo znači da ćete, ako čekate 10ti mjesec vjerojatno zaključiti da se PS4.5 ne isplati, i svejedno kupiti PS4, koji će onda biti jeftiniji 100-200kn nego sada
Ja osobno imam stari i bučni PS4, i prezadovoljan sam sa istim, i vjerujte mi, ako želite PS4.. ne isplati se čekati PS4.5.
Osim ako nemate ogromni 4k televizor... ali ako imate love za 70"LCD, onda vam vjerojatno ne predstavlja problem kupiti sada PS4, i za 6 mjeseci PS4.5..
slažem se po pitanju cijene i isplativosti, čekanja ili ne čekanja.
ako jedina prednost bude upscale na 4K onda i nema previše smisla stari ps4 mijenjati sa novim ps4 neo. moj 4k tv odlično upscalea sliku sa ps4 (ili bilo kojeg drugog izvora). možda u slučaju nekih osnovnih 4k modela tv-a bi bilo razlike u kvaliteti prikaza kod ps4 neo ali već kod srednje kategorije tv-a bilo bi neprimjetno.
donijet će vjerojatno 4k youtube i 4k netflix ali šta će mi to kad već sve imam na tv-u.
jedini smislen razlog za kupovinu nove plejke meni bi bio jači procesor koji omogućava 60 fps-a u full hd igrama ili nativni 4k u 30 fps-a.
jedini smislen razlog za kupovinu nove plejke meni bi bio jači procesor koji omogućava 60 fps-a u full hd igrama ili nativni 4k u 30 fps-a.
Slažem se.
S tim da će Neo "stare igre" vjerojatno tjerati isto kao i normalni PS4, jer developeri neće imati nekog interesa napraviti upgrade.
Ne znam jel' onda ima smisla kupovati Neo za 4000 kuna (399$ najavljeno), da bi možda tjerao "nove igre" u 60 FPS u naredne 3 godine (dok ne izađe PS5).
Meni osobno i nema previše, jer zbog velikog "backloga" kojeg imam, veći dio igara ove generacije konzola (do 2017.) će mi se vrtiti isto na obje konzole.
E sad, kad bi sve igre garantirano dobile upgrade (vjerojatno samo PS4 ekskluzive) ili kad bi Neo mogao vrtiti PS3 igre (0% šanse), onda bih ga uzeo prvi dan.
Ja sam prije 2 tjedna kupio PS4 za 1700kn.
Ne vjerujem da će Neo koštat ispod 4000kn.
Mislim da mi se je ovo isplatilo.
Naravno da nije samo bitno da igre rade jbt. Ako će na Neu raditi na 60 FPS lock, a ne ko na ovom gdje je Witcher radio na 20 nakon izlaska, sigurno da ću dati 2 soma više za to.
Naravno da nije samo bitno da igre rade jbt. Ako će na Neu raditi na 60 FPS lock, a ne ko na ovom gdje je Witcher radio na 20 nakon izlaska, sigurno da ću dati 2 soma više za to.
nema smisla dat 2 soma više kad ce za 2 godine opet iskeširat 4 soma za novi ps5
To je stvar developer-a, a ne konzole. Posto sad Witcher nema tih problema nakon 12 patcheva il vec kolko