PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Slazem se,ali po meni rise of tomb raider na pc- graficki izgleda bolje,ali naravno na high ili ultra,al za to treba dobar dobar komp
17 godina
PlayStation 4

Dok su svi zaokupljeni igranjem Uncharteda, ja sam preorderao ovo... 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

A gle, dobro si prošao, ipak si ti dobio 30 sati gameplaya za 140kn a oni 15 za 400 i nešto kuna

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
16 godina
PlayStation 4

to i ja cekam

a u4 necu ni nabavljat dok ne rijesim witchera a nikako da ga krenem ponovo igrat i jos ekspanzije.

sad rokam ratcheta i clanka i igra je super.brzo je prodjem pa ide u prodaju.ako je netko za neka se javi(200kn)

a gdje je jos ds3 :D

btw u petak uzimam dirt rally.to mogu uvijek rokat neovisno o drugim igrama :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 22:13 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

I ja razmisljam o dirt rallyu. Ovaj tjedan sam malo vozio projet cars na volanu i dobio sam volju za dirt.

A sto se uncharteda tice meni je fenomenalan. Stigao sam do 9 chaptera i sutra nastavljam.

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

I ja razmisljam o dirt rallyu. Ovaj tjedan sam malo vozio projet cars na volanu i dobio sam volju za dirt.

A sto se uncharteda tice meni je fenomenalan. Stigao sam do 9 chaptera i sutra nastavljam.

project cars i dirt su igre koje se uvijek moze igrati, treba oba dvije kupiti, nazalost nemam nijednu za ps4, samo za pc... al budem i ja uzeo

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
JozoBozo121 kaže...
Bladepu kaže...

A gle, dobro si prošao, ipak si ti dobio 30 sati gameplaya za 140kn a oni 15 za 400 i nešto kuna

A i kažu dečki iz Poljske da su se ovaj put naučili programirati, pa igra neće trebati 10 pečeva kako ne bi bila slideshow na PS4.  LINK

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 9:56 (DeniZg).
14 godina
PlayStation 4

odlicno zgleda novo podrucje blood and wine-a, jedva cekam ponovo zaronit u taj svijet, preorder napravljen na US storeu, 17,99$ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kad igram uncharted 4 konzola je neugodno gllasna. Mjerio preko app na mobu dB Volume i krece se od 68-70 db kad stavim mobitel na konzolu. 

0 0 hvala 0
10 godina
A meni se multiplayer cesto usred partije zblesira i zablokira pa moram ugasit igru a nije do internet konekcije sigurno.
Kad umrem cesto crn ekran po pol minute ili se zaledi slika nakon sto umrem.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moj PS4 kod učitavanja igara sa diska odnedavno užasno vibrira, mislim da je uzrok blu-ray čitač. Zanima me ima li još netko taj problem i kako rješiti?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ima li netko da bi prodao fantoma od Uncharted 4? Ponuda na PM. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

ljudi di da sad uzmem najjeftinije ps4 konzolu
ofc novu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maherDP kaže...

ljudi di da sad uzmem najjeftinije ps4 konzolu
ofc novu

LINK1 i LINK2

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

na njuškalu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4
Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ovaj tjedan ufc 2 na akciji 350 kn.. 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako ima netko da igra ufc2 nek se javi da bacimo koji meč

jocker04102014

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Moj PS4 kod učitavanja igara sa diska odnedavno užasno vibrira, mislim da je uzrok blu-ray čitač. Zanima me ima li još netko taj problem i kako rješiti?

Ista stvar mi se dogodila prije 2 dana prilikom instalacije Uncharted 4,prije toga nista slicno.Problem sam rijesio tako sta sam plastiku od PS4 malo postiskao(od vibracija buka je bila ko motorka).

PSN - brdjanin85
12 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
FanBoy kaže...

Ista stvar mi se dogodila prije 2 dana prilikom instalacije Uncharted 4,prije toga nista slicno.Problem sam rijesio tako sta sam plastiku od PS4 malo postiskao(od vibracija buka je bila ko motorka).

Istina, baš ko motorka...evo ja sam sad skinuo tu gornju plastiku i ponovno stavio i više nema vibracije. Hvala 

12 godina

Heh, Star Trek Online dolazi na jesen. Nisam to očekivao (nit specijalno priželjkivao).

Mislio sam da će Neverwinter Online odavno biti na PS4, s obzirom da je izašao na XB1, ali ništa od toga za sad.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Jeli se isplati kupiti Uncharted 4, ako nisam igra niti jedan prijašnji uncharted?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
junak660 kaže...
Jeli se isplati kupiti Uncharted 4, ako nisam igra niti jedan prijašnji uncharted?

Kud ti se zuri, kupi u santa domenici za 250 kn collection to odigraj i taman kad zavrsis bude kakav popust na zadnji dio, to je barem moj plan :D

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
17 godina
junak660 kaže...

Ne isplati, nema smisla propustiti prva 3 Uncharteda kad si svi predobri, samo ćeš uživati igrajući ih. 

14 godina
PlayStation 4

Nabavio ps4 prije nekih deset dana i odigrao taj collection. Drugi dio mi je najbolji bio ali i ova dva druga su super. Krenes igrati i ne mozes stati. Za 250kn svakako se isplati i steta je ne odigrati prva tri komada. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Heh, Star Trek Online dolazi na jesen. Nisam to očekivao (nit specijalno priželjkivao).

Mislio sam da će Neverwinter Online odavno biti na PS4, s obzirom da je izašao na XB1, ali ništa od toga za sad.

I sam sam ocekivao Neverwinter. Nije da bih imao vremena igrati bilo koji MMO, ali zbog ljudi koji imaju vremena ;)

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 9:27 (Chaky).
9 godina
neaktivan
junak660 kaže...

Isplati.

Ali još se više isplati ovo što su ti i drugi napisali, odigraš Collection za 250kn, i čekaš da 4 uhvatiš na popustu.

Osim što se vidi da je grafika sa starije generacije, svi su obvezna literatura za PS4, a dvojka je klasik.

Da me netko pita koje su najbolje igre koje sam odigrao na PS4, rekao bi Witcher, Last of us i Uncharted 2 i 4...

12 godina
Rimtu kaže...
junak660 kaže...

Isplati.

Ali još se više isplati ovo što su ti i drugi napisali, odigraš Collection za 250kn, i čekaš da 4 uhvatiš na popustu.

Osim što se vidi da je grafika sa starije generacije, svi su obvezna literatura za PS4, a dvojka je klasik.

Da me netko pita koje su najbolje igre koje sam odigrao na PS4, rekao bi Witcher, Last of us i Uncharted 2 i 4...

Za stare Uncharted-e treba imati strpljenja i razumijevanja.

Po meni, nije problem toliko u grafici (osim možda u jedinici), koliko u mehanikama (npr.horde jednoličnih neprijatelja koje se spawnaju od nikud).

Po meni je kolekciju najbolje laganini odraditi na easy, da bi se ufuralo u priču i likove. 

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Ja sam u prošlih mjesec dana odigrao prvi put u životu Uncharted Collection i sve tri igre su mi bile izvrsne. 

Sada uprave prelazim Uncharted 4... i osobno mislim da je ovaj nastavak čisto remekdjelo. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 14:52 (Bladepu).
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze pomoc, naime mislim da mi se pokvario ps4, kad ga upalim na telki pise no signal, a ono plavo svjetlo se pali gasi, koliko sam skuzio po internetu otislo je napajanje, zvao sam sancta domenicu na sve moguce brojeve koje sam nasao na internetu nitko se nije javio, zanima me koliko ce me izaci popravak, garancija je, naravno, istekla

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice