- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dok su svi zaokupljeni igranjem Uncharteda, ja sam preorderao ovo...
A gle, dobro si prošao, ipak si ti dobio 30 sati gameplaya za 140kn a oni 15 za 400 i nešto kuna
to i ja cekam
a u4 necu ni nabavljat dok ne rijesim witchera a nikako da ga krenem ponovo igrat i jos ekspanzije.
sad rokam ratcheta i clanka i igra je super.brzo je prodjem pa ide u prodaju.ako je netko za neka se javi(200kn)
a gdje je jos ds3 :D
btw u petak uzimam dirt rally.to mogu uvijek rokat neovisno o drugim igrama :D
I ja razmisljam o dirt rallyu. Ovaj tjedan sam malo vozio projet cars na volanu i dobio sam volju za dirt.
A sto se uncharteda tice meni je fenomenalan. Stigao sam do 9 chaptera i sutra nastavljam.
I ja razmisljam o dirt rallyu. Ovaj tjedan sam malo vozio projet cars na volanu i dobio sam volju za dirt.
A sto se uncharteda tice meni je fenomenalan. Stigao sam do 9 chaptera i sutra nastavljam.
project cars i dirt su igre koje se uvijek moze igrati, treba oba dvije kupiti, nazalost nemam nijednu za ps4, samo za pc... al budem i ja uzeo
Dok su svi zaokupljeni igranjem Uncharteda, ja sam preorderao ovo...
A gle, dobro si prošao, ipak si ti dobio 30 sati gameplaya za 140kn a oni 15 za 400 i nešto kuna
A i kažu dečki iz Poljske da su se ovaj put naučili programirati, pa igra neće trebati 10 pečeva kako ne bi bila slideshow na PS4. LINK
odlicno zgleda novo podrucje blood and wine-a, jedva cekam ponovo zaronit u taj svijet, preorder napravljen na US storeu, 17,99$
Kad igram uncharted 4 konzola je neugodno gllasna. Mjerio preko app na mobu dB Volume i krece se od 68-70 db kad stavim mobitel na konzolu.
Kad umrem cesto crn ekran po pol minute ili se zaledi slika nakon sto umrem.
Moj PS4 kod učitavanja igara sa diska odnedavno užasno vibrira, mislim da je uzrok blu-ray čitač. Zanima me ima li još netko taj problem i kako rješiti?
Ima li netko da bi prodao fantoma od Uncharted 4? Ponuda na PM. :)
ljudi di da sad uzmem najjeftinije ps4 konzolu
ofc novu
20% popusta u SD uz pomoc Tele2
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/osjecas-li-zov-avanture/p177/
Ovaj tjedan ufc 2 na akciji 350 kn..

ako ima netko da igra ufc2 nek se javi da bacimo koji meč
jocker04102014
Moj PS4 kod učitavanja igara sa diska odnedavno užasno vibrira, mislim da je uzrok blu-ray čitač. Zanima me ima li još netko taj problem i kako rješiti?
Ista stvar mi se dogodila prije 2 dana prilikom instalacije Uncharted 4,prije toga nista slicno.Problem sam rijesio tako sta sam plastiku od PS4 malo postiskao(od vibracija buka je bila ko motorka).
Ista stvar mi se dogodila prije 2 dana prilikom instalacije Uncharted 4,prije toga nista slicno.Problem sam rijesio tako sta sam plastiku od PS4 malo postiskao(od vibracija buka je bila ko motorka).
Istina, baš ko motorka...evo ja sam sad skinuo tu gornju plastiku i ponovno stavio i više nema vibracije. Hvala
Kud ti se zuri, kupi u santa domenici za 250 kn collection to odigraj i taman kad zavrsis bude kakav popust na zadnji dio, to je barem moj plan :D
Ne isplati, nema smisla propustiti prva 3 Uncharteda kad si svi predobri, samo ćeš uživati igrajući ih.
Nabavio ps4 prije nekih deset dana i odigrao taj collection. Drugi dio mi je najbolji bio ali i ova dva druga su super. Krenes igrati i ne mozes stati. Za 250kn svakako se isplati i steta je ne odigrati prva tri komada.
Heh, Star Trek Online dolazi na jesen. Nisam to očekivao (nit specijalno priželjkivao).
Mislio sam da će Neverwinter Online odavno biti na PS4, s obzirom da je izašao na XB1, ali ništa od toga za sad.
I sam sam ocekivao Neverwinter. Nije da bih imao vremena igrati bilo koji MMO, ali zbog ljudi koji imaju vremena ;)
Isplati.
Ali još se više isplati ovo što su ti i drugi napisali, odigraš Collection za 250kn, i čekaš da 4 uhvatiš na popustu.
Osim što se vidi da je grafika sa starije generacije, svi su obvezna literatura za PS4, a dvojka je klasik.
Da me netko pita koje su najbolje igre koje sam odigrao na PS4, rekao bi Witcher, Last of us i Uncharted 2 i 4...
Isplati.
Ali još se više isplati ovo što su ti i drugi napisali, odigraš Collection za 250kn, i čekaš da 4 uhvatiš na popustu.
Osim što se vidi da je grafika sa starije generacije, svi su obvezna literatura za PS4, a dvojka je klasik.
Da me netko pita koje su najbolje igre koje sam odigrao na PS4, rekao bi Witcher, Last of us i Uncharted 2 i 4...
Za stare Uncharted-e treba imati strpljenja i razumijevanja.
Po meni, nije problem toliko u grafici (osim možda u jedinici), koliko u mehanikama (npr.horde jednoličnih neprijatelja koje se spawnaju od nikud).
Po meni je kolekciju najbolje laganini odraditi na easy, da bi se ufuralo u priču i likove.
Ja sam u prošlih mjesec dana odigrao prvi put u životu Uncharted Collection i sve tri igre su mi bile izvrsne.
Sada uprave prelazim Uncharted 4... i osobno mislim da je ovaj nastavak čisto remekdjelo.
Moze pomoc, naime mislim da mi se pokvario ps4, kad ga upalim na telki pise no signal, a ono plavo svjetlo se pali gasi, koliko sam skuzio po internetu otislo je napajanje, zvao sam sancta domenicu na sve moguce brojeve koje sam nasao na internetu nitko se nije javio, zanima me koliko ce me izaci popravak, garancija je, naravno, istekla