PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.453.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

A ako malo on malo ja prmry onda obojca mozemo lovit trofeje?i dal obojca on na svojoj i ja na svojoj knz mozemo ukucat po bon po 150 i onda na acc zajednickom imamo 300 da uzmemo po pola?ugl trebam partnera da lovim na akci igre kad su ispod 300?imam samo bf4.ak je neko za uzeo bi sutra il ovaj tj heavy rain i byn two souls u paketu za 270kn po pola ak je neko za javi se na pp.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

Jer nam je dosadno...

Zato kaj imam prvu seriju konzola koja se sad cuje ko avion i nije izdrzljivo vise.

Upravo tako.

Kad mi žena iz druge sobe viče šta se dešava i zašto je toliko glasno, onda znaš da je glasno. Da ne govorim o tome kako ni ne čujem zvukove sa telke kolko konzola vrišti.

Al' evo da pokucam u drvo, usisavanje je pomoglo. Igrao sam AC Unity i Battlefront cijelu večer i jedva da se čula. Dok se opet ne napuni s prašinom...

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Cudno je to meni malo, pa moj prvi model ps2 nije ruzio, a imao sam ga 10 godina, a kamoli ce ps4 koji je najvise star 2 godine.

0 0 hvala 0
17 godina
Xxneoxy kaže...

A ako malo on malo ja prmry onda obojca mozemo lovit trofeje?i dal obojca on na svojoj i ja na svojoj knz mozemo ukucat po bon po 150 i onda na acc zajednickom imamo 300 da uzmemo po pola?ugl trebam partnera da lovim na akci igre kad su ispod 300?imam samo bf4.ak je neko za uzeo bi sutra il ovaj tj heavy rain i byn two souls u paketu za 270kn po pola ak je neko za javi se na pp.

Možda tražiš i partnera za povremena druženja?

17 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Cudno je to meni malo, pa moj prvi model ps2 nije ruzio, a imao sam ga 10 godina, a kamoli ce ps4 koji je najvise star 2 godine.

Treba povremeno ispuhati kompresorom (ako se ne usudis otvarati kao Danny), jer se stvarno nakupi prasine. Pogotovo u zimskim mjesecima kad je zrak suhlji unutar prostorija zbog grijanja.

Nisu konzole vise toliko razlicite od PCa.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Da li Beyond 2 Souls PS4 s PSN storea ima HR titlove kako je imala PS3 Special Edition verzija?

Tygaa kaže...

Ima.

Ovo si meni odgovarao?

12 godina
Chaky kaže...
IvanDado kaže...

Treba povremeno ispuhati kompresorom (ako se ne usudis otvarati kao Danny), jer se stvarno nakupi prasine. Pogotovo u zimskim mjesecima kad je zrak suhlji unutar prostorija zbog grijanja.

Bio sam i to probao, al nije pomoglo.

Ako ne otvoriš konzolu, zrak iz kompresora neće proći kroz sitne otvore sa strane. A ako pušeš sa stražnje strane (gdje je napajanje) isto ništa ne dobiješ, jer kućište napajanja blokira protok zraka.

Kako sam ja radi boljeg usisa zraka izrezao otvor gdje je ventilator i stavio mrežicu (stavio sam i slike prije par mjeseci), probao sam i s kompresorom puhati u ventilator, koji se je jako zavrtio, ali nije očistio rešetke hladnjaka. A izgleda da se tamo zavuče najviše prašine koja se ne vidi.

Znam da ovo što pišem mnogima izgleda glupo i nepotrebno. Ali vjerujte, da i vama konzola radi na 70 db i glasnija je od prosječnog usisivača i vi bi probali sve i svašta.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam otvarao PS4, ali iz PC iskustva, kompresor napravi puno bolji posao od usisavača.

Ventilator treba pridržati da se ne vrti i dobro ispuhati. Najviše prašine bude u hadnjaku, i to usisavač ne može isisati.

Sve ovo je najbolje raditi vani na balkonu ili terasi...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Znam da ovo što pišem mnogima izgleda glupo i nepotrebno. Ali vjerujte, da i vama konzola radi na 70 db i glasnija je od prosječnog usisivača i vi bi probali sve i svašta.

Niti najmanje. hrabro si ono izveo s rezanjem kucista i mrezicom.

I moja je glasna, ali nisam nikad mjerio glasnocu.

17 godina
DeniZg kaže...

Ja bih ju vratio u dućan jer imam 3 godine garancije. Apsolutno je neprihvatljivo rastavljati i čistiti konzolu, mijenjati pastu, a pogotovo bušiti rupe u inžinjerski konstruiranom kućištu.

Ne bih to radio nikada.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Ja bih ju vratio u dućan jer imam 3 godine garancije. Apsolutno je neprihvatljivo rastavljati i čistiti konzolu, mijenjati pastu, a pogotovo bušiti rupe u inžinjerski konstruiranom kućištu.

Ne bih to radio nikada.

Meni je garancija istekla nakon godinu dana.

Do tad je konzola bila relativno tiha (ili relativno glasna, zavisi kako gledaš). Vjerojatno ne dovoljno glasna da bi mi se dalo nosit ju na servis i uvjeravati (čitaj:galamiti na) servisere da mi daju novu.

Edit: Što se tiče inžinjerski konstruiranog kučišta, ja nisam inžinjer, ali možda bi bilo bolje da nisu forsirali napajanje u kučište, pa da su umjesto njega složili bolje hlađenje ili napravili 30% manju konzolu. Baš me briga za vanjsku ciglu napajanja koja stoji negdje na podu iza ormara i ne vidim ju.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 13:30 (DeniZg).
11 godina
neaktivan

Da.

11 godina
neaktivan
aChaky kaže...
Chaky kaže...

Da li Beyond 2 Souls PS4 s PSN storea ima HR titlove kako je imala PS3 Special Edition verzija?

Tygaa kaže...

Ima.

Ovo si meni odgovarao?

Da,tebi.

14 godina
PlayStation 4

Assassin's Creed Sale (US PSN)

Black flag - 9,89$
Unity - 19,99$
Syndicate - 29,99$

Deal of the week (HR PSN)

Mad Max - 199kn

đizzz, upalim sad plejku, vidim dosao novi update za Driveclub i veli nemre skinut update jer nema dovoljno mjesta waaaaat??

odem pogledam stanje hdd-a i imam 35,49gb free i to nije dovoljno za apdejt, pa daj me nemoj j..... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 14:02 (Spike1983).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

I samom mi se to dogada kao nemam mjesta, a sigurno imam.

Plus, DriveClub mi se konstantno zblesira sam od sebe i za sada jedino sto mi je pomoglo da zbrisem igru i skinem je isponova (cca 30GB).

Ne da mi se inicijalizirati konzolu (to bi moglo biti jedno od rijesenja).

Sto je najsmijesnije uredno je radio Driveclub od pocetka (uzeo day one) i mislim da je pocelo zezati nakon zadnjeg firmware updatea.

Potajno se nadam da ce 3.5 rijesiti sta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Edit: Što se tiče inžinjerski konstruiranog kučišta, ja nisam inžinjer, ali možda bi bilo bolje da nisu forsirali napajanje u kučište, pa da su umjesto njega složili bolje hlađenje ili napravili 30% manju konzolu. Baš me briga za vanjsku ciglu napajanja koja stoji negdje na podu iza ormara i ne vidim ju.

Slažem se, ako ništa drugo mogla je biti manja. Al sumnjam da napajanje puno utječe, sigurno je hladnije od proca i grafičke, a ionako je uvijek na izlazu.

10 godina
neaktivan

Da, ali kondenzatori su veliki i oni blokiraju lagan protok zraka, pa ventilator mora nabit veći tlak (čitaj više okretaja) da ide dovoljno brzo kroz napajanje. Da nema napajanj, odn da se otavi taj dio prazan, konzola bi sigurno bila jedno 5-6 db tiša (3 db, dvaput manje buke)

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
IvanDado kaže...

Bio sam i to probao, al nije pomoglo.

Ako ne otvoriš konzolu, zrak iz kompresora neće proći kroz sitne otvore sa strane. A ako pušeš sa stražnje strane (gdje je napajanje) isto ništa ne dobiješ, jer kućište napajanja blokira protok zraka.

Kako sam ja radi boljeg usisa zraka izrezao otvor gdje je ventilator i stavio mrežicu (stavio sam i slike prije par mjeseci), probao sam i s kompresorom puhati u ventilator, koji se je jako zavrtio, ali nije očistio rešetke hladnjaka. A izgleda da se tamo zavuče najviše prašine koja se ne vidi.

Zbog ovoga ti je vjerojatno razlog zašto ti je glasan ps4 naravno plus prašina dok se nakupim. Pravilo je da se uvijek treba držati ili blokirati ventilator dok se pušta jača snaga zraka kod njega. Jer ako dođe do prekomjerne vrtnje od deklarirane, a to zna biti višestruku uništavaju se ležajevi u istome. Zato ako se koristi kompresor uzmite štapić te blokiraj ventilator pa puštajte zrak. 

12 godina
Jim Carrey kaže...

Zbog ovoga ti je vjerojatno razlog zašto ti je glasan ps4 naravno plus prašina dok se nakupim. Pravilo je da se uvijek treba držati ili blokirati ventilator dok se pušta jača snaga zraka kod njega. Jer ako dođe do prekomjerne vrtnje od deklarirane, a to zna biti višestruku uništavaju se ležajevi u istome. Zato ako se koristi kompresor uzmite štapić te blokiraj ventilator pa puštajte zrak. 

Thanks na savjetu oko držanja venta, to ću idući put napraviti.

Nisu sigurno ležajevi otišli zbog komprimiranog zraka, konzola je glasna bila i kad ju nisam otvarao.

Uglavnom, i danas sam igrao i dosta je tiša. Usisivač je 100% pomogao.

Kad se ponovno zaštopa od prašine, idući put ću ju pravilno propuhati, čisto da ne moram opet otvarati, pa javim dojmove.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Uncharted 4 će stvarno izgledati impresivno.

GIF

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 23:27 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Na stranu grafika, tu su animacije kakve samo mozes vitdjet u pixar animiranom filmu 

Ne znam nit jednu igru koja to ima tak dobro napravljeno

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

To ti je Naughty Dog, ljudi bi od govna napravili pitu. Daleko ispred svih ostalih developera. A mogu se kladit da će igra raditi kao podmazana i da će imati stabilniji framerate od nekih igara koje izgledaju duplo lošije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 1:21 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Može li jedan account biti primary na dvije različite konzole?

Npr. napravim novi account i na njemu kupim neku igru. Može li se onda taj account dijeliti na dvije različite konzole tj. dva razičita usera. Odnosno, da obojica igramo igru na svom accountu.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Može li jedan account biti primary na dvije različite konzole?

Npr. napravim novi account i na njemu kupim neku igru. Može li se onda taj account dijeliti na dvije različite konzole tj. dva razičita usera. Odnosno, da obojica igramo igru na svom accountu.

Već je tisuću puta odgovoreno. Nije account primaran, nego konzola. Znači, ne može account biti primaran, a na accountu samo jedna konzola može biti primarna.

Ne budi lijena bitanga nego pročitaj unatrag, tisuću puta je odgovoreno :-P

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
a na accountu samo jedna konzola može biti primarna.

Dobio sam odgovor, hvala  

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

kakvo trolanje...

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kako mi je PS4 opet postao neizdrživo glasan, danas sam ga (opet) otvorio.

Promijenio sam termalnu pastu (opet), ali vjerojatno nisam ni trebao jer je ona koju sam stavio prije par mjeseci bila odlična.

Ali, prvi put sam temeljito usisao ventilator i pogotovo blok hladnjaka, te mi se čini da je to napravilo razliku.

Iako je PS4 iznutra izgledao čist kad sam ga otvorio, mislim da ventilator povuče dosta prašine u hladnjak i to ga zeza i onda postane jako glasan.

Vidjet ćemo koliko će izdržati dok ponovno ne podivlja.

Ti baš nemaš sreće s time. Moja plejka je isto prve generacije stara je godinu i nešto, niti je čistim niti šta mijenjam, a ne čuješ je kad radi ni nakon par sati igre. Valjda imam sreće s time. Nadam se da se upravo nisam urekao :p

PSN - JurezZq
17 godina
jurke kaže...

Ti baš nemaš sreće s time. Moja plejka je isto prve generacije stara je godinu i nešto, niti je čistim niti šta mijenjam, a ne čuješ je kad radi ni nakon par sati igre. Valjda imam sreće s time. Nadam se da se upravo nisam urekao :p

To isto nije činjenično stanje. Konzola se stvarno čuje, ali to ovisi o igri koju igraš.

Tko kaže da je nečujna, taj laže :-)

12 godina
Bitanga kaže...
jurke kaže...

To isto nije činjenično stanje. Konzola se stvarno čuje, ali to ovisi o igri koju igraš.

Tko kaže da je nečujna, taj laže :-)

Tko ne čuje konzolu dok igra Uncharted, bojim se da ima problema sa sluhom. 

Al' OK, bez zezanja, vjerujem da ima razlike unutar svake serije čipova. Sigurno se neki manje griju, a neki više.

Ono što meni nije jasno, jest zašto ventilatori iste sekunde podivljaju kad iz igre napravim "alt-tab" u glavni meni. Nema šanse da se APU taj čas maksimalno zagrije. Sony je nešto shebao sa softverskom kontrolom tih ventilatora.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan

Meni se isto događa (srećom samo u nekim igrama - npr novi need for speed) da kada odem na psn start screen (dok sam u igri) ventilatori podivljaju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice