PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.461.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Kakva je ta stranica? Je li tko naruciva?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 8:32 (dwade20).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav ljudi imam pitanje zna li ko da li kad sa frendom igram doma fifu 16, da li obojica mozemo koristiti slusalice prikopcane na dualshock4 ????

Origin ID: budokai_x
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da je preporuka uzeti FIFU sa Hr PSN-a ali zanima me ako uzmem sa US PSN-a, hoće li biti problema i laga pri online igranju? Jel netko uzimao FIFU 15 i jel bilo problema?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 21:27 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ChillyBoy kaže...

Znam da je preporuka uzeti FIFU sa Hr PSN-a ali zanima me ako uzmem sa US PSN-a, hoće li biti problema i laga pri online igranju? Jel netko uzimao FIFU 15 i jel bilo problema?

A zašto bi bilo? Igra je igra kupio je u santca domenici, algoritmu, HR PSN ili na US PSN. Ne vidim neki razlog zašto bi mjesto kupnje radilo problema igri pri igranju? Jedino probleme pri online igranju može stvarati internet veza jednog od igrača...  za drugo do sada nisam čuo..

13 godina
neaktivan
robert1995 kaže...
R36 kaže...

U Santa domenici ovaj utorak kupljen PS4...

Znaći PS4, produžena garancija, 2 igrice, i dodatni crveni Joystick za 3750kn. Ukupna cijena bez popusta je bila 4700kn. Ušteda je negdje oko 950kn. Plačeno Dinersom.

jesi ti jos imao kakav dodatni popust osim 10% 

Pa očito sam imao više popusta. Kako, zašto, ne znam ali sam se ugodno iznenadio. Ni ja nisam vjerovao dok nisma vidio račun.

Bitanga kaže...
R36 kaže...

U Santa domenici ovaj utorak kupljen PS4...

Znaći PS4, produžena garancija, 2 igrice, i dodatni crveni Joystick za 3750kn. Ukupna cijena bez popusta je bila 4700kn. Ušteda je negdje oko 950kn. Plačeno Dinersom.

20% popusta?

Pa tako nekako.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na PS Store-u solidan jesenji sale. Ja uzeo inFamous Bundle za 135kn i The Last of Us Remastered za 135kn.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ja uzeo NBA 2K16 pre-order za 530 HRK.

Prva sportska igra koju sam kupio u životu.

Skupo k'o vrag, al' mora bit dobra.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...

Nije mi jasno, kako košta 530kn ?

Digitalna ili disk verzija ?

Tim gore, ako se radi o digitalnoj verziji.

Pa u dučanu disk verzija ide za 499kn preorder.

16 godina
PlayStation 4

ja sam uzeo sa gamecollectiona  metal gear solid 5 za 340.igra dosla za 4 dana :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
zabranjeniples kaže...
DeniZg kaže...

Nije mi jasno, kako košta 530kn ?

Digitalna ili disk verzija ?

Tim gore, ako se radi o digitalnoj verziji.

Pa u dučanu disk verzija ide za 499kn preorder.

Digitalna.

Ne znam zašto je tako skupa, jer su inače igre 449 HRK - 499 HRK, a ova je 529 HRK.

Uzeo sam digitalnu radi toga da mogu šerati s frendom. Inače bih uzeo PC verziju za 30 €.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 20:34 (DeniZg).
16 godina
PlayStation 4

digitalna?

pa u kojem to storeu?

evo je na us storeu za 400 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

digitalna?

pa u kojem to storeu?

evo je na us storeu za 400 kuna

Pa valjda u hrvatskom, šta se čudiš? :-D

12 godina

Da, kune su u hrvatskom dućanu.

Inače, vidim da je digitalna FIFA 16 još i skuplja, 549 HRK.

Zamiljivo je to da sam bio napravio slučajno pre-order NBA 2K16 prije tjedan dana, te ga odmah poništio.

U tim slučajevima, Sony ne dozvoljava da se napravi ponovni pre-order već samo da se igra kupi kad službeno izađe.

Međutim, jučer sam uspio bez problema ponovno napraviti pre-order, igra je otišla u library i čeka download, a danas mi je skinulo sredstva iz PS novčanika.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 10:56 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
Evo jucer sam postao vlasnik ps4
Until dawn 500gb c chassis
System je 2.51
Koji je zadnji za update i jeli pozeljno to radit wifi vezom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako mrzim ovaj Playstation Store, pa to su cuda... Prije tjedan dana sam normalno kupil PS+ za 365kn, i buraz je prek svog(znaci drugog) racuna kupil(pre-order) NBA2k16, e i onda ja ocu prek svoje kartice ici Fifu2016 kupit i nemogu, izbacuje Error kao da su netocni podaci, ok, idem onda prek bratove kartice i opet isto "podaci s kartice nisu tocni", onda sam bil lud, doslo mi je da gamepad-a bacim u zid sunce im, al sam se suzdrzal hahaha... Probal sam 1000000 put nekaj promjeniti, podatke tu, pa tu, sim-tam al nikad nije dobro, sad pise kao da trenutno nemogu staviti novce na "wallet"(to je i jucer pisalo), neznam stvarno, vec sam lud totalno, njima svako malo nekaj sprdne da nemrem nis kupovat, tj stavit pare u "novcanik"... Do sad sam napravil jedno 10 transakcija, kupil 4-5 igri+jedno 6-7 dodataka koji su kostali i sad PROBLEM.... Gamad...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ekipa, može savjet ?

Nisam dugo ozbiljnije igrao nogomet na konzolama, još tamo od PS2.

Tu i tamo bi bacio koju partiju fife s ekipom, ali ništa spektakularno.

Za mene je PES uvijek bio pojam na PS2 i zaista sam uživao, posebno u ekipnom igranju uz gajbu pive.

Pa me interesira, šta se sad isplati uzet za ovu konzolu, a da mogu koliko toliko uživat.

Stavit ću anketu, pa vas molim da mi pomognete u odabiru, a po igru ću sutra/preksutra.

LP

8 PES 2016
17 FIFA 16
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 21:04 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, može savjet ?

Za mene je PES uvijek bio pojam na PS2 i zaista sam uživao, posebno u ekipnom igranju uz gajbu pive.

Pa me interesira, šta se sad isplati uzet za ovu konzolu, a da mogu koliko toliko uživat.

Stavit ću anketu, pa vas molim da mi pomognete u odabiru, a po igru ću sutra/preksutra.

LP

niti jedna

15 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, može savjet ?

LP

Ako si uživao u PES-u na PS2 uzmi onda PES, nećeš požalit!

PSN ID: Soja2706
17 godina
Lettel kaže...

Kako mrzim ovaj Playstation Store, pa to su cuda... Prije tjedan dana sam normalno kupil PS+ za 365kn, i buraz je prek svog(znaci drugog) racuna kupil(pre-order) NBA2k16, e i onda ja ocu prek svoje kartice ici Fifu2016 kupit i nemogu, izbacuje Error kao da su netocni podaci, ok, idem onda prek bratove kartice i opet isto "podaci s kartice nisu tocni", onda sam bil lud, doslo mi je da gamepad-a bacim u zid sunce im, al sam se suzdrzal hahaha... Probal sam 1000000 put nekaj promjeniti, podatke tu, pa tu, sim-tam al nikad nije dobro, sad pise kao da trenutno nemogu staviti novce na "wallet"(to je i jucer pisalo), neznam stvarno, vec sam lud totalno, njima svako malo nekaj sprdne da nemrem nis kupovat, tj stavit pare u "novcanik"... Do sad sam napravil jedno 10 transakcija, kupil 4-5 igri+jedno 6-7 dodataka koji su kostali i sad PROBLEM.... Gamad...

Suosjećam s tobom :-)

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Dali mi moze neko reci za koliko bi mogao prodati ovaj svoj ps4?

crni,500gb,ima igre batman arkham knight i until dawn,1 kontroler

Molim brz odgovor i hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo125 kaže...

Pozdrav

Dali mi moze neko reci za koliko bi mogao prodati ovaj svoj ps4?

crni,500gb,ima igre batman arkham knight i until dawn,1 kontroler

Molim brz odgovor i hvala unaprijed

Kako misliš da ti neko napravi procjenu konzole sa informacijom "ovaj svoj"?

Koliko je stara, ima li jamstvo, di je kupljena, imaš li slike, očuvanost diskova?

Hasta La Victoria Siempre
12 godina
neaktivan

Kupljen u santi domenici,ima godinu dana jamstva

Ma pod ''ovaj svoj'' sam se krivo izrazio jer mi se nije dalo pisati ali evo sad cu ti reci

Znaci prodajem pc vec 3 mjeseca i nitko ga ne zeli kupit pa mi se bas dns netko javio da bi se htio mjenjati

On meni da ps4 a ja njemu komp pa vas pitam za koliko bi ga ja mogao prodati

12 godina
neaktivan

ista stvar,puka sam neznam sto da radim! ima li netko kakvo rjesenje??

14 godina

Naručio NBA 2K16 sa Sancta Domenice  

Nisam nikad naručivao od njih, ako netko tko je možda ima kakva iskustva. Jučer sam naručio, vjerojatno će u ponedjeljak onda poslat

14 godina
zabranjeniples kaže...

Ekipa, može savjet ?

LP

U početku je PES bio bolji od FIFA-e, onda je došlo vrijeme kad je FIFA bila bolja i sad smo u vremenu kad su obje igre loše, jedina razlika je što je FIFA nešto manje loša nego PES. 

Moja prepruka je dakle FIFA, ako ništa, zbog Ultimate Teama na kojeg se možeš lako navući i može ti postati primarna zanimacija tokom cijele godine.

17 godina
neaktivan
DONZI kaže...

ista stvar,puka sam neznam sto da radim! ima li netko kakvo rjesenje??

?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav bugovci! :)

Eto i ja kupio ps4 jucer u paketu s drive clubom i orderom 1886! Htio bih zamoliti nekoga ukoliko može da mi malo objasni glede psn accountova. Dakle, da li da napravim HR account pa te igre "vežem" na taj account ili preko US accounta? Ne razumijem baš kako to funkcionira. Isto tako, namjeravam preko US stora uzet pokoju igru pa me zanima ako PSN+ pretplatu dodam na HR account, hoću li moći igrati online igre na US accountu? :) Moram priznat da sam malo zbunjen glede svega toga, pa vas molim pomoć.

Hvala unaprijed na odgovoru! :):)

0 0 hvala 0
15 godina
mekto_4 kaže...

Pozdrav bugovci! :)

Eto i ja kupio ps4 jucer u paketu s drive clubom i orderom 1886! Htio bih zamoliti nekoga ukoliko može da mi malo objasni glede psn accountova. Dakle, da li da napravim HR account pa te igre "vežem" na taj account ili preko US accounta? Ne razumijem baš kako to funkcionira. Isto tako, namjeravam preko US stora uzet pokoju igru pa me zanima ako PSN+ pretplatu dodam na HR account, hoću li moći igrati online igre na US accountu? :) Moram priznat da sam malo zbunjen glede svega toga, pa vas molim pomoć.

Hvala unaprijed na odgovoru! :):)

Mozes imati vise accounta

Jednu igru mozes igrati na vise accounta. Svaki account ima svoje gamesaveove, profile i sl. Bilo hrvatski, americki, engleski, drugi hrvatski, treci hrvatski itd.

Ako imas ps+ pretplatu, igru kupljenu na jednom accountu mozes igrati online i na bilo kojem drugom accountu.

Jedina prednost uzimanja us accounta je bila u tome sto su digitalne igre na us storeu bile jeftinije. No to vise ne vrijedi jer je dolar porastao u odnosu na kunu. Ali nista te ne sprijecava da imas vise accounta. Na tebi je jedino odluka koji ps+ uzeti. Ja imam hrvatski, ali nikom ne bih davao preporuku koji ps+ da uzme jer nikad ne znas koje igre ce izaci za ps+ pretplatnike na kojem storeu. A ne znamo ni kako ce se kretati tecaj. Ja preferiram hrvatski jer ne zna se ni kako ce sony jednog dana disati po pitanju regija.

Potpis!
16 godina
PlayStation 4

metal gear solid  5  je dosad jedina igra aaa naslova koja izgleda super ,ide u 60 fpsa i nisam osjetio nikakvo zastajkivanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

metal gear solid  5  je dosad jedina igra aaa naslova koja izgleda super ,ide u 60 fpsa i nisam osjetio nikakvo zastajkivanje

Ja sam zastajkivanje do sada jedino osjetio u Witcheru.

I Battlefield 4 kad je neki totalni masakr na ekranu, ali zbilja jako rijetko.

Po meni, zastajkivanje na konzoli, odmah dvije ocjene dolje za tu igru.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice