PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
maxis kaže...

Možda je neko probao PS Now preko US accounta ? Vidim da se može rentati igra i preko Paypala i bonova ne mora biti američka kreditna kartica. Testiralo mi je vezu i piše da je zadovoljavajuća pa bi uzeo neku PS 3 igru jer ništa nisam igrao od toga. Ako neko isprobao neka podijeli dojmove . Ako takvog nema ja ću isprobati čim ću imati malo vrenmena baš me zanima kako to radi pa javim kako radi.

probao sam,ne moze se rentati preko paypala i moras imati americku kreditnu karticu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
12 godina
PlayStation 4

naplatiti ce ti prije preloada.. ako zeli napraviti cancel preorder moras ici ovdje

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/home/index!display.action

odi na transaction history i nadi nba. kada nades nba scrollaj do dna stranice bit ce ti da sisnes cancel.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Isprobao PS Now i radi bez problema. Uzeo PS Card za Us i rentao Uncharted 3 na mjesec dana.Rade sejvovi igra ide glatko moram priznati da je to Sony dobro odradio.

Ne može se uzeti free play 7 days jer treba američka kreditna kartica Za rentanje US PS CARD radi a mislim da bi išlo i preko Paypala ali nisam probao. Mislim da je netko prije već rekao da Paypal funkcionira preko US accounta.

Prije igre testira da li je konekcija zadovoljavajuća a kod mene to prolazi .Imam VDSL 30/3. Znači radi preko Us accounta a možda bi radilo i preko UK accounta jer tamo je beta PS Now-a.

sake08
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li radi i multiplayer  u Uncharted 3  ?

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istekao mi PS Plus pa nisam mogao probati ali vjerujem da radi samo je pitanje kako je s lagom i sl.jer ne znam koja je lokacija servera.

sake08
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Planiram uzet PS4 pa me zanima jel se isplati odmah uzet verziju 1TB ili je i 500GB dosta?

I koja je razlika između cuh-1200 i cuh-1216?

0 0 hvala 0
12 godina
MrSkunk43 kaže...

Planiram uzet PS4 pa me zanima jel se isplati odmah uzet verziju 1TB ili je i 500GB dosta?

Ovo je kao da pitaš jel' bolje da ženska ima cice D košarice ili je dosta C košarice. Kako kome.

U startu imaš raspoloživo 400/500 GB, a igre zauzimaju 30-60 GB pa si računaj. 

MrSkunk43 kaže...

I koja je razlika između cuh-1200 i cuh-1216?

Nema razlike. Ne zamaraj se s tim.

Inače, na US store su došli neki popusti za godišnjicu, mogli bi sutra i kod nas.

Diablo 3, Dark Souls 2, COD, MEtro ReduxD i pun klinac igara za PS3 i Vitu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 0:23 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam u planu danas popodne ili sutra kupiti ps4 e sad neznam dal 500gb ili 1t,pa jel možda znate dal ima koja akcija i u kojoj trgovini u zg i okolici ako je tko kupovao ili bio u trgovini pa da zna?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sve više i više novih igrača u temi. Bio bi red da se uredi prvi post sa tagovima članova. Evo skoro godinu dana da nije ništa upisivano.

Ako treba postati ćemo opet tagove.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Na PS HR dućanu je Witcher 3 snižen na 349 HRK vanilla, a na 500 HRK sa season passom.

TGC ima Dying Light za 18.29£ (ima i demo u PS dućanu). 

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nadam se da vam nije pun k ovakvih pitanja, ali gdje bi najbolje bilo kupit play station 4? Planiram uzimat pa zelim proci sto jeftinije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radi i multiplayer i to bez PS pretplate na PS Now-u i koliko sam nešto malo odigrao bilo je čak prihvatljivo nije previše lagalo i slično.

sake08
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 20:31 (maxis).
15 godina

Pozz, gdje je najpovoljnije za kupit novi ds4??

Prošle godine sam uzeo sa alzashop.com i ispalo me sa dostavom oko 410kn, a vidim da se cijena nije mijenjala..

Pa me zanima dal ima možda jeftinije??

PSN ID: Soja2706
11 godina
neaktivan

pogledaj svijet igara i sancta domenica 

11 godina
neaktivan
robert1995 kaže...

ovo se odnosilo na posto o covjeku koji trazi ps4 a ne joystick 

12 godina
soja kaže...

Prošle godine sam uzeo sa alzashop.com i ispalo me sa dostavom oko 410kn, a vidim da se cijena nije mijenjala..

Cijena je uglavnom ista, ali nekad se može uloviti jefitnije na Edigital.hr, Game.co.uk, Amazonu i TGC.

Trenutno su cijene svuda visoke.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
soja kaže...

Teško. Ja sam isto nedavno tražio i edigital je imao najjeftinije za 410.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo kupljen PS4 sa Fifa15 i Until down igricama.

E sad bih imao par pitanja pa kome se mogu obratiti da mi malo nešto pojasni.

Još sam platio produljeno jamstvo na 3 god.

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
to je strasno kak sporo skida igre, stavim fifa demo jucer i skido je 5 sati i jos nije bilo gotovo, a ima 4.5 gb, a preko steama mi 25 gb skine brže nego ovo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz

Kupili smo ps4 za prošli Božić i na njoj se igraju igrice samo preko discova

zadnjih dana počeo je izbacivati cd sam od sebe čim se upali zuji kao da hoće

izbaciti i nekad usred igre izbaci cd dali je netko imao takvih problema

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imao sam Ps4 i prodam ga nakon pola godine i jučer dobije od PS4 kao poklon. Još sam pod dojmom hahaha

Može par pitanja:

1. Čitam da se može igra posudit (dijelit) prijateljima. Kako to funkcionira. Ja sad želim prosljedit frendu karikiram GTA 5. Može malo objašnjenje.

2. Vidim da se mogu gledat filmovi na PS4.,ali me j.... što ne mogu učitat tilove. Ima koja fora da se učitaju titlovi ili program na kompu da se učitaju titlovi na film??

0 0 hvala 0
17 godina
bruna2 kaže...

Pozz

Kupili smo ps4 za prošli Božić i na njoj se igraju igrice samo preko discova

zadnjih dana počeo je izbacivati cd sam od sebe čim se upali zuji kao da hoće

izbaciti i nekad usred igre izbaci cd dali je netko imao takvih problema

hvala

Drzi dugme za gasenje par sekundi dok ne cujes 2 puta pistanje pa pusti dugme, sacekaj dok se ne ugase sve lampice na ps4, nakon sto se ugase iskljuci ga iz struje i za 3-4 minute upali opet i trebalo bi raditi. Imaš iznad video. Ako to ne uspije pogledaj video ispod.

12 godina
R36 kaže...

Imao sam Ps4 i prodam ga nakon pola godine i jučer dobije od PS4 kao poklon. Još sam pod dojmom hahaha

Može par pitanja:

1. Čitam da se može igra posudit (dijelit) prijateljima. Kako to funkcionira. Ja sad želim prosljedit frendu karikiram GTA 5. Može malo objašnjenje.

Ovdje je objašnjeno:

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

ljudi moze pomoc

na googleu nemogu nacneki shop TGC za ps4 igre moze li mi netko poslat link

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
robert1995 kaže...

ljudi moze pomoc

na googleu nemogu nacneki shop TGC za ps4 igre moze li mi netko poslat link

http://www.thegamecollection.net/

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

E sad bih imao par pitanja pa kome se mogu obratiti da mi malo nešto pojasni.

Pa pitaj 

Joky007 kaže...
to je strasno kak sporo skida igre, stavim fifa demo jucer i skido je 5 sati i jos nije bilo gotovo, a ima 4.5 gb, a preko steama mi 25 gb skine brže nego ovo

Stavi ga u rest mode.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
robert1995 kaže...
robert1995 kaže...

ovo se odnosilo na posto o covjeku koji trazi ps4 a ne joystick 

Također ako imaš Diners karticu, utorkom imaš 10% popusta na bilo koju kupnju u Sancta domenica

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

znači kupljen ps4,dobio mail od santa domenice za produženo jamstvo,dal trebam šta još potvrditi za to jamstvo(rekli su mi da trebam nešto verificirati ali nema nigdje nikakav ling za potvrditi),dalje dali trebam napraviti račun na playstation network i zašto je to(ne mislim sada trenutno kupovati igrice i igrati online)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
R36 kaže...

Može par pitanja:

Ovdje je objašnjeno:

dobra dobra...ja mislio da imaju neku moderniju tehnologiju osim ove ručne.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

U Santa domenici ovaj utorak kupljen PS4...

Znaći PS4, produžena garancija, 2 igrice, i dodatni crveni Joystick za 3750kn. Ukupna cijena bez popusta je bila 4700kn. Ušteda je negdje oko 950kn. Plačeno Dinersom.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice