PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
the_dammed kaže...

Jel treba gasiti igru prije gašenja Plejke ili prilikom pokretanja druge igre?

Ili je dovoljno samo stisnuti PS gumb na kontroleru,  i samo pokrenut drugu igru ili otic na shut down?

Prije gašenja konzole (bilo koje) uvijek ugasim igru, pa tako i prije pokretanja druge igre.

Nekako mi je to logično :) 

PSN - Muskarcina77
17 godina
Virty kaže...
the_dammed kaže...

Ili je dovoljno samo stisnuti PS gumb na kontroleru,  i samo pokrenut drugu igru ili otic na shut down?

Prije gašenja konzole (bilo koje) uvijek ugasim igru, pa tako i prije pokretanja druge igre.

Zašt, pa logično je da možeš radit što hoćeš i da OS to odhandlea najbolje što može (a tako i radi).

17 godina
EraserHead kaže...

Imam toliko toga za odigrat al nisam odolio popustima :)

Kupio sam Metro kolekciju i Bastion. Mada sam obje igro na pcu

Ovaj zadnji naročito preporučam, pravo malo indie remek djelo.

Ja sam kupio Styx i Resogun za mene, i KNACK za klinca :-)

12 godina
Bitanga kaže...
Virty kaže...
the_dammed kaže...

Zašt, pa logično je da možeš radit što hoćeš i da OS to odhandlea najbolje što može (a tako i radi).

Ma ne mora se ništa gasiti. Plejka sama gasi staru igru kod pokretanja nove.

Samo pazite da ste sejvali napredak u igri, da ne bi bilo...

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
Virty kaže...
the_dammed kaže...

Ma ne mora se ništa gasiti. Plejka sama gasi staru igru kod pokretanja nove.

Samo pazite da ste sejvali napredak u igri, da ne bi bilo...

Možeš kako želiš, ali eto, svatko ima svoj način :)

PSN - Muskarcina77
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

imali ikoga da zna  gdje ima kupit jeftino ps4 digitalne igre stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Dal se isplati kupiti AC black flag mislim da je oko 115kn na storu?

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Ak nisi igrao, svakako da se isplati. Jedna od boljih igara takve tematike.

14 godina
omomomomoomm kaže...

definitivno DA, fantasticna igra 

17 godina
Spike1983 kaže...
omomomomoomm kaže...

definitivno DA, fantasticna igra 

Slažem se! 

PSN - Muskarcina77
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

vjerovatno kupujem PS4 za koji tjedan a nemam kontakta sa plejkom od dvojke pa me zanima gdje vi nabavljate igre i po kojoj se cijeni uopce krecu, također malo citajuci poruke primjecujem da neki koriste US store i koja je razlika u odnosu na našu(pretpostavljam da su cijene malo manje) i kakva su opcenita iskustva sa konzolom tipa pregrijavanja, problemi korištenja,gamepad kakav je i slično.
Ponajprije zanima nabavljanje igara a ja sam onako casual gejmer haha i ne volim sad 100 sati igrati neku igru nego onako za opustanje pa i ne patim od nabave igara koje su izasle prije 2-3 dana nego me zanima opcenito koliko padne cijena igara starih 6 mj do godinu i kakvi sve jeftiniji shopovi postoje na balkanu i kupuju li se igre preko amazona i takvih slicnih stranica (i preporucate li digitalne account igre ili one na disku i kolika je razlika u cijenama i prednosti)

Nadam se da nisam malo pretjerao sa pitanjima haha..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
SuperFulcrum kaže...

vjerovatno kupujem PS4 za koji tjedan a nemam kontakta sa plejkom od dvojke pa me zanima gdje vi nabavljate igre i po kojoj se cijeni uopce krecu, također malo citajuci poruke primjecujem da neki koriste US store i koja je razlika u odnosu na našu(pretpostavljam da su cijene malo manje) i kakva su opcenita iskustva sa konzolom tipa pregrijavanja, problemi korištenja,gamepad kakav je i slično.
Ponajprije zanima nabavljanje igara a ja sam onako casual gejmer haha i ne volim sad 100 sati igrati neku igru nego onako za opustanje pa i ne patim od nabave igara koje su izasle prije 2-3 dana nego me zanima opcenito koliko padne cijena igara starih 6 mj do godinu i kakvi sve jeftiniji shopovi postoje na balkanu i kupuju li se igre preko amazona i takvih slicnih stranica (i preporucate li digitalne account igre ili one na disku i kolika je razlika u cijenama i prednosti)

najbolji je us acc,igre mozes dijeliti sa prijateljem jedan da ima primary a drugi secundary ne preporujucujem ti da kupujes od spanjolaca na ebayu primary i secundary igre

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
10 godina
neaktivan
SuperFulcrum kaže...

Ja ga imam 4 mjeseca i prezadovoljan sam, znam igrati i po 6-7 sati u komadu dok mi na konzoli i dalje svijetli bijela linija koja u biti pokazuje da je sve u redu i da nije pregrijan, dualshock je odlicnog dizajna, touchpad je zanimljiv kao i zvukovi koji izlaze i ds-a za vrijeme igranja. LED svijetlo na pozadini je fora jer mijenja boju ovisi o onome sto se događa na igri. Ja igre kupujem s nasih stranica sancta domenica, mondo itd iz razloga sto svaku igru zelim imati na disku, skuplje su nego da kupujes sa stora ali meni ne smeta, ali isplativije ti je kupovati digitalne jer su jeftinije.

PSN - JurezZq
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

koliko ste vi najvise sati u komadu igrali?ja sam last of us igrao 9 sati i koliko sam vidio nije bila ona crvena linija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

+ box igre uvijek mozes preprodat ili djorat 

17 godina
PlayStation 4

Dakle, ni nakon 3mj od kupnje i ne bas pretjeranog igranja, poceo mi se guliti lijevi thumb pad na DS4 kontroleru. Znam da je to problem, ali nisam ocekivao bas ovako brzo da ce se desiti. Koja je politika Sonya oko toga? Koliko vidim priznaju da je shit, a jel priznaju i garanciju? Čisto sumnjam. Ima li tko iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zato se stavljaju gripovi na gljivice, ja ih imam od prvog dana kada sam uzeo ps.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja ga imam već godinu i pol pa se nije ogulio. Ali ne igram baš često 

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ja sam ps4 uzeo u 9mj 2014 i ds4 dan danas zgleda ko nov, gljive u besprijekornom stanju a igram svaki dan po par sati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Na prvom DS4 sam naučio lekciju, pa sam i na njega te na novog stavio gripove te sve za 5.

Sad mi je neoboično igrat bez njih :)

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

I puno je lagodnije igrat s tim gripovima, pogotovo s onim hrapavijim.

Cijena od 79kn je skroz ok.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

I puno je lagodnije igrat s tim gripovima, pogotovo s onim hrapavijim.

Cijena od 79kn je skroz ok.

Slažem se.

Mene su 4 gripa (2 hrapava, 2 glatka) došla oko 20/30 kuna.

Traju već skoro godinu dana.

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 11:19 (Virty).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

meni je grip sa tockicama najbolji,meni je taj ko kopačka na ledini

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Zato se stavljaju gripovi na gljivice, ja ih imam od prvog dana kada sam uzeo ps.

Ne, zato se reklamira proizvod koji je smeće ;-)

17 godina
PlayStation 4

Gdje ste kupovali gripove, i koje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Gdje ste kupovali gripove, i koje?

ja sam naručio s ebaya 10 komada 1,5$ dobri su netrebaš bezveze davat 80 kn za one skuplje

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
PlayStation 4

Evo ovako neki dan sam skuzio da je ljeva gljivica pocela steka.. znaci ajmo rec da nehvata kako treba pokrete znaci npr ona radi kad treba ljevo desno gore dole al kad npr u nekoj igrici ides sa likom i sad mozes lagano hodat i brze e tu nastaje problem kad drzis da najbrze hoda on zna na izmjenicno znaic malo hoda lagano malo brzo dali je mozda neko imao takav problem i dali tko zna kako ga rijesit? Jer evo bas gledam garancija mi istekla prije 12 dana.. unluck..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Također koristim gripove i zasada nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo dobre stranice za isprobati input lag na TV-u.

http://tft.vanity.dk/inputlag.html

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Pozdrav. Dali postoji mogucnost da se ps4 poveze sa starijim tv koji nije hd odnosno ima samo cinceve za ulaz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice