PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.436.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

nisam pratio kojom brzinom ide download nakon promjene dns-a na 8.8.8.8 ali kod testiranja mreže pisalo je 17.2 ili 17.5 Mbps. Inače bih kod providera trebao imati 20 Mbps, tako da mi se ovo ne čini loše.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Virty kaže...
EraserHead kaže...

Kakav je AC Unity? Jel bolji Ili lošiji od black flaga

Meni je bolji Black Flag i to puno. Možda tebi bude obrnuto :)

Meni je Blag Flag vrhunski, mada igrao sam ga na ueber mega platformi

Možda ga čak ponovim na ps ako je već unity bezze.

PSN ID : Eraserhead_981
16 godina
EraserHead kaže...
Virty kaže...
EraserHead kaže...

Kakav je AC Unity? Jel bolji Ili lošiji od black flaga

Meni je bolji Black Flag i to puno. Možda tebi bude obrnuto :)

Meni je Blag Flag vrhunski, mada igrao sam ga na ueber mega platformi

Možda ga čak ponovim na ps ako je već unity bezze.

Ja sam završio black flag i onaj stand-alone expansion "freedom cry". I igre iako su odlične vrlo brzo postanu repetitivne. Jedino ih priča drži, a priču često fullaš jer je bitan dio u nekakvim prisluškivanjima na koja se ne možeš koncentrirati jer non stop moraš paziti da ti netko ne pobjegne, da te netko ne vidi ili ako te vidi moraš ga sredit. Pola priče sam fullao zbog toga, i zato mi igra nikako ne paše.

On the other hand, Shadow of Mordor ima puno bolji gameplay i dosada je puno manja, pa mi je to nekako draža igra.

16 godina
MSX kaže...

A znam. Samo primjećujem da je sporije. 

Dakle, sada već imam dva čudna problema na plejki: konstantni pop-up kako mogu lako provjeriti svoje power optionse prilikom svakog paljenja (slika) i nemogućnost downloada sa defaultnim DNS-om. 

To ti je subjektivno brijem. Nema nikakvog tehničkog razloga da bude sporije. Gnjavi providera da vidiš zašto ne resolvea dobro taj URL, ako znaš koji.

Što se tiče Discover notifikacija, ja sam svoje poklikao jednom i više mi se ne pojavljuju.

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ja sam završio black flag i onaj stand-alone expansion "freedom cry". I igre iako su odlične vrlo brzo postanu repetitivne. Jedino ih priča drži, a priču često fullaš jer je bitan dio u nekakvim prisluškivanjima na koja se ne možeš koncentrirati jer non stop moraš paziti da ti netko ne pobjegne, da te netko ne vidi ili ako te vidi moraš ga sredit. Pola priče sam fullao zbog toga, i zato mi igra nikako ne paše.

On the other hand, Shadow of Mordor ima puno bolji gameplay i dosada je puno manja, pa mi je to nekako draža igra.

Shadow mi je druga odigrana igra na PS4 (odmah iza TLOU). Slažem se, dosta bolji gameplay od AC, odnosno puno više noviteta u odnosu na prožvakani gameplay u AC, koji se počeo kopirat valjda od AC2 ( po meni najbolji AC).

Štaš, i prožvakani gameplay sam odigrao s guštom ( Black Flag), možda zbog pirata, baš mi je sjeo setting. Al mislim da Unity ne bi mogo provarit. Šteta šta je Ubisoft shebo dobru franšizu.

Ja sad peglam DriveClub, nevjerojatno koliko je to bolja igra nakon ovih svih sadržaja što su naknadno dodavali, šteta šta debili to nisu stavili odmah od početka.

12 godina

Meni su i AC2 i AC Black flag bili odlični.

Doduše, Black Flag mi je više kao neka next gen Sid Meier's Pirates! igra, nego Assassin's Creed, ali svejedno je odlična. Kome se svidjela, može probati i AC Rogue, slična Black flagu i također jako dobra.

Nisam igrao, ali mislim da je AC Unity bliži klasičnom, prožvakanom AC-u, nego što je to Black Flag bio.

Bajdvej, kakav je taj Driveclub i koje su novosti uveli?

Nisam neki veliki fan vožnji, pa mi se nekako i ne da platiti Project Cars po punoj cijeni, ali možda bih uzeo Driveclub na storeu, jer nije nešto skup. Thanks.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moram priznati da nisam ni ja baš neki preveliki ljubitelj vožnji al DriveClub me oduševio.

Vožnja je savršena, nije arkada al nije ni neka žestoka simulacija, taman između, za casual igrača savršeno. Nije preteška i vrlo brzo se navikneš. Grafika je perverzija, jedna od ljepših što sam vidio na plejki, automobili su stvarno prekrasni ( Golf GTI rulz )

Sa 1.08 su dodali i dynamic weather effects, izmjene kiše, sunca ili grmljavine (takozvani weather patch), i sve skupa izgleda prekrasno, a naravno i utječe na vožnju.

Plus još imaš hrpu nekih mini challengova ( rezultati od prijatelja na nekom dijelu staze u drift scoreu ili max brzini ) fora je natjecat se protiv frendovog rezultata.

Sa spomenutim dlcovima (koji su free ako imaš ps plus) dobiš hrpu novih staza, auta i evenata i još hrpu dodatnih stvari koje nisu bili vanilla verziji.

Sve su svemu jako ugodno iznenađenje, svakako isprobaj

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 11:44 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Moram priznati da nisam ni ja baš neki preveliki ljubitelj vožnji al DriveClub me oduševio.

Vožnja je savršena, nije arkada al nije ni neka žestoka simulacija, taman između, za casual igrača savršeno. Nije preteška i vrlo brzo se navikneš. Grafika je perverzija, jedna od ljepših što sam vidio na plejki, automobili su stvarno prekrasni ( Golf GTI rulz )

Sa 1.08 su dodali i dynamic weather effects, izmjene kiše, sunca ili grmljavine, i sve skupa izgleda prekrasno, a naravno i utječe na vožnju.

Imaš hrpu nekih mini challengova ( rezultati od prijatelja na nekom dijelu staze u drift scoreu ili max brzini ) fora je natjecat se protiv frendovog rezultata.

Sa spomenutim dlcovima (koji su free ako imaš ps plus) dobiš hrpu novih staza, auta i evenata i još hrpu dodatnih stvari koje nisu bili vanilla verziji.

Sve su svemu jako ugodno iznenađenje, svakako isprobaj

dc ti je arkada zesca jedino sa golf gti lmalo lici na simulaciju kad vozis a ostalo je cista arkada

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
Ezio kaže...

nisam pratio kojom brzinom ide download nakon promjene dns-a na 8.8.8.8 ali kod testiranja mreže pisalo je 17.2 ili 17.5 Mbps. Inače bih kod providera trebao imati 20 Mbps, tako da mi se ovo ne čini loše.

Po testiranju je oko 9.8 Mbps, imam ugovor na 10 Mbps. Ali 350 MB patcha za FIFA-u 15 skidao je 45 min. Aloooo, 45 min! 

Bitanga kaže...

To ti je subjektivno brijem. Nema nikakvog tehničkog razloga da bude sporije. Gnjavi providera da vidiš zašto ne resolvea dobro taj URL, ako znaš koji.

Ne znam, trebao bi malo njuškati koju adresu PS4 pita dok pokušava download. Čisto sumnjam da u samom interfejsu plejke to mogu negdje provjeriti. Vidim da se to događalo i prije, ima dosta poruka sa sličnim problemom na forumu PlayStationa, pa pretpostavljam da je to nešto što se samo po sebi riješi nakon nekog vremena. Iskon bi me vjerojatno otpilio, rekao da je kod njih sve u redu i da pitam Sony. Uostalom, radi na Googleovom DNS-u, pa nije prevelika preša. Možda se i download s vremenom ubrza.  Navodno je jučer bio i neki maintenance PSN-a pa možda još nije sve sjelo na svoje mjesto.

Bitanga kaže...

Što se tiče Discover notifikacija, ja sam svoje poklikao jednom i više mi se ne pojavljuju.

Većini je tako. Ali ima mali postotak korisnika kojima se ta poruka javlja po svakom paljenju (osim u Rest Modeu). Navodno ni za to nema konkretnog rješenja, nego čekati patch.

Strpljen - spašen, izgleda. 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nije čista arkada, al naravno nije ni blizu nekoj simulaciji, nego između kako sam već napisao.

http://www.reddit.com/r/PS4/comments/1ul1az/is_driveclub_a_real_driving_simulator_or_an/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Nije čista arkada, al naravno nije ni blizu nekoj simulaciji, nego između kako sam već napisao.

http://www.reddit.com/r/PS4/comments/1ul1az/is_driveclub_a_real_driving_simulator_or_an/

Meni isto ne djeluje cista arkada, nego nesto izmedu

Zabavna je, pun pogodak je socijalna komponenta gdje se natjeces s frendovima. Vozni model se razlikuje od klase do klase.

Graficki je igra predivna, te su modeli auta super.

Meni casualcu je super, a i nisam veliki ljubitel ciste simulacije. GT1 i 2 sam volio. Colina 1 i 2 isto, dok mi Richard Burns nije nikako sjeo.

Vjerojatno cu uzeti i seasson pass da mali moze imati pristup svim autima.

Obozava ih pregledavati prije utrke

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Chaky kaže...

Vjerojatno cu uzeti i seasson pass da mali moze imati pristup svim autima.

Obozava ih pregledavati prije utrke

Ok. Prodali ste mi DC. Kupujem. 

Vezano uz Season Pass, nešto sam čitao da sezona traje još mjesec-dva i onda ide nova, koja zahtijeva novi Season Pass?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 12:57 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hehehe, nećeš požaliti

Ja imam verziju sa slike.

Šta, nije tu uključen season pass?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 13:11 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ni P od project cars na storeu. Jel zna netko kad oni updateaju store?Kad bi se igra mogla pojaviti?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kupi rade project cars kakav driveclub. Ja igram i igra je odlicna.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

pa bolje ti je uzeti project cars nego driveclub kao sto ti je omomomomo rekao sta ima veze malo ima bugova ispravit ce uostalom pogledaj sadrzaj pca i dca nebo i zemlja,milijardu opcija ima pc sto od auta customiziranja utrke te staza i pogledaj recenzije pc ima na svim stranicama iznad 9 od mogucih 10 a dc ima iznad 6 od mogucih 10,driveclub mi se gadi kad igram sa paganijem uopce nije dozivljaj dok je ovdje savrsenstvo i ako igras sa ds4 poslat cu ti ja input da nemoras 5 dana namjestat kako ti pase i poslat cu ti tuning koji ti pomaze da ne skreces sa staze sa formulom 1

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Hehehe, nećeš požaliti

Mislim da nije. I ja sam uzeo odmah cim je izasla (isto PS+ upgrade) i neki auti su mi zakljucani s kosaricom.

Ne s lokotom (nemam potreban level), nego bas shoping kolica.

15 godina
hanteed kaže...

pa bolje ti je uzeti project cars nego driveclub kao sto ti je omomomomo rekao sta ima veze malo ima bugova ispravit ce uostalom pogledaj sadrzaj pca i dca nebo i zemlja,milijardu opcija ima pc sto od auta customiziranja utrke te staza i pogledaj recenzije pc ima na svim stranicama iznad 9 od mogucih 10 a dc ima iznad 6 od mogucih 10,driveclub mi se gadi kad igram sa paganijem uopce nije dozivljaj dok je ovdje savrsenstvo i ako igras sa ds4 poslat cu ti ja input da nemoras 5 dana namjestat kako ti pase i poslat cu ti tuning koji ti pomaze da ne skreces sa staze sa formulom 1

pogubio si točke

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina

Hvala svima na komentarima. Uzeo sam DClub zbog cijene i casual pristupa. Nekad davno sam podešavao ovjes i tlak u gumama na Colinu i Porsche Unleashed, ali mislim da sada više nisam u tom filmu. PCars me zanima, ali ću pričekati da ga malo ispeglaju i možda spuste koju kunu.

PSN - DeniZg80
16 godina
MSX kaže...

Ne znam, trebao bi malo njuškati koju adresu PS4 pita dok pokušava download. Čisto sumnjam da u samom interfejsu plejke to mogu negdje provjeriti. Vidim da se to događalo i prije, ima dosta poruka sa sličnim problemom na forumu PlayStationa, pa pretpostavljam da je to nešto što se samo po sebi riješi nakon nekog vremena. Iskon bi me vjerojatno otpilio, rekao da je kod njih sve u redu i da pitam Sony. Uostalom, radi na Googleovom DNS-u, pa nije prevelika preša. Možda se i download s vremenom ubrza.  Navodno je jučer bio i neki maintenance PSN-a pa možda još nije sve sjelo na svoje mjesto.

Ja bih prije sumnju bacio na PSN servere nego na providera.

Često s raznih servera download ide extremno sporo, pogotovo npr HP support site. No to nije krivnja providera ili PS4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 21:13 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
Ja bih prije sumnju bacio na PSN servere nego na providera.

I ja bi. Zato i spominjem maintenance PSN-a i pretpostavku da bi me Iskon otpilio. Ionako mi se većina problema do sada sa plejkom riješila sama od sebe (čitaj: Sony je sredio, pa je proradilo), pa se nadam da će tako i ovo.

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
EraserHead kaže...

Hehehe, nećeš požaliti

Mislim da nije. I ja sam uzeo odmah cim je izasla (isto PS+ upgrade) i neki auti su mi zakljucani s kosaricom.

Ne s lokotom (nemam potreban level), nego bas shoping kolica.

Provjerio jucer. Season Pass 180kn.

This Season Pass includes:
6 vehicle packs featuring amazing cars from the world’s leading manufacturers.
6 Tour events for your single player career mode.

Important:
Content expected to be available to download periodically between October 2014 and June 2015.

Ipak ce mali morati pricekati prvi popust, jer tati trebaju pare za Witchera 3

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

I ja sam jučer vidio, da nije uključeno, šteta.

Inače što se tiče Witchera bio sam prednaručio u Infomarku, i prije par dana dobivam mejl da mijenjaju cijenu sa 449kn na 489kn čini mi se, jer im je dobavljač otkazao naruđžbu

Mislim da ću u SD. Ne da mi se čekat iz UK-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Inače što se tiče Witchera bio sam prednaručio u Infomarku, i prije par dana dobivam mejl da mijenjaju cijenu sa 449kn na 489kn čini mi se, jer im je dobavljač otkazao naruđžbu

Mislim da ću u SD. Ne da mi se čekat iz UK-a

Uh, steta.

Sta dolazi dodatno u fizickoj igri?

Karta, soundtrack?

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Soundtrack, kartu, stickere, game manual, witcher universe knjižicu...genijalni su dečki iz CDPR   Da bar ovako ima svaka igra

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
EraserHead kaže...

Soundtrack, kartu, stickere, game manual, witcher universe knjižicu...genijalni su dečki iz CDPR   Da bar ovako ima svaka igra

GTA uvijek dođe s kartom, a za ostale stvarčice ne znam.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
EraserHead kaže...

GTA uvijek dođe s kartom, a za ostale stvarčice ne znam.

GTA V sam dobio samo s kartom.

Nisam je ni pogledao kako treba :)

PSN - Muskarcina77
12 godina

Koje igre još planirate kupiti do kraja godine?

Ja čekam da mi stigne Witcher, sigurno uzimam SW Battlefront, Mad Max i Metal Gear Solid, a možda i ESO.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja čekam Batmana, Mad Maxa, možda MGS phantom pain i fifa16.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Witcher, Batman, MGS i MadMax. Zasad

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail: