PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.437.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

sad sam si htio kupiti i staviti na download Project Cars u playstation storeu preko browsera i dobijem ovo.

Ne sjećam se jesam li prije kupovao igre iz brovsera na storeu ili samo stavljao na download. Šta stvarno ne možemo kupiti iz browsera a na PS4 možemo?

I meni je ista stvar s browser kupovinom.

PSN ID : Eraserhead_981
15 godina
EraserHead kaže...
Ezio kaže...

sad sam si htio kupiti i staviti na download Project Cars u playstation storeu preko browsera i dobijem ovo.

Ne sjećam se jesam li prije kupovao igre iz brovsera na storeu ili samo stavljao na download. Šta stvarno ne možemo kupiti iz browsera a na PS4 možemo?

I meni je ista stvar s browser kupovinom.

k vragu, a mislio sam kad dođem doma da me dočeka downloadana igra...

Potpis!
15 godina
neaktivan
hanteed kaže...

daj bola dje je administrator sto ga ne bana sa ove teme,niti on ista zna o pcu ni psu nije lik vrijedan da pise o tome,ignorirajte ga,sad bi ga izvrijeđao ali imam zuti karton pa necu

Nemoj se nervirat zbog padobranaca.

Popij za živce

17 godina
DeniZg kaže...

Hoće li netko kupiti Elder Scrolls Online?

Da :) 

17 godina
Ezio kaže...

Ja sam definitivno kupovao preko weba i radilo mi je. Možda nešto samo trenutno kemijaju...

15 godina
MSX kaže...
Ezio kaže...

Ja sam definitivno kupovao preko weba i radilo mi je. Možda nešto samo trenutno kemijaju...

90% sam siguran da sam i ja kupovao preko weba, a sad čitam po netu da su ljudi i prije par mjeseci imali probleme.

Potpis!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja msm da je malo previse narodu placati mjesecno za mmorpg i ps plus 

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Plača se PS+ i to je to.

Igru normalno platiš kao i svaku drugu.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zna li netko koji je najbolji controller input mode na project cars to je ono dje je brake sensitivity,vidim imaju 3 prvi je manji speed sensitivity a na trecem je veci ima li neke razlike jeli ijedan od ovih u prednosti

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Joj koje rasprave na prošloj stranici. Razlika između 5 fps-a, teksture kose na glavi lika nisu na very high nego na high. 

Najbolje dane gaminga proveo sam na PS2, na jadnoj grafici (ako ju usporedimo sa današnjom) i slabim fpsom. Tada nikoga nije bilo briga za ove sitnice. Pa jbt danas igre izgledaju skoro pa kao stvarnost na svakoj platformi, a vi se tu raspravljate oko gluposti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Shvatio sam ja itekako sta si ti htio tacno reci. Htio si reci da hardver samog PS4 nije slab, te da je veoma solidan za danasnje trziste igara (cak mu uspijeva vrtiti igre na trenutno najpotraznijim postavkama), no, shvati da je taj hardver nemoguce upgrade-ovat, te da ce sto novije igre izlaze kroz godine, to ce se smanjivati rezolucija i frame rate, dok eto, ostat ce graficka kvaliteta ista (kvalitet igre niko ne moze garantovati tako da o tome necemo ni pricati). Ono sto ja govorim je, iako je konzola, ponavljam: okej, i nemam nikakav hejt prema njima, ne smetaju mi, PC je superiorniji iz prostog razloga sto se te igre (koje su identicne sto se tice gameplaya) mogu igrati na znatno boljim grafickim postavkama.

Shvatio si, al na kriv način, odnosno svoj način...

PS4 je solidan u svijetu PCa, al odličan u konzolaškom svijetu..

Jednu stvar zapamti, dev ekipa prilagođava igre konzoli, a ak imaš PC i ak hoćeš da je grafika fenomenalna, kupiš si najjaču grafu, al i tu postoji iznenađenje, nema garancije da će i na najjačim komponentama vrtit bogovski..

Znači moraš se prilagodit "Njima", ukratko, izbijanje love iz džepova korisnika PC gamera koji traže ultra-high-uber postavke...

Za pet godina PS4 će igre vrtit isto ili bolje, naravno dok se otkrije odnosno iskoristi potencijal istog, u ovom slučaju PS4..

Za pet godina od danas, PC s istim komponentama će igre vrtit na znatno manjim postavkama odnosno rezi...

Ok nije neka usporedba PC cs PS4, al to je onak ugrubo..

PS4 kao što velim konzola koja je namjenjena za igranje, primarna namjena i to joj je cilj, kako njoj tako i developerima da igru skroje prema njoj, a krajnji rezultat je, fenomenalan, opet ovisi o kojem naslovu je riječ, al kolko vidim većina naslova obećava, a kako vrijeme odmiče rezultati su sve bolji, ne samo u pogledu grafičkih performansi nego i ostalih njenih mogućnosti (multimedija itd..)

Nadam se da će uskoro "probit" konzolu a i taman onda možda izleti neka slim verzija dotične

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže... 

Cijene su indijski rupii

Oprosti ali to da se igre vuku ko krepana krava uopste nije istina. Evo, za sami primjer u samom pocetku, reci cu ti da je gta V na pc-u savrseno iskustvo, u visokim rezolucijama, odlicnim framerateom, fenomenalno optimizovana i vrti na 60 fpsa cak i na mom hardveru starom 5 godina. A kako tek na ultra u 4k izgleda...

Koje su ovo gluposti kad netko za PC komentira kako ima TISUĆE ekskluziva, za razliku od PS4 ili XBox-a koji imaju 40-50 (pročitajte indijski članak od BannedOnThisForum). Zanima me što će reći kompjuteraši upravo sada kad smo svjedoci da se događa exodus igrica sa PC-a na konzole zahvaljujući kompaktibilnijem hardveru. No opet ne vidim da PS4 ekskluzive prelaze na PC?!? Ovo govorim kao bivši zagriženi PC-evac kojem je PS i XBox bilo bacanje novaca. Dođe sa godinama vrijeme kad sva instaliranja, reinstaliranja (i crackiranja) želiš zaboraviti, već sjesti u naslonjač, upaliti stroj i pokrenuti igru za 20-30 sek.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 17:13 (ChillyBoy).
10 godina
neaktivan
Virty kaže...
hanteed kaže...

Plača se PS+ i to je to.

jest sure,ja sam mislio uzeti final fantasy mmorpg i zahtvijevalo je mjesecno 7 funti i plus moras imati ps plus

17 godina
hanteed kaže...
Virty kaže...
hanteed kaže...

Plača se PS+ i to je to.

jest sure,ja sam mislio uzeti final fantasy mmorpg i zahtvijevalo je mjesecno 7 funti i plus moras imati ps plus

Kakve veze ima FF sa spomenutim ESO?

ESO nema pretplatu, dovoljno je imat PS+.

15 godina
PlayStation 4

Credit card information is not valid. Koji mu je sad vrag?? Normalno sam koristio karticu prije. Normalno kupujem preko paypala koristeći podatke s te kartice. Jel sony nešto mijenjao?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni na soniju radi, baš sad kupio olliolli2
10 godina
neaktivan
Virty kaže...
hanteed kaže...
Virty kaže...
hanteed kaže...

Plača se PS+ i to je to.

Kakve veze ima FF sa spomenutim ESO?

ESO nema pretplatu, dovoljno je imat PS+.

dobro za eso ali volio bi da ubuduce svi mmorpg na ps4 zahtijevaju samo ps plus koliko ja znam imaju za sad samo 2 ff i eso koji ce brzo izaci

16 godina
Branimir82 kaže...

Nažalost igra je poluigriva radi loših kontrola, ako idete najmestiti manualni set-up kontrola igra uđe u kupus-mode, gdje odjednom treba namjestiti botun i za brisače i za pepeljaru i za mp3 i za grijače sjedala, a toliko botuna nema na dual shocku naravno a igra vas upozorava da treba najmestiti sve botune prije nego izađete iz setup-a.Sve što želim je staviti gas i kočenje na x/kocku, tu sitnu promjenu ne možete napraviti.

Igranje na L2/R2 da je gas i kočenje a R1/L1 gear up, gear down je MUČENJE prstiju.

Pričaš gluposti, to je standardni setup svih igara u kojima ima vožnje i funkcionira savršeno.

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...

dobro za eso ali volio bi da ubuduce svi mmorpg na ps4 zahtijevaju samo ps plus koliko ja znam imaju za sad samo 2 ff i eso koji ce brzo izaci

Volio bih ja i kucu na moru, pa nista od toga 

Ima ti prednost pretplata, kao i mana. Prednost je sto ima manje free ekipe koja samo nesto zica.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Risen 3 nije losa igra.Nije The Withcer 3,ali covjek se moze zabavit.Preporucujem :)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Chaky kaže...
hanteed kaže...

Volio bih ja i kucu na moru, pa nista od toga 

Ima ti prednost pretplata, kao i mana. Prednost je sto ima manje free ekipe koja samo nesto zica.

a vidi sta me briga sta namjestaju hh ja cu igrati mmorpg ako bude za 20 eura i ako ne bude subskripcije

17 godina
PlayStation 4

Neka dobrih igara, za pretplatu ću lako! :)

Kad plačam tužni HRT, mogu i PS+ :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 21:14 (Virty).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ako si itko treba sredit postavke za volan za PC nek mi se javi u inbox. Meni je objasnio i porihtAo sve lik koji je fanatik i funkcionira odlicno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Kupio sam PS4 i polako hvatam sve konce u vezi kupnje igara i ostalih stvari.No naravno ne mogu sve sam uhvatiti tako da cu vas pitati par stvari.

Pretpostavljam da je igrice najbolje kupovati/mjenjati po forumima i njuskalu ispravite me ako nije.

Mozete mi pojasnih koja je shema s kupnjom preko PSN acoounta,Kupuje se samo u hrvatskoj kao ili se moze i vanka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Kad plačam tužni HRT, mogu i PS+ :)

Umro sam na ovo 

The Lyrical Miracle 24 kaže...
Pretpostavljam da je igrice najbolje kupovati/mjenjati po forumima i njuskalu ispravite me ako nije.

Mozete mi pojasnih koja je shema s kupnjom preko PSN acoounta,Kupuje se samo u hrvatskoj kao ili se moze i vanka?

Ako vec nemas Account od prije s PS3/Vite, najbolje je za PS+ pretplatu kreirati USA Account.

Bon uzmes s Amazona ili nekog lokalnog preprodavaca. Ako ti se ne da s tim zezati, mozes i HR PS+.

Dobijes svaki mjesec 2 "free" igre za PS4 i nemas ogranicenja za multiplayer.

USA, zato jer imaju bolje i vece popuste od nas

Igre ti je najbolje uzimati nove iz vana na popustima. A za day one igre ti je bolje kod nas, jer ih dobijes odmah drugi dan ili digitalno od kuda zelis.

Polovne forum/njuskalo kako si i sam zakljucio.

15 godina
PlayStation 4

Nešto mi ne valja ili sa konzolom ili sa routerom ili sa providerom ili sa psn-om. Dakle ne mogu vise kupovati sa mastercardom jer mi stalno javlja grešku da su podaci neispravni. Sa karticom je sve u redu, funkcionira u dućanima i online na drugim storeovima. A ne mogu vise skidati ni updateove ni nista drugo sa playstation storea. Uredno se mogu spojiti na playstation store ali od downloada nista. Online multiplayer mi normalno radi. Kupio sam project cars danas na disku i ne mogu ni za njega skinuti update. Ni na hrvatskom ni na US accountu. Sta napraviti? Router sam resetirao, ps sam resetirao. Probao spajanje i sa kablom i Wi-Fi, uvijek isti problem.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako se mozes spojiti na net, onda nije do routera.

Ocito je stvar do Accounta i kartice. Probaj s kojom drugom karticom i googlaj.

Mislim da je bilo situacija kad dode do greske kod autorizacije kartice, da se sve zblokira.

Ovo da nece skinuti patcheve je skroz ludo. Ako je HR Account u pitanju kontaktiraj support.

Za kupovanje preko browsera probaj procistiti cookiese i cashe, mozda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za ovo u vezi kartice sam googleao i piše po forumima da podaci sa kartice trebaju biti identični onima iz ugovora. Uglavnom, pokušavao sam pet sest puta razne varijacije i odustao. Zato sam i kupio disk verziju igre. Ali ovo da mi ne da skidati besplatne (ps+) igre ni updateove je suludo. Negdje sam pročitao da se aktivira 24satna ili 7dnevna blokada kartice ako se proba sa neispravnom podacima i da se nakon svakog neuspješnog pokušaja taj brojac resetira. Ako je to istina, zašto mi to ne napise kod neuspješnog pokušaja?

Hr account je u pitanju.

Potpis!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ima li nas dovoljno sa project carsom da otvorimo temu i ko igra sa dualshockom 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Našao sam u komentarima na neki YouTube video da treba ručno u postavkama na ps4 namjestiti DNS na 8.8.8.8 i 8.8.4.4 i sad se skidaju updateovi. Svašta.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice