PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Isto tako, Battlefield 4 Premium Edition je već dvaput bio 179 HRK u PS dućanu, a ja ga na PC-u pola godine ranije platio vanillu + Premium nadogradnju negdje 800 HRK sve skupa.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 21:25 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam problem,danas mi se pojavila poruka na psstore(uk) "You are not allowed to view this content" kod pojedinih igara,jel imao itko taj problem,jel to ima veze kaj sam neki dan uzo vitu i sad se nekaj sj..... ?

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel 'ko igrao Infamous SS? Jel valja šta? 80/100 na metacriticu ali htio bih čuti i vaša mišljenja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jurke kaže...

Jel 'ko igrao Infamous SS? Jel valja šta? 80/100 na metacriticu ali htio bih čuti i vaša mišljenja.

dobra igra, prešao ju 2 puta i to je to, kad sve obaviš možeš ju prodat

16 godina
HDesignz kaže...

Kao da moras kupit igru day 1...zao mi je sto su uopce poceli prodaju s tako niskom cijenom. Trebali su stavit 5000 kn u startu i mir pa ne bi prevose ljudi kukali,sto uopce kupujete konzole ako si ne mozete priustit igre...

Slusaj nisam dosao ovdje po tvoje prodike i predvidanja,pitao sam lijepo decke,odgovorili su mi na lijep nacin i onda ti uletis tu sa svojim pametovanjima.

Svatko zna svoje i ako mi se na placa neecu placati,platiti cu ono sto mislim da cu igrati online  tipa gta 5,fifa 15 itd.ovo ostalo mi je previse placati sa studentskim budzetom,ne rade svi ;)

15 godina
IvanDado kaže...

A cujte ima i dobrih stvari kod te piratizacije.1.Piratiziras igru da vidis da li ti si igra uopce svida.2.Ubisoftu nabijes na nos smeca poput AC Unity-a  

Zašto imaš potrebu piratizirati nešto što je smeće? Pa jednostavno nemoj igrati. Ali to je taj mentalitet većine kod nas. Bitno da je skinuto, piratizrano i instalirano na kompu, nebitno što je igra smeće ali moraš ju imati u "kolekciji".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
HDesignz kaže...

Kao da moras kupit igru day 1...zao mi je sto su uopce poceli prodaju s tako niskom cijenom. Trebali su stavit 5000 kn u startu i mir pa ne bi prevose ljudi kukali,sto uopce kupujete konzole ako si ne mozete priustit igre...

Slusaj nisam dosao ovdje po tvoje prodike i predvidanja,pitao sam lijepo decke,odgovorili su mi na lijep nacin i onda ti uletis tu sa svojim pametovanjima.

Svatko zna svoje i ako mi se na placa neecu placati,platiti cu ono sto mislim da cu igrati online  tipa gta 5,fifa 15 itd.ovo ostalo mi je previse placati sa studentskim budzetom,ne rade svi ;)

Studenti imaji vise posla nego nezaposleni,odi radi u neku sluzbu za korisnike i imat ces para ;) promjeni mentalitet,volio bih da ti pravis igre pa da netko kaze a igra je smece ali cu ju piratizirati....

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

1. Kupiš igru na disku,

2.Odigraš je,

3.Preprodaš je.

Ako je igra novija vrlo lako se proda na njuškalu, uz mali gubitak (max 100kn).

I svi mogu igrati, i oni "koji nemaju love" (al imaju sony od 3500kn i tv od bar toliko, al dobro)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, baš i ja malo bio na storeu da vidim ima koja akcija možda, a pola neda otvoriti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Da, baš i ja malo bio na storeu da vidim ima koja akcija možda, a pola neda otvoriti.

Meni se često zna desiti da mi se web od storea neće učitati, vrti onaj loading progress bar i nikad ne učita.

Onda drugi dan proradi.

Sad mi je učitalo nešto sporije, ali pol igara nema slike, tako da očito imaju neke probleme.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo ja sam kupio konzolu pred tjedan dana s GTA 5 i ubrao sam FIFA15 na ps storu za 220kn (neki proljetni popust 60% ili kak već) i mislim da sam osiguran za neko vrijeme  to ću vjerojatno igrat do sljedećeg izlaska nekog od naslova gta, fife ili gran turisma

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Piratluk ostavimo za teme o PC igrama, u toj domeni je to na "dobar dan".

Zakon mi je vidit post u kojem stoji da je ok piratizirat SP igre ili probat ću piratluk da vidim kavka je igra....pa usput lagano i nastaviš već kad je imaš 

Vratimo se originalima 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ja sam znao za pc skinut pirata,probat igru pa ako valja kupit original.U dobra stara vremena smo rdovno dobijali demo.

JBes mi sve ako danas mladji narastaji znaju sta je demo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja sam znao za pc skinut pirata,probat igru pa ako valja kupit original.U dobra stara vremena smo rdovno dobijali demo.

JBes mi sve ako danas mladji narastaji znaju sta je demo

Po meni, nije problem u tome što ljudi skinu pirate, ako će biti pametni i šutjeti, te eventualno kasnije podržati developere.

Danas ekipa blati i vrijeđa developere po forumima, a tri posta ranije napišu kako su skinuli piratsku verziju i ne radi im dobro crack. To je po meni licemjerje i bezobrazluk najgore vrste.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Danas ekipa blati i vrijeđa developere po forumima, a tri posta ranije napišu kako su skinuli piratsku verziju i ne radi im dobro crack. To je po meni licemjerje i bezobrazluk najgore vrste.

Za to su krivi developeri, zato ih blate, sram ih bilo! :)

15 godina
PlayStation 4

Evo ovako zanima jel ko od vas igrao tj presao Shadow of Mordor jer je ovo najteza igrica koju sam ikad igrao... idem npr na warchief-a i jos 3-4 captaina sa njim i jedno 30 urkova obicnih jos.. pa kako to pobit?? doslovce mission imposible

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Evo ovako zanima jel ko od vas igrao tj presao Shadow of Mordor jer je ovo najteza igrica koju sam ikad igrao... idem npr na warchief-a i jos 3-4 captaina sa njim i jedno 30 urkova obicnih jos.. pa kako to pobit?? doslovce mission imposible

Iako je offtopic... al evo.

Ma igra je zakon i nije bogzna kak teška. Čak ih možeš i u komadu, al treba ih nekako razdvojit, i pogledat koji su im vulnerabilityji. Neke doslovno možeš ubit s jednom strijelom u glavu ili stealth killom.

Treba dosta taktiziranja, bježanja, vraćanja i sl. ali može se i warchief sa 4 bodyguarda sredit.

No, pametniji pristup je da prvo napadneš svakog od bodyguarda solo, nabaviš info o njima, nađeš ih na mapi i ubiješ (ili brandaš kasnije pa ih okreneš protiv warchiefa).

Tek onda napadaš warchiefa bez bodyguarda.

17 godina
Encyanix kaže...

Da, ako letaš ka u nekoj pucačini :)

Pomalo, šuljanje i vrebanje.

Neka se odvoje, baci oko na info o neprijateljima u opcijama, vidi koje su im slabosti i organiziraj napad.

Ako ne središ tjelohranitelje prije napada na warchiefa, i oni će se pridružit borbi pa je borba otežana.

Ako papak od warchiefa bježi, trk za njim, rokni ga ili ruka na čelo :)

Igra je meni odlična 8.5/10.

12 godina

PS+ igre za travanj 2015.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 20:54 (DeniZg).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa moze pomoc, imam ps4 i hr account star nesto vise od godinu dana, na njemu je ps+ aktivan jos 11 mjeseci, zanima me mogu li napraviti us account, kupiti us igre i normalno igrati na svom hr accountu (online, trophies i sve ostalo)?

Koliko sam shvatio prema ovom clanku mogu, pa moze li mi netko s vise iskustva reci da li je to istina, i koji su nedostaci ako napravim novi us account i ucinim ga primarnim kao sto clanak sugerira? Hvala na pomoci, beyond :)

http://www.nowgamer.com/ps4-how-to-buy-us-digital-psn-games/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Stalno neke indie igre za ps4... Kad će više neki AAA naslov 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
DeniZg kaže...

Meni je PS+ istekao prije tjedan dana i ne pada mi napamet plaćati dok izlaze ta indie sranja. Imam dovoljno igara na HDD-u koje još nisam prošao u single pl. tako da mi multipl nije nešto od životne važnosti. 

15 godina
PlayStation 4

Ma problem je što je PS+ obavezan za MP pa znaju da ga dosta ljudi ionako moraju kupiti i stoga ne daju neke popularne i bolje igre.

Samo pogledajte kako za PS3 nude bolje igre uz PS+, jer na PS3 nije obavezan PS+ za multiplayer. Na taj način žele privući ove što još igraju na PS3 da kupe PS+.

Sumnjam da će se ubuduće išta promijeniti što se tiče tiga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

A sta ste vi mislili da cemo dobivat neke brutalne igre sjetite se samo drivecluba kako su nas shebali. 

A ps4 bez multiplayer igranja nema uopce smisla bar meni.

bas moram vidit kolko kosta shadow of mordor sad na storeu. Il ima ko na disku za prodat u zgu po nekoj nornalnoj cijeni?

0 1 hvala 0
14 godina
ChillyBoy kaže...
zelenbic kaže...
DeniZg kaže...

Meni je PS+ istekao prije tjedan dana i ne pada mi napamet plaćati dok izlaze ta indie sranja. Imam dovoljno igara na HDD-u koje još nisam prošao u single pl. tako da mi multipl nije nešto od životne važnosti. 

Ja sam prije 2 mjeseca uzeo na godinu dana ... 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

očito niste istraživali dovoljno, kad su najavljivali PS4 spominjali su da su angažirali preko 100 firmi koji će radit indie igre za ps4, zašto pitaj boga...to nitko neće znat...

0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...
ChillyBoy kaže...
zelenbic kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam prije 2 mjeseca uzeo na godinu dana ... 

što će reći da imaš još 10 mjeseci

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Bitanga kaže...
Encyanix kaže...

Iako je offtopic... al evo.

Ma igra je zakon i nije bogzna kak teška. Čak ih možeš i u komadu, al treba ih nekako razdvojit, i pogledat koji su im vulnerabilityji. Neke doslovno možeš ubit s jednom strijelom u glavu ili stealth killom.

Treba dosta taktiziranja, bježanja, vraćanja i sl. ali može se i warchief sa 4 bodyguarda sredit.

No, pametniji pristup je da prvo napadneš svakog od bodyguarda solo, nabaviš info o njima, nađeš ih na mapi i ubiješ (ili brandaš kasnije pa ih okreneš protiv warchiefa).

Tek onda napadaš warchiefa bez bodyguarda.

Evo posluso sam tvoj svajet jos malo potrosio vremena na finsihing combat i ti upgradovi i sad kad sam ful skuzio igricu nije tako tesko.. evo me na 40% igre nakon 17h igranja taman dosao u drugi grad! igra je fenomenalna :)

PSN: Chov1ch
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

te ps+ igre uopce ne ostaju kad se istkene mjesec imas samo 1 god da mores igrat i to je to 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice