- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel igra itko the little big planet3?
moze li koji dojam o samoj igri
Ekipa sa XDA je doradila Android aplikaciju za Remote Play koju sam još prije linkao. Sad radi na svim uređajima bez rootanja.
Ima i 2 opcije spajanja DS4.
Sprobao sam ovo na galaxy s4, radi dosta dobro,ali ima nekad i dosta laga..
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-gta-5-bundle-oglas-13789751
Što mislite od ovoj ponudi, naravno primopredaja samo dolazi u obzir. ;)
Za istu lovu sam i ja prošao prije 3-4 mjeseca. 24 mjeseca garancije. Samo je u bundleu bio Assassin's Creed - BF. Nisu sve muljaže ako je jeftino
sretno s playkom ;) a s te stranice imam odlična iskustva, kupio do sad 5-6 komada igara, naručivao frendovima jojsticke itd i dostava u roku 7-10 radni dana, prati stranicu stalno jer se može dobrih starijih igara uhvatit na sniženju...a plaćam pay palom :)
također preporuka za game collection, zasad 3 igre naručio, jako zadovoljan sa svime. prati im web, svako malo spustaju cijene ;)

Pro Evolution Soccer 2015
U tijeku su prijave za novu ligu. Igra se na PS4 sa full manual postavkama. Svi zainteresirani neka mi se jave privatnom porukom.
svi su ti pravi, samo uzimaju previše provizije...
Čitajući prethodne postove u temi
Mogu li se na PS4 gledati filmovi s USB-a, ili to još nije omogućeno?
Mogu li se na PS4 gledati filmovi s USB-a, ili to još nije omogućeno?
Ništa još.
http://www.androidauthority.com/ps4-remote-play-no-root-required-574894/ Ako niste znali,sa ovim remote play mozete koristit na bilo kojem android uredjaju. Ja sam probao na svom z1 compactu i gta v radi odlicno(na wifi konekciji). Sad koliko je ovo sigurno neznam,ali nevjerujem da bi trebali imat problema. I dobra stvar je sta ne treba rootat mobitel! Ispricavam se ako je vec bilo postano prije.
Edit: zaboravio sam napomenutu da trebate imati android 4.4.2+,neki su uspjeli sa starijim verzijama pa vrijedi pokusati

radi na huawei p1 (4.2.2 root)
Ali nikak nemogu dobit da remote play prepozna kontroler :\
Mob ti mora bit rootan a onda moras onaj drugi korak napravit (optional). U vezi sigurnosti,njihov support kaze da nece bit kazni vec da ce patchat to da samo radi na njihovim uredjajima,tako da je sve ok!

jedno pitanje vezano uz game collection, jel vam se desilo kad da igra nije dosla i kaj napravit u toj situaciji?
naime kupio sam GTA5 6.12. a 10.12. Tomb Raidera, ove srijede mi je doso Tomb Raider dok GTA jos uvijek nis... cudno s obzirom da sam gta narucio prije jel... poslao sam njima mail al nis ne odgovaraju.
jel mogu ja kaj napravit il da se oprostim od love? :(
Mob ti mora bit rootan a onda moras onaj drugi korak napravit (optional). U vezi sigurnosti,njihov support kaze da nece bit kazni vec da ce patchat to da samo radi na njihovim uredjajima,tako da je sve ok!
je i root je napravljen i drugi korak, al nece :\
Za koliko stignu igre u RH-a, ako se naruči sa stranice game.co.uk ili zavvi.com?
pozdrav, novi sam ovdje pa imam jedno pitanje, prije par dana sam kupio polovni ps4 i ima gore igru gta 5 u digitalnom obliku i instalirana je na nekom xy useru od kojeg ja neznam lozinku i mogu igrat samo singlplay, napravio sam novi user i ne mogu uopce ucu igru, pise da mogu samo sa tim drugim userom jer je on nositelj licence, dali se to kak moze slozit da mogu ja igrat sa svog usera tu igru , hvala unaprijed
pozdrav, novi sam ovdje pa imam jedno pitanje, prije par dana sam kupio polovni ps4 i ima gore igru gta 5 u digitalnom obliku i instalirana je na nekom xy useru od kojeg ja neznam lozinku i mogu igrat samo singlplay, napravio sam novi user i ne mogu uopce ucu igru, pise da mogu samo sa tim drugim userom jer je on nositelj licence, dali se to kak moze slozit da mogu ja igrat sa svog usera tu igru , hvala unaprijed
Ne možeš. Taj user je dobio igru kroz Game Share.
Ne možeš. Taj user je dobio igru kroz Game Share.
i znaci ne mogu igrat online, a ako mi covijek posalje lozinku , el ju mogu onda na svoj user instalirat a ovaj obrisat
Zar FIFA 15 nije već bila na akciji?
Za koliko stignu igre u RH-a, ako se naruči sa stranice game.co.uk ili zavvi.com?
game.co.uk- 5 do 6 dana bar je meni tako bilo,
zavvi.com - treba nekih 8 do 10 dana
game.co.uk- 5 do 6 dana bar je meni tako bilo,
zavvi.com - treba nekih 8 do 10 dana
Meni sa zavvi-ja ništa ne dođe prije 3 tjedna.
Game.co.uk je ok, od 1 tjedan do max 2 tjedna.
Može i naša pošta zezat, stvar stigne, a naši češu jaja i nikako da dostave.
Moze li mi neko reci mogu li stavit hrk bon na svoj us racun jer na racunu (bankovnon) nean dovoljno a da iden stavit tek u ponediljak sidaju novci a tria mi vcrs