PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.417.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
sk0ls kaže...

Ovo mi izgleda kao da Playstation 4 ne dobije dovoljno struje pa se odmah ugasi, neznam koji mu je vrag, trebam isprobati sa kablom za struju kojeg sam dobio u kutiji sa Playstationom, (UK kabel) Al nemam adapter koji pretvara UK uticnicu u EU. Zna netko možda di ga mogu kupiti u Varaždinu? Prije nego pošaljem konzolu na servis u ZG

Pošiljke ps4 s Amazona su problematične zbog loše kalibracije napajanja

ako si naručio od tamo možda je do toga...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je, s britanskog Amazona je. Ne kužim se baš u tu elektroniku, možeš malo pojasniti ako nije problem? Dali mogu to sam riješiti ili ipak moram dati konzolu na servis u Ars Venatus u ZG. Znam da je konzola za napone od 220-240V (50-60Hz) a naša mreža je 230 V.

Za sve oni koji neznaju, ovlašteni servis za Playstation 4 konzole je Ars Venatus. (Prvu put danas čuo za njih, u knjižici za garanciju piše njihov broj i adresa) http://hr.playstation.com/about/contact-us.html

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bolje da si malo pricekao kojih par tjedana i kupio si konzoli tu u Hrvatskoj o sad nebi imao problema
11 godina
neaktivan
Romano kaže...

haha,pa ne uopće ne čekam da je popljujem,šta ti je?! I ja cu je kupiti cim bude izaslo vise igara za nju. Da, to je unutra osigurač 5 ampera {#} .haha /Sarkazam off

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-4/9062.aspx?page=40&jumpto=3985839&sort=asc&view=flat

imaš konzolu i opet je kupuješ? seems legit

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
17 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Je, s britanskog Amazona je. Ne kužim se baš u tu elektroniku, možeš malo pojasniti ako nije problem? Dali mogu to sam riješiti ili ipak moram dati konzolu na servis u Ars Venatus u ZG. Znam da je konzola za napone od 220-240V (50-60Hz) a naša mreža je 230 V.

Za sve oni koji neznaju, ovlašteni servis za Playstation 4 konzole je Ars Venatus. (Prvu put danas čuo za njih, u knjižici za garanciju piše njihov broj i adresa) http://hr.playstation.com/about/contact-us.html

Napajanje treba davati određeni napon ili napone (ili struje) različitim komponentama. Naravno ne može davati idealnu veličinu pa se napajanje naštimava da bude u nekim zadovoljavajućim granicama (vrijednost + dozvoljena pogreška/odstupanje). Znači komponente unutar ps4 dobivaju malu/veliku/nestabilnu struju (ili napon).

Sada da li je krivo podešen na ulazu ili izlazu tko će znati i po meni se ne isplati čačkati. Uostalom čak i ako možeš riješiti to nekim adapterom i "divljim" vanjskim naponom ne znači da će sve dobro biti napajano s unutarnje strane (cpu/gpu/...). I to ne mijenja činjenicu da si dobio lošu konzolu (bilo hardverski ili softverski ako ps4 ima nekakav software sustav za samokontrolu).

Vozi to na servis - to ti je moj savjet

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 16:43 (Paolo2612).
14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Bolje da si malo pricekao kojih par tjedana i kupio si konzoli tu u Hrvatskoj o sad nebi imao problema

Vec sam par puta napisao u temi da sam uzeo konzolu iz Amazona jer sam imao gift card u vrijednosti više od 1000 kuna tako da sam konzolu platio 2000 i nešto sitno.

Paolo2612 kaže...
sk0ls kaže...

Napajanje treba davati određeni napon ili napone (ili struje) različitim komponentama. Naravno ne može davati idealnu veličinu pa se napajanje naštimava da bude u nekim zadovoljavajućim granicama (vrijednost + dozvoljena pogreška/odstupanje). Znači komponente unutar ps4 dobivaju malu/veliku/nestabilnu struju (ili napon).

Sada da li je krivo podešen na ulazu ili izlazu tko će znati i po meni se ne isplati čačkati. Uostalom čak i ako možeš riješiti to nekim adapterom i "divljim" vanjskim naponom ne znači da će sve dobro biti napajano s unutarnje strane (cpu/gpu/...). I to ne mijenja činjenicu da si dobio lošu konzolu (bilo hardverski ili softverski ako ps4 ima nekakav software sustav za samokontrolu).

Vozi to na servis - to ti je moj savjet

Budem odnio na servis pa šta je sigurno je sigurno :)

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jesu vama stigli mailovi za koji se paket odlučiti i je li itko u splitu narucio

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

Jesu vama stigli mailovi za koji se paket odlučiti i je li itko u splitu narucio

ja sam uzeo u splitu voucher i stigao mi je mail vec, ali sam ipak vratio voucjer :P...

13 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da da, vidio sam već to neki dan, brutalni su

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

S obzirom da mi je istekao ps plus trial na ps4 i da ne mogu oz kog god razloga kupiti godišnju pretplatu online sa Mastercardom od Zabe (iako je pred par dana radilo), trebam savjet gdje i koju godisnju pretplatu kupiti. Vidio sam neke sa britanskim i hrvatskim zastavama, a s obzirom da imam samo HR račun, volio bih savjet da se ne zeznem.

Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Pepsi kaže...

S obzirom da mi je istekao ps plus trial na ps4 i da ne mogu oz kog god razloga kupiti godišnju pretplatu online sa Mastercardom od Zabe (iako je pred par dana radilo), trebam savjet gdje i koju godisnju pretplatu kupiti. Vidio sam neke sa britanskim i hrvatskim zastavama, a s obzirom da imam samo HR račun, volio bih savjet da se ne zeznem.

Zahvaljujem.

mozes si ovo kupit

http://tisakmedia.hr/Artikl/Igre-Video-igre-PS-PlayStation-Live-Cards-HRK150.html?q=cGdcMTAyLHByXDEwNjI3

pa s time platit  

15 godina
protjeran
Dobra pila. Jedina mana je cijena.
B-A-R-C-A
17 godina
neaktivan

A ovo?

http://www.sonycenter.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7205

I pitanje jos stoji da li moram paziti na onu zastavu na pakiranju?

13 godina
odjavljen
Pepsi kaže...

A ovo?

http://www.sonycenter.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7205

I pitanje jos stoji da li moram paziti na onu zastavu na pakiranju?

da ili mozes tak 

naravno da moras jer ti ta kartica sa engleskom zastavom nece radit na hrvatskom PNS storeu 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

ima se,moze se

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako ide to sa vaučerima, kasno sam se uključio u sve to pa sam ga propustio kupiti. Jel na ime i prezime ili se mogu preprodati na drugu osobu? Usput, ako nekome zagusti uzimam vaucher za 500 kn. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 21:20 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imam jedno pitanje u vezi ps4 i igrica.Prijatelj mi ima PS4 i kupio je za njega Battlefield 4 i instalirao je igru na hard disk i sada igra bez DVD-a, sad me zanima dali kada bih si uzeo plejku,dali bi ja mogao uzeti igricu od njega i instalirat si na svoj hrad disk i igrat bez DVD-a i njemu vratit igricu
15 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
Imam jedno pitanje u vezi ps4 i igrica.Prijatelj mi ima PS4 i kupio je za njega Battlefield 4 i instalirao je igru na hard disk i sada igra bez DVD-a, sad me zanima dali kada bih si uzeo plejku,dali bi ja mogao uzeti igricu od njega i instalirat si na svoj hrad disk i igrat bez DVD-a i njemu vratit igricu

mogao bih ja mislim ali nebi mogao igrat multiplayer

13 godina
neaktivan
buterino kaže...
Red Devill kaže...

mogao bih ja mislim ali nebi mogao igrat multiplayer

Zasto ne bih mogao multiplayer ,netreba mi online pass ni nosta drugo
12 godina
neaktivan
Imate u technomarketu za kupiti ps4 pa tko voli neka izvoli.
12 godina
PlayStation 4

i kolko kosta? Di u west gateu?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da u West gateu.
Cijena sitnica samo 5 i pol tisuća.
Sta je to za nas.
12 godina
PlayStation 4

Netko ce ga kupit al to necu biti ja hhehe. Previse je to love rade pocekam 29 posto iman voucher. Dat cu jos 3500kn imat cu konzolu,psn i jednu igru.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

još samo 30 dana i stiže po normalnoj cijeni :)

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Bio dns u technomarketu i ima ps4 sa killzone 5500kn sramota hehe.

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

a cuj uvijek ce se nac labudi kaj moraju sad imat umjesto da se strpe jos mj. dana ko mi sa vaucherima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 19:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Istina ali previse je previse

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Molio bih pomoć oko aktiviranja Ps plusa danas sam kupio godišnju pretplatu i napravio sam si acount na laptopu a na ovome papiru piše da moram preko Ps aktivirati a ja ga nemam jer dolazi tek 29. Pa bih molio pomoć kako da to napravim preko laptopa
13 godina
odjavljen
tomybest kaže...
Molio bih pomoć oko aktiviranja Ps plusa danas sam kupio godišnju pretplatu i napravio sam si acount na laptopu a na ovome papiru piše da moram preko Ps aktivirati a ja ga nemam jer dolazi tek 29. Pa bih molio pomoć kako da to napravim preko laptopa

ako pise da trebas preko PS-a onda napravi preko PS-a kad ces ga imat ,a i zasto bi sad aktivirao pa ti se dani trose dok nemas PS 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice