PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

ajme kakva hipsterska glupost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
Zašto?
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

to vidim da bi bilo jedino korisno kad klincima mama i tata nedaju igrat pa si uzmu konzolu ispod poplona

zato je vecini ovo bio san :D

no opet za to im je onda bolja PS vita

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 7:43 (Arnold Layne).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam monitor na koji se moze spojit samo DVI kabel. Šta mislite oce li se moci spojit ps 4 http://www.hcl.hr/forum/playstation-3/tutorial-spajanje-ps3-a-na-monitor/ npr ovako nekako kao ps3?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

da 
samo pitaj se dal imas gdje zvuk spojit 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
buterino kaže...

imam monitor na koji se moze spojit samo DVI kabel. Šta mislite oce li se moci spojit ps 4 http://www.hcl.hr/forum/playstation-3/tutorial-spajanje-ps3-a-na-monitor/ npr ovako nekako kao ps3?

Ha moci ce se da, ali ako  ti monitor nije 1080p nemoj ni pokusavati, ja sam prije par godina kad je PS3 tek izasao na ( tada ) novi Samsungov 22" (1080p) monitor spojio tako DVI TO HDMI, i to je bilo uzas, tako da sam se vratio na TV.

13 godina
odjavljen
Diazz72 kaže...
buterino kaže...

Ha moci ce se da, ali ako  ti monitor nije 1080p nemoj ni pokusavati, ja sam prije par godina kad je PS3 tek izasao na ( tada ) novi Samsungov 22" (1080p) monitor spojio tako DVI TO HDMI, i to je bilo uzas, tako da sam se vratio na TV.

ja sam spoio na 1680x1050 monitor i nije bilo problema ,samo odaberes 720p rezoluciju 
ionak je 99% igara na 720p rezouciji 

17 godina
PlayStation 4

da za ps3 ali zato ps4 ce bit u full HD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

da za ps3 ali zato ps4 ce bit u full HD 

da :) 

16 godina
PlayStation 4

kad bi bar imo support za ps3 igre, odma bi ga kupio, ovako na pocetku nece bit puno igara. planiram ga uzet negdi sljedece godine na ljeto.

inace jel se zna kad tocno dolazi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

kad bi bar imo support za ps3 igre, odma bi ga kupio, ovako na pocetku nece bit puno igara. planiram ga uzet negdi sljedece godine na ljeto.

inace jel se zna kad tocno dolazi?

Nezna se još datum. Rekli su Holiday season tako da ga možemo očekivati negdje oko 12. mjeseca.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
PlayStation 4

ajmo malu anketu bacit

kolko vas misli kupit ps4  i kolko vas je prednarucilo isti te ocete ostavit ps3(radi igri) ili ga prodat pa kupit ps4 :) 

1 voucher 500kn
17 ne mislim sad
2 druga zaliha 3/2k15
6 voucher + 1 ili vise igri
1 uzet cu x box one :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 16:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako će biti imalo sličan načinu rada PS-Vite uzeću ga - nikada

Imam PS3 Slim i razmišljam o tome da kupim još jedan pa nek stoji u rezervi

Sony je toliko počeo brljati da više nezna niti ispravni softwer napraviti za vlastitu konzolu...

0 11 hvala 0
12 godina
neaktivan
Šteff kaže...

Sony je toliko počeo brljati da više nezna niti ispravni softwer napraviti za vlastitu konzolu...

stefo nebitan si...

13 godina
protjeran
PlayStation 4
Hoće li se na ps4 plaćati i multiplayer igranje igara koje smo već kupili (npr. bf4)?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ne jer se ne placa multi opcenito na ps-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
djutić62183 kaže...
Hoće li se na ps4 plaćati i multiplayer igranje igara koje smo već kupili (npr. bf4)?

Za MP. moras kupiti PSN Plus (5,99$/mj ako se ne varam)

Ne izvinjavam se, to se na xBox-u naplacuje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 14:35 (Diazz72).
13 godina
neaktivan
Šteff kaže...

Update-i ti hebu čip ?

13 godina
odjavljen
djutić62183 kaže...

na ps4 ces morat imat psn+ za mutiplayer igranje znaci za cod ,bf i sve ostale igre OSIM free to play igara 

16 godina
PlayStation 4

znaci multy ce se naplacivat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

znaci multy ce se naplacivat.

manje vise da znaci jos ti ostaju free to play igre koje mozes igrat online bez PSN+
za razliku od Live Gold-a 

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam nikad imao ps 3 nije me privlacio bas toliko. Ali evo nakon dosta gledanja 4 specifikacija odlucio sam ga prednaruciti(imao sam 1 i 2). Samo ako mi neko moze pojasnit sta je to zapravo gaikai servis i za sta ce se koristiti. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

koliko znam gaikai je servis slican onliveu,neznam kako su zamislili da funkcionira na ps4.Sami servis dopusta igranje igara koje se vrte na njihovim serverima pa netrebas imat jak hardver za to http://www.eurogamer.net/gaikai mos tu isprobat par gaikai naslova

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

kolko sam ja skuzio to ce bit servis na ps4 koji ce omogucit igranje ps3 igara, jos se nezna kako ce se placat, dolazi tek 2014. godine i to u ameriku. kod nas ko zna kad ce doc i ako ce uopce doc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Vidim to cudo ce odlicno funkcionirati:

-> We are suddenly very popular right now and the Gaikai game servers are temporarily over capacity. Please try again later.

Najjace mi je ovo ->  We are suddenly very popular <- OK. . .? ? ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Uf treba se nagledati. 

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas saznajemo datum izlaska i kako u sony hrvatskoj kazu najveća otkrića tako da pripemite kokice i spremni ste.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zašto sad svi cvile oko tog Gaikai servisa preko kojeg će se moći igrati PS3 igre? Po meni potpuno nepotrebno. Ako hoćeš igrati PS3 igre onda si ostavi PS3, ili odigraj sve moguće do izlaska PS4 i prodaj PS3. Ne znam u čemu je problem...a i sumnjam da će netko htjeti igrati zastarjele igre kad sa izlaskom PS4 dolazi hrpetina igara u 1080p rezoluciji. Ali ne, to sad mora biti ekskluziva, zašto ovo, zašto ono...cvile oko backwards compatibilitya, pa oko plaćanja PSN-a, pa ne valja ovo, ne valja ono...mislim, neki su u stanju zgaziti svakog čovjeka

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 16:53 (imaiden322).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vi koji ste uzeli voucher koliko sam citao potvrđena je u Hrvatskoj cijena 3399+ snizenje na prve igre (tko ima voucher) koju prvu igru mislite kupiti?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice