nedaju chip, nedam ni mi pare !
nedaju chip, nedam ni mi pare !
ja imam ps3 i ja sam prezadovoljan.....sta ima veze sto su igre skupe kad kupis jednu mozes je dosta vremena igrat....za mene je ps3 zakonnnn............
ja imam ps3 i ja sam prezadovoljan.....sta ima veze sto su igre skupe kad kupis jednu mozes je dosta vremena igrat....za mene je ps3 zakonnnn............
Itekako je živ, bar kod mene:)
ja kupujem u kanadskim i američkim shopovima, i igra me košta max cca 250 kn ( sa poštarinom , uvijek izbjegnem car. kontrolu iako uvijek naručujem min. 3 igre ) i to one najnovije, ove malo starije tipa nba 2008 , fifa 08 pes 08 , 100 - 150 kn max sa poštarinom.

slazem se....
ja kupujem u kanadskim i američkim shopovima, i igra me košta max cca 250 kn ( sa poštarinom , uvijek izbjegnem car. kontrolu iako uvijek naručujem min. 3 igre ) i to one najnovije, ove malo starije tipa nba 2008 , fifa 08 pes 08 , 100 - 150 kn max sa poštarinom.

slazem se....
Nisam čitao sve postove, samo sam preletio....ne znam jeli tko rekao, ali prodaja konzola je u porastu.....svjetske gaming teme idu sa naslovima tipa " Is this the end of PC gaming era" a ne da li je kraj konzola!
Mi smo piratska zemlja i u nas konzole nejdu, no takva stvar nije i u Britaniji, USA, Francuskoj, Norveškoj, Danskoj i drugim zemljama gdje je piratstvo jako malog postotka...konzole jesu budučnost (nažalost), još neko vrijeme uživajte u kupovini skupog hardwera i sl. zanimacijama, vjerujem da kroz 10tak godina toga ne bude.....uostalom svi Vi koji pratite zadnje naslove i pratite gaming novosti (strane naravno) znate o čemu se prića! Brz internet i plačanje karticama igračih naslova biti će jedini uvjet igranja, sve što će vam trebati je periferija povezana na bilo kakvu kantu koja ima brz link sa glavnim masterserverom koji će prenositi sliku na vaš ekran/naočale/kacigu.....svejedno!
Kad smo kod PS3 ima li tko od Vas koji ga posjedujete ovaj novi polukontroler sa mišem???

- JA sam kupio GTA4 oko tjedan dana nakon nj izlaska
- Dijelimo identično mišljenje, smo si sad malo kiksnuo što si rekao "da ne postoje za pc" a imaš assassins creed
- I imam ResidentEvil5

Ziv je PS3 ali mnoge koci to sto nema nikakvog chipa da mogu igrat przene igre.
- Dijelimo identično mišljenje, smo si sad malo kiksnuo što si rekao "da ne postoje za pc" a imaš assassins creed
- I imam ResidentEvil5

Ziv je PS3 ali mnoge koci to sto nema nikakvog chipa da mogu igrat przene igre.
ma daj, sigurno kad kupiš ps3 nećeš to igrat na nekom tv-u starijem od Krista,
za njega ti triba jedan dobar lcd, a ako je moguće full hd a to povećava kupnja za min 4000-5000kn
pa mi ti sad kaži da se isplati jer gleda sam kod prijatelja na običnoj tv je bila slika smeće tek
kad je kupia lcd valjalo je. Što znači ps3 - 3000kn, još jedan joystick - 500kn, svaka igra 500kn,
hdmi kabel 350kn i šlag na kraju lcd 4500kn
Ja se već nekoliko dana mislim koji konzolu da kupim i oči mi nekako najviše bježe upravo na Playstation 3.
Istina, nema tog famoznog chipa, ali znate što - kad sam imap Playstation 2, imao sam HRPETINU piratiziranih igara, a istinski sam igrao samo njih 3-4 (Final Fanasy X, San Andreas, GoW...)
tako da, kad sve zbrojim i oduzmem, nije me ni briga što nema chip.
Kupit ću igru za koju znam, tj. pretpostavljam da ću je igrati danima (ako ne i mjesecima jer sam "spor" gamer) - i to je to.
A to što neću moć downloadirati svaki šrot što taj tjedan bude izdan, zaigrat jednom i više nikad....to me baš i ne dira.
Dakle, čim PS3 FFXIII bundle stigne u Hrvatsku, odo ja po njega.
Pametno.
I slažem se s tobom u vezi čipa. Ja i bez njega imam toliko toga za igrati da uopće ne stignem sve završiti, a i online igranje mi uzme 90% vremena tako da mi čip uopće nije potreban.
Gameplay redakcija napisala na naslovnici #78: Niz odličnih Playstation 3 ekskluziva se nastavlja.
Pa zar niste čuli za ebay? Ja imam jedno 20 orginala za xbox360,a nijednu igru nisam platio preko 150kn (u nas dođu po 500) sa poštarinom O_o Sve sam uzeo polovne igre i svaka je radila. Neke sam kupovao za 5 funti. Mogao sam stavit chip dosad 5 puta al cemu riskirat ban sa xbox livea. Više paziš konzolu, igre. Ono sta kupiš završiš a kad imaš pirate samo gomilaš. Uostalom još se može i zaradit na tim igrama, ako ti se nesviđa, staviš na njuškalo i pokrija si troškove + zarada. Isto tako ide i za PS3.
Evo jučer mi je stigla nova igra UFC 2009 Undisputed ! Igra nešto tipa ultimate fight , znači borbe na tlu i na nogama,na prvi pogled onoliko kolko sam stigao igrati mogu reći da je odlična, naravno ima i naš Cro Cop s svoj high kickom razara protivnike. Odlična igra, bolju fajtersku igru još nisam igrao na ps3!
Stvarno se isplati nabaviti! Grafika je odlična , sve ozljede se vide, kako se umaraš, znojiš , ma sve živo, za mene nema bolje fajterske igre od je rstvarno realno napravljena.
Imaš exhibition mode, career mode,online se može igrat itd. odličan tutorial za naučit sve žive trikove n a nogama i na tlu!
btw. ovo mi je 38 igra za ps3
Da, to je to. Pirate samo gomilaš, a kad igru kupiš, dobro razmisliš prije nego je kupiš, i bar je odigraš do kraja.
Evo već se može poslat prednarudžba za COD : Modern Warfare 2 i Fuel
Btw. neko je pitao dal ima cod4 za ps3 , naravno da ima ali je bolje igrat pucačine i slično na pc-u nego na consoli!
Evo jučer mi je stigla nova igra UFC 2009 Undisputed ! Igra nešto tipa ultimate fight , znači borbe na tlu i na nogama,na prvi pogled onoliko kolko sam stigao igrati mogu reći da je odlična, naravno ima i naš Cro Cop s svoj high kickom razara protivnike. Odlična igra, bolju fajtersku igru još nisam igrao na ps3!
Stvarno se isplati nabaviti! Grafika je odlična , sve ozljede se vide, kako se umaraš, znojiš , ma sve živo, za mene nema bolje fajterske igre od je rstvarno realno napravljena.
Imaš exhibition mode, career mode,online se može igrat itd. odličan tutorial za naučit sve žive trikove n a nogama i na tlu!
btw. ovo mi je 38 igra za ps3
PS 3 je po mojem mišljenju na samrtničkoj postelji od svojeg izlaska.. Možda nešto kao dijete kad se rodi pa mora biti u inkubatoru, samo što to smeće od konzole iz inkubatora nikad nije izišlo. Ima tu mnogo problema, da nabrojim samo neke - izuzetno loš gamepad, prekompliciran izbornik, odvratan dizajn, nedostupne i preskupe igre, općenito preskupa i neisplativa konzola u usporedbi s drugima, ne nudi ništa zanimljivo....
Nedavno sam probao Wii i jako mi se svidio, a igrao sam sve 3 konzole i mogu reći da je Wii sigurno najzabavnija i najoriginalnija od svih, pogotovo za multiplayer.
I onda is razmišljam, kad već imam vrhunski komp na kojem mogu igrati sve i na još boljoj grafici nego što je na tim konzolama, jedino što bih zapravo kupio bi bio Wii. Ali čak bi i Xbox360 kupio prije PS3 zato što je daleko bolji i mogu igrati pirate.
PS 3 je po mojem mišljenju na samrtničkoj postelji od svojeg izlaska.. Možda nešto kao dijete kad se rodi pa mora biti u inkubatoru, samo što to smeće od konzole iz inkubatora nikad nije izišlo. Ima tu mnogo problema, da nabrojim samo neke - izuzetno loš gamepad, prekompliciran izbornik, odvratan dizajn, nedostupne i preskupe igre, općenito preskupa i neisplativa konzola u usporedbi s drugima, ne nudi ništa zanimljivo....
Nedavno sam probao Wii i jako mi se svidio, a igrao sam sve 3 konzole i mogu reći da je Wii sigurno najzabavnija i najoriginalnija od svih, pogotovo za multiplayer.
I onda is razmišljam, kad već imam vrhunski komp na kojem mogu igrati sve i na još boljoj grafici nego što je na tim konzolama, jedino što bih zapravo kupio bi bio Wii. Ali čak bi i Xbox360 kupio prije PS3 zato što je daleko bolji i mogu igrati pirate.

Osobno nisam baš neki fan konzola, no kupio sam ps3 prvenstveno zbog blu-ray podrške i užitka koji pruža film na blu-rayu. Malo po malo
sam došao i do igara i moram reći da sam sam više nego zadovoljan. Iako više igram na pc-u , zaista je gušt zavaliti se u naslonjač (ili krevet) i igrati.
Nisam probao druge konzole ali budući da ps3 dolazi za ugrađenim blu-ray playerom on mi je jedini izbor. Što se tiče sučelja ono je vrlo jednostavno i lagano za korištenje.
mislim da trebaš prvo vidjeti fantastično napravljeno sučelje X360 pa ga onda pokušati usporediti sa onim u PS3 iako je to zapravo neusporedivo.
Što se tiče gamepada, radi se o najgorem gamepadu i to zbog ovih razloga:
- maknuli su vibraciju a stavili tzv. "six-axis" koji je zapravo totalna glupost i nitko ga ne koristi (vjerojatno su mislili nešto dobro kopirati od Wii samo što naravno nisu uspjeli)
- vidjeli su od x360 da ima osjetljive L2 i R2 tipke gore pa su i oni stavili istu stvar samo što je kod njih to daleko neosjetljivije i nepraktičnije
- sav je neki nezgodan za držati u rukama zbog nešto smanjenih dimenzija i manje mase. Imam osjećaj da bi se mogo razbit svakog trena, što nikako ne ide u korist živčanijim igračima (nisam jedan od njih al tako mi se čini)
- PS znak na sredini ga totalno nagrđuje i izgleda kao neka kineska jeftinjara...
Imam PS2 i mišljenja sam da je kontroler za njega bio savršenstvo. Mogli su mu samo dodati bežičnost i mislim da bi to bilo daleko bolje rješenje nego ovo što su napravili.
PS 3 je po mojem mišljenju na samrtničkoj postelji od svojeg izlaska...