Zaboravio sam dodat tko će sad srat nešto odkud mi 10000kn za takvo nešto vjerujte mi može se zaradit , fino ja ove godine imam krizmu , a vjerujem da mnogi od vas koji su maloljetni isto imaju baku , djedove , rodbinu , roditelje itd.... od kojih ponekad dobiju koji kintu i štedite i uštedjet ćete i nađite preko ljeta neki posao kao što ću ja za 4000kn fino u kauflandu i to je već skoro pola iznosa dakle može se , a za ove koji su punoljetni i zarađuju nek uštede dvije plaće odvoje ili od svake plaće ponešto i imat će za koji mjesec heh a oni koji uopće nerade a niti dobivaju od nekog pare sa strane ljud jedna stvar -KLADIONICA !!!
Otkud posao u Kauflandu za maloljetnike?
BTW: dobar text, potpisujem.
ma ujak će me ubaciti u skladište može se može sve a i ne mora biti kaufland mogu biti druge tvrtke ali ti sa 15 godina već možeš raditi negdje preko ljeta heh a ja ću u kauflandu ako me ujak uspije ubaciti ako ne ima i rezervnih opcija
@Wildwest
Evo, ja ću ti reći da si prolupao od fanboisma, a i godine ti ne idu u prilog.
Tema nije (eventualni) potencijal PS3, već da li je propao kao proizvod. Moglo se pričati da je Dreamcast bio ispred svojeg vremena, pa je opet tržište bilo nemilosrdno (svojevrsna poetska pravda jer je Sonyev marketing godinu i pol prije samog pojavljivanja nabrijavanjem na PS2 djelomično uzrokovao takvo stanje; nije zabranjeno, ali lijepo je vidjeti sada kada bogatiji padaju).
Wii je zabavniji od svih novijih konzola. Uspoređujući sa Xbox360 koji jedini može mjeriti mišiće ("ali Cell ima 8 **benih jezgri, to je jako snažno"; da odmah izbacimo argument) PS3 je i kompliciraniji za programere.
PS4 o tom, po tom.
Wildwest, uz igre bilo bi lijepo da malo poradis na pravopisu. Bilo bi te lakse citati!
Da, bolje bi ti bilo da preko ljetnog raspusta uzmeš časove hrvatskog jezika nego da ideš raditi...
decki zabrijavate lol .... kakve crne satove hrvatskog i mislim da bi ti prvo trebao naucit hrvatski pa mi se javit jer nisu casovi nego satovi omg ... ja pisem sve malim slovom jer mi se ne da drzat left shift a caps lock mi riknuo a recenicne znakove jebes inace imam 4 iz hrvatskog pa mi nemojte nis pricat
decki zabrijavate lol .... kakve crne satove hrvatskog i mislim da bi ti prvo trebao naucit hrvatski pa mi se javit jer nisu casovi nego satovi omg ... ja pisem sve malim slovom jer mi se ne da drzat left shift a caps lock mi riknuo a recenicne znakove jebes inace imam 4 iz hrvatskog pa mi nemojte nis pricat
kod mene doma nije mrtav
imam sve živo kaj je izašlo
playstation 1,2,3,psp
još mi fali onaj "one"...kaj može bit prijenosni...i može se ekranček nadogradit
playstation 1,2,3,psp
još mi fali onaj "one"...kaj može bit prijenosni...i može se ekranček nadogradit
Tema nije (eventualni) potencijal PS3, već da li je propao kao proizvod. Moglo se pričati da je Dreamcast bio ispred svojeg vremena, pa je opet tržište bilo nemilosrdno (svojevrsna poetska pravda jer je Sonyev marketing godinu i pol prije samog pojavljivanja nabrijavanjem na PS2 djelomično uzrokovao takvo stanje; nije zabranjeno, ali lijepo je vidjeti sada kada bogatiji padaju).
Wii je zabavniji od svih novijih konzola. Uspoređujući sa Xbox360 koji jedini može mjeriti mišiće ("ali Cell ima 8 **benih jezgri, to je jako snažno"; da odmah izbacimo argument) PS3 je i kompliciraniji za programere.
PS4 o tom, po tom.
Ne znam kako može neko i pitati tako nešto da li je mrtav!! Istina da po prodaji zaostaje iza Wii i boxom. Po meni Wii i nije konzola za ozbiljne gamere, više je za razbijanje dosade. Box360 je strartao prije ps3 pa zato je u maloj prednosti, ali zato plaća cijenu po pitanju kvarljivosti. Ps3 je najnaprednija konzola do sada, a to će se se i zadržati. Kad se pojavi novi box imat ćemo već i ps4, koji će sigurno biti napredniji. Jedini razlog, barem kod nas, zašto se više preferira box u odnosu na ps3 je mogućnost igranja kopija, ali tako se gubi online komponenta. Igre jesu skupe, ali ista je cijena i za box ako se kupuju originali. Na internetu se mogu naći puno jeftinije igre nego kod nas, tako da i cijena originala ne bi trebala biti problem. Ja se ni u jednom momentu nisam pokajao što sam kupio ps3, pogriješio bih da nisam. Igram na običnom tv ali i na njemu je slika odlična. Dakle ps3 preporuka!
Ne želim se uopće ni ja prepirati ali svi već dobro znamo da je ps3 bolji od xbox-a360.
Ima bolju i grafiku i sve. To što je malo skuplji to nema veze. I PSN je BESPLATAN iako ga ja nemam =(
nedaju chip, nedam ni mi pare !
https://www.youtube.com/watch?v=KlfUA1FOyG4&feature=channel
ovo je jedini razlog zbog kojeg bi ponovo kupil Plejku...
a ako se pojavi za PC... sori Sony... doviđenja zauvjek :)
PS3 mrtav?!?!?!?!?!!?!?
LJUDI STA JE VAMA???
PS3 je jedna od najboljih stavri za igranje ma pogledajte ta excluive za njega,on je skup ali znate onu KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE,ja ga toplo preporucujem jer
je vrlo dobra stvar......
FIFA09 LBP UNvharted MGS4 Killzone 2 SVE TO Rulla na toj konzoli
sto sve zivi i udise zrak na ovom planetu, da te bog sacuva
dovoljno je da kupiš MGS4 i imat ćeš kaj radit pol godine ak ne i više
tak da ne treba hrpa mutavih igara za njega
dovoljno je nekoliko ekstremno dobrih
EDIT: makar ... to je dokaz da je PS3 ispred svega, čak i PC-a kad je gaming u pitanju
proizvođači igara za PS3 paze kaj rade za razliku od ostalih konzola i PC-a di izlaze kojekakva *ranja
kaj na ps3 izađe to se igra do besvijesti
PS3 mrtav?!?!?!?!?!!?!?
LJUDI STA JE VAMA???
PS3 je jedna od najboljih stavri za igranje ma pogledajte ta excluive za njega,on je skup ali znate onu KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE,ja ga toplo preporucujem jer
je vrlo dobra stvar......
FIFA09 LBP UNvharted MGS4 Killzone 2 SVE TO Rulla na toj konzoli
dovoljno je da kupiš MGS4 i imat ćeš kaj radit pol godine ak ne i više
tak da ne treba hrpa mutavih igara za njega
dovoljno je nekoliko ekstremno dobrih
EDIT: makar ... to je dokaz da je PS3 ispred svega, čak i PC-a kad je gaming u pitanju
proizvođači igara za PS3 paze kaj rade za razliku od ostalih konzola i PC-a di izlaze kojekakva *ranja
kaj na ps3 izađe to se igra do besvijesti
kako god ide ti ratovi konzola dolazi do zakljućka da gameri dobivaju jer svaka konzola želi imati najbolje igre
E to je više manje točno
Da li je PSN dostupan u hr ? I kako stvar radi u praksi ?