Playstation 3 Mrtav?

poruka: 167
|
čitano: 34.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav? - Zarada

Zaboravio sam dodat tko će sad srat nešto odkud mi 10000kn za takvo nešto vjerujte mi može se zaradit , fino ja ove godine imam krizmu , a vjerujem da mnogi od vas koji su maloljetni isto imaju baku , djedove , rodbinu , roditelje itd.... od kojih ponekad dobiju koji kintu i štedite i uštedjet ćete i nađite preko ljeta neki posao kao što ću ja za 4000kn fino u kauflandu i to je već skoro pola iznosa dakle može se , a za ove koji su punoljetni i zarađuju nek uštede dvije plaće odvoje ili od svake plaće ponešto i imat će za koji mjesec heh a oni koji uopće nerade a niti dobivaju od nekog pare sa strane ljud jedna stvar -KLADIONICA !!! Izlanuo se

L.Đ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Otkud posao u Kauflandu za maloljetnike?

BTW: dobar text, potpisujem.

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

ma ujak će me ubaciti u skladište može se može sve Smijeh a i ne mora biti kaufland mogu biti druge tvrtke ali ti sa 15 godina već možeš raditi negdje preko ljeta heh a ja ću u kauflandu ako me ujak uspije ubaciti ako ne ima i rezervnih opcija Smijeh

L.Đ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

@Wildwest

Evo, ja ću ti reći da si prolupao od fanboisma, a i godine ti ne idu u prilog. Smijeh

Tema nije (eventualni) potencijal PS3, već da li je propao kao proizvod. Moglo se pričati da je Dreamcast bio ispred svojeg vremena, pa je opet tržište bilo nemilosrdno (svojevrsna poetska pravda jer je Sonyev marketing godinu i pol prije samog pojavljivanja nabrijavanjem na PS2 djelomično uzrokovao takvo stanje; nije zabranjeno, ali lijepo je vidjeti sada kada bogatiji padaju).

Wii je zabavniji od svih novijih konzola. Uspoređujući sa Xbox360 koji jedini može mjeriti mišiće ("ali Cell ima 8 **benih jezgri, to je jako snažno"; da odmah izbacimo argument) PS3 je i kompliciraniji za programere.

PS4 o tom, po tom.

0 0 hvala 0
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Wildwest, uz igre bilo bi lijepo da malo poradis na pravopisu. Bilo bi te lakse citati!

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Da, bolje bi ti bilo da preko ljetnog raspusta uzmeš časove hrvatskog jezika nego da ideš raditi...

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

decki zabrijavate lol .... kakve crne satove hrvatskog i mislim da bi ti prvo trebao naucit hrvatski pa mi se javit jer nisu casovi nego satovi omg ... ja pisem sve malim slovom jer mi se ne da drzat left shift a caps lock mi riknuo a recenicne znakove jebes inace imam 4 iz hrvatskog pa mi nemojte nis pricat

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Playstation 3 Mrtav?
wildwest25 kaže...

decki zabrijavate lol .... kakve crne satove hrvatskog i mislim da bi ti prvo trebao naucit hrvatski pa mi se javit jer nisu casovi nego satovi omg ... ja pisem sve malim slovom jer mi se ne da drzat left shift a caps lock mi riknuo a recenicne znakove jebes inace imam 4 iz hrvatskog pa mi nemojte nis pricat

A tvoje opradvanja za nekorištenje interpukcijskih znakova je? Smatraš ih izmišljotinom civilizacije? Ili si dadaist možda?
Također, još nisam vidio niti jednog muškarca koji koristi "OMG". Ta kratica mi zvuči tako...pederski.
I imaš vrlo dobar iz hrvatskog u osnovoj školi? Opa dečko, pa ti si lingvist.
Također, kako znaš da tvoji sugovornici poznaju hrvatski manje od tebe? Vidovnjačke sposobnosti?
17 godina
wildwest25 kaže...

Na mom maternjem jeziku se kaže časove (nisam hrvat), važno je da si shvatio poentu...
q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 23:57 (zoka).
16 godina
neaktivan
zoka kaže...
wildwest25 kaže...

Na mom maternjem jeziku se kaže časove (nisam hrvat), važno je da si shvatio poentu...

Pa ako neznas hrvatski nemoj covjeku govoriti da tokom ljeta uzima satove hrvatskog, lol.

Ontopic. Ps3 smo mogli smatrati mrtvim dosad ili barem proizvodom koji se nije bas previse prodavao,no ako pogledate igre koje dolaze ove godine sve je jasno,ima stvarno odlicnih, pocevsi od Killzone 2 pa sve do GT5.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 0:06 (Independent).
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

kod mene doma nije mrtav

imam sve živo kaj je izašlo

playstation 1,2,3,psp

još mi fali onaj "one"...kaj može bit prijenosni...i može se ekranček nadogradit

nothing lasts forever, even cold November rain

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ontopic. Ps3 smo mogli smatrati mrtvim dosad ili barem proizvodom koji se nije bas previse prodavao,no ako pogledate igre koje dolaze ove godine sve je jasno,ima stvarno odlicnih, pocevsi od Killzone 2 pa sve do GT5.
 Imao je i dosada dosta dobre naslove (ekskluzive dapače), pa je opet prikovan za dno ljestvice prodaje. Sumnjam da će se sa par naslova više početi prodavati toliko bolje...

anshika05 kaže...

playstation 1,2,3,psp

još mi fali onaj "one"...kaj može bit prijenosni...i može se ekranček nadogradit

Možeš i na PS3 zaslon ugraditi, o prenosivosti bi se dalo još razglabati (opet se mora uštekati na kućnu mrežu).
17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...

Tema nije (eventualni) potencijal PS3, već da li je propao kao proizvod. Moglo se pričati da je Dreamcast bio ispred svojeg vremena, pa je opet tržište bilo nemilosrdno (svojevrsna poetska pravda jer je Sonyev marketing godinu i pol prije samog pojavljivanja nabrijavanjem na PS2 djelomično uzrokovao takvo stanje; nije zabranjeno, ali lijepo je vidjeti sada kada bogatiji padaju).

Wii je zabavniji od svih novijih konzola. Uspoređujući sa Xbox360 koji jedini može mjeriti mišiće ("ali Cell ima 8 **benih jezgri, to je jako snažno"; da odmah izbacimo argument) PS3 je i kompliciraniji za programere.

PS4 o tom, po tom.

PS3 nije propao kao proizvod. Dokaz toj činjenici je prodaja koja je dosegla 21 mil. primjeraka. Nove igre za PS3 se i dalje razvijaju i najavljuju. Postoje i programeri koji se uopće ne žale na kompliciranost izrade igara.
Elk Cloner kaže...
Independent kaže...

Imao je i dosada dosta dobre naslove (ekskluzive dapače), pa je opet prikovan za dno ljestvice prodaje. Sumnjam da će se sa par naslova više početi prodavati toliko bolje...

Kakve veze ima jeli prikovan za dno ljestvie prodaje? Za konzolu koja je duplo skuplja od konkurencije, odlično se prodaje. Uostalom šta tebi predstavlja ta prodaja?
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 PS3 nije propao kao proizvod. Dokaz toj činjenici je prodaja koja je dosegla 21 mil. primjeraka. Nove igre za PS3 se i dalje razvijaju i najavljuju. Postoje i programeri koji se uopće ne žale na kompliciranost izrade igara.
 Kakve veze ima jeli prikovan za dno ljestvie prodaje? Za konzolu koja je duplo skuplja od konkurencije, odlično se prodaje. Uostalom šta tebi predstavlja ta prodaja?
 Mir, fanboi.

Nisam rekao da je propao, već da tema nije koliko jezgri ima Cell i koliki su potencijali PlayStationa. Moje mišljenje je da je jednostavno podbacio.

Znači manju korisničku bazu, pa manju zainteresiranost razvojnih timova (jer očekuju i manju prodaju naslova za PS3). Konzola koja je dvostruko skuplja bi teoretski trebala biti dvostruko bolja. A nije (grafički je i slabija od Xbox360).

Meni ne prestavlja ništa, predstavlja Sonyu.
17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
PROTECTOR kaže...
 Mir, fanboi.

Nisam rekao da je propao, već da tema nije koliko jezgri ima Cell i koliki su potencijali PlayStationa. Moje mišljenje je da je jednostavno podbacio.

Znači manju korisničku bazu, pa manju zainteresiranost razvojnih timova (jer očekuju i manju prodaju naslova za PS3). Konzola koja je dvostruko skuplja bi teoretski trebala biti dvostruko bolja. A nije (grafički je i slabija od Xbox360).

Hej ti, "mir, fanboi".
'Ko ti ti to reko, Boga ti?
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 16:19 (Hex).
17 godina
neaktivan
Hex kaže...
Hej ti, "mir, fanboi".
'Ko ti ti to reko, Boga ti?
 Ja sam zapravo "needucirani njub" i "mikrosoftov plaćeni provokator".

Koji u trenucima mržnje prema svemu što je Sonyevo pogleda izjave Johna Carmacka od Dooma Prvog. I usporedbe izgleda grafike koje nisu rađene od Sonyevih zombi-korisnika (niti Xboxovih da odmah sasiječemo "argumente").

"Ali Cell ima 8 jezgri, e, čovječe, kuiš, 8 jezgri..."
17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
 Mir, fanboi.

Nisam "fanboi". 21 milijun korisnika nije "mala" korisnička baza, prilog tome su igre koje (ma zamisli ti to) i dalje izlaze. Konzola je dvostruko skuplja ali je PSN besplatan. Teoretski dio neću komentirati jer nema smisla.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Ne znam kako može neko i pitati tako nešto da li je mrtav!!  Istina da po prodaji zaostaje iza Wii i boxom. Po meni Wii i nije konzola za ozbiljne gamere, više je za razbijanje dosade. Box360 je strartao prije ps3 pa zato je u maloj prednosti, ali zato plaća cijenu po pitanju kvarljivosti. Ps3 je najnaprednija konzola do sada, a to će se se i zadržati. Kad se pojavi novi box imat ćemo već i ps4, koji će sigurno biti napredniji. Jedini razlog, barem kod nas, zašto se više preferira box u odnosu na ps3 je mogućnost igranja kopija, ali tako se gubi online komponenta. Igre jesu skupe, ali ista je cijena i za box ako se kupuju originali. Na internetu se mogu naći puno jeftinije igre nego kod nas, tako da i cijena originala ne bi trebala biti problem.  Ja se ni u jednom momentu nisam pokajao što sam kupio ps3, pogriješio bih da nisam. Igram na običnom tv  ali i na njemu je slika odlična. Dakle ps3 preporuka!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Ne želim se uopće ni ja prepirati ali svi već dobro znamo da je ps3 bolji od xbox-a360.

Ima   bolju i grafiku i sve. To što je malo skuplji to nema veze.   I PSN je BESPLATAN iako ga ja nemam =(

Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 15:19 (gamer5494).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nedaju chip, nedam ni mi pare !

MBO Gigabyte ep43 - s3l, CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB, RAM 2x2GB OCZ gold, HDD Hitachi 500GB, VGA GeForce 9800GE 512mb, DVD±RW LG (obicni), Kućište Thermalthake SopranoRS window, Napajanje 550W, Tipkovnica Logitech G11, Miš Logitech MX518, Monitor Samosung T200 20''
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

https://www.youtube.com/watch?v=KlfUA1FOyG4&feature=channel

ovo je jedini razlog zbog kojeg bi ponovo kupil Plejku...

a ako se pojavi za PC... sori Sony... doviđenja zauvjek :)

Nema bombe do napalm bombe.. Dual Core 6550; 8800 GTS 640mb, 4 gb, bla bla

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Nisam "fanboi". 21 milijun korisnika nije "mala" korisnička baza, prilog tome su igre koje (ma zamisli ti to) i dalje izlaze. Konzola je dvostruko skuplja ali je PSN besplatan. Teoretski dio neću komentirati jer nema smisla.

Baza korisnika nije malena, to je cinjenica ... no ne ide im bas u prilog to da se Killzone 2, LBP i Resistance 2 (zadnje dobre ekskluzive u zadnjih par mjeseci) zajedno nisu prodale kao jedan eksluzivan naslov na X360 (jedan od primjera je ne tako stari Gears of War 2) ... a Gears 2 je samo jedan od naslova sa multimilijunskom nakladom na x360-u ...

Ja osobno imam gamingPC, PS3 i X360 ... cinjenica je da se na PS3 igram najmanje (novci za igre nisu problem) jer ima najmanje kvalitetnih igracih naslova (imam Killzone 2, LBP, Resistance: FoM, Resistance 2, Heavenly Sword i Gran Turismo 5: Prologue i Uncharted: Drake's Fortune), dok se na PC-u i X360 igram neusporedivo vise (za X360 posjedujem 25 originalnih igara uz jos 5 u dolasku, a za PC imam pozamasnu hrpetinu originalnih igara). PS3 mi vise sluzi u zadnje vrijeme kao nekakav multimedia streaming mrezni uredjaj (+ YellowDog Linux), barem dok God of War 3 ne izadje.

PSN je doista besplatan, no u isto vrijeme oskudjeva sadrzajem (sto je nakon toliko vremena na trzistu neoprostivo) ... Xbox Live se placa cca nekih 200njak kuna godina dana, ali je krcat (KRCAT) sadrzajem i Microsoft u zadnje vrijeme sve vise i vise na svoju stranu vuce developere (nemoj spominjati da ih obasipa lovom, jer je tu lovu ako ne i vise imao i u vrijeme prvog xboxa pa nije pomoglo jer se konzola slabo prodavala) ... Developerima je X360 najisplativija platforma ... a malo poznata cinjenica je da je Wii unatoc dominaciji na trzistu po zaradi debelo iza X360-a, najcesce ljudi uz Wii kupe jednu od popularnih igara i to je to, dok uz x360 prosjek je 5 igara uz svaku prodanu konzolu (+ pretplata od XBL, you do the math...)

Jos uz sve to PSN ce navodno postati uzasno skup za developere jer Sony namjerava naplacivati svaki GB (0,16$) skinutog Demoa/Trailera/DLC-a sto ce rezultirati jos manjim sadrzajem...za ovo se nadam da je sala i netocna vijest...(http://playstation.bloger.hr/post/sony-uvodi-namete-na-playstation-network/1307551.aspx)

no da se vratimo na OP-ovo pitanje a to je "Jel Playstation 3 mrtav?" ... odgovor je: nije, barem ne jos ... Sony je ocigledno odlucio ici na svoj 10year plan pa kud puklo

iskreno sumnjam da ce sama industrija dopustiti da opet dobijemo samo jednog velikog igraca na tom segmentu gaming trzista...bilo bi mi drago da PS3 dodje "on-par" sa X360 jer je konzola 5 puta kvalitetnija ...

Maminim i Tatinim sinovima koji kukaju kako na PS3 ne rade gusarske igre bih porucio da odrastu i nauce cijeniti tudji rad!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 8:49 (gi4ouR).
17 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

PS3 mrtav?!?!?!?!?!!?!?

LJUDI STA JE VAMA???

PS3 je jedna od najboljih stavri za igranje ma pogledajte ta excluive za njega,on je skup ali znate onu KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE,ja ga toplo preporucujem jer
je vrlo dobra stvar......
FIFA09 LBP UNvharted MGS4 Killzone 2 SVE TO Rulla na toj konzoli

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

sto sve zivi i udise zrak na ovom planetu, da te bog sacuva  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

dovoljno je da kupiš MGS4 i imat ćeš kaj radit pol godine ak ne i više

tak da ne treba hrpa mutavih igara za njega

dovoljno je nekoliko ekstremno dobrih

EDIT: makar ... to je dokaz da je PS3 ispred svega, čak i PC-a kad je gaming u pitanju

proizvođači igara za PS3 paze kaj rade za razliku od ostalih konzola i PC-a di izlaze kojekakva *ranja

kaj na ps3 izađe to se igra do besvijesti

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 10:17 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Black Iso kaže...

PS3 mrtav?!?!?!?!?!!?!?

LJUDI STA JE VAMA???

PS3 je jedna od najboljih stavri za igranje ma pogledajte ta excluive za njega,on je skup ali znate onu KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE,ja ga toplo preporucujem jer
je vrlo dobra stvar......
FIFA09 LBP UNvharted MGS4 Killzone 2 SVE TO Rulla na toj konzoli

ma totalno neisplativa kupovina, i bit ce jos 2-3 godine... samo vidite kad su spustili cijene PS 2 nakon 9 godina od kad je na tržištu WTF!
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

dovoljno je da kupiš MGS4 i imat ćeš kaj radit pol godine ak ne i više

tak da ne treba hrpa mutavih igara za njega

dovoljno je nekoliko ekstremno dobrih

EDIT: makar ... to je dokaz da je PS3 ispred svega, čak i PC-a kad je gaming u pitanju

proizvođači igara za PS3 paze kaj rade za razliku od ostalih konzola i PC-a di izlaze kojekakva *ranja

kaj na ps3 izađe to se igra do besvijesti

MGS4 je bio razlog zbog cega sam kupio PS3, no sad da imas sta igrat pol godine u njemu i nemas (osim ako si jako los gamer ili nemas ruke)...

Cuj, cinjenica da za PS3 nema kako ti kazes "hrpa mutavih igara" se odrazila na lose prodajne rezultate...

A extremno dobre mozes nabrojati na prste jedne ruke...

PS3 nije u nicemu ispred PC-a, cak stovise dosta je i u zaostatku...

Proizvodjaci igara za PS3 su i proizvodjaci igara za PC, tako da neznam o kakvim nebulozama pricas ... spomenut cu Lair za PS3 a ti dalje probaj zakljuciti jel to sranje ili extra sranje :)

sto se tice igranja do besvijesti, to vrijedi za svaku platformu i igri po ukusu... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 12:39 (gi4ouR).
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

kako god ide ti ratovi konzola dolazi do zakljućka da gameri dobivaju jer svaka konzola želi imati najbolje igre

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

E to je više manje točno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

Da li je PSN dostupan u hr ? I kako stvar radi u praksi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice