Play Station 3 komponente

poruka: 20
|
čitano: 3.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Moze li mi itko reci vise informacija o procesoru ps3-ice, grafickoj, ramu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Play Station 3 komponente

PS 3 koristi IBM Cell procesor (sa 7 jezgri + 1 koja je rezervirana za OS) i Nvidia RSX grafički procesor sa 256 MB GDDR3 memorije, RAM je XDR - 256 MB.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
Netko mi je rekao kako je moguće kupit tipkovnicu za njega.To znam i rekao je još da se igraju FPS-ovi super ali u cijeloj toj slici fali miš ? Da li postoji miš za PS3?
17 godina

Postoji ali ne u Europi. Za sada samo u Kanadi koliko ja znam a vjerovatno i SAD-u (ja sam ga nabavio)Cool. To je poseban kontroler, s lijeve strane nesto slicno kao wii kontroler a s desne mis.

17 godina
A kakosi ti nabavio? preko neta?
17 godina
neaktivan

Pa na PS3 se može instalirat Linux (ne bilo koji, naravno posebno napravljena distribucija) . 99,99999999% sam siguran da taj Linux ima drivere za miševe u sebi kao i svaki drugi OS. Ako ima onda nije problem jer PS3 ima USB utore pa uštekaš bilo štoSmijeh

PS3 hadver OVDJE

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
Misliš mogu stavit kompjutorski miš u USB?
17 godina

Ovako....

1. I kad bi mogao prikljuciti normalni USB mis on bi mozda ( kazem mozda jer nisam siguran i nisam probavao pa je sve ovo nagadanje) radio dok surfas u linux OS ali 100% NEBI RADIO u igricama, jer to je koao da kazes da bi bilo koji kontroler koji ima USB mogao prikljuciti na plejku.

2.Ja sam to nabavio od tipa koji je kupio 2 komada u Kanadi pa je jedan iso prodavati.

3. Da bi svi vidjeli o cem se radi evo link

http://gear.ign.com/articles/799/799262p1.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
To košta podosta,a još kad Algoritam nabije onda košta abnormalno.
17 godina

Pa ja sam platio 450 KN... Ne znam... Toliko dode i Sixaxis...

17 godina
neaktivan

Distribucije koje rade na PS3 (provjerene)

Debian

Fedora

Gentoo

OpenSuSE

Ubuntu

Yellow Dog Linux (specijano napravljen za PS3)

Ako ove nemaju drivere za miš u sebi neznam koje imajuSmijeh

Linux podržava PS3 od 2.6.21 verzije kernela (znači nema modova i patcheva - normalna instalacija i sve 100% radi)

Verzija 2.10 i naviše PS3 fimware-a ograničava pristup nekim RSX-ovim funkcijama (ništa strašno, ali nekima je važno)

NAPOMENA: PS3 podržava sve miševe i tipkovnice (s nekim bežičnim ima problema), ALI VEĆINA IGRA NE PODRŽAVA MIŠEVE I TIPKOVNICU

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't

0 0 hvala 0
17 godina

Btw... Radi savrseno, nesto sto se najvise moze pribliziti igranju na PC u.... A doslovno je Plug And PlaySmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radi Unreal Tournament 3 (ps3 igra) sa mišem i tipkovnicom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Distribucije koje rade na PS3 (provjerene)

Debian

Fedora

Gentoo

OpenSuSE

Ubuntu

Yellow Dog Linux (specijano napravljen za PS3)

Ako ove nemaju drivere za miš u sebi neznam koje imajuSmijeh

Linux podržava PS3 od 2.6.21 verzije kernela (znači nema modova i patcheva - normalna instalacija i sve 100% radi)

Verzija 2.10 i naviše PS3 fimware-a ograničava pristup nekim RSX-ovim funkcijama (ništa strašno, ali nekima je važno)

NAPOMENA: PS3 podržava sve miševe i tipkovnice (s nekim bežičnim ima problema), ALI VEĆINA IGRA NE PODRŽAVA MIŠEVE I TIPKOVNICU

Reci ti meni kako da ja instaliram flash player , da bi mogao gledati trailere, putem PS3, preko neta ?  Vjerovatno prvo moram Yellow dog instalirat ili može i nešto drugo ? Može koja uputa ?

17 godina
neaktivan

Ok, procesor sa koliko cachea i takta? Takt memorije, jezgre graficke kartice? RAM isto?

Ako netko ne zna odgovor na ovo onda barem s kojom se grafickom moze mjeriti  Nvidia RSX grafički procesor sa 256 MB GDDR3 memorije.

17 godina

razmišljanje ti ide u totalno krivom smjeru..

cell je specifičan "multimedijalni" procesor..

17 godina
protjeran

graficka je 7800GTX 256MB

it's based on the NVIDIA G70 (previously known as NV47) architecture

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2008 19:31 (te-kom).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

RSX radi na 550 MHz-a, a GDDR3 radi na 700 MHz-a.

Cell je baziran na PowerPC jezgri od 3,2 GHz-a, 512 KB L2 cache, 7 ×SPE* na 3,2 GHz-a, svaka sa 256 KB SDRAM-a.

XDR radi na 3,2 GHz-a

*SPE = Synergistic Processing Elements

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan

OK, sve jasno.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da bi se prvo trebao informirati na internetu  koju  ima  grafičku,  koliko  ram-a  ili  procesoru,  prije  postavljanja  ovakvih  pitanja  na  forum,  i  pravo  je  smiješno  kako  ljudi  skrenu  sa  teme,

čovjek  postavi  neko  pitanje  a  ljudi  se  odmah  raspišu  o  tamo  nekim  desetim  stvarima  koje  nemaju  veze  sa  temom  Izlanuo se

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice