Nintendo wii pitanje

poruka: 3
|
čitano: 510
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nintendo wii pitanje
Pozz ekipa, evo u planu imam kupiti nintendo wii radi djece i malo razbibrige za sve, nisam nikad s nintendom imao doticaja osim gameboya, cijeli zivot samo pc i playstation. E sad imam par pitanja, da li se svaki model moze otkljucati tako da sam ubacujem igre, da li na nesto treba pripaziti pri kupnji s oglasnika npr neka verzija konzole i slicno.. takoder da li uopce s njim dolazi kabel za spajanje na hdmi za ove nase moderne televizije ili moram posebno neki kupovati? I jos jedno noob pitanje sto bi mi uopce trebalo da npr nas 4 mozemo igrati, da li moram imati onda 4 kao kontrolera sto izgledaju kao daljinski od tv 😅 ili trebam i 4 nunchake il kako se vec zove ono s analogom na sebi? Eto nadam se da nisam preglupa pitanja postavio al mi je vazno kad to na rucim i dode kuci da mozemo svi odmah poceti igrati da imamo sve potrebno ne da moram jos narucivati pa cekati jer dijeca su slaba sa strpljenjem 😁 hvala i sorry ako sam ispamao forum al sve teme sto mi je izbacilo o wiiu su prastare
LoL IGN: skaaaj (eu/NE) | PSN ID: Mighty_Adri | Steam: rotten2007
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nintendo wii pitanje

Pozdrav,

mislim da se mogu sve hackirati osim Wii Mini ako se dobro sjecam.
A za igranje u 4 ovisi od igara, neke mogu samo sa "daljinskim" a nekima trebaju i nunchucke.

15 godina
Re: Nintendo wii pitanje
E odlicno legedno sad je dosta toga jasnije, znaci onda u sustini za nas 4 trebalo bi imati 4 kontrolera i 4 nunchake kako bi bili sigurni da se sve moze igrati? Hvala puno
LoL IGN: skaaaj (eu/NE) | PSN ID: Mighty_Adri | Steam: rotten2007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice