kupi ih onda.
Tražim pomoć. Odgovorite mi preko PM na ova pitanja zato što su o piratskim sadržajima: Imam jedan HDD od 500 gb koji mi je spojen na wii ina njemu su 200 igrica. Dobio sam ga od strica sa svim igricama i sada bi ja htio dodati još neke igrice, pa molim da mi netko korak po korak objasni kako staviti ISO igricu na HDD i igrati ju na Wiiu. Potražio sam na internetu, ali mi stalno objašnjava kako softmodati, kako staviti homebrow channel, ali ja to sve imam.

Evo jedan mali oglas.
Svi vi koji imate Wii, priključite se molim vas ovom forumu:
http://www.arenawii.com/forum/
Ekipa je stvarno odlična i ima jako zanimljivih stvari.
1.Kako prebaciti igre sa PC-a na Wii?
2.Koja je najbolja ratna igra za Wii?
cijena je 1245 kuna u sophoslabu: http://www.sophoslab.hr/konzole/97/wii-nintendo-sports-resort-black-igraca-konzola/9168/
po meni je to odlicna cijena za tu konzolu
Pozdrav
Kupio sam Nitendo Wii, dobio sam dva ona njegova kontrolera, ali mene zanima dali ja na njega mogu priključiti kontrolere od Nitendo Gamecube-a, i dali ti kontroleri funkcioniraju i na igricama od Wii-a??
možeš priključiti, ali mali broj igara podržava te kontrolere. odnosno, igre od GC-a da, ali od wii ne. postoji dodatni gc-like kontroler koji se kopča u wiimote, ali, opet je pitanje koliko ga igara podržava. uostalom, ne košta te ništa da probaš igru po igru.
imam par pitanja jer mi sutra dolazi wii tako da vas molim da mi odgovorite jos danas:
1. dali se na wiiju samo spojim preko wifi-a i odmah mogu surfat webom ili se to dodatno placa?
2. dali ga je jednostavno softmodati da cita igre s usb-a ili treba nesto posebo?
3. dali me mogu banati ako imam softmodanu konzolu i piratke igram online?
4. isplati li se uopce kupiti wii? jer ja bi igrao i neke igre poput cod-a i neke ozbiljnije?
evo to je to od mene molim vas da mi odgovorite cim prije :D
imam par pitanja jer mi sutra dolazi wii tako da vas molim da mi odgovorite jos danas:
1. dali se na wiiju samo spojim preko wifi-a i odmah mogu surfat webom ili se to dodatno placa?
2. dali ga je jednostavno softmodati da cita igre s usb-a ili treba nesto posebo?
4. isplati li se uopce kupiti wii? jer ja bi igrao i neke igre poput cod-a i neke ozbiljnije?
1. Da
2. Da
3. Ja mislim da ne, barem mene još nisu bannali.
4. Hmm za "ozbiljnije" igre ti ne bi preporučio baš wii. On je po meni izričito namjenjen zabavi.
1. Da
2. Da
3. Ja mislim da ne, barem mene još nisu bannali.
4. Hmm za "ozbiljnije" igre ti ne bi preporučio baš wii. On je po meni izričito namjenjen zabavi.
ok hvala,znaci kad gaidem softmodati samo stavim potrebne fajlove na karticu tutnem u wii i onda to pokrenem i kad je gotovo imam softmodani wii?
ok ja sam narucio s njuskala i ima originalnu igru...a daj mi reci jel se moze svaki wii softmodati?
samo što ovisi o verziji kako ga softmodati
iamm jos jedno pitanje pa ako mi tko moze odgovoriti:
dakle neka mi neko objasni na hrvatskom odnosno da mi tutorial kako da igram sprzene igre na nitnendo wiiju ali bas sprzene ne obicni tutorial za igranje preko usb-a...jer ja imam oko 20-tak sprzenih igrica a nemam ih kako igrati...molim vas da mi netko napise na PM
iamm jos jedno pitanje pa ako mi tko moze odgovoriti:
dakle neka mi neko objasni na hrvatskom odnosno da mi tutorial kako da igram sprzene igre na nitnendo wiiju ali bas sprzene ne obicni tutorial za igranje preko usb-a...jer ja imam oko 20-tak sprzenih igrica a nemam ih kako igrati...molim vas da mi netko napise na PM
e netreba...nema sanse da igram backupe...ja sam updejtao na 4.3 i onda nazad downgradao na 4.1 i instalirao neo gamma ali nista ne radi...a kad pokusam dvdx izbaci mi error neki 2011...hvala svejedno...
Treba ti samo ovaj program: WBFS MANAGER! I to je to!
zanima me dali se i kako wii moze čipirat(da nemoram kupovat originale)?
da li se igre mogu igrat online multiplayer?koje?i ako ga čipiram hoču li i daalje imat pristup internetu?hoču li moć igrat onlyyne igre:P?
koje igre wii igrate?
isplati li mi se kupit wii?koje je vaše mišljenje?:)
Nove konzole se mogu čipirati, ali to i nema baš smisla jer je optika
fizički zaštićena od čitanja snimljenih medija.
Treba ti softmod. S njim možeš u principu sve.
1. Multiplayer sa backup igrama možeš igrati
2. Pristup internetu naravno ostaje
3. Igram sve dobre igre, a ne igram dječje igre
4. Ovisno dali se tebi sviđa ili ne, o tome ovisi isplativost.
Jedno iskustvo sa Super Mario Galaxy i Super Mario Galaxy 2 je dovoljno za kupnju konzole.
sto je softmod i backup?kako da igram kopije da nemoram kupovat originale to me zanima:P
i dali je iko igro mw preko wii-a?daali su dobre pucacine na wiiu?
moze neko da mi opsirnije objasni sve vezano uz wii nisam informiran bas osim ovog sta sam tu procito:P
Softmod je softwareska modifikacija Wii-a,
dakle umjesto čipiranja - stavlja se modani sustav gore.
Backup je kopija originalne igre koja je najčešće na USB disku ili SD kartici.
Ne igram COD igre na Wiiu, preglupo mi je igrati takvo nešto na toj konzoli
kad postoje stotine boljih igara na Wii konzoli.
Wii konzola i nije zamišljena za "No brain" pucačine, ali imaš Metroid franšizu
koja je fantastična.
e hvala ti,zanimalo me za multiplayer jer su mi par prijatelja čiširalo ps3 i kazu da nemogu igrat multiplarey da ih ne banaju:Pal ovo mi se cisi super,dosadile mi ps3 i pc igre pa bi htio probat s wii om da vidim dal je dobro igrat,cini mi se kao da je sav posvecen tom kinetiku ili move kao sto je kod xboxa i ps3 oni bas nemaju igre za to sve je na yoiu,.
eto sutra onda kupujem wii!;)
pa cu javit dojmove i vjerojatno cu doc s mnogo novih pitanja:)
Ako ćeš trebati pomoć za softmod -> obrati se na ArenaWii forum.
PS - Nadam se da raspolažeš znanjem engleskog jezika - jer inače ništa od softmoda za tebe.
(osim ako ti ga netko drugi ne napravi)
ma raspolazem ko materinji mi je;)
nego vidim ima neki wii sport plus wii sport resort pa wii kart,pa crnii i beli sta da uzmem?i sto je to resort?:D