Nintendo Switch 2

poruka: 203
|
čitano: 64.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nintendo Switch 2

Da, biti ce u Mulleru

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Nintendo Switch 2

Ovo sa Mullerom je običan bullshit. Putem kući sam stao u njih par samo da pitam ima li ikakvog smisla doći ujutro, ima li išta. Nitko nema ništa, niti u dolasku, niti u najavi, robe nema.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Nintendo Switch 2
pavac kaže...

Ovo sa Mullerom je običan bullshit. Putem kući sam stao u njih par samo da pitam ima li ikakvog smisla doći ujutro, ima li išta. Nitko nema ništa, niti u dolasku, niti u najavi, robe nema.

Ja kad sam ovdje pročitao da budu imali pa sam nazvao lokalni Muller, sve se dogovorio i evo prije 20ak minuta ga kupio 

Otkazao sam amazon order jer je estimate bio 18.06. a u Mulleru me ispalo i 7 eura jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2025 9:33 (GrimReaperKC).
16 godina
Nintendo Switch 2

Ja preorderao 2 komada na ekupi još 18.04, bio je rok za isporuku danas ofc, do danas. Naravno nisu poslali, novi rok je 11.06, kaže mi lik iz ekupi supporta "eto, malo je borba" :-D

Nije neka hića, dobio sam ih 60€ jeftinije uz kupon, i uzimam na rate pa sam već platio 2 i ne da mi se sad otkazivati to.

Ali očito ni preorderi nisu više što su bili. Bitno je samo prodati, a kad će isporučiti za to ćemo lako.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Nintendo Switch 2

Ma evo, nije mi hića, ali usput do posla mi više velikih mullera. U svima je bio eventualno po 1 komad, u većini 0.

Svijet medija uredno ima, i to navodno ozbiljne količine, uzeo upravo u Avenue Mallu.

1 0 hvala 0
5 godina
Nintendo Switch 2

Ima ih u nekim Bigbang trgovinama, provjerite dostupnost...mislim da neće biti neka navala na SW2 konzolu first day.

0 0 hvala 0
17 godina

The Eagle Has Landed.

Sad jos samo da mi dijete dode iz skole da ga iznenadim :)

EDIT:

Natrag sam spakiral da lima otvori pa napravim migraciju i javim dojmove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2025 11:25 (NEW_MAN).
16 godina
Nintendo Switch 2

Divno je ovo zasad, urađena migracija u 5 minuta, povukao odmah update sebe i kontrolera, sve prenio sa starog Switcha, settingse.

Skida se Mario i zadnje igrana igra da vidim jel je Save file u redu.

3 0 hvala 0
16 godina
Nintendo Switch 2

Stiglo ipak i meni a rekli u dva navrata da ce doci kasnije.

Eto, moze se vec danas isprobat. Bit ce klinci odusevljeni.

Prvi Switch u kuci pa nema migracija hehe, kreiram acc, instaliram mario kart i peglamo. S tim da sam onda danas odmah narucio i jos 2 extra kontrolera i jedan pro koje ocekujem nekad poslije 18h. Divna postarska usluga ovdje

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Nintendo Switch 2

Ja nažalost čekam ekupi i 11.6.

Gledao sam danas par gameplay videa Cyberpunks na Switch 2 i bolesno dobro izgleda. Čak i dosta dobro drži framerate i to usred grada. Koliko sam vidio stabilnih 30 odnosno 40 FPS-a.

Nikad nisam završio Cyberpunk na PS5 pa ga možda tu pređem.

1 0 hvala 0
17 godina
Migracija u desetak minuta i upgrade Zeldi po 10€. Loading je brzi, sve je lijepse i dijete je sretno. Mission accomplished.
12 godina
Nintendo switch online pretplata se kupuje preko njihovog storea?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
15 godina
Možeš i online naći jeftinije pa ukucati kod na konzoli. Ja jučer uzeo za 30 eura Online + expansion pack godišnju pretplatu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Nintendo Switch 2

Skupljamo se polako 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Nintendo Switch 2

Jedan plus, ne toliko značajan, ali napokon da se može u eShopu kupovati direktno unosom kartice, a ne da moram na onaj glupi Nintendo web kupovati 10-20-50 bonove.

Popeglao fino 3 i kusur eura direktno karticom za onu Switch 2 tutorial igru (nakon odbitka para koje su već na accountu).

0 0 hvala 0
16 godina
pavac kaže...

Jedan plus, ne toliko značajan, ali napokon da se može u eShopu kupovati direktno unosom kartice, a ne da moram na onaj glupi Nintendo web kupovati 10-20-50 bonove.

Popeglao fino 3 i kusur eura direktno karticom za onu Switch 2 tutorial igru (nakon odbitka para koje su već na accountu).

Može se već dulje vremena otkako su ubacili odabir Hrvatske kao države za account (i time i prikaz cijena u eurima, a ne GBP). Ne znam točno timeline jer sam ja od početka plaćao s paypalom (i nastavit ću), ali klinac već par godina otkako ima karticu od banke plaća samo s njom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Prva stvar koju sam napravio pokrenuo Breath of the Wild Switch 2 verziju. Uffff kakva milina. Nebo i zemlja razlika. I onako je remek djelo od igre a sad to izgleda i radi kako su developeri vjerujem zamišljali od početka.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Prva stvar koju sam napravio pokrenuo Breath of the Wild Switch 2 verziju. Uffff kakva milina. Nebo i zemlja razlika. I onako je remek djelo od igre a sad to izgleda i radi kako su developeri vjerujem zamišljali od početka.

Sreća u nesreći je što nisam nikad odigrao Zelde BotW i TotK, sad ću konačno odigrati bolje verzije.

16 godina
antimadridista kaže...
Možeš i online naći jeftinije pa ukucati kod na konzoli. Ja jučer uzeo za 30 eura Online + expansion pack godišnju pretplatu.

Gdje si kupio?

Ja sam sad uzeo preko InstantGaminga godinu dana Family + Expansion Pack za cca 55€ (a prek Nintenda je 69,99€).

Sve je ok prošlo.

13 godina
Nintendo Switch 2

jel netko probao mozda pro kontroler sa Sw2 dal radi na Sw1? 

sa sw1 rade bez problema na sw2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
antimadridista kaže...

Gdje si kupio?

Ja sam sad uzeo preko InstantGaminga godinu dana Family + Expansion Pack za cca 55€ (a prek Nintenda je 69,99€).

Sve je ok prošlo.

https://www.shopto.net/en/ndo10009344-nintendo-switch-on-line-expansion-pack-365-p1179195/

16 godina

Da, vidim slične cijene kao i na instant gamingu. Svakako super da se može proći jeftinije. Tnx na ideji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2025 0:21 (Bitanga).
16 godina

Decki, ako sam dobro skuzio, Bitanga ti si uzeo Family verziju koja na instant gamingu kosta 55€ dok je NE Family verzija na instant gamingu po cijeni  cca 30€  a tolko je i kolega antimadridista platio?

Za 30€ i ja ozbiljno razmisljam uzet pretplatu.

E sad je pitanje, family ili ne, el mi znaci ta razlika ista ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2025 10:08 (smajlee).
15 godina
smajlee kaže...

Decki, ako sam dobro skuzio, Bitanga ti si uzeo Family verziju koja na instant gamingu kosta 55€ dok je NE Family verzija na instant gamingu po cijeni  cca 30€  a tolko je i kolega antimadridista platio?

Sa family pretplatom možeš dijeliti pretplatu sa još 6 ljudi. Ako planiraš uzimati samo za sebe onda ti je individual za 30 eura dovoljno.

4 godine
Nintendo Switch 2

S kojih stranica uzimate cd keyeve za igre ? Ja obicno Gamivo i pokazali su se oke po tom pitanju.

0 0 hvala 0
16 godina
smajlee kaže...

Ja dijelim s klincima pa mi treba family jer imamo više switcheva. Nije da treba, al sad su ovi upgradi za Zelde uključeni u Expansion Pack pa da ne kupujemo svakom posebno upgrade po 10€. Jednu godinu budem platio, a poslije ćemo vidjeti.

antimadridista kaže...

Sa family pretplatom možeš dijeliti pretplatu sa još 6 ljudi. Ako planiraš uzimati samo za sebe onda ti je individual za 30 eura dovoljno.

8 sad po novom. Jučer sam se baš iznenadio.

15 godina
Nintendo Switch 2

Čak mi je i ovaj mrtvi Pokemon Violet postao igriv na Switch 2. Je da i dalje izgleda kao igra start 4 generacije ali bar su malo popravili teksture i nije više slideshow od 20 fpsa nego uredno na 60. S obzirom da je besplatan update meni super, napokon ću odigrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Nintendo Switch 2

ima netko da bi podjelio svoja iskustva, 
o konzoli samoj i o igrama?
mislim se da li da uzimam konzolu ili da jos malo pricekam 

0 0 hvala 0
4 godine
sporttest kaže...

Meni je odlicna, malo baterija slaba, ali racunao sam s tim s obzirom da je 1080p ekran.

ToTK je vrhunska igra sama po sebi, a u 60 fpsa je igra generacija...sve starije igre i bez patcha bolje rade, ai upscaling radi svoje.

Mario kart world sam nesto slabo igrao, ali ono szo jesam mi je za sada super.

Naspram switch1 je veliki upgrade, ja sam zadovoljan jer sto sam stariji to mi se vise neda biti zakucan za stolicu i monitor...

16 godina
sporttest kaže...

A nemaš što čekat, neće biti ništa bolje niti lošije :-)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice