Kupujem WII, par pitanja od pocetnika

poruka: 6
|
čitano: 2.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!
Molim odgovore, nemam iskustva pa da ne kupim krivo...
1. da li nesto treba jos kupiti kako bi wii mogao na internet ili to moze out-of-the-box (doma imam wlan i lan)
2. da li u standardnom paketu (kakvi se kod nas prodaju za cca 1700kn) dodju nunchuke
3. sto je zapravo sensor bar? kako/gdje se koristi? da li dodje s konzolom ili ga treba posebno kupovati?
4. on se sa tv spaja preko scart?
5. da li homebrew kompletno mijenja mod chip ili ipak trebam chip za nesmetano igranje svega sto nije kupljenog?

Hvala svima i nadam se da post nije nikoga naljutio ili uvrijedio... Sorry unaprijed, novi sam!
pozz
dav

davor07

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kupujem WII, par pitanja od pocetnika

1. Ne treba ako imaš wlan (samo moraš odabrati neku drugu zemlju u postavkama npr. Englesku)

2. dođu jedne

3. dolazi u paketu, ide ispod ili na TV, on lovi poziciju Wiimota

4. ide preko skarta (dobiješ nastavak)

5. ne znam, nemam modanu konzolu.

Nadam se da ti ovo pomaže.

17 godina
neaktivan

Pomaze! Super. Hvala na odg.

Pozdrav

davor07
16 godina
neaktivan

Homebrew zajednica sa wiija ne podrzava ilegalno korištenje piratiziranih igara nego samo zele iskoristiti konzolu za više namjena nego što to zeli Nintendo omogućiti,npr za programe za sviranje mp3 pjesama ili gledanja filmova i korištenja raznoraznih programa emulatora i slično na wiiju 

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

Homebrew zajednica sa wiija ne podrzava ilegalno korištenje piratiziranih igara nego samo zele iskoristiti konzolu za više namjena nego što to zeli Nintendo omogućiti,npr za programe za sviranje mp3 pjesama ili gledanja filmova i korištenja raznoraznih programa emulatora i slično na wiiju 

Koliko sam ja uspio skuziti ekipa koristi homebrew za pokretanje pirata... To je moje laicko shvacanje...

Ako si u toku i nije ti problem, zasto se homebrew vrlo cesto spominje u kontekstu piratskih igara?

davor07
16 godina
neaktivan

Kao što sam ti rekao homebrew zajednica to sluzbeno ne podrzava,za pirate većina koristi čipove,ali moguće je i uz homebrew

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice