ako netko hoće ja imam SEGA emulator za PC i o ko 15 igrica s njim... tko hoće nek kaže i ja ću stavit na neku upload stranicu (npr. medifire)
ja sam imao ja mislim ovakvu prije par godina uhh kad se sjetim super maria bio onaj jedan level koji nikako nisam mogao prec nesto sa zmajem..
Takvu ja još imam doma, jedino mi ne radi tipka za gore na joysticku...
Sega Mega Drive 2, sam imao, te je bilo moguce staviti neki dodtak da moze primati neke CD mada to nisam nikad uspio nigdje naci, radila je sve do skora, al to je bila jedna od najcudnih konzola ikad koje sam kupio, ne bi vjerovali a ni dan danas ne znam kako ali znate onaj utikac sto ide u TV, ja sam igrao bez tog utikaca i sve je super radilo nikad mi nije bilo jasno kako to radi ali sve do prije par godina sam se igrao i na kraju poklonio i dan danas ju igraju na taj nacin ako uspijem uhvatit slikat i postat, zaista najludja konzola za igru ikad.PS, ode laser mos ga bacit, ode ovo ode ono, SEGA - samo kupi yostick i peri deri.
ako netko hoće ja imam SEGA emulator za PC i o ko 15 igrica s njim... tko hoće nek kaže i ja ću stavit na neku upload stranicu (npr. medifire)
sine jesi ti ozbiljan?
uguglaj sega genesis roms torrent i imas apsolutno sve igre ikad izašle za SMS i SMD
kao prvo...JA TI NISAM SIN!!!
kao drugo...samo sam se ponudio ako netko nemože nać
kao treće...dosta su i dva razloga!
To mi je bila apsolutno najjača konzola od ovih starijih šta sam igral a na njoj je Sonic bio najbolji koji sam do sada igral