Molim vas, bar nekog tko se razumije gdje mogu sigurno kupit X360 igru ili neku konzolu sa stranog sajta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da ima ShopTo ali jeli on siguran i cinimi se da je postarina previsoka...
Molim savjete jer nebi htio da platim 3000kn za ps3 pa da se on negdje izgubi a ja nedobijem povrat novca.
Molim nekoga...
Stvarno vas molim jer sam novi i nezelim faliti a vidio sam da su u stranim zemljama igre i konzole osjetno jefetinije...
Itko, hajde molim vas!
Tko odgovori zajedno cemo derat na Xbox Bad Company 2 priko XBL!
Šalim se, tek bih trebao kupit X360 zato molim pomoc...
imaš na njuškalu,tip prodaje za 2000 kn,modificiran,garancija 6 mjeseci,3 mjeseca live-a,novi zapakirani,sad sam se čuo s njim,kaže da je prodao već 80 konzola,pa i ja planiram uzet od njega.....ovako dok platiš carinu,pdv izađe te još skuplje....
zasto bi kupovo modanu konzolu?da dobije ban?I kupovat konzole prek neta nema bas veze sa zdravom pameti pa znas kolko je postarina za to igre da ali konzolu nikako ne i btw prestani spmat tolko dobit ces ban(karton u najboljem slucaju)
uz to jos nemas garanciju na to ,pa cekaj dok do dode(ako dode)
Uzmes ovo
http://webshop.sophoslab.hr/index.asp?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-elite-igraca-120gb-konzola/1086
i uzimas igre preko game.co.uk i to je to
ako ces konzolu modat,to je druga stvar.
Konzolu se po meni ne isplati kupovati iz vana preko neta.
Opalit ce ti carinu/PDV, pa ce te doci na isto i jos k tome prakticno nemas garanciju.
Konzolu bolje kupi kod nas.
Za igre:
www.game.co.uk
www.shopto.net
ljudi, imam i ja pitanje - kupio sam x360 iz USA, preko newegg.com, NTSC je, pa me zanima dali bi mogao PAL igrice igrat na njemu. opskrbio sam se igricama iz USA, tako da nisam imao potrebu kupovat ovdje, a i iskreno, ne znam nikoga tko ima xbox(prokleti ps3..).
i, jel netko ima iskustva sa narucivanjem igrica preko ebaya?
zahvaljujem