Zaljepi kao obican tekst

poruka: 5
|
čitano: 994
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zaljepi kao obican tekst

Jednostavno nemogu nista stavit nzn zasto kopiram tekst koji ima html koda(koji nzn iz kojeg retardiranog razloga nije dopusten)al ok ja odem na ono zaljepi kao obican tekst i opet mi pise da ima html coda nzn dali je to sada samo do mene jel inace kada sam stisnuo na to otvorio mi se prozorcic u koji sam morao napisat tekst sad toga nema nega kad stisnem taj gumbic samo je oznaceno da je stisnut pa sam probo oznacit tekst i onda stisnut opet isto,tako da sad takav tekst prvo moram kopirati u tekstualni editor onda tamo maknut html kod da bi mogao tu kopirati.I iskreno me zanima zasto je diseblan html code kakava je razlika kada je kopiram tekst u kojem je rijec linkana ili kad ju ja linkam pomocu alata koje ovdje imam??

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaljepi kao obican tekst

ja ne kuzim sta je sad s tim?

prije se lijepo otvorio prozor, kopirao sam i to je to, sad nesto treba oznacivati, nemam pojma, a i ne radi mi jer pise da ga browser nepodrzava, probao sa svim browserima i svugdje tak pise.

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaljepi kao obican tekst

Ja kopiram tekst i zalijepim u Notepad. Iz notepada na forum i radi sve. Linkove dodajem ručno.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Volim kakati kod Karla
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zaljepi kao obican tekst

ja sam prije na google zaljepio pa na forum.... onda sam otkrio ovu gumicu na kraju {#}

whisper jebeno te volim :*

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zaljepi kao obican tekst
Genoxxx kaže...

ja sam prije na google zaljepio pa na forum.... onda sam otkrio ovu gumicu na kraju {#}

Ne pomaze uvijek ta gumica, to je samo za ponistavanje oblikovanja

Jahao sam pješice.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice