Zaklučavanje nekih tema zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.256
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zaklučavanje nekih tema

Zar nebi trebali moderatori napisati razlog zaklučavanja ?  Nema smisla da uokolo zaklučavaju teme a da se nezna razlog ? 

Ako tema postoji onda bi trebao navesti link na tu prethodno otvorenu temu  ili spojiti na tu prethodnu ? 

Evo jedna tema za koju mi nije jasno zašto je zaklučana 

http://www.bug.hr/forum/topic/linux/kako-ukloniti-windows-ostaviti-linux/113043.aspx Gospodin je lijepo pitao i moderatori su mu zaklučali temu, zašto ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Zaklučavanje nekih tema

Ne bih ti ovo smio reci, ali ja sam undercover moderator.

Samo zelim da ti kazem da cu i ovu temu zakljucati bez objasnjenja jer se o radu moderatora ne raspravlja javno nego se svi pregovori salju na pisma@bug.hr.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
6 1 hvala 2
15 godina
Re: Zaklučavanje nekih tema

zato što mu je to već 6. tema za taj jedan isti ubuntu...a sve je mogao pitat u prvoj temi

osim toga tu je tema linux P&O

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 10:26 (XXX-Man).
17 godina
Zaklučavanje nekih tema

Možda je već u 3 teme postavio isto pitanje i na kraju je otvorio temu sa istim pitanjem. Nagađam samo...

Ima dosta likova koji postave u nekoj temi pitanje i onda opet posebno otvaraju vražju temu gdje pitaju isto.

Mentalni lock this sh*t {#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ne bih ti ovo smio reci, ali ja sam undercover moderator.

Samo zelim da ti kazem da cu i ovu temu zakljucati bez objasnjenja jer se o radu moderatora ne raspravlja javno nego se svi pregovori salju na pisma@bug.hr.

Ili se jednostavno ne pametuje jer je čovjek upravu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Zaklučavanje nekih tema

This theme is going to be {#} , soon...

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

zato što mu je to već 6. tema za taj jedan isti ubuntu...a sve je mogao pitat u prvoj temi

Aha, hvala na odgovoru,  No postoji li šansa da se ubuduće stavljaju razlozi  zaključavanja ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
15 godina
linuxuser kaže...

Aha, hvala na odgovoru,  No postoji li šansa da se ubuduće stavljaju razlozi  zaključavanja ? 

pa koliko vidim gotovo uvijek piše razlog

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina
neaktivan
Zaklučavanje nekih tema

U većini slučajeva razlog se napiše, bilo to javno, bilo u privatnoj poruci u obliku kartona.

U slučaju da se ne napiše razlog je toliko očit da nema potrebe.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zaklučavanje nekih tema

Ide lock.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Zar nebi trebali moderatori napisati razlog zaklučavanja ?  Nema smisla da uokolo zaklučavaju teme a da se nezna razlog ? 

Ako tema postoji onda bi trebao navesti link na tu prethodno otvorenu temu  ili spojiti na tu prethodnu ? 

Evo jedna tema za koju mi nije jasno zašto je zaklučana 

http://www.bug.hr/forum/topic/linux/kako-ukloniti-windows-ostaviti-linux/113043.aspx Gospodin je lijepo pitao i moderatori su mu zaklučali temu, zašto ? 

Teme se zaključavaju jer velika većina na forumu ne želi koristiti tražilicu a pojedinci o jednoj te istoj stvari otvaraju po 5 i više tema pa se čude kad im se ista zaključa i kad popiju kartončić.

Spajanje nema smisla jer bi onda opcija gdje piše ˝Ova tema je sadržajno povezana s...˝ bila velika pola stranice.

Kada imam volje stavim link da tema postoji ali očito nema smisla kad se pojedinci unatoč tome prave pametni i za manje od minute otvore istu i započnu je rečenicom: ˝Pošto u prošloj temi nisam dobio odgovor otvaram novu...˝.

World Championships: 7, GP started: 281, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice