Koliko "zivota" moras imati da otvoris temu u kojoj zelis ukloniti TD.
kolko tek "zivota" moras imat da uđes u ovakvu temu i napises ovak beskoristan post
Ne znam jel netko predložio ali ja sam za opciju da se umjesto TDa stavi lijepi, mali GIF rukice kako pokazuje srednji prst. Bar bi autor posta znao na čemu je...
Ajde me prosvijetli...
Napiši nešto konstruktivno vezano za temu (ako si sposoban). Ako ne, mislim da ovakvom izjavom jasno pokazuješ mentalni spektar.
Protiv toga sam jer ne želim da se bug facebookizira.
12 TD pa sad ti komentiraj nešto, a da toga nema mogao bih samo raspravljati.
Ne pisem cesto na forumu iako pratim pojedine teme, i od mene podrska uklanjanju td-a ili makar da se prikaze ko ih udjeli.
blagoslivljeni ,zdravi i sretni bili.

12 TD pa sad ti komentiraj nešto, a da toga nema mogao bih samo raspravljati.
21* :)
Podrska za ukidanje td, ako ne, onda da se otkrije ko ih daje
Takođe me zanima da li je iko od moderacije reagovao na ovu i slicne teme i ima li šanse da nas poslušaju ili mlatimo praznu slamu?
Edit: evo sad me kopka ovaj jedan jedini td koji je potpuno bez razloga, i samo pogledajte citavu zadnju stranicu - na svakom postu po jedan td. Nije bolest sve što boli
Edit: evo sad me kopka ovaj jedan jedini td koji je potpuno bez razloga, i samo pogledajte citavu zadnju stranicu - na svakom postu po jedan td. Nije bolest sve što boli
Da, stvarno na svakom postu koji ima više od 10 TU-ova ima jedan TD. Molio bih toga tko se tako skriva nek se javi i objasni zašto misli da zaslužuju TD.
ne kužim uzrujavanje oko toga, ja to uglavnom niti ne zamjećujem, jel imaju ti palci neku posljedicu?
ne kužim uzrujavanje oko toga, ja to uglavnom niti ne zamjećujem, jel imaju ti palci neku posljedicu?
Tek si 5 mjeseci na forumu, pričekaj dok se ozbiljno ne navučeš :)
Ako računaš živce, onda imaju posljedicu. Inače ne...
Prije je bilo bolje kad si vidio tko daje TD, bar nisu ljudi bezveze klikali ko sad. Sad ako netko dodje nadrkan iz skole, faksa, posla klika bezveze palac dole jer mu je dosadno.
Uglavnom, skrivanje nickova tko je dao TD ili TU je 2. najgluplji update na bug forumu poslije oglasnika.
a hvala ti boze ovdje je poprilican broj neznalica(i starih clanova i novih ili samo onih koji su tu u prolazu radi necega) ili ak si napisao par recenica o nekom HW a oni nemaju pojma o tome jer eto nerazumljivo im je(jer su vise okrenuti samsungu sg9 i ajfonu20 tj face lajk temi) pa evo ti TD ili nedaj boze da si nesto zaboravio napisati(pogotovo nvidia vs ati ili intel vs amd) a jedan ti kaze da nije tako eto smaka svijeta s td-ovima! pre strasno! nek se vidi tko ti je dao td ili nek se ukine jer ovo nema smisla kao sto kaze turbojc nekad zaista buni nove clanove ili ljude koji su dosli nesto pitati!
i zasto u "emocijama" nema smajlic s palcem dolje?????????? to mi je jos nejasnije...
A da, umjesto da se tu trudimo uvesti promjene, zaintrigrirati moderatore ili admine stovec, da pogledaju, a kamoli razmotre nase molbe...
...Netko napravi browser addon koji skriva TD? Ili vise nas
A da, umjesto da se tu trudimo uvesti promjene, zaintrigrirati moderatore ili admine stovec, da pogledaju, a kamoli razmotre nase molbe...
Čemu praviti novi, bolje onda tu opciju intergrirati u BugOnline izbornik.
-------------------Verzija 1.7.1-------------------
Što je novo:
- dodana opcija sakriji TD
Čemu praviti novi, bolje onda tu opciju intergrirati u BugOnline izbornik.
-------------------Verzija 1.7.1-------------------
Što je novo:
- dodana opcija sakriji TD
lagano to napravis sa addblock
edit(pretekao me) :)
Iako bih podržavao da se vidi tko daje palčeve gore i dolje,kao što je to nekad bilo.

Ne treba to njima :P ionako im ustupljuju svasta nova, tako da mogu isprobavati sto im srce (ili mi) zeli/mo
Jedino ako od toga imaju kakvu trajnu korist, tipa za server, u sto sumnjam
Pa nemoj mi reći da te toliko hebu ti palčevi
Nikako za uklanjanje, nekad glupi post mora bit kaznjen s palcevima prema dole da autor shvati da je pogrijesio i da ima lose argumente. (To govorim iz vlastitog iskustva :D)
Najbolje i najjednostavnije bi bilo da se vrati prikaz tko je dao TU/TD, onda se od onog tko je dao TD ocekuje da odgovori sa svojim razmisljenjima ovisno o raspravi.
Nikako za uklanjanje, nekad glupi post mora bit kaznjen s palcevima prema dole da autor shvati da je pogrijesio i da ima lose argumente. (To govorim iz vlastitog iskustva :D)
Najbolje i najjednostavnije bi bilo da se vrati prikaz tko je dao TU/TD, onda se od onog tko je dao TD ocekuje da odgovori sa svojim razmisljenjima ovisno o raspravi.
Ili da se makne skroz, ili da se pokaze tko daje, sto se tice TU nek ostane "nevidljivo"