Uklanjanje opcije "palac dolje"

poruka: 165
|
čitano: 37.921
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Uklanjanje opcije "palac dolje"
Ako već ne žele ukloniti TD, što makar ne umanje broj td-a ako je netko tko ga je dao trajno uklonjen s foruma.
15 godina
neaktivan

Koliko "zivota" moras imati da otvoris temu u kojoj zelis ukloniti TD.

3 32 hvala 0
13 godina
odjavljen
DJecko23 kaže...

kolko tek "zivota" moras imat da uđes u ovakvu temu i napises ovak beskoristan post 

16 godina
odjavljen

Ne znam jel netko predložio ali ja sam za opciju da se umjesto TDa stavi lijepi, mali GIF rukice kako pokazuje srednji prst. Bar bi autor posta znao na čemu je...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
24 2 hvala 0
17 godina
DJecko23 kaže...

Ajde me prosvijetli... 
Napiši nešto konstruktivno vezano za temu (ako si sposoban). Ako ne, mislim da ovakvom izjavom jasno pokazuješ mentalni spektar.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
neaktivan

Protiv toga sam jer ne želim da se bug facebookizira.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

12 TD pa sad ti komentiraj nešto, a da toga nema mogao bih samo raspravljati.

Poželjno je stisnuti HVALA
12 godina
neaktivan

Ne pisem cesto na forumu iako pratim pojedine teme, i od mene podrska uklanjanju td-a ili makar da se prikaze ko ih udjeli. 

11 3 hvala 0
17 godina

Još jedan zgodan primjer kad netko pomogne, a "nagrađen" je...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
9 2 hvala 0
17 godina
ovim putem bit ce udijeljen blagoslov svakom tko pritisne hvala i TU na ovom postu.
blagoslivljeni ,zdravi i sretni bili.
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
neaktivan
Fero kaže...
DJecko23 kaže...

12 TD pa sad ti komentiraj nešto, a da toga nema mogao bih samo raspravljati.

21* :)

14 godina
neaktivan

Podrska za ukidanje td, ako ne, onda da se otkrije ko ih daje

Takođe me zanima da li je iko od moderacije reagovao na ovu i slicne teme i ima li šanse da nas poslušaju ili mlatimo praznu slamu?

Edit: evo sad me kopka ovaj jedan jedini td koji je potpuno bez razloga, i samo pogledajte citavu zadnju stranicu - na svakom postu po jedan td. Nije bolest sve što boli

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 23:58 (harell).

6 4 hvala 0
15 godina
harell kaže...

Edit: evo sad me kopka ovaj jedan jedini td koji je potpuno bez razloga, i samo pogledajte citavu zadnju stranicu - na svakom postu po jedan td. Nije bolest sve što boli

Da, stvarno na svakom postu koji ima više od 10 TU-ova ima jedan TD. Molio bih toga tko se tako skriva nek se javi i objasni zašto misli da zaslužuju TD.

Say hello to my little friend
12 godina

ne kužim uzrujavanje oko toga, ja to uglavnom niti ne zamjećujem, jel imaju ti palci neku posljedicu?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

ne kužim uzrujavanje oko toga, ja to uglavnom niti ne zamjećujem, jel imaju ti palci neku posljedicu?

Tek si 5 mjeseci na forumu, pričekaj dok se ozbiljno ne navučeš :)

Ako računaš živce, onda imaju posljedicu. Inače ne...

What Andy giveth, Bill taketh away.
17 godina
odjavljen

Prije je bilo bolje kad si vidio tko daje TD, bar nisu ljudi bezveze klikali ko sad. Sad ako netko dodje nadrkan iz skole, faksa, posla klika bezveze palac dole jer mu je dosadno.

Uglavnom, skrivanje nickova tko je dao TD ili TU je 2. najgluplji update na bug forumu poslije oglasnika.

http://isvijet.com.hr

9 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemaju nikakvu posljedicu, ali nije isto kada netko odgovori u temi, i dobije 10 TU, i kada netko dobije 0 TU, i 1 TD, zbunjuje čovjeka. Koliko puta je mene zbunilo je li netko dobro ili loše nešto rekao, točno ili netočno, a pomoglo bi ti ako bi se netko složio s time, ili ne složio, pa obrazložio TD, a ovako samo pitaš kao ja recimo zašto ljudi misle da nije dobra akcija grafa koja je stara 2 i po godine, a cijena je super, nitko ništa ne kaže, samo lupi 2 TD, a ti se misli zašto. Pravi momci.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
protjeran
turbojc kaže...
Nemaju nikakvu posljedicu, ali nije isto kada netko odgovori u temi, i dobije 10 TU, i kada netko dobije 0 TU, i 1 TD, zbunjuje čovjeka. Koliko puta je mene zbunilo je li netko dobro ili loše nešto rekao, točno ili netočno, a pomoglo bi ti ako bi se netko složio s time, ili ne složio, pa obrazložio TD, a ovako samo pitaš kao ja recimo zašto ljudi misle da nije dobra akcija grafa koja je stara 2 i po godine, a cijena je super, nitko ništa ne kaže, samo lupi 2 TD, a ti se misli zašto. Pravi momci.

a hvala ti boze ovdje je poprilican broj neznalica(i starih clanova i novih ili samo onih koji su tu u prolazu radi necega) ili ak si napisao par recenica o nekom HW a oni nemaju pojma o tome jer eto nerazumljivo im je(jer su vise okrenuti samsungu sg9 i ajfonu20 tj face lajk temi) pa evo ti TD ili nedaj boze da si nesto zaboravio napisati(pogotovo nvidia vs ati ili intel vs amd) a jedan ti kaze da nije tako eto smaka svijeta s td-ovima!{#} pre strasno! nek se vidi tko ti je dao td ili nek se ukine jer ovo nema smisla kao sto kaze turbojc nekad zaista buni nove clanove ili ljude koji su dosli nesto pitati!

i zasto u "emocijama" nema smajlic s palcem dolje??????????{#}{#} to mi je jos nejasnije...

||| Intel Core™ i7 inside |||
16 godina
neaktivan

A da, umjesto da se tu trudimo uvesti promjene, zaintrigrirati moderatore ili admine stovec, da pogledaju, a kamoli razmotre nase molbe...

...Netko napravi browser addon koji skriva TD? Ili vise nas

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
Mojpismonosa kaže...

A da, umjesto da se tu trudimo uvesti promjene, zaintrigrirati moderatore ili admine stovec, da pogledaju, a kamoli razmotre nase molbe...

Čemu praviti novi, bolje onda tu opciju intergrirati u BugOnline izbornik.

-------------------Verzija 1.7.1-------------------

Što je novo:

• dodana opcija sakriji TD

{#}

15 godina
sisko93 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Čemu praviti novi, bolje onda tu opciju intergrirati u BugOnline izbornik.

-------------------Verzija 1.7.1-------------------

Što je novo:

• dodana opcija sakriji TD

{#}

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 23:15 (sirka666).
13 godina
odjavljen
Mojpismonosa kaže...

lagano to napravis sa addblock 
edit(pretekao me) :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 23:18 (Arnold Layne).
15 godina
i opet ostaje broj i prazno polje gdje je bila sličica
15 godina
neaktivan
sisko93 kaže...
i opet ostaje broj i prazno polje gdje je bila sličica

Može se sakriti ovako. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan

Iako bih podržavao da se vidi tko daje palčeve gore i dolje,kao što je to nekad bilo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ako se u roku od 1tjedna. Ukinu idiotski palcevi POKLANJAM bagu novu s 3god garancije x79plocu:-)lp svima!
||| Intel Core™ i7 inside |||
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Ako se u roku od 1tjedna. Ukinu idiotski palcevi POKLANJAM bagu novu s 3god garancije x79plocu:-)lp svima!

Ne treba to njima :P ionako im ustupljuju svasta nova, tako da mogu isprobavati sto im srce (ili mi) zeli/mo

Jedino ako od toga imaju kakvu trajnu korist, tipa za server, u sto sumnjam {#}

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
Stjepanj kaže...

Pa nemoj mi reći da te toliko hebu ti palčevi {#}

17 godina
odjavljen

Nikako za uklanjanje, nekad glupi post mora bit kaznjen s palcevima prema dole da autor shvati da je pogrijesio i da ima lose argumente. (To govorim iz vlastitog iskustva :D)

Najbolje i najjednostavnije bi bilo da se vrati prikaz tko je dao TU/TD, onda se od onog tko je dao TD ocekuje da odgovori sa svojim razmisljenjima ovisno o raspravi.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:15 (Edge).

8 6 hvala 1
16 godina
neaktivan
Edge kaže...

Nikako za uklanjanje, nekad glupi post mora bit kaznjen s palcevima prema dole da autor shvati da je pogrijesio i da ima lose argumente. (To govorim iz vlastitog iskustva :D)

Najbolje i najjednostavnije bi bilo da se vrati prikaz tko je dao TU/TD, onda se od onog tko je dao TD ocekuje da odgovori sa svojim razmisljenjima ovisno o raspravi.

Ili da se makne skroz, ili da se pokaze tko daje, sto se tice TU nek ostane "nevidljivo"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice