Test za početnike i privremeni autori

poruka: 9
|
čitano: 2.562
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Danas sam se sjetio da nebi bilo loše uvest test za početnike na forumu kao npr. kad se autor registrira i kad potvrdi regidtraciju trebo bi od moderatora dobit poruku u kojoj bi bio link povezan sa pravila foruma i upozorenje da ih se pročita jer neće moć riješit test (koji bi se također pojavio klikom na link) kojim bi postao puno pravni član. A dok taj test ne ispuni i pošalje moderatorima samo bi mogo pratit teme ali ne i sudjelovat u temama.

Taj bi test glasio ovako:

1. Autor je napisao uvrjedljivu poruku što ćeš uradit : a) prijavit ćeš autora

b) dat ćeš mu TD i pustit ćeš da neko drugi prijavi

c) nećeš ništa uradit

i još nekoliko pitanja vezanih uz pravila, da ne duljim idem na drugi dio teme

Kad aoutor sve to uradi ispod imena bi mu pisalo privremeno (kao kod autora koji su neaktivni ili protjerani) to bi autoru nestalo nakon 2 tijedna ako bude poštivo pravila i nepude radio probleme. A ako bude radio probleme i otvaru besmislene teme kao ovu i ako nebude poštovao pravila njegov bi profil autori pobrisali

I još jedna stvar koja nemi bila loša ( baram ja tako mislim) gumb "protjeraj" koji bi služio za protjerat autora. Radio bi ovako ako autor bobije 15 protjeratu u 1 poruci moderatori ga protjeraju. Smijeh

živi život kako spada probaj sve ne moj da te niko spriječi JER JE SAMO JEDAN ŽIVOT I TVOJ JE
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:27 (michael).
Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nepotrebne komplikacije.

Moderatori prilično brzo djeluju na prijave tako da u principu problema nema.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

3 0 hvala 0
15 godina
A mogli bi uvesti i da moderatorima moraš poslat otisak prsta i scan rožnice...-.-
/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Test za početnike i privremeni autori
*Yoda voice*
Zgodno bilo bi mladiću, ali potrebo nije....
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

Oprosti,ali to je totalna glupost.Nepotrebno i komplicirajuće.

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jedino sto bi bilo ok je da automatski novi clan dobije PP sa temom u kojoj pise kako koristiti opcije foruma (bar 10 PP-ova sam dobio kako citirati)
Udri brigu na veselje
15 godina
neaktivan

Johohojjj,kada bi pri svakoj registraciji dolazile ovakve poruke,niko se nebi prijavljivao na bug.hr

a mogli su uvest još i

,otisak prsta,scan roznice,scan boje glasa,nacionalstvo,regionalstvo,vjeroispovjest,adresa,broj telefona,ime i prezime,ime oca,ime majke,koliko imas brace i sestara,koliko oni imaju godina,godista tvojih roditelja,imas li polozeno,sta mislis o bug forumu,imas li kucnih ljubimaca,imas li automobil,kakve bi teme otvarao,itd,itd

Ali bi tad moderatori imali pune ruke posla,a možda i više...A mi bi smo bili zaostali kao večina manjine.

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Dobra ideja...