Da... custom stranice, i meni se nekad zna dogodit. Cisto random, valjda im uleti error 500 pa prikazuju tu poruku. No dobro, valjda logiraju errore i ispravljaju bugove.
Meni se to pojavilo možda 2,3 puta.. ovisi ti o verziji browsera (jel možda beta?) i o serveru na koji se spajaš - ako imaju nekakve 'radove' ili sl.
koji browser koristiš?
Mozilla Firefox 3.5.5 (piše u Moj PC).
Proširenja: Adblock Plus, ColorfulTabs, Download Statusbar, DownThemAll!, Flagfox, FoxTab, NoScript, Personas, SkipScreen, WOT.
Ta greška se događa isključivo zbog servera, browseri nemaju veze s time.
Činjenica je da se greške tu i tamo događaju, no sve se logiraju, analiziraju i ispravljaju, ako su bugovi.
Razloga za takvu grešku može biti milijun, pa i nadogradnja, switchanje između servera, cacheiranje...
S obzirom da se sve logira, nema potrebe da ih posebno prijavljujete, osim ako se baš duže ili jako često ponavlja na istom mjestu.
U pravilu je dovoljno refreshati nakon par minuta (ili čak prije) i stvar će proraditi.
koji browser koristiš?
Mozilla Firefox 3.5.5 (piše u Moj PC).
Proširenja: Adblock Plus, ColorfulTabs, Download Statusbar, DownThemAll!, Flagfox, FoxTab, NoScript, Personas, SkipScreen, WOT.
moja greška,nisam gledao PC..evo dobio si i odgovor...
ali svi ti dodaci,ajde WOT je u redu..dapače svakom bi ga preporučio,ali adblock i noscript..baš da ti to treba..
Da ne otvaram novu temu.
Imam problem, kada god stavljam oglas na male oglase uvijek mi se pojavljuje ta greška (stranice nedostupne)
I to nakon reinstalla windowsa... Pomoć?
Mozilla Firefox 3.5 je
Da ne otvaram novu temu.
Imam problem, kada god stavljam oglas na male oglase uvijek mi se pojavljuje ta greška (stranice nedostupne)
Mozilla Firefox 3.5 je
Ajde javi točno vrijeme kada si pokušao da pogledam u logu.
Da ne otvaram novu temu.
Mozilla Firefox 3.5 je
Ajde javi točno vrijeme kada si pokušao da pogledam u logu.
ne sjećam se točno, bilo je to prije nekih 9-10 sedmica zadnji put
Sad sam isto na mobitelu, al na bug.hr, ne m.bug
izgleda da je i bug patchirao svoj win server. i to ovim zadnjim patchem koji uzrokuje ljubičati ekran smrti (s razlogom postoji opcija "grab after x seconds" :) ali i u tabu piše nedostupna stranica)
Nauči raditi screen shotove
izgleda da je i bug patchirao svoj win server. i to ovim zadnjim patchem koji uzrokuje ljubičati ekran smrti (s razlogom postoji opcija "grab after x seconds" :) ali i u tabu piše nedostupna stranica)
Doista smo imali pacthiranje servera 1.12. u periodu od 16 do 18h, ali su prekidi bili kratki, tako da nije bilo javnog upozorenja. Moguće da si baš "naletio" u takvom trenutku...
:) A moram priznat da ste bas nasli vrijeme kad cete to radit :D
Imamo četiri servera, po dva u paru, pa teoretski nema prekida dok se patchira jer uvijek jedan par servera radi. No u tom prebacivanju sa servera na server se može u praksi dogoditi kakav prekid, pa otud i te greškice. No radi o se o nekoliko sekundi.
Imamo četiri servera, po dva u paru, pa teoretski nema prekida dok se patchira jer uvijek jedan par servera radi. No u tom prebacivanju sa servera na server se može u praksi dogoditi kakav prekid, pa otud i te greškice. No radi o se o nekoliko sekundi.
Jel koristite vSphere za redundaciju?! Ako jeste, znam da kod mene, prilikom prelaska na drugu mašinu, izgubi se samo jedan ping. To me i dan - danas oduševljava.
Izgubiti jedan ping i nije strasno... ali mislim da kod njih to nije slucaj... :) No hard feelings... Inace i meni se zna dogodit da mi bug.hr malo zapne (odnosno upce ne mogu pristupiti - ko da se dogodio infinite loop u nekom dijelu koda) na par minuta, pokusavam refreshat, drugi browser etc ali ne sljaka, pristupam preko Optime, T-Coma... Nisam pokusao pingat (iduci put budem)...
Izgubiti jedan ping i nije strasno... ali mislim da kod njih to nije slucaj... :) No hard feelings...
To ti i hoću reći, koje je to čudo. Sjećaš se onih servera što sam te pitao preko skype-a?! Kupili smo jedan i stavili ESXi 4.0. Predobro radi. VMWARE, all-the-way!
Da... gledao sam jos malo one ponude... ono sto su ti u pocetku ponudili je bila cista pljacka :)))))
Eh eh da se nisi malo raspitao okolo i zatrazio ponude bio bi si lijepo zapaprio :))))
Malo ste off-topic zašli, nemojte više... :-)
Ne koristimo vSphere, no iskreno nemam pojma kako se zove to što koristimo, to nije moj posao.