''Stranice su trenutno nedostupne''

poruka: 50
|
čitano: 7.034
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Da... custom stranice, i meni se nekad zna dogodit. Cisto random, valjda im uleti error 500 pa prikazuju tu poruku. No dobro, valjda logiraju errore i ispravljaju bugove.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se to pojavilo možda 2,3 puta..    ovisi ti o verziji browsera (jel možda beta?) i o serveru na koji se spajaš - ako imaju nekakve 'radove' ili sl.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

koji browser koristiš?

Mozilla Firefox 3.5.5 (piše u Moj PC).

Proširenja: Adblock Plus, ColorfulTabs, Download Statusbar, DownThemAll!, Flagfox, FoxTab, NoScript, Personas, SkipScreen, WOT.

Spybot SD 2.0 Alpha
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 11:40 (Tom.K).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ta greška se događa isključivo zbog servera, browseri nemaju veze s time.

Činjenica je da se greške tu i tamo događaju, no sve se logiraju, analiziraju i ispravljaju, ako su bugovi.

Razloga za takvu grešku može biti milijun, pa i nadogradnja, switchanje između servera, cacheiranje...

S obzirom da se sve logira, nema potrebe da ih posebno prijavljujete, osim ako se baš duže ili jako često ponavlja na istom mjestu. 

U pravilu je dovoljno refreshati nakon par minuta (ili čak prije) i stvar će proraditi.

Domagoj

1 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
RE: ''Stranice su trenutno nedostupne''
Tom.K kaže...
seneka kaže...

koji browser koristiš?

Mozilla Firefox 3.5.5 (piše u Moj PC).

Proširenja: Adblock Plus, ColorfulTabs, Download Statusbar, DownThemAll!, Flagfox, FoxTab, NoScript, Personas, SkipScreen, WOT.

moja greška,nisam gledao PC..evo dobio si i odgovor...
ali  svi ti dodaci,ajde WOT je u redu..dapače svakom bi ga preporučio,ali adblock i noscript..baš da ti to treba..

16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.

Imam problem, kada god stavljam oglas na male oglase uvijek mi se pojavljuje ta greška (stranice nedostupne)

I to nakon reinstalla windowsa... Pomoć?

Mozilla Firefox 3.5 je

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
BannedOnThisForum kaže...

Da ne otvaram novu temu.

Imam problem, kada god stavljam oglas na male oglase uvijek mi se pojavljuje ta greška (stranice nedostupne)

Mozilla Firefox 3.5 je

Ajde javi točno vrijeme kada si pokušao da pogledam u logu.

Domagoj
16 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Da ne otvaram novu temu.

Mozilla Firefox 3.5 je

Ajde javi točno vrijeme kada si pokušao da pogledam u logu.

ne sjećam se točno, bilo je to prije nekih 9-10 sedmica zadnji put

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
Sad mi se ovo dogodilo 2 puta na m.bug preko mobitela. Koristim operu mini 4.2. I jednom se stranica kao ucitala, a nije bilo nicega, sve bijelo...

Sad sam isto na mobitelu, al na bug.hr, ne m.bug
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgleda da je i bug patchirao svoj  win server. i to ovim zadnjim patchem koji uzrokuje ljubičati ekran smrti  (s razlogom postoji opcija "grab after x seconds" :)  ali i u tabu piše nedostupna stranica)

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 16:59 (hrvooje).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nauči raditi screen shotove Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

evo opet...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
hrvooje kaže...

izgleda da je i bug patchirao svoj  win server. i to ovim zadnjim patchem koji uzrokuje ljubičati ekran smrti  (s razlogom postoji opcija "grab after x seconds" :)  ali i u tabu piše nedostupna stranica)

Doista smo imali pacthiranje servera 1.12. u periodu od 16 do 18h, ali su prekidi bili kratki, tako da nije bilo javnog upozorenja. Moguće da si baš "naletio" u takvom trenutku...

17 godina

:) A moram priznat da ste bas nasli vrijeme kad cete to radit :D

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Imamo četiri servera, po dva u paru, pa teoretski nema prekida dok se patchira jer uvijek jedan par servera radi. No u tom prebacivanju sa servera na server se može u praksi dogoditi kakav prekid, pa otud i te greškice. No radi o se o nekoliko sekundi.

Domagoj
16 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
tnakir kaže...

Imamo četiri servera, po dva u paru, pa teoretski nema prekida dok se patchira jer uvijek jedan par servera radi. No u tom prebacivanju sa servera na server se može u praksi dogoditi kakav prekid, pa otud i te greškice. No radi o se o nekoliko sekundi.

Jel koristite vSphere za redundaciju?! Ako jeste, znam da kod mene, prilikom prelaska na drugu mašinu, izgubi se samo jedan ping. To me i dan - danas oduševljava.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina

Izgubiti jedan ping i nije strasno... ali mislim da kod njih to nije slucaj... :) No hard feelings... Inace i meni se zna dogodit da mi bug.hr malo zapne (odnosno upce ne mogu pristupiti - ko da se dogodio infinite loop u nekom dijelu koda) na par minuta, pokusavam refreshat, drugi browser etc ali ne sljaka, pristupam preko Optime, T-Coma... Nisam pokusao pingat (iduci put budem)...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Izgubiti jedan ping i nije strasno... ali mislim da kod njih to nije slucaj... :) No hard feelings...

To ti i hoću reći, koje je to čudo. Sjećaš se onih servera što sam te pitao preko skype-a?! Kupili smo jedan i stavili ESXi 4.0. Predobro radi. VMWARE, all-the-way!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina

Da... gledao sam jos malo one ponude... ono sto su ti u pocetku ponudili je bila cista pljacka :)))))

Eh eh da se nisi malo raspitao okolo i zatrazio ponude bio bi si lijepo zapaprio :))))

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Malo ste off-topic zašli, nemojte više... :-)

Ne koristimo vSphere, no iskreno nemam pojma kako se zove to što koristimo, to nije moj posao.

Domagoj

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice