Primijetio sam neke nove podforume, npr. podforum "Filmovi, TV serije, glazba..." je dobra ideja, jer ljudi o tim stvarima raspravljaju svagdje, a bolje da se to negdje spremi nego da prožima sve ostalo.
Nego, predložio bih neke promjene u dijelu "Digitalije". Taj dio je podijeljen na podforume za različite klase digitalnih uređaja, a nema podforuma "Ostalo" kao npr. za hardver, softver i Internet, a izostavljene su neke klase uređaja...
Ručna računala (PDA / palmtop / UMPC / Internet tablet) bi odvojio od laptopa i stavio kao podforum unutar "Digitalija", otvorio bi podforum "e-readeri" ili barem podforum "Ostalo" unutar "Digitalija" (znam da nas ima malo koje to zanima, ali nas ipak ima ), a radi smanjivanja broja podforuma (jer ipak ne želimo da dođe do eksplozije), mogli bi se ujediniti pofdorumi o fotoaparatima i videokamerama (to su dvije slične teme koje zanimaju sličnu vrstu ljudi) kao što su ujedinjeni podforumi za audio i video playere.
Nadam se da će ovo neko odgovoran pročitati i razmisliti o ovim prijedlozima, inače sam uzalud pisao...