Prijedlog za zvjezdice zaključana tema

poruka: 138
|
čitano: 22.589
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Prijedlog za zvjezdice
thuglife kaže...
Assassin kaže...

Ne, bolje je sa zvjezdicama, jer su kukci nejasni, netko tko prvi put dodje na forum nezna koliki netko ima status iz imena nekog kukca, a ovako se to odmah vidi.

Pa koga briga za njih

Oni koji baš žele sudjelovati na forumu i postati članovi mogli bi pročitati pravila foruma i shvatiti sve bez problema

Ipak smo mi koji već duže vremena sudjelujemo na forumu važniji od nekih novaka

Ionako ih većina samo dođe napravi problem i biva suspendirano

To mi je poznato.

17 godina
moderator
Prijedlog za zvjezdice

Tema je već bila, već smo rekli da vraćanja na staro neće biti, i ova tema je nepotrebna.

Znate i sami da slušamo želje i potrebe korisnika, no ipak na kraju krajeva mi imamo zadnju riječ, a u ovom smo slučaju odučlili kako jesmo i to je naš konačan odgovor.

Neću lockati temu, no ako bude natezanja i uvjeravanja da bi vi to ipak, onda neću imati izbora.

Domagoj

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijedlog za zvjezdice

Neznam, previše se vi brinete oko tih zvjezdica. Daj krenite uživati u forumu i pomagati ljudima, a ne imati što više zvjezdica. Ja usere pamtim po komentarima i avataru, a ne po nekom statusu...

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijedlog za zvjezdice

Po meni, najbolja je mogućnost da umjesto zvjezdica stave animacije kukaca. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijedlog za zvjezdice

Ma ova tema je propala

Njihova je zadnja i ako neće kukce neće kukce

Boli me neka stvar

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
franky kaže...

Po meni, najbolja je mogućnost da umjesto zvjezdica stave animacije kukaca. Cool

ili bubamarice.........to bi onda bilo super ko u časopisu nekad ocijene

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
17 godina
neaktivan
Prijedlog za zvjezdice

Zanimljivo je da su sve teme sa zvjezdicama zaključane (osim ove :) i nije poželjno o tome razgovarati i komentirati.... Kako sam tih godina, sjećam se i slično mi je to kao u komunizmu kad je bilo zabranjeno kritizirati i ogovarati druga Tita, točkice na koje smo dobivali brašno, par nepar registracije, šećerne "table" (sustav i formule dugoročne stabilizacije)...... Da ne govorim o vicevima o istom liku.

Tako ja izgubih dvije zvjezdice u dva mjeseca a bio sam "pristojan i kulturan, poštivao pravila, pisao suvislo, pomagao drugima povremeno, redovito posjećivao forum..." i da parafraziram "i otišle su same po sebi." i sada o tome moram šutjeti!?

Zanimljivo mi je zapravo da moderatore naročito smetaju rasprave o zvjezdicama kao da ipak nešto sa tom formulom nije u redu i kao da tu nešto smrdi. Obično se svrbiš gdje te češe, zar ne? Jer ako se formula stalno mijenja i "poboljšava" znači da je rađena po načelu "pusti pa ćemo vidjeti kako će to raditi". S druge strane, iako nisam baš "zagrijan" za statuse na ovom forumu (previše mi godina prijatelju), gubitak statusa nakon dvije godine (i to drastičan) me demotivira. Nisam "napredni" korisnik i ne klikam bez veze na pohvale i pokude, stalni sam posjetitelj i volim komentirati teme koje (amaterski) razumijem i volim. I za nagradu, sveden sam na status tek prijavljenog jer je netko napravio neku "nelinearnu nesimetričnu formulu"za ponižavanje umjerenih, vjernih, pristojnih, kulturnih, redovitih članova.

Sve u svemu, žao mi to reći, ali vidimo se na forumu slijedeće godine, a možda ni tada..... I da, zaboli me za crveni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 21:36 (Misionar).

37 0 hvala 16
16 godina
odjavljen
Prijedlog za zvjezdice

Ok, decki su pogrijesili...

Ljudski je grijesiti. Zivio ti meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako vam nije jasno?! Očito je Oly dignuo tu ljestvicu potrebnu za određen broj zvijezdica, jer jedino on osim moderatora ima 5 punih zvijezdica! Pa jel vidite da su svi (osim Olya) izgubili po jednu-dvi zvijezdice. Da pogledaš na listu najautora, vidjet ćeš da nisi sveden na razinu tek prijavljenog, jer si daleko ispred njega!

Broj zvijezdica ne određuje toliko vaš status koliko to radi lista najautora!

Valjda jedino mene nije gubitak zvijezdi demotivirao, iako sam izgubio 2...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
odjavljen
Prijedlog za zvjezdice

Ja sam izgubio pola zvjezdice sto je je, ali kao da me brine.

Valjda zato sto mene u biti ovdje puno ne vole, pa mi ne daju TU i ne klikaju na hvala, a sto ja sada mogu...

Odoh po pivo da tugu utucem...

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kako vam nije jasno?! Očito je Oly dignuo tu ljestvicu potrebnu za određen broj zvijezdica, jer jedino on osim moderatora ima 5 punih zvijezdica! Pa jel vidite da su svi (osim Olya) izgubili po jednu-dvi zvijezdice. Da pogledaš na listu najautora, vidjet ćeš da nisi sveden na razinu tek prijavljenog, jer si daleko ispred njega!

Nisi jedini - i mene ne diraju te zvjezdice, ne obraćam baš pažnju na njih :)

Ali mislim da ipak sustav nije u redu - da nas se tako rangira i da zapravo gubiš/dobivaš reputaciju na tu osnovu (od onih koji to gledaju)... Puno bolje rješenje je bilo ono staro sa statusima i brojem postova (kao i na svakom drugom forumu), ali da se ne broje postovi na određenim podforumima...

Potpis ;)
16 godina
neaktivan
Ali opet i taj sistem ima mana. Jer tako mogu ja zaspamat svaku temu s glupim postovima. Npr. sad na ovu Olegovu vijest napišem: 'Jako dobro napisano Oleže!'. To bi bio spam, jer nisam nikome pomogao... Nijedan sistem rangiranja nije savršen...
16 godina
odjavljen
Prijedlog za zvjezdice

Ma nema ovdje smisla ikakve statuse isticati (eventualno datum registracije i to je to), jer je forum takav kakav je - od najmladjih do najstarijih.

Uvijek ce biti, zasto ovo - zasto ono. Da se radi o nekom ozbiljnijem forumu pa da postoje odgovori na to pitanje, ali ovdje odgovora jednostavno nema niti ih moze biti.

Mislim, briga mene sto ce ovdje biti, ali jedino kvalitetno rjesenje je maknuti vrednovanje ljudi. Ostati ce oni koji stvarno zele pomoci i koji imaju pitanje, a oni kojima je do statusa, zvjezdica, brojki, a oni ce otici dalje na drugi forum.

Svaki forum jednostavno mora dozivjeti svoju katarzu, jer se inace dogadja 'nered'.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 22:11 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam za to da zvijezde ostanu jer to je ipak poticajno... Bez obzira na to što npr. ja želim nekom pomoć, imam dodatnu motivaciju jer se tako penjem po ljestvici najautora i dobivam veći status.
Zvijezdice FTW! :D
16 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Zanimljivo je da su sve teme sa zvjezdicama zaključane (osim ove :) i nije poželjno o tome razgovarati i komentirati.... Kako sam tih godina, sjećam se i slično mi je to kao u komunizmu kad je bilo zabranjeno kritizirati i ogovarati druga Tita, točkice na koje smo dobivali brašno, par nepar registracije, šećerne "table" (sustav i formule dugoročne stabilizacije)...... Da ne govorim o vicevima o istom liku.

Tako ja izgubih dvije zvjezdice u dva mjeseca a bio sam "pristojan i kulturan, poštivao pravila, pisao suvislo, pomagao drugima povremeno, redovito posjećivao forum..." i da parafraziram "i otišle su same po sebi." i sada o tome moram šutjeti!?

Zanimljivo mi je zapravo da moderatore naročito smetaju rasprave o zvjezdicama kao da ipak nešto sa tom formulom nije u redu i kao da tu nešto smrdi. Obično se svrbiš gdje te češe, zar ne? Jer ako se formula stalno mijenja i "poboljšava" znači da je rađena po načelu "pusti pa ćemo vidjeti kako će to raditi". S druge strane, iako nisam baš "zagrijan" za statuse na ovom forumu (previše mi godina prijatelju), gubitak statusa nakon dvije godine (i to drastičan) me demotivira. Nisam "napredni" korisnik i ne klikam bez veze na pohvale i pokude, stalni sam posjetitelj i volim komentirati teme koje (amaterski) razumijem i volim. I za nagradu, sveden sam na status tek prijavljenog jer je netko napravio neku "nelinearnu nesimetričnu formulu"za ponižavanje umjerenih, vjernih, pristojnih, kulturnih, redovitih članova.

Sve u svemu, žao mi to reći, ali vidimo se na forumu slijedeće godine, a možda ni tada..... I da, zaboli me za crveni.

Upravo se o tome radi, moderatori bi trebali poticati na aktivno sudjelovanje u raspravama, a dizanje statusa je najbolji način za to. Dakle poticati na konstruktivne rasprave, na praćenje razvoja tehnologije i ipak napraviti razliku između početnika na forumu i stalnih aktivnih "majstora". Moram priznati da sam se i sam nadao nakon skoro dvije godine kakvoj zvjezdici, no očito je da taj segment foruma ne funkcionira a moderatori su preegoistični da to priznaju nego lockaju teme o zvjezdicama i time direktno i indirektno smanjuju posjećenost foruma od kojeg vjerojatno žive, i to se zove hrvatska bahatost i arogancija, kao da ih boli glava od tih tema. Stara narodna kaže da i zub boli kada je prazan.

17 godina
Prijedlog za zvjezdice

Ja sam isto izgubio pola *, ali me iskreno nije briga (ma koga ja lažem idem se sad ubiti u alkoholuCool)

Ja sam za to da se maknu sve oznake osim onih o "stažu".

Evo na primjer ja, ne sudjelujem u onom "Spam raju" (govorim o one dvije "birc" teme (dnevna i noćna)) pa sam zato manje vrijedan na forumu ili...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
the economist kaže...

Upravo se o tome radi, moderatori bi trebali poticati na aktivno sudjelovanje u raspravama, a dizanje statusa je najbolji način za to. Dakle poticati na konstruktivne rasprave, na praćenje razvoja tehnologije i ipak napraviti razliku između početnika na forumu i stalnih aktivnih "majstora". Moram priznati da sam se i sam nadao nakon skoro dvije godine kakvoj zvjezdici, no očito je da taj segment foruma ne funkcionira a moderatori su preegoistični da to priznaju nego lockaju teme o zvjezdicama i time direktno i indirektno smanjuju posjećenost foruma od kojeg vjerojatno žive, i to se zove hrvatska bahatost i arogancija, kao da ih boli glava od tih tema. Stara narodna kaže da i zub boli kada je prazan.

Moderatori žive od foruma? Koliko je meni poznato forum je samo popratna stvar Bug časopisa, održava ga Domagoj, a ostali moderatori su obični forumaši kao i svi mi.

Gdje tu leži lova?

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
Ja bi samo da umjesto zvijezdica budu bugove bube. Ko u bugu kad daju ocjene, recimo, 2 i pol bube od 5. To je to.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Malo lagis jer si imao tri kao i ja i bio si malo ispod mene ;)

16 godina
neaktivan
@logic
Ma ne lagim... Izgubio sam 2 polovice zvijezdi, ali sam zaboravio napisat... A bilo je kasno, već sam stisnuo 'Pošalji'...

@roosvelt1991
(Ne) sudjelovanje u 'spam raju' nema nikakve veze s brojem zvijezdica. Tamo se mogu dobit samo TU i TD, a to ne utječe na broj zvijezdica. U tim temama se raspravlja o svemu i svačemu, i nerijetko se i pomogne nekom.

Formula za zvijezdice je - Pazi sad! Aktivnost + zahvale!
Nema veze to što su neki tu 2 godine registrirani, ako nisu puno sudjelovali u temama i nisu bili toliko online - neće dobit zvijezdice.
16 godina
odjavljen
Šef kaže...

Nema veze to što su neki tu 2 godine registrirani, ako nisu puno sudjelovali u temama i nisu bili toliko online - neće dobit zvijezdice.

Ti izgleda nisi odrastao na usenetu...

17 godina
neaktivan
Prijedlog za zvjezdice

Zašto su vam te zvjezdice bitne?

Evo ja ustupam svoju, naravno ako je to izvedivo

Peace and Love _ Frankenstein Build

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
@logic
Ma ne lagim... Izgubio sam 2 polovice zvijezdi, ali sam zaboravio napisat... A bilo je kasno, već sam stisnuo 'Pošalji'...

@roosvelt1991
(Ne) sudjelovanje u 'spam raju' nema nikakve veze s brojem zvijezdica. Tamo se mogu dobit samo TU i TD, a to ne utječe na broj zvijezdica. U tim temama se raspravlja o svemu i svačemu, i nerijetko se i pomogne nekom.

Dvije polovice nije isto kao dvije cijele ;)

Mrgud Veliki kaže...
Šef kaže...

Ti izgleda nisi odrastao na usenetu...

Eh. Moji provideri pogasili news servere i to nikako da prezalim. Jos imam instaliran 40tude dialog. Znas li neki free server koji prenosi hr.* grupe?

15 godina
protjeran
U potpunosti se slazem s thuglife, da imaju rangovi po postovima, da ne utjece na zvijezde. I da ovakav sistem ostane. Ideju podrzavam!
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
Šef kaže...

@roosvelt1991

Sve to stoji šefe, ali ja baš i nemam neku naviku ubacivati se u svaku temu da bi se zaradio koji hvala point. (bez uvrede, ne mislim na tebe tu)

A što se tiće ovog boldanog, u to sam se i sam uvjerio, jer do sad bi gosp.F1-IVO dobio par tisuća zahvala u F1 temi.

16 godina
odjavljen
logic kaže...

Eh. Moji provideri pogasili news servere i to nikako da prezalim. Jos imam instaliran 40tude dialog. Znas li neki free server koji prenosi hr.* grupe?

Ja koristim 40tude dialog jos uvijek Izlanuo se.

Od free stvarno ne znam. Neke sam koristio, ali su pokrivali malo toga i na kraju se ugasili. Cudno da ti ne podrzava, jer sam primjetio da ima ljudi iz Srbije i iz Banja Luke na tim grupama.

Jedino 'klasican' google.groups. Ali usenet izumire, tako da smo vecinom ostali mi starkelji tamo.

16 godina
neaktivan
Ne, nisam odrastao na Usenetu...
@logic, Domagoj je već napisao u jednoj temi. Zvijezdi je zapravo 10, ali mi tu 1 zvijezdu vodimo kao pola...
Do zbrke ne bi došlo da mogu editirati post na mobitelu, ali - ne mogu.

Sad ću dobit i žuti zbog ovolikog OffTopica...
17 godina
moderator
Prijedlog za zvjezdice

Bez veze spamate...

Bit će promjena u sustavu izračuna statusa, već sam to napisao večeras...

A dok to čekate zabavite se malo čitanjem:

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/novi-statusi-zvjezdice/24282.aspx

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Prijedlog za zvjezdice

Nisam izgubio ništa. Krajnje sam nesretan zbog toga.Smijeh

Uglavnom, đoli me bon za zvjezdice.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prijedlog za zvjezdice

te zvjezdice su smjesne...

do pred 10 dana sam ih imao 3 pune, a nakon moji kritika o informatickim firmama i providerima, od koji su neki sponzori ili ustupitelji BUGa, imam ravno 1...

pa pocinjem razmisljat o tome kako je nebitno pola onoga sta je napisano kad su zvjezdice uvedene...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice