Positive Feedback

poruka: 2
|
čitano: 804
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Positive Feedback

Potaknut jednim drugim forumom (u daljenjem tekstu "forum") u kojem ljudi nakon prodaje svoje polovne opreme, daju feedback na posebnom dijelu foruma,

htio sam samo pitat dali ovdje postoji takav dio u oglasima?  ja sam tražio ali nisam našao.

Na tom forumu ljudi nakon uspješne transakcije otvore temu sa nazivom korisnika koji mu je opremu prodao

i nahvali ga pozitivno ili negativno, i mogu reći da to fino funkcionira.

dakle pri uspješnoj transakciji kupac samo ode na taj dio foruma,  potraži ime korisnika koji mu je opremu ili komponentu prodao

i kaže "sve pet, odlično, preporučujem kolegu"

Da se razumijemo, ne kažem da su neki mugeri, ali mislim da bi kod postojanja takve teme, kupovina u oglasima bila bolja brža i ugodnija.

možda je samo problem što je Bug.hr forum prilično velik, sa dosta korisnika, dok je  "forum" više interni ali ima oko 1500 stalnih korisnika

gdje je svakom u interesu da ima dobru reputaciju, nikome nije u interesu varati.

:: I got you in my sight

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Positive Feedback
www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice