Ocjena prodavaca u njegovom profilu

poruka: 10
|
čitano: 2.224
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ne znam dal je vec bilo al dal bi se moglo napraviti sljedece:

znam da ima tema u kojoj kupci/prodavaci ocjenuju svoja iskustva s kupovinama i clanovima foruma.

dal bi se moglo u profil korisnika staviti, recimo, jedan dio sa 1-5 zvjezdica sa zadovoljstvom prodaje/kupovine sa korisnikom?

znaci, nakon svake kupnje/prodaje bi kupac/prodavac mogao u profilu od kupca/prodavaca oznaciti osobno zadovoljstvo sa odredjenim clanom?

tipa kao sto ima e-bay sa svojim korisnicaima, pozitivan i negativan feedback?
64 Za
11 Protiv
<a href="http://www.ADmimsy.com?R=Vespreian" target="_blank">ADmimsy - Get Paid to View Ads</a>

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Ocjena prodavaca u njegovom profilu
Zanimljiva ideja i mislim da je predlagana ranije.
Ne znam koliko posla zahtjeva, ali koliko god da je - previše je. Najviše zato što trgovina nije osnovni cilj foruma.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina

Mislim da to zahtjeva previše posla.

Prvo bi morao isprogramirati sam sistem ocjenjivanja, što vjerujem nije teško. No onda dolaze na red uvjeti - kako zabraniti ocjenjivanje trolovima (tj onima koji nisu uopće trgovali), tko sve ima pristup ocjenjivanju, kako to isfiltrirati itd.

Vidiš da nam je i ovako bug sporkast, ne treba ga dodatno gušiti.

Bilo bi bolje da to uvedu na njuškalo već jednom -.-

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 14:27 (OriginalEXE).

13 0 hvala 0
14 godina
protjeran

a jel bi bilo tako teško da se u profilu svakog od nas nalazi "click" polje (kao kod ove ankete) i da kupac klikne na broj od 1 do 5 čime ocjenjuje prodavača - pa se lijepo  može vidjeti koliko je puta bilo klikano na 1 a koliko na 5.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na jednom forumu na kojem sam takodjer registriran i ima oglasniktako je sredjeno to kao sto je predlozeno

tamo se mora navesti sto se kupovalo ko je od koga kupovao/prodavao/poklanjao/mjenjao i neki kratki opis

i onda to moderator odobrava ili ne

0 0 hvala 0
14 godina

Također sam mišljenja da je ovo super.

No, zamisao i koncepcija bi bila teška.

Danny {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
ili onom kojem je to vazno nek si stavi u potpis. vako i onako ili zjapi prazan ili pisu gluposti.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan
Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
14 godina
protjeran

ima takvo ocjenjivanje... iako stranica još nije potpuno u funkciji, otvorili su stranicu da se vidi kak izgleda, i kad sam se logirao vidio sam da imaju ocjenjivanje u profilu... e sad, da ne reklamiram baš direktno sa adresom, utipkajte zigizagi oglasnik u google...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isto tako moraš biti svjestan da će vjerovatno doći do zlouporabe takvog sustava,ali bez obzira sviđa mi se ideja iako mislim da je to tehnički jako velik posao.

Iako kao što je navedeno forum nije samo oglasnik.Ali isto {#}

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice