Kad stisnem moj pc, i scrollam skroz dolje, mogu scrollati u beskonačnost.
Slika govori više od riječi:
http://slike.hr/slike/untitled_3ae44.png.html
Browser je Firefox updatean na najnoviju verziju.
Kad stisnem moj pc, i scrollam skroz dolje, mogu scrollati u beskonačnost.
Slika govori više od riječi:
http://slike.hr/slike/untitled_3ae44.png.html
Browser je Firefox updatean na najnoviju verziju.
Problem je do nekog addona koji koristiš.
Kod mene ne možeš, ali možeš označiti "My PC".
Do sada si mogao samo u IE-u.
Problem je do nekog addona koji koristiš.
Kod mene ne možeš, ali možeš označiti "My PC".
Do sada si mogao samo u IE-u.
Ne koristim addone uopće.
Koji FF koristiš?
Moj je FF 4.0 beta 6.
I dosta FF 3.x addona.
Zadnju WHQL ( :D ) verziju, 3.6.12
A probaj betu...
Meni ni na Chromeu nema tog BUG-a...
Ne pada mi pamet da mijenjam software zbog bug na forumu, ispravno bi trebalo biti da dobijem nekakav feedback od samih administratora foruma koji bi ipak trebali supportat službenu verziju browsera.
Provjeri AntiVirus da kojim slucajem nema neku opciju. Ili posalji email moderatoru.
Ne pada mi pamet da mijenjam software zbog bug na forumu, ispravno bi trebalo biti da dobijem nekakav feedback od samih administratora foruma koji bi ipak trebali supportat službenu verziju browsera.
Koji nevjerojatan bug - pa to je škandalozno! Smanjuje ti produktivnost i uništava koncentraciju! :-)
Ozbiljno, meni normalno radi u svim browserima, uključujući i zadnju (stabilnu) verziju FF. Problem je izgleda kod tebe.
Ne, niste me vjerojatno shvatili. Kad sisnem pc, i scrollam dolje, imam kraj. Kad stisnem moj pc, i vučem taj pc dole, mogu ga vući u beskonačnost.
@Domagoj - svaki bug je dobrodošao, nemoj da još pare moram tražit
Ne, niste me vjerojatno shvatili. Kad sisnem pc, i scrollam dolje, imam kraj. Kad stisnem moj pc, i vučem taj pc dole, mogu ga vući u beskonačnost.
@Domagoj - svaki bug je dobrodošao, nemoj da još pare moram tražit
F.. it i meni je tako
Opera 10.53 - Isti problem.
Ne mogu vjerovati da si to uopće išao isprobavat.
To nije bug, to je feature! Želimo svojim korisnicima omogućiti da odnesu prozor u beskonačnost, kad im već to Windowsi ne dozvoljavaju!
Iskrene isprike što stvar ne funkcionira i gore i ulijevo, poradit ćemo na tome - ovo ide na sam vrh prioriteta i odgađa sve planirane nadogradnje foruma dok se ne riješi!
Ne mogu vjerovati da si to uopće išao isprobavat.
To nije bug, to je feature! Želimo svojim korisnicima omogućiti da odnesu prozor u beskonačnost, kad im već to Windowsi ne dozvoljavaju!
Iskrene isprike što stvar ne funkcionira i gore i ulijevo, poradit ćemo na tome - ovo ide na sam vrh prioriteta i odgađa sve planirane nadogradnje foruma dok se ne riješi!
Zasto se uopce trudis?
Chrome 7.0, isti problem, ali nista strasno
Ne razumijem zašto ironično - podrugljiv ton. Jednostavno uz sljedeću veću naogradnju sredite i ovaj problem. Ovaj podforum između ostalog i služi za prijavu problema.
Ne razumijem zašto ironično - podrugljiv ton. Jednostavno uz sljedeću veću naogradnju sredite i ovaj problem. Ovaj podforum između ostalog i služi za prijavu problema.
To nije problem. Ne vuci fucking div i problem rijesen!
zanemarite.
modovi zbrisite post.:D