Kupi-prodaj forum

poruka: 111
|
čitano: 21.572
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kupi-prodaj forum
Armor kaže...

Mislim da bi kod pokretanja nove teme bilo dovoljno staviti samo slovo:

P - za prodajem

K - za kupujem

R - za razmjenu

A procjena?Nevinašce

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

P - za prodajem

K - za kupujem

R - za razmjenu

Istina, slažem se.

Ako mijenja i prodaje onda P&R....

17 godina
Šef kaže...
Armor kaže...

P - za prodajem

K - za kupujem

R - za razmjenu

A procjena?Nevinašce

Zamisli grijeha, za procjenu obično svi napišu Procjena...

EDIT: postoje gumbi, znači korisnik ne piše sam pa je onda ok.

Ja sam samo htjel olakšati ljudima, a ovak s gumbima je ok

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:16 (Armor).
17 godina
Kupi-prodaj forum

Da ne otvaram novu temu za prijedlog, a vezano je za novi podforum... Naime bilo bi dobro kad bi sami mogli uredjivat naziv teme, jer sad kupim/prodam nekaj i tema je vise beskorisna i za drugi shoping moram otvarat novu temu sto trpa forum, mislim da bi ovaj prijedlog to sprijecio. Znaci tu opciju preimenovanja teme uvest samo za kupi/prodaj forum.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:52 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
Kupi-prodaj forum

Mislim da bi pod "Strogo zabranjeno" trebalo biti i svako komentiranje cijena, ukoliko se ne radi o procjeni.

Recimo u ovoj temi ismijavaju autora i njegove cijene. Pa ljudi Božji, ak neko to hoće, dat će pare! Ak neće/nema, ne mora.

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Armor kaže...

Mislim da bi pod "Strogo zabranjeno" trebalo biti i svako komentiranje cijena, ukoliko se ne radi o procjeni.

Recimo u ovoj temi ismijavaju autora i njegove cijene. Pa ljudi Božji, ak neko to hoće, dat će pare! Ak neće/nema, ne mora.

Definitivno potpis. Svaka roba i svaka cijena nađu kupca. Tko su drugi klinci da debilnim ponašanjem i dječjim ismijavanjem drugima zeznu trgovinu i cijenu.

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
16 godina
Kupi-prodaj forum

Ja bi samo dao jedan prijedlog.

Valjalo bi otvoriti temu u kojoj bi se moglo razmjenjivati iskustva sa uspješnjošću prodaje/kupnje/zamjene nečega sa nekim od trgovaca.

Uvijek je i uvijek će biti onih prljavih koji recimo kažu da prodaju neki account,dobe pare na svoj račun i onda kao zadnja gamad ne žele dati svoj account.

Čista krađa!

Znači,u temi bi pisali svoja iskustva sa forumašima od kojih smo nešto kupili itd.tako da se zna s kime je dobro trgovati a koga treba izbjegavati.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ja bi samo dao jedan prijedlog.

Valjalo bi otvoriti temu u kojoj bi se moglo razmjenjivati iskustva sa uspješnjošću prodaje/kupnje/zamjene nečega sa nekim od trgovaca.

Uvijek je i uvijek će biti onih prljavih koji recimo kažu da prodaju neki account,dobe pare na svoj račun i onda kao zadnja gamad ne žele dati svoj account.

Čista krađa!

Znači,u temi bi pisali svoja iskustva sa forumašima od kojih smo nešto kupili itd.tako da se zna s kime je dobro trgovati a koga treba izbjegavati.

Jednostavno stavit popis poštenih i nepoštenih trgovaca kao i količina prodaje/kupnje/zamjene stvari.

Naravno da bi se napravio popis, svatko tko će trgovat treba ukratko iznjet svoj komentar u toj temi da bi se znalo.

Duh Sveti....
17 godina
moderator
Armor kaže...

U Oglasniku svatko može sam zaključati temu/oglas, pa će tako izbjeći i komentare, ako ih ne želi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 0:49 (Miro).
16 godina
protjeran
Kupi-prodaj forum

jeste culi da je pcekspert zatvorio trznicu 

http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=23

tak da budete na oprezu 

#x262D
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 13:14 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliko sam čuo, tamo je 'pijaca' ('plac') zatvorena zbog muljatora, tako da se tu mora otvorit tema sa dobrim/lošim 'trgovcima'.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Zatvorena je jer je netko buio glup pa mu se obilo o glavu. Kao nećemo restriktivno, svako nek sam pazi na sebe ... bla bla.

A ima i hrpa dobrih primjera.

Na Benchmarku fino ima pravilo 6 mjeseci članstva ili min. 100 postova da bi se moglo sudjelovati u trgovanju, čime su automatski destimulirani svi koji dolaze na forum samo i isključivo radi trgovine.

Plus, nitko ne može odgovarati na postavljeni oglas isl. ...

Onaj đumbus što je postojao na PCE nebi ni Isus Krist mogao moderirati, svaka čast dečkima koji su to radili.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
stef kaže...

Onaj đumbus što je postojao na PCE nebi ni Isus Krist mogao moderirati, svaka čast dečkima koji su to radili.

Misliš Chuck Norris? Belji se

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

Onda, supermoderatori, hoće biti što od teme sa lošim i dobrim trgovcima (i kupcima)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Šef kaže...

Onda, supermoderatori, hoće biti što od teme sa lošim i dobrim trgovcima (i kupcima)?

Pa ja sam i dalje - Neodlučan

Ti stalno to zagovaraš - imaš potrebu baš nekoga pohvaliti ili pokuditi?

Na što će sličiti te teme? Bojim se da su kao stvorene za flejm i prepucavanje. Već sada ako netko dobije tri palca dolje odmah je uvrijeđen...

Glupo mi je da se moderatori dovedu u situaciju da moraju uredovati u svađama koje nemaju veze s raspravama na samom forumu.

16 godina
Miro kaže...

Na što će sličiti te teme? Bojim se da su kao stvorene za flejm i prepucavanje. Već sada ako netko dobije tri palca dolje odmah je uvrijeđen...

Glupo mi je da se moderatori dovedu u situaciju da moraju uredovati u svađama koje nemaju veze s raspravama na samom forumu.

Treba probati.

Ako počne prepucavanje tada temu treba zaključati i podijeliti kartone.

Bilo bi najbolje da se u tu temu uvedu stroga pravila.

Svatko može izreći svoja iskustva sa pojedinim kupcem i to je to.

Svako daljnje prepucavanje treba samo izbrisati i sankcionirati.

Death has a thousand faces,evil only one.
17 godina
Kupi-prodaj forum

Možda treba još pričekati da taj podforum potuno zaživi, pa ak bude nekih pritužba na određene ljude (preko pp-ova Miri ili nekom drugom s Buga), onda se može krenuti s javnim pritužbama na njih...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

@luckyluke

Al to je ipak posel ... bespotreban. I netko će trebati dežurati.

Stvar treba biti maksimalno jednostavna i pravila igre moraju biti jasna. Intervencija moderatora treba biti svedena na minimum (samo ozbiljne pritužbe).

Treba fino ograničiti trgovinu na članove sa "stažem", dakle one koji pridonose raspravama na forumu, a ne vise samo na tržnici.

Trgovina rabljenom robom kao takva je uvijek škakljiva i svako zaista treba paziti na sebe u određenoj mjeri.

Bilo kakvo komentiranje cijena i odgovore na postavljene oglase svesti na minimum. Ako je cijena nerealno visoka niko neće kupiti i gotovo.

Procjene su škaljive isto, bar što se mene tiče. Uzmeš si vremena i pogledaš slične oglase i onda postaviš cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 13:51 (stef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Šef kaže...

Nemam, ali bolje spriječiti nego liječiti, odnosno bolje da znam kod koga kupovati, a kod koga ne odmah na početku, a ne kad me već netko ''prešao''Namigiva

17 godina
neaktivan
Kupi-prodaj forum

PA neko se uvedu onda samo "palci gore". TAko nitko neće biti uvrijeđen, a veći renome će uvijek imati oni sa više "palaca" Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stef kaže...

PA neko se uvedu onda samo "palci gore". TAko nitko neće biti uvrijeđen, a veći renome će uvijek imati oni sa više "palaca" Belji se

Ili svima odrezati palčeve, pa neće biti uvreda :)

Čemu vas to tolko muči, trgujte, kad vam je već Bug ostvaril želje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice