Gubitak zvjezdica zaključana tema

poruka: 78
|
čitano: 7.878
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Gubitak zvjezdica
joze kaže...

Kad sam odavno surfa ovim forumom mislim da sam nalazia na prihvaćeno rješenje; autorov komentar i slično. To su one ka male sličice ka citat tako nešto Di je sad to nestalo?

a ni to valjda nije radilo kako treba, nekakve zloupotrebe pojmova "problem" , "prihvaceno rjesenje" itd. nedavno sam to negdje na forumu procitao...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
protjeran
Gubitak zvjezdica

Skank zašto svima dijeliš hvala Belji se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gubitak zvjezdica

@skanki da i ja sam to tija pitat

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 13:37 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Daniman123 kaže...
Daniman123 kaže...

Nemojte vraćat zvijezde jer sam ja 5 na listi Cool

Na listi najboljih autora

Neznam ja koju ti listu gledaš...

Ti si na petoj stranici 7.-i po redu.

Cilj vam je biti u prvih 10 jer su rekli da će možda biti nagradna igra u kojoj prvih 10 najboljih forumaša dobiva nagradu...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 13:42 (Hyperion).
16 godina
odjavljen
Gubitak zvjezdica

mogli ste onda na PP pitat.... ovako ce se domagoj naljutit kad skuzi... ah, oprosti necu vise... prihvacam kartone svih boja, zasluzio samSramim se

LOCK

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 13:45 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gubitak zvjezdica

Ibtl  Cool

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Cilj vam je biti u prvih 10 jer su rekli da će možda biti nagradna igra u kojoj prvih 10 najboljih forumaša dobiva nagradu...

Haha, znači sad više nije cilj sudijelovati na forumu, nego biti deseti na listi najboljih autora.

Iskreno pos...m se na tu listu i te zvjezdice iako sam među prvih dvadeset, registriran sam na ovaj forum da podijelim i proširim znanje o računalima, a ne da se natiječem za najboljeg autora.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Hyperion kaže...

Haha, znači sad više nije cilj sudijelovati na forumu, nego biti deseti na listi najboljih autora.

Iskreno pos...m se na tu listu i te zvjezdice iako sam među prvih dvadeset, registriran sam na ovaj forum da podijelim i proširim znanje o računalima, a ne da se natiječem za najboljeg autora.

ma to svi vele, a u biti zele tu nagradu dobiti!!Viče

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Dosadni ste sa zvijezdama....

Domagj, pretvori ih u sunca pa da riješiš briga neke :)

Ako mogu sise. Hvala unaprijed

http://www.eveonline.com/
17 godina
Gubitak zvjezdica

hoće bit za nas luzere kakav  nagradni glavinjak da ga uguramo u otvor?

pozdrav svima
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ja mislim da zvijezdice pokazuju koliki si partizan.
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina

Eo i meni nestalo pol zvijezdice..

A štać' sad, idem skočit kroz prozor :(

Inače, ovaj sistem mi i nije baš nešto, puno bolje mi se čini klasični prikaz broja postova + status.

Ili nek recimo uvedu opciju da forumaš izabere koja rasa želi bit..npr dosta ljudi bi izabralo Troll ili Spammer ili nešto treće..i onda nabijaju levele kao npr u Diablu.."Troll lvl 36" (ovo zadnje je zaje*ancija al čak mi djeluje i zanimljivo Smijeh).

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
17 godina
microman kaže...

Pa kada to radiš dizanje na listi do najboljih autora dolazi samo.

Ja sam si razmislio prije par godina: "Od škole skoro nemam ništa, ništa me nisu naučili samo osnovne stvari, sve moram sam kod kuće. Pošto se želim baviti ponajviše hardware-om, a najprikladniji posao za to je radit na servisu. Jest da plaća nije velika, ali bar ću radit ono što volim, ali prvo gdje steći znanje?"

Prvo sam prekopao stari comp iz 2000.-e godine da vidim kako to sve izgleda, onda sam počeo po novijem compu(iz 2004.-e) prčkat i nakraju je otišao u vječna lovišta, onda sam počeo sam slagat konfiguraciju. Složio, kupio.

Onda je došlo na red pojedinačno kupovanje komponenata, došao sam do nedoumice. Dali point of view black diamond može podnesti HD4870, registrirao se na ovaj forum i pitao. Nitko nije nikada odgovorio.

Malo sam pisao po forumu 1-2mj. , pa prestao. Onda sam počeo aktivno sudjelovat i došao do ovoga danas smatram da mi je to jedno od najvećih postignuća u životu (što se tiče neke liste).

No to je nevažna, proširio sam znanje i podijelio ga i sada sam napokon došao do nekog levela gdje mi je budućnost sigurnija, moram još dosta stvari naučit no ono osnovno je tu u glavi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Daniman123 kaže...
Daniman123 kaže...

Nemojte vraćat zvijezde jer sam ja 5 na listi Cool

Na listi najboljih autora

Neznam ja koju ti listu gledaš...

Ti si na petoj stranici 7.-i po redu.

Ja bas htjedoh provjeriti na kojoj je to listi on sa jednom zvjezdicom 5 -ti ;)

17 godina
neaktivan
Gubitak zvjezdica

Mora da nam je netko digao ljestvicu, tko god bio, savjet; uspori malo, nemremo te pratit  Smijeh

Btw: kak mi sad ružno izgleda samo jedna zvjezdica, ništa, odo se ubit...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ucini to njezno ;)

17 godina
Hyperion kaže...

Malo sam pisao po forumu 1-2mj. , pa prestao. Onda sam počeo aktivno sudjelovat i došao do ovoga danas smatram da mi je to jedno od najvećih postignuća u životu (što se tiče neke liste).

No to je nevažna, proširio sam znanje i podijelio ga i sada sam napokon došao do nekog levela gdje mi je budućnost sigurnija, moram još dosta stvari naučit no ono osnovno je tu u glavi.

Ma bravo...Izlanuo se

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
odjavljen
boxer kaže...
Hyperion kaže...

Ma bravo...Izlanuo se

da, fakat je to malo kilavo receno jer evo ja sam na 5. stranici.... jos bi se netko i zabunio pa pomislio "ah, evo jos jednog pametnog ali zvijezdicama zakinutog forumasa"!!

a istina je... ma, znate i sami

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice