Forum za početnike

poruka: 19
|
čitano: 3.413
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Forum za početnike

Pozdrav.Baš sam razmišljao kako bi bilo dobro napraviti podforum za totalne početnike.Da u tom forumu postoje tutoriali o djelovima računala, njihovoj funkciji, operativnim sustavima, instalaciji (to već ima, ali da bude baš u tom forumu), prženje, skidanje, download, korištenje torrenta i ostalih gluposti.Da, znam da vam je to prelagano i prejednostavno, ali većina ljudi ne zna osnove informatike.Mislim da ne bi bilo loše napraviti nešto za njih.

27 Slažem se
46 Ne slažem se

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Forum za početnike

Svijet je surov, život nije bajka pa tako ni ovaj forum. Ne slažem se.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Forum za početnike

Mislim da je ovaj foruma za one koji barem znaju osnove informatike. Kupi preko oglasnika stare brojeve Entera pa to čitaj {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 17:55 (cuspajz).

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Forum za početnike

Nisam ni ja imao pojma o ničemu kada sam se registrirao, pa sam pohvatao neke stvari...

Protiv..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
odjavljen

U skoro svakom podforumu imaš sticky sa objašnjenjima iz područja kojima se podforum bavi. Neki imaju i po 4-5 komada i detaljne tutove.

Protiv.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Forum za početnike

Pa za to sluze podforumi, otvoris temu i pitas sto te interesuje.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pa za to sluze podforumi, otvoris temu i pitas sto te interesuje.

+ google is your friend.

alrighty then
14 godina
Forum za početnike

Lijepo od tebe ali koga zanima snac ce se i pitat,ovo je forum na kojem se uci citanjem,pitanjem i upijanjem informacija.Nema potrebe za novim tutovima kad su ovi ionako dovoljno laicki potkovani.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

2 0 hvala 0
14 godina
AtomicBomb kaže...

Pozdrav.Baš sam razmišljao kako bi bilo dobro napraviti podforum za totalne početnike.Da u tom forumu postoje tutoriali o djelovima računala, njihovoj funkciji, operativnim sustavima, instalaciji (to već ima, ali da bude baš u tom forumu), prženje, skidanje, download, korištenje torrenta i ostalih gluposti.Da, znam da vam je to prelagano i prejednostavno, ali većina ljudi ne zna osnove informatike.Mislim da ne bi bilo loše napraviti nešto za njih.

Stari tema ti nema smisla. Samo zamisli koliko bi tu stranica i tema tribalo za opisati svaku glupost, cila jeb*na biblija. Uostalom čemu služi google, koga šta zanima neka traži jer se i ovako ovdje na forumu ostvaraju teme za svaku glupost

15 godina
neaktivan
Forum za početnike

Možda da otvore forum entera...ali kompletni forum entera,ne da se ovdje masovno registrira klinčadija od 12/13 godina...a protiv onih mlađih ili starijih nemam ništa protiv,jer najveći problem su oni sa 12/13 godina,jer su ih počeli hormoni trgati teško a oni se još nisu naučili nosit sa time.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Forum za početnike

a:

12 Suzdržan(čekam mito)
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Možda da otvore forum entera...ali kompletni forum entera,ne da se ovdje masovno registrira klinčadija od 12/13 godina...a protiv onih mlađih ili starijih nemam ništa protiv,jer najveći problem su oni sa 12/13 godina,jer su ih počeli hormoni trgati teško a oni se još nisu naučili nosit sa time.

U jednom threadu je bio vote o godinama, i većina na ovom forumu jesu klinčadija od nekakvih 13 do 18 godina.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
g12356 kaže...

U jednom threadu je bio vote o godinama, i većina na ovom forumu jesu klinčadija od nekakvih 13 do 18 godina.

a jbg svi smo bili takvi....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
Forum za početnike

Podsjetila me inicijativa na lude obiteljske dane.

Netko se dere sa prvog kata "pišaa mi see, piša mi se", a neki biser odozgora: "Da se usput i za tebe popišam?"

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Forum za početnike

Sad ipak ovo podržavam. Definitivno bti trebalo napraviti neku temu. Tu bi se našle osnovne upute što učiniti sa nekim čestim problemima kao i linkovi na teme koje su vezane za te probleme. Jer glupo je da imamo 100 tema o npr. povišenoj temparaturi procesora. Ovako jedna tema uputi te gdje trbea ići dalje.

Naravno ona bi se morala nekako istaknuti tako da je svi, a posebno tek registrirani korisnici vide.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Sad ipak ovo podržavam. Definitivno bti trebalo napraviti neku temu. Tu bi se našle osnovne upute što učiniti sa nekim čestim problemima kao i linkovi na teme koje su vezane za te probleme. Jer glupo je da imamo 100 tema o npr. povišenoj temparaturi procesora. Ovako jedna tema uputi te gdje trbea ići dalje.

Naravno ona bi se morala nekako istaknuti tako da je svi, a posebno tek registrirani korisnici vide.

Hoćeš reć nešto ovakvo?

Po meni nepotrebno čitav podforum odvojit samo za početnike.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
sirka666 kaže...

Hoćeš reć nešto ovakvo?

Po meni nepotrebno čitav podforum odvojit samo za početnike.

Da upravo nešto slično tomu. Samo da to bude tema koja će uputiti na takve teme.

14 godina
protjeran
AtomicBomb kaže...

Pa na internetu imaš sve, samo traži i čitaj.

17 godina
Forum za početnike

Ne slažem se, početnici prvo moraju naučiti kojih su boja kartoni na BUG-u.

Kasnije shvate sve {#}

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice